Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 21:25:23
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin In ve vse kao đogirate? Ja, seveda. Sej si ze sama odgovorila.
|
|
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 21:27:18
|
|
|
|
Naja31
|
to od Nike pa sploh ni slaba zadeva. JAz sem šla zadnjič laufat z vozičkom, in mi je prav fajn prišel, da sem lahko spodaj v mrežo odložila vso vlako ki jo nujno rabim pri laufanju (voda, pupica za astmo, ključi, mobitel,....) . Je pa z vozičkom veliko težje, saj le porivaš 20 kg pred sabo (če štejem težo vozička in dojenčka).
|
|
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 21:28:54
|
|
|
|
baguSka
|
z vozičkom, in mi je prav fajn prišel, da sem lahko spodaj v mrežo odložila vso vlako ja mp3 si pa se vedno nekam drugam mogla dat al kako
|
|
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 21:30:24
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 to od Nike pa sploh ni slaba zadeva. JAz sem šla zadnjič laufat z vozičkom, in mi je prav fajn prišel, da sem lahko spodaj v mrežo odložila vso vlako ki jo nujno rabim pri laufanju (voda, pupica za astmo, ključi, mobitel,....) . Je pa z vozičkom veliko težje, saj le porivaš 20 kg pred sabo (če štejem težo vozička in dojenčka). Mater je to moglo bit zanimivo za videt. Ok, tako počasno rolanje še nekak ampak tekanje??? Res še nisem videla mamice, ki bi tekala z vozičkom.
|
|
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 21:31:25
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka z vozičkom, in mi je prav fajn prišel, da sem lahko spodaj v mrežo odložila vso vlako ja mp3 si pa se vedno nekam drugam mogla dat al kako Joj baguska, pametne punce si vedno lahko še kam kaj vtaknejo.
|
|
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 21:32:55
|
|
|
|
Naja31
|
Res še nisem videla mamice, ki bi tekala z vozičkom. A res ne? Pa saj obstajajo prav posebni vozički za jogging. No, tega ne bom kupovala, ker vseeno upam, da ne bom vsakič tekla z vozičkom, ampak meni se pa to sploh ne zdi tako čudno.
|
|
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 21:42:57
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Jst ga zataknem za pas od kratkih hlač. Ah kje... jst bi ga mela na cilju nekje med nogam... ce nebi celo v noznico zlezu ma ne no... ... sej mam slusalke v usesih... ne more kr nekam zlezt
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 21:43:46
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin In ve vse kao đogirate? Ja, seveda. itaq... zato pa tok fejst zgledamo
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 21:44:12
|
|
|
|
baguSka
|
Res še nisem videla mamice, ki bi tekala z vozičkom. A res ne? Men so pa prou fejst.
|
|
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 21:44:51
|
|
|
|
baguSka
|
Joj baguska, pametne punce si vedno lahko še kam kaj vtaknejo. blond sem.. nisem pametna..
|
|
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 21:45:44
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Jst ga zataknem za pas od kratkih hlač. Ah kje... jst bi ga mela na cilju nekje med nogam... ce nebi celo v noznico zlezu ma ne no... ... sej mam slusalke v usesih... ne more kr nekam zlezt ja no kabel je dolg..
|
|
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 21:53:23
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Jaz sem sicer bolj za kolo, ne tek, ampak moj mož je vsestranski in pri teku ima tisti pas za utrip merit, no tisto je tako na tesno, da mu mp3 nikamor ne zleze, če ga zatakne. Samo predlog.
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 21:54:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem vedela, kako vsestransko so uporabna cuda tehnike.
|
|
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 21:55:26
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Nisem vedela, kako vsestransko so uporabna cuda tehnike. A to leti na un pulzmeter?
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 21:55:28
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Joj baguska, pametne punce si vedno lahko še kam kaj vtaknejo. blond sem.. nisem pametna.. Pa saj nisem tebi nič rekla.
|
|
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 21:56:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Nisem vedela, kako vsestransko so uporabna cuda tehnike. A to leti na un pulzmeter? Ne, do pulzmetra se nisem prisla. Se vedno sem pri MP3 in njegovih vsestranskostih.
|
|
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 21:59:48
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Jaz sem sicer bolj za kolo, ne tek, ampak moj mož je vsestranski in pri teku ima tisti pas za utrip merit, no tisto je tako na tesno, da mu mp3 nikamor ne zleze, če ga zatakne. Samo predlog. a pa ga kabel nic ne moti, ko mu binglja sem in tja!?
|
|
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 22:00:37
|
|
|
|
baguSka
|
Pa saj nisem tebi nič rekla. A da ne!? Tud tega nism vedla.
|
|
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 22:01:46
|
|
|
|
baguSka
|
Ne, do pulzmetra se nisem prisla. Se vedno sem pri MP3 in njegovih vsestranskostih. Kaj pa si mislila s tem, da je mp3 vsestranski?
|
|
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 22:02:24
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Pa saj nisem tebi nič rekla. A da ne!? Tud tega nism vedla. Ja, drugič pa bodi malo bolj pozorna prosim. Pa ne napadaj takoj.
|
|
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 22:04:41
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Jaz sem sicer bolj za kolo, ne tek, ampak moj mož je vsestranski in pri teku ima tisti pas za utrip merit, no tisto je tako na tesno, da mu mp3 nikamor ne zleze, če ga zatakne. Samo predlog. a pa ga kabel nic ne moti, ko mu binglja sem in tja!? Hja, zgleda, da ne. Sej mislim, da zatakne čist zraven playerja, da je čist pri miru, kabel pa je tud pod majico ... Ne vem, mogoče sem mal čudno napisala, upam, da je kolikor toliko razumljivo. Meni je bilo sicer najboljše, če sem imela kako zadevo s prsnim žepom, je daleč najlažje. Drugač pa pač improvizacija ... iPod je pa itak zakon!
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 22:05:40
|
|
|
|
baguSka
|
Pa ne napadaj takoj. Kdo pa napada
|
|
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 22:06:01
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Res še nisem videla mamice, ki bi tekala z vozičkom. Jaz tudi ne, sem pa zato videla nekaj atijev. Pred dvema letoma je eden na LJ maratonu z vozičkom pretekel celo desetko, to sploh ni taka redkost.
|
|
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 22:09:12
|
|
|
|
baguSka
|
Ja, drugič pa bodi malo bolj pozorna prosim. Oprosti, sem sla se enkrat cekirat in sem se vedno ziher, da ti meni pises. Sej si ja ocitno napisala na zacetku moj nick Pozorna gor al dol...
|
|
|
|
RE: Kam spravite MP3 player? 11.8.2008 22:11:46
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ja, drugič pa bodi malo bolj pozorna prosim. Oprosti, sem sla se enkrat cekirat in sem se vedno ziher, da ti meni pises. Sej si ja ocitno napisala na zacetku moj nick Pozorna gor al dol... Ne morem verjet baguska, kakšna predznost s tvoje strani. Ne morem verjet, najprej takšen napad, potem pa takšne laži. Jaz sploh ne vem kaj ti je.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?