|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
10.8.2008 21:49:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

helena ma full upam, da bi se preselila nazaj. Sem mislila, da bom lažje sprejela Celje, pa ni tako lahko kot je izgledalo. Dokler ne probaš, ne veš .... predstavljala sem si, da bo lažje Izolo pozabiti, bolj kot se trudim, bolj me vleče nazaj.

ja, jaz te prav občudujem da si še gor....pa veš kaj je še najtežje...to, da imaš mamo tukaj in se vedno vračaš dol...če ne bi dol več prihajala bi bilo drugače...

Se strinjam. Tudi jaz te zelo občudujem. Sama tega ne bi zmogla, km je vseeno preveč. Kaj pa tvoj pravi na vse skupaj? A on ne bi prišel v Izolo?

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 1476
10.8.2008 21:58:27   
sonce78
ana b user posted image user posted image user posted image res vam ni dolgčas. Zdi se mi tudi, da drugi otrok prej spregovori, ker prvi skozi nekaj klepeta z njim, pa take igre se igrata, ki odraslim ne bi nikoli na pamet prišle.

helenav zmeraj, ko pridem iz Izole, sem pol še nekaj dni melanholična in se moram vedno znova in znova privajat. Bom že preživela, moja zlata družina je zdaj tukaj, moram na njih razmišljati, da bo vsem trem lepo. Imam pa vsaj dopust in vikende na morju zastojn user posted image . Pa odnos z družino se mi zdi, da se je zelo poglobil. Neverjetno, ampak zdaj, ko se ne videvamo več toliko se več pogovarjamo in bolj si izkazujemo čustva.
Kako je kašelj? Jaz bom ponoči cel blok zbudila. Kašljam kot 100 let star nonič, ki je celo življenje skadil tri škatle na dan.
Ste mi pustile kaj pršuta? user posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
10.8.2008 22:07:17   
sonce78
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

helena ma full upam, da bi se preselila nazaj. Sem mislila, da bom lažje sprejela Celje, pa ni tako lahko kot je izgledalo. Dokler ne probaš, ne veš .... predstavljala sem si, da bo lažje Izolo pozabiti, bolj kot se trudim, bolj me vleče nazaj.

ja, jaz te prav občudujem da si še gor....pa veš kaj je še najtežje...to, da imaš mamo tukaj in se vedno vračaš dol...če ne bi dol več prihajala bi bilo drugače...

Se strinjam. Tudi jaz te zelo občudujem. Sama tega ne bi zmogla, km je vseeno preveč. Kaj pa tvoj pravi na vse skupaj? A on ne bi prišel v Izolo?

On gre takoj v Izolo, njemu je Izola full všeč. Bogi revež me ne more več gledati, tako melanhonično. Jaz nočem niti več tarnat in jamrat, ker vem, da ga to boli. Saj se bom navadila. Zdaj bo služba, vrtec, hiter tempo, pa ne bo več časa razmišljat.
Najino stanovanje lahko prodava za 80.000€, v Izoli nas pa stane 180.000€. I conti non tornano.
Tu lahko družini zagotoviva vsaj kolikor toliko v redu življenjski standard, v Izoli bi si nakopala kredit 800€ in več mesečno za 30 let.

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
10.8.2008 22:17:06   
helenav
sonceuser posted image user posted image user posted image kje boš pa delala???? kako si rešla?

kašelj??? Ravnokar sem popila dozo sirupa..in user posted image user posted image user posted image cel dan sem bila skoraj brez lašlja..sedaj ko se bliža ura za spanecuser posted image pauser posted image ..zgleda bom spet na kavčuuser posted image

grem počivat.....

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
10.8.2008 22:21:03   
sonce78
helenav Aktivno iščem službo. Upam, da se me kdo usmili. Lepo pančaj! user posted image

123a Đe si?

