ursa1981
|
Žalostna sem, ko prebiram poste v katerih se obmetavate z grdimi in grobimi besedami. Čez nekaj let bodo morda tudi naši otroci tako govorili drug čez drugega, pa verjamem, da nam ne bo lahko pri srcu, zato, dajmo biti dobre sogovornice in se pogovarjajmo o lepih rečeh, grede pa pustimo ob strani. Sama, se na forum res oglašam bolj malo, zakaj pa ne bom govorila, ker se mi zdi, da je bila enkrat o tem že tema in da je o njej pisala pikica* in zgleda, da ji je tisti post pomagal Rada, preberem kaj se dogaja z vašimi malčki, ker je Anja moj prvi otročiček in je dobro zvedeti kaj od že izkušenih mamic, kot ste nekatere izmed vas. Se pa drugače še nekje drugje spoznavam z mamicami, ki niso samo mamice decembrčkov, pa je prov fletno slišat tudi njihove zgodbe. In, kako posrečeno je to, da sem tam spoznala tudi mamico, ki se je tudi že oglasila na našem forumu copatek, če se je spomnite in predno sva prišli do tega, da sva nekje že brali druga o drugi sva ugotovili, da sta najina cukrčka rojena na isti dan in le s 3 minutnim razmikom - no ja pa ena je rodila v Lj., druga v Po.:) Naina cukrčka pa sta si ne boste verjeli ne nekaterih slikah podobna, tako, da so mi še prijateljice in pa tudi moja mami rekli, kok sta s podobna:) Res je super, spoznati ljudi, s katerimi lahko lepo in sproščeno komuniciraš, sem pa tudi sama ne drugem forumu doživela nekaj podobnega, dobila sem namreč eno grdo zs in sem se za nekaj časa, tako kot pravi Raho umaknila, pravijo, da pametni odnehajo in tako sem storila tudi sama. No, upam, da se to ne bo več dogajalo in da vas bo še naprej prijetno brat ne pa da bom ob branju postala žalostna. Rada vas mam vse po vrsti.... URŠA
|