|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
11.8.2008 9:07:00   
t*e*j*k*a
Dobro jutro!!!

ursa1981-ja pametni odnehajouser posted image user posted image user posted image user posted image , ampak nekateri pa še kar pogrevajo kar bi lahko že zdavnaj pozabili.user posted image

Raho ayo ti he spet dala čudovito zamisel da sodeluješ z nami (Alice in WL)user posted image

Mali se trenutno plazi po preprodi iz pene (seveda nazaj, naprej še ne znamo)

No zdej pa šibam, morm njoke za kosilo nardit, pa mi ni najboljuser posted image , mi je bolj všeč ko tašča kuhauser posted image .

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
11.8.2008 9:53:53   
tea78
jutro vsem, moja mala aja, jaz hitro tu gor, da vas pozdravim, ja tejka, jaz tudi najraje vem, ko tašča kuha, mimogrede, ful dobro kuha, no jaz pa bom danes pripravila testenine in bom tudi Naji dala za poskusit, no moram vam povedat, da je ta mala pravi jedec, vse bi pojedla kar vidiuser posted image . no lepo se imejte, pa pa.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
11.8.2008 10:49:24   
Ayo
Urša, si lepo napisala.
Sama bi dodala samo to, da včasih je treba mogoče razo razne komentarje in poste znati brati tudi med vrsticami. Se da hitro ugotoviti,če  kdo piše iz hudobije ali pač zato, ker zeli deliti izkušnje, potrebuje nasvet ali enostavno družbo in druženje. Zato je tudi meni žal, kadar se poslovijio te iz druge skupine…za tiste iz prve pa je bolje, da jih ni (če ne zaradi tega, da nam pomagajo polniti strani user posted image ).
Osebno sem ful vesela, da sem lahko del tega foruma in teme, ker mi poleg zgoraj naštetega nudi tudi stik z mojo deželo in kulturo (tiste, ki poznate situacijo, veste), in za to sem vam vsem ful hvaležna! user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 11.8.2008 10:53:04 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
11.8.2008 12:41:41   
t*e*j*k*a
OJ!!

Dans je pa ful vroče zuni, tko da sploh ni ven za it. Mali mi spi, je zaspal v avtu ko sva se vozla iz trgovine.

Ayo za info. mi tud kakamo vsak danuser posted image user posted image , na morju se je začelo, zdej pa se kr nadaljuje. user posted image

Vrtnica79 a potem velja za jutri?

tea78
tudi jaz dam Janu našo hrano za okušat. Tud hoče vedno jest ko vidi da kdo je. user posted image

Dans je pa mal zatišja tuki gor, ali se pa samo meni zdi.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
11.8.2008 14:18:12   
lana38
Se strinjam s trdozimc, glede foruma.user posted image
Glede mleka, pa ga imam jaz kar preveč zdaj, ko je Tim pripravljen jesti tudi GH. Hoče pa še vedno po vsakem obroku tudi zizo. Mene pa prev skrbi, kako se bom znebila tega viška mleka, ko bom morala iti v službo. No, to še ne bo letos.user posted image  Porodniška se mi izteče 1.12., potem bom imela pa še dopust, tako da grem v službo šele drugo leto. Pa še božično-novoletni prazniki bodo vmes.user posted image
Zdaj se nam pa obetajo spet vroči poletni dnevi. Mi bomo verjetno kar doma za podaljšani vikend. Ta teden se bomo pa šli še enkrat kopat v Terme Ptuj jaz, Tim in Blaž. Moram porabiti tisto karto, ki sem jo zadela na žrebanju, dokler je še poletje.user posted image  MI je bolj všeč zunanje kopanje od notranjega.
Kje je pa andreja2000? Ne vem, če se je kaj oglasila, odkar smo mi z dopusta. Ali pa jaz premalo grem na RR?user posted image
Staknila sem nek prehlad in mi je prav zoprno, ko se mi cedi iz nosa.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 4105
11.8.2008 14:34:58   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Ayo za info. mi tud kakamo vsak danuser posted image user posted image , na morju se je začelo, zdej pa se kr nadaljuje. user posted image

user posted image user posted image user posted image se veckrat spomnim nate in tvojega pikca user posted image
mi tudi kakamo kot po tekocem traku user posted image
kaksni so bili njoki? jaz jih tudi delam, ne krompirjeve, ampak iz buce. njami njami!

no, gabriel tudi pancka. sem bila ful vesela, ko sem prisla domov, je soseda rekla, da je bil ful priden, je jedel, se igral, malo je dremal...pokakal se je user posted image in kar je najlepse, ze od zjutraj nima vrocine user posted image upam, da vzdrzi, da gre jutri spet v vrtec. user posted image

lana38, itak da se ti bo mleko prilagodilo (ponudba-povprasevanje). jaz sem imela isti "problem", zato sem si delala zaloge v skrinji, tako da mi sedaj zelo prav pridejo. user posted image

a gledate kaj olimpijado?

no, jaz se grem pa sedaj malo sebi posveti, nohte uredit in povoskat kocine user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4106
11.8.2008 17:09:21   
Ayo
Ja kje pa ste danes res vse?