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
10.8.2008 22:31:05   
nena80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MARKO IN MAJA 
ISKRENE ČESTITKE ZA ROJSTNI DAN 
IN ČESTITKE TUDI MAMICI IN OČIJUuser posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image , ki sta ju pred enim letom sprejela v svoje toplo naročje......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
10.8.2008 22:36:36   
sonce78
december te vidiiiiiiiiiimuser posted image . Danes smo imeli tvojo žlahto na obisku. Kako sem vesela, da sem jih po doooolgem času videla. Prav lušni so, komaj čakam sredo!

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
10.8.2008 22:43:37   
nena80
Danes se samo na hitrco javljam, ne uspem vam več slediti, kaj šele kaj napisatiuser posted image , odkar sem v službi in ker so mi naložili toliko dela, da pridem domov šele po šesti uri sem  jezna kouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in ne vem kaj še,... ne razumem, kako nadrejeni ne razume, da me eno leto ni bilo in da je marsikaj drugače kot je bilo ( tudi zakonodaja se je spremenila in postopki dela,...) in mi naloži delo še od dveh sodelavcev in juhu vsi spičijo na dopustuser posted image ....sploh pa mu ni jasno, da ne morem več cele popoldneve tam viset, ker nisem več sama in mi je moj otroček pomembnejši, kot pa cela firmauser posted image ...v glavnem, če jim ne bo to kapnilo, sem na tem, da menjam službouser posted image user posted image

no pa sem se morala še jaz malo izlitiuser posted image

mali je ok, ful se plazi in mislim, da je prišel v neko čudno fazo trmanjauser posted image  ne vem no, prav smešen je, ko stisne pesti, rata čisto rdeč in že misliš, da ga bo kar razneslouser posted image user posted image  upam da ga to kmalu mine, ker se sedaj strma že za vsako malenkostuser posted image

nočko
grem, jutri me čaka še eden naporen dan oz. kar cel tedenuser posted image  in brez user posted image , zato uživajte vsako sekundo, ko ste še doma skupaj, ker meni je tako težko zjutraj oditi, bi ga kar poljubčkala in objemala, pa ne smem, ker bi ga zbudilauser posted image , dobro da imauser posted image  dopust in je z njim, da mi je lažje....

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
10.8.2008 22:47:51   
december06
Hej. Sem mogla vse prebrat. Sonce, a res? Ke lepo. Nisem vedla, pa se je moj pogovarjal danes z njo. Ja, tudi mi vsi nestrpno pričakujemo, kako, kaj itd..... Drugače pa, moram rečt, da si res realna, takšne zadeve je res treba preučit. Je pa res, da je notranje zadovoljtvo tudi zelo veliko, da si lahko sam srečen in s tem tudi družina. Npr. ta druga sestra od možeka se vrača v Izolo. Če bo tam srečna, kar naj.
Drugače pa, upam, da bo tvoj škratek kaj več začel jesti, ampak se ne preveč sekirat, če je le zdrav. Sicer pa si danes potem vidla Lukeca in on je bil podoben primer, še danes je tak škratek.

Ja, prenova novega stanovanja je v polnem teku, jaz pa bom zraven živčnega fasala, ker ................ saj se mi ne da vsega naštevat. Samo vrata naročit je pa katastrofa, eni pravijo da so leva, druga desna in valda vse narobe in še štoki katastrofa, napačno zmerjeni...............  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Amak ko bo fertik pa bo.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
10.8.2008 22:50:57   
december06
oh nena80 user posted image user posted image user posted image user posted image   tudi mene je groza se vrnit, sploh ker se je tolk stvari spremenilo in kot ti praviš, tudi mene čaka nova zakonodaja........ in tudi jaz bom na podobnem kot ti, zato bom šla par dni prej delat, kot sem planirala (LD), ker gredo tudi oni na dopust. Upam, da ti bo hitro zalaufalo in seveda potem tudi vsem nam.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
10.8.2008 23:08:07   
december06
Evo zdaj vidim, da sem sama, ker tako dolgo berem in pišem, pa so vse pobegnile spat. user posted image user posted image user posted image

No, da malo pokomentiram in povprašam.

Najprej seveda
MAJA IN MARKO VSENAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN

user posted image

helena sem prav z zanimanjem brala, kaj boš povedala o Klari, kako se pleza. A ne kako to hiter pogruntajo? Sem mislila, da bo trajalo, pa že skoraj naslednji dan kar šibajo. Tudi naš hoče bit skoz v kuhinji na ploščicah. user posted image Pa kaj naj? Včasih ga prestavljam, včasih se mi pa ne da. Pa saj ima pleničko, nogavičke običajno tudi dolge hlače, če ni prevroče, ker drugače je čisto moker.

lemavrica user posted image user posted image za Jako. Kaj plazi se že? Nas se je začel potem, ko se je prvič vtal, no je trajalo ene štirinajst dni.

cepljenje men se tudi zdi, da če bi blo tako narobe, nebi blo obvezno cepljenje. Tako, da je res, da je včasih bolje manj vedet. user posted image Se mi ne it okrog gledat, kdaj se lahko user posted image cepi proti klopnemu meningitisu?

user posted image KM? Ga imam namen počasi uvesti, pa me zanima, tiste ki ste že na KM, ali ste najprej dodale h kašicam, cel obrok? Al ste kar v flaško za cel obrok nalile? In kako so to sprejeli? Me skrbi, da ne bo hotel pit?

user posted image Pa še drugo vprašanje: A vaši user posted image sami držijo flaško? Naš je tako komot, da se mu ne da. Za mleko, npr. ga primem v roke in dam flaško in si je ne dvigne dovolj visoko in mu jo hočem popravit, on pa že spusti. Za vodo pa če mu pustim flaško, pa začen cucelj grist user posted image Ker on itak ni nikol žejen? Tako iz firbca pa me zanima, al je sam naš tk len?

Evo en kup vprašanj. Zdajle grem pa slike zlagat še v album. En kup slik in mi bo ziher albuma zmanjkalo, pa glih mam voljo. Moram zdaj še vse uredit in lepo pospravit, ker potem, ko se bomo selili, ne vem če bom kaj našla.

Sem tukaj za čvek.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1486
10.8.2008 23:08:17   
guppy
Hvala lepa za čestitke!

Neposredna povezava do sporočila: 1487
10.8.2008 23:13:16   
december06
Sem ugotovila, da mam en zanič album. user posted image user posted image user posted image Bo trajalo do jutri. Pa tud, ta poceni albumi niso več tisto kar so včasih bli. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1488
10.8.2008 23:18:57   
sonce78
guppy user posted image Kako ste praznovali?

december Smo se na hitro zmenili za obisk, šele popoldan. Flaško pa si drži sam, ko se mu ljubi. Če je preveč zaspan, je ne nagne dovolj, pa mu pomagam. Proti klopnemu meningitisu se lahko cepijo pri enem letu. Glede KM ti pa ne znam svetovati, ker je Vasja alergik.

nena so se mi kar kocine dvignile, ko si opisovala, kako se moraš zjutraj posloviti. user posted image user posted image user posted image Nočem, da pride ta čas user posted image user posted image user posted image . Sploh si ne predstavljam, da se toliko ur ne bomo videli.

Čudovito je biti mama!

Neposredna povezava do sporočila: 1489
10.8.2008 23:21:33   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: december06

oh nena80 user posted image user posted image user posted image user posted image   tudi mene je groza se vrnit, sploh ker se je tolk stvari spremenilo in kot ti praviš, tudi mene čaka nova zakonodaja........ in tudi jaz bom na podobnem kot ti, zato bom šla par dni prej delat, kot sem planirala (LD), ker gredo tudi oni na dopust. Upam, da ti bo hitro zalaufalo in seveda potem tudi vsem nam.

Hvala.... meni je pa žal, da sem šla prej, morala bi jim reči, pridm takrat pa takrat in "basta" tako so me pa dobesedno porinli v vodo pa plavajuser posted image ....ker me je pač šef prosil, če pridem prejuser posted image ....no upam, da bo bolje, ko se vrnejo z dopusta,.... še ta teden zdržim, naredim kar pač moram narediti, pol bomo pa videli kako bo....