Jaz sem ze lepa (nohti, gladke nogice) ampak da ne bom prevec, sem spekla tud eno torto user posted image user posted image

gabriel pa se kar ninanana...user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
11.8.2008 21:00:40   
pikica*
Po tistem neurju je kar zatišje ratalo tukaj goruser posted image . No, jaz se ne oglašam, ker preprosto nimam časa. Cel dan v pogonu na polno, tako da sem se zdaj samo sesedla. Nekaj se še prepričujem, da bi se tistih popravkov mag. lotila, ampak ni energije, ker imam komaj oči odprteuser posted image . In na koncu še ugotavljam, da je bil Lovro danes resnično totalno na stranskem tiruuser posted image , ker me je Zoja cel dan šopala, tale naš mali revež je bil pa ves čas samo sopotnik, katerega skoraj nismo opazili. To je pa res eno tako pridno dete, da kar ne moreš verjet.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
11.8.2008 21:14:04   
ElaM
Ojla,
evo zdajle sem se dol vsedla, danes je bilo pa noro. Za nameček me je pa še v nogo nekaj usekalo in se mi zdi, da čutim bolečino po celi dolžini.
Pikica*, pri nas je tudi stalno tako, da je Manca v ozadju, je Tinkara tak živec, da mora stalno nekdo, če ne drugega, vsaj biti na štartu, da jo lovi. Še sreča, da je mala super pridna, da se veliko sama zamoti, ker drugače bi res tanko piskala.

Ayo, olimpijado gledam malo uzput. Tv imam za razliko od prej odprt in občasno malo poškilim. ju3 bomo navijali za Saro in Petra Kauzerja.user posted image  Mogoče bo jutri padla prva kolajna za Slo.

Trdozimc, danes od vsega hudega pijem radler. Je ledeno mrzel in paše še pa še.user posted image

Punce grem pod tuš in spat.

Aja, še to, danes sem razmišljala kje je Danvari, Loncica se nič več ne javlja. A je Želva še na dopustu? No, verjetno sem katero še izpustila,...

:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
11.8.2008 21:22:25   
t*e*j*k*a

Ayo upam da se je Gabriel pozdravil in da ne bo imel več vročineuser posted image user posted image user posted image user posted image

njoki iz buče - sliši se njami ampak še nisem jedla. Mi smo meli krompirjeve in so bli tud njamiuser posted image

Za olimpijado pa ni časa, sicer pa jaz tud navijam za Kauzerja-sva hodila na isto šolo in sva isti letnik, tko da ga mal poznam.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
11.8.2008 22:31:59   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

no, gabriel tudi pancka. sem bila ful vesela, ko sem prisla domov, je soseda rekla, da je bil ful priden, je jedel, se igral, malo je dremal...pokakal se je user posted image in kar je najlepse, ze od zjutraj nima vrocine user posted image upam, da vzdrzi, da gre jutri spet v vrtec. user posted image

user posted image  Super. Boste imeli zgleda lep podaljšan vikend, pa še varuško za nujne primere si si zgleda našla. user posted image

Aja, pa od pečenja torte si še vedno lep user posted image user posted image user posted image

Lana38, ja, jaz tudi uspem, da se mi bo nekak izšlo do konca leta malo doma obdržat.

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Pikica*, pri nas je tudi stalno tako, da je Manca v ozadju, je Tinkara tak živec, da mora stalno nekdo, če ne drugega, vsaj biti na štartu, da jo lovi. Še sreča, da je mala super pridna, da se veliko sama zamoti, ker drugače bi res tanko piskala.