Neposredna povezava do sporočila: 1490
10.8.2008 23:24:33   
sandra85
o čveke ste ble pridne!!!

najprej čestitke vsem za 1. rojstni dan, predvsem pa mamicam in atijemuser posted image user posted image user posted image

nena80 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni je tudi včasih hudo, ker grem zjutraj brez da mu dam ljubčka, ampak js se hvala bogu vrnem čez 4 ure. bom pa tudi js mogla prej kot slej začet normalno delatuser posted image

mi smo se imeli na poroki super! Enej je bil itak glčavni na poroki-vsi so ga hoteli vlačit po rokah, pa kako lep otrok, kako priden,....
Eneja smo ob 18h peljali k babici (so v piranu na dopustu), kjer je Enej tudi prespal. šla sva ga iskat šele danes ob 12h  user posted image prav pasalo je malo tako "na free" user posted image Enej pa je itak ful užival (sprehodi, kopanje, cartanje, razvajanje.....)

vabilo sem izdelala-končnouser posted image zdaj pa jih moram še nekako predelat, da jih lahko razvijem kot slike, pol pa poslat.
bi ga rada pokazala, samo ne morem, ker je moja tel. št. gor

zdaj grem še malo brskat po netu, pol pa spat. lep večer

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 10.8.2008 23:28:22 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 1491
10.8.2008 23:27:35   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

guppy user posted image Kako ste praznovali?

december Smo se na hitro zmenili za obisk, šele popoldan. Flaško pa si drži sam, ko se mu ljubi. Če je preveč zaspan, je ne nagne dovolj, pa mu pomagam. Proti klopnemu meningitisu se lahko cepijo pri enem letu. Glede KM ti pa ne znam svetovati, ker je Vasja alergik.

nena so se mi kar kocine dvignile, ko si opisovala, kako se moraš zjutraj posloviti. user posted image user posted image user posted image Nočem, da pride ta čas user posted image user posted image user posted image . Sploh si ne predstavljam, da se toliko ur ne bomo videli.

res to mi je pa najtežje, prej sva se zjutraj crkljla in valjala po postelji, sedaj pa ne več,...oditi moram na hitrco, da se zrihtam in ju pridem samo nazaj v spalnico dati rahlega ljubčka, da se ne zbudi, en dan se je in začel jokat za mano, pa sem še jaz začela skorajuser posted image , saj ga je dragu umiril in sta zaspala naprej, ampak občutek je pa grozen...no saj se bomo navadili, če so se vsi ostali, se bomo pa tudi mi, a ne.

december naš drži flaško samo kadar pije mleko leže, pa še to ne vedno,...sede jo pa da v usta, vendar mu ne uspe jo nagniti in kar v prazno vlečeuser posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
10.8.2008 23:28:34   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

Hvala.... meni je pa žal, da sem šla prej, morala bi jim reči, pridm takrat pa takrat in "basta" tako so me pa dobesedno porinli v vodo pa plavajuser posted image ....ker me je pač šef prosil, če pridem prejuser posted image ....no upam, da bo bolje, ko se vrnejo z dopusta,.... še ta teden zdržim, naredim kar pač moram narediti, pol bomo pa videli kako bo....

Upam, da boš kaj nagrajena, ko si jim naredla uslugo.

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
10.8.2008 23:44:05   
nena80

Upam, da boš kaj nagrajena, ko si jim naredla uslugo.

To bi rada videla pa tudi jazuser posted image user posted image user posted image , saj veš, da s takšnimi stvarmi se vedno negdo drug tolče po prsih, posebno če delamo ženske v moških poklicih,...ampak o tem raje nebi... bi bilo pa zanimivouser posted image user posted image user posted image

Sandra user posted image user posted image user posted image  za poroko, prav paše a ne? A si si tudi ti kaj zaželela, da bi se mogoče pa le.......user posted image user posted image user posted image

nočko, sedaj pa res grem

Neposredna povezava do sporočila: 1494
10.8.2008 23:54:03   
december06
Sandra, a sta mela generalko? user posted image user posted image user posted image (malo heca)
Lepo, da ste se meli fajn in da je poroka uspela brez zapletov. Ampak ziher je bil kakšen zabaven pripetljaj. Daj povej!

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
10.8.2008 23:54:55   
sandra85

Sandra user posted image user posted image user posted image  za poroko, prav paše a ne? A si si tudi ti kaj zaželela, da bi se mogoče pa le.......user posted image user posted image user posted image

dragi je neki sam začel temo na to (alkohol user posted image ) user posted image , pol pa sem mu kr sama rekla, nej se ustavi (danes pa itak nič ne ve, po moje)user posted image

drugače, je pa moja sestra ulovila nevestin šopekuser posted image .....bomo videli..........če se bo vsaj njen kej zrajtaluser posted image (njen je bratranec od mojega)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
11.8.2008 0:12:13   
sandra85

Sandra, a sta mela generalko? user posted image user posted image user posted image (malo heca)
Lepo, da ste se meli fajn in da je poroka uspela brez zapletov. Ampak ziher je bil kakšen zabaven pripetljaj. Daj povej!

ne, žaluser posted image

ma zanimive so bile vse igre, pa obred. bilo je na odprtem, kakor v nekem parku. rdeča preproga po tleh,...kakor v filmihuser posted image ful je bilo lepo! nevesta je imela božansko obleko!
hvala bogu ni bilo dosti unih iger z fehtanjem €, ker preveč ni dobro! bilo je samo rezanje kravate, kjer so zbrali sigurno 2000€. na koncu se je dal na dražbo zadnji kos kravate, "zmagal" je moj oče user posted image user posted image user posted image
no, drugače pa se je vseskupaj prezgodaj končalo! saj sta ženin in nevesta odpotovala na poročno potovanje naslednje jutro ob 5h

Neposredna povezava do sporočila: 1497
11.8.2008 0:23:47   
december06
Kako lepo. Lepa poroka slišat. Sam, ne vem, kako zgleda to potem brez žurke. Škoda, da sta imela tak plan.

No, evo sem končala "jutri" zlagat slike. Kot sem rekla, mi je albuma zmanjkalo. Potreben šoping. Ja, pri meni malo dlje traja, ker rabim še komentarje zraven napisat. user posted image

Zdaj pa spat. Upam, da ne bo prehitra budnica. Nočko vsem.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
11.8.2008 7:59:43   
helenav
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kolko za prebrat na vsezgodaj.....tega pa še dooooolgo ni bilo.....

službe nena80user posted image user posted image ajooj..boga...ti si pa prva v tem sranju ne?..jaz sem ravno včeraj zvedla, d aje dal en odpoved in mi grozi d ame da na njegovo delovno mesto in to me že sedaj skrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ker to pomeni preveeeeč dela za eno mamico.......mislim, d abomo čez en mesec vse potihem jokale za temi dnevi....

morem it...bom potem naprej komentirala..Klara je nestrpna, pa še živalce je treba nahraniuser posted image t

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

Neposredna povezava do sporočila: 1499
11.8.2008 8:43:00   
lemavrica
Jutro,

noč je bila ok,je bil zmatran od divjanja čez dan.

nena80 mi je kar hudo tole brat, kako se zjutraj posloviš od user posted image . Mene že zdaj stiska ker se bliža 1.september.

Sandra user posted image  da sta uživala na poroki. Upam da se tvoj kmalu kaj spomni v to smer. Kje pa je bila poroka?

december ja plazi se že kake tri tedne, šiba okol da ga komaj lovim.

Tianna glede ceple ja, Jaka gre s 1.septembrom v vrtec in mora bit cepljen. Tako zgodaj je bil pa zato, ker moram do 15.8. oddat potrdilo da je bil cepljen pa ker je naša P baje ful zasedena, sem komaj dobila datum

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.