Trdozimc, danes od vsega hudega pijem radler. Je ledeno mrzel in paše še pa še.user posted image

Ja, z Janom in Ivo je enako. Pa se drugače veliko sam zaigra, ampak kadar je pa Iva poleg, je pa neprestano, mami kaj je to, mami pejd, mami igraj se z mano, .... Iva pa za nama pleza. Še dobro, da je zdaj pogruntala in lepo sama sedi in se ne zvrne, ampak lepo naprej odpleza, če ji kaj ne paše. Ampak se mi zdi, da bi ona že hodila rada, pa še ne gre. user posted image

A, Radler je pa že bolj nevaren kot pa Uni user posted image user posted image user posted image  No, jaz sem pa pri svojem drugem Lahkem Boškotu - Na zdravje!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
12.8.2008 8:13:26   
Magi*
pikica* (in ostale) sem ti rekla, da imma kar slabo vest, ker se nič ali zelo malo ukvarjam z lumpom. vedno je lumpa v centru pozornosti. HB je mali tak cuker in se sam zamoti in nič ne zameri.

za olimpijado ni cajta sploh. itak pa cele dneve f*** winxice gledamo. user posted image

držte se! jaz sem sinoči šla spat ob 12.30, ponoči se je Taras 1x zbudil in bil pokonci že ob 6.00. in tako dan za dnem. že skoraj 4 leta. dobro, da še sploh stojim. user posted image

aja, Zaki so AB prijeli in je bolje. mora pa počivat - si lahko mislite kako to zgleda. Ayo, upam, da je Gabriel sfajtal vse bacile in bo od zdaj naprej mir. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
12.8.2008 8:29:51   
ElaM
Jutro.
Magi*, si kar predstavljam kako Zaki počiva, ja. Za vingsice sočustvujem, mi HB še nismo tako daleč.

Imam pa tudi jaz kar slabo vest, kar se Mance tiče. Se mi zdi, da je full prikrajšana za moj čas, če primerjam kako je zgledalo, ko je bila T. toliko stara. Samo tako pač je, ne predstavljam si kako zgleda pri takih , ki imajo ene 5 otrok.user posted image

Sicer sem pa še vedno vsa podrta, noga me boli, da komaj hodim, nobene moči nimam v njen.user posted image  Ravno tega se mi je še manjkalo.
Pa še eno vprašanje, tiste ki jeste KT, a je to normalno, da se krvavitev kar vleče. Pri meni to traja že 14 dni in mi gre že rahklo na jetra. Drugih stranskih učinkov, zaenkrat nimam.
Lep dan.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
12.8.2008 8:46:56   
trdozimc
Jutro zaspanke! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

držte se! jaz sem sinoči šla spat ob 12.30, ponoči se je Taras 1x zbudil in bil pokonci že ob 6.00. in tako dan za dnem. že skoraj 4 leta. dobro, da še sploh stojim. user posted image

Ja, jaz tudi tako nekak, pa mi je prav hecno, ker včasih sem bila zaspanka težke kategorije. user posted image  Po svoje mi je pa tudi lepo, ker se mi zdi, da veliko več naredim v dnevu in mi veliko časa kljub vsemu ostane zase.
Lepo, da so Zaki prijeli AB, držim pesti, da je to zadnja runda.

Imam pa tudi jaz kar slabo vest, kar se Mance tiče. Se mi zdi, da je full prikrajšana za moj čas, če primerjam kako je zgledalo, ko je bila T. toliko stara. Samo tako pač je, ne predstavljam si kako zgleda pri takih , ki imajo ene 5 otrok.user posted image

Sicer sem pa še vedno vsa podrta, noga me boli, da komaj hodim, nobene moči nimam v njen.user posted image  Ravno tega se mi je še manjkalo.
Pa še eno vprašanje, tiste ki jeste KT, a je to normalno, da se krvavitev kar vleče. Pri meni to traja že 14 dni in mi gre že rahklo na jetra. Drugih stranskih učinkov, zaenkrat nimam.
Lep dan.

AD ENA: če imaš pet otrok, ti je edina skrb, da so previti in siti in kako organizirat, da sami zase skrbijo. user posted image

AD DVE: a si si živec preščipnila????? user posted image

AD TRI: jaz imam enake težave zdaj pri Mireni user posted image , pri KT pa sem imela vedno krajše M od normalne

To je zaenkrat vse user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
12.8.2008 8:56:43   
želva
Kaj je zdaj čveke? vidim, da vam ni bilo dolgčasuser posted image , imam čtiva za cel teden.
Ne vem v čem teče debata za to samo na kratko.

Mi smo uživali, Manca je ful čofotala,
samostojno sedimo, se kar naprej dvigamo na kolena in vstajamo.
Morje je še kar slano, sonce žge, zdaj pa pralni srtroj laufa na polno.

Najhujša dogodivščina z morja:
Moj je iz morja povlekel mrtvo žensko.BRR.Zjutraj gre ven pred hišo in vidi, da nekaj plava z glavo navzdol v morju, pride po mene, da greva pogledat in bila je ena stara mama, čist nepremična. Moj skoč v vodo in jo izvleče, jaz pa enga s telefonom iskat. Sam, ko jo je ven potegnil je bilo že prepozno user posted image , je nismo niti oživljal.Je tud zdravnik rekel, da se ni utopila, ampak jo je kap  in se je pol potopila

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
12.8.2008 9:18:19   
ElaM
U, mater, želva, tole me je pa kar zmrazilo. Mene bi itak kap. Garant. Drugače pa fajn, da ste nazaj in, da ste se imeli lepo.

Trdozimčevauser posted image , jaz sem KT začela šele zdaj jest in imam to krvavitev. Mogoče bo ponehala, ko se telo navadi na vso hormonsko zmešnjavo.
Noga me je začela včeraj bolet kar iz lufta. Nisem ne narobe stopila, ne nič. Boli, kot 100user posted image . Upam, da kmalu neha, ker res ne bi rada šla k zdravniku, po protibolečinski gift.user posted image

Tole se moram še pohvalit, Manca je ob kavču naredila dva koraka.user posted image  Res je poskočna tale moja žaba.
Pa še nekaj, tinkara je spala skoraj do 9-ih, vstane in reče, mami daj mi kosilo.user posted image user posted image

Ga grem kuhat, da ne bomo brez.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
12.8.2008 9:51:21   
Magi*
ojej želva, mene bi tudi gotovo kap sunla. user posted image

ElaM, jaz sem prej razumela, da te je nekaj pičilo v nogo (ker moja muti je prejšnji teden AB dobila, ker jo je neka mušica na vrtu tako vžgala, da je imela celo nogo zatečeno in bolečo user posted image ), pa vidim zdaj, da te je verjetno res kaj ščipnilo. a gre bolečina od križa proti nogi navdol? pol je verjetno res to, kar pravi trdozimc. si verjetno kak napačen gib naredila. pa saj ni čudno, ko skoz nekaj trogamo.

glede Tinki: blagor ti. naša zverka spi do 6.00, pol se pa cel dan pregovarjamo za par grižljajev. user posted image user posted image user posted image  zdajle gleda Piko Nogavičko, mali pa po obilni malici drnjoha. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
12.8.2008 10:08:57   
trdozimc
user posted image  Lepo, da si nazaj Želva! Kako si pa ti?

IZVIRNO SPOROČILO: želva

Moj je iz morja povlekel mrtvo žensko.

Ojej, grozno! Mene bi tudi najbrž kar s tal pobirali. user posted image

UTole se moram še pohvalit, Manca je ob kavču naredila dva koraka.user posted image  Res je poskočna tale moja žaba.

user posted image  Noro! Naša bi tudi stala, to ja, ampak ravnotežje je pa enako nič, tako da hodila sigurno še kar nekaj časa ne bo.

Tinčka je pa pridna user posted image .

KT, če si komaj začela jemat je možno ja.  Ampak kak teden več ti to ne sme trajat.
Če ti noga navzdol mrtvi (mislim, da si včeraj rekla), potem je živec. Poskusi ga rešit s telovadbo - vaje za raztezanje, ravnanje hrbta - najbolje v dvoje user posted image user posted image user posted image  (se malo hecam, ampak je tudi res).

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
12.8.2008 11:26:22   
loncica
Čav!

Da se še jaz malo oglasim. Mi kar ni bilo za pisat, ko je bilo toliko vroče debate. Jaz se pridem sem gor sprostit in ne kregat, zato se raje nisem vključila v debato.

Naš T.I. je dobil še četrti zobek. Spimo dobro, je pa čez dan zato toliko bolj tečen. Zdajle ga čuva babi, ker sem imela jaz zobarja.

ElaM: taka krvavitev je normalna, ko sem jaz jedla KT se mi je to dogajalo prva dva meseca. Jaz sem pa z mireno tok zadovoljna. Nobenih user posted image . Še ko sem bila noseča sem večkrat krvavelauser posted image . (zdaj mi je smešno, takrat mi pa tudi malo ni bilo).

Zdajle grem še cunje obesit in šibam.

Lp

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
12.8.2008 12:06:36   
copatek
Oj,

sem se odločila, da se malo javim, vas redno berem in je res prav zanimivo videti, kaj počno vaši decemberčki. Verjetno se me še spomnite iz debate v pričakovanju. Ažbe se je rodil 1.12. in je zdaj že pravi korenjak, pri osmih mesecih je imel 71cm in 9410g, pri šestih mesecih je dobil tudi dva zobka spodaj. Je tudi že več ali manj vse, razen "prepovedanih" stvari. Sedi še vedno ne, očitno še kar uživa v ležečem položaju, izjemno rad se namreč kotali iz hrbta na trebušček in spet nazaj.user posted image  A vaši že sedijo? - verjetno že, če se nekateri že tako veselo postavljajo na noge.user posted image  Vrtnica, lahko naju dodaš na seznam, če želiš - bo en fantek več.user posted image
Urša1981 lep pozdravček in lupčka tvoji Anji.

Lp

< Sporočilo je popravil copatek -- 12.8.2008 12:08:25 >

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
12.8.2008 12:22:19   
vetrnica
hojla

sem si šele zdaj ogledala slikce z zadnjega srečanja. Super so vsi otročki user posted image user posted image . Zdaj mi je pa kar žal, da se vam nisem pridružla. Sem še v četrtek zvečer ob 10h razmišljala, če naj grem ali ne, pol se mi pa v petek ni dalo vstat. Problem je v tem, da bi bila že ob pol 8h v lj in nisem vedela, kam naj se dam.

drugač smo bli pa mi ta vikend spet na koroškem. Smo uživali, ko sta dedi in babi razvajala Zojo user posted image . Se je pa začela postavljat na kolena, ko se plazi nazaj, tako da bo mogoče ji počasi ratalo tudi naprej. Če ima pa kje možnost, bi se pa kr na noge dvignila in pol je vsa navdušena, ko ji uspe.

IZVIRNO SPOROČILO: želva
Moj je iz morja povlekel mrtvo žensko.

groza ...

Mi bomo pa za ta podaljšan vikend verjetno kar doma, ker gremo potem čez en teden na morje user posted image . Po eni strani mi poletje tako hitro mineva, da se mi sploh ne zdi, da smo dolgo čakali na morje. Ja, očitno res dnevi hitreje bežijo, ko imaš otroke user posted image .

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
12.8.2008 12:59:45   
Foxina
želva brrr...mene je tud kr zmrazilo

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
12.8.2008 13:02:39   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: copatek

A vaši že sedijo? - verjetno že, če se nekateri že tako veselo postavljajo na noge.user posted image

sedi in se postavlja na noge...plazit se pa noče

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
12.8.2008 13:31:32   
Vrtnica79
Hoj, danes pa sva midve z Tejko vozičkaliuser posted image . Sma najprej na brzaka kavico spili, potem pa sma šle v park pogrnile dekico na travo in uživale. Pa najina škrateka tudi. Je Vana Jana skozi osvajalauser posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
12.8.2008 13:32:04   
hokejistka
Pa imam čas za RR. Julija spi, kosilo je skoraj skuhano user posted image .

želva pozdravljena nazaj in upam, da čimprej pozabiš na strašljivo izkušnjo.
vetrnica no, naslednjič si pa kar čas vzemi, več nas je bolj je lušno in glasno seveda user posted image
copatek glede sedenja me lahko kontaktiraš na ZS. Sedaj je počasi že čas, da user posted image sami sedijo vsaj za kratek čas.
loncica čestitke za nov zobek. Naša je pa še vedno brezzoba. Ko se zasmeji, je kot stara mama brez proteze user posted image . Tako veselo razkazuje svoje dlesni- še ustnice gor zaviha, da je še bolj smešna.
elaM čestitke za prve poskuse hoje. user posted image Meni je G rekla, da lahko prvo tablico KT krvavitev traja tudi do prihoda M- torej dobre tri tedne user posted image

magi moram priznat, da dobro izgledaš glede na zgodnje ure vstajanja. Če bi mene kdo ob 6-ih vrgel iz postelje, se sploh od doma ne spravim. Super, da je Ab prijel user posted image

Naša prinčipesa zadnje čase zelo voljo uveljavlja, če ji kaj ni po godu glasno protestira, se zvija, cvili in dere. Jaz se pa smejim zraven user posted image . Če sem pa slabe volje, pa malo glas povzdignem in me prav čukasto gleda.

Vse se tako hvalite z motoričnimi podvigi svoje mladine, jaz se pa ne morem, zato se bom pa s čim drugim user posted image .
Julija maha pa-pa in zraven tudi govori. papa Samo ni ji pa še čisto potegnilo, da mora pomahat, ko kam odhaja. Ponavadi to počne, ko se kdo z njo ukvarja user posted image . Potem ploska "na ukaz" (bravo-bravo), pa z glavo daje "buc". to ji je še posebno všeč. Pa ku-ku daje, če ji nastavim pleničko v bližino.

Se že nekaj oglaša....... Uživajte!

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?