|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
8.8.2008 21:50:13   
Vrtnica79
Oj, no bom kar takoj povedala da ni šlo za nobeno opravljanje da ne bo pomote. Z vami decemberkami imam samo lepe izkušnje. To kar se mi je zgodilo je bil morda samo splet okoliščin.................. ampak nikoli ne veš kdo se skriva za kakim nickom. Morda se nekdo "predstavlja" kot mamica a to sploh ni. Zanimivo, ne! Včasih smo preveč naivni in z nekom ki ga v bistvu ne poznaš deliš zanimive izkušnje,...  Vse lepo in prav dokler se te nekdo ne privošči.
Jaz sem kar izgubila zaupanje, čeprav vem da ve ste čisto vredu.

O imenih ne bi, to se tiče mene in te uporabnice. Pršut to ni, čeprav zdaj po tej izkušnji sem čisto zmedena.

Torej ostajam z vami, vas komentiram in mučim z seznami. O družinskih stvareh pa nekoč, nekje ko/če se srečamo.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
8.8.2008 21:54:27   
Vrtnica79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 04.11.2007
LINA (1920g- 44cm) Nana22user posted image user posted image

user posted image 28.11.2007
VANA (2860g- 45,5cm) Vrtnica79user posted image user posted image

user posted image 29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g- 45cm) Soncek.djukelica

user posted image user posted image  01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981user posted image user posted image
FOXINEC (Foxina)  user posted image user posted image

user posted image 02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorchuser posted image user posted image
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess
LEA (3500g-51cm) Puhica26

user posted image 04.12.2007
MAJA (3640g-55cm) Kajčauser posted image user posted image

user posted image 05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari

user posted image 06.12.2007
EVA (4200g-54cm) Andreja2000
IVA (3780g-54cm) Trdozimcuser posted image user posted image

user posted image 07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želvauser posted image user posted image
ALJA (3420g-50cm) Nianuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image 08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22user posted image
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnicauser posted image user posted image user posted image
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisimauser posted image user posted image
ZALA (3290g-51cm) Lili8user posted image user posted image

JAN (3170g-52cm) Botrca 

user posted image 10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Rahouser posted image user posted image
PHILOS SOPHIA (3325g-52cm) Pršutuser posted image user posted image

user posted image 13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncicauser posted image user posted image

user posted image 14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM

user posted image 17.12.2007
NAJA (3260g-49cm) Tea78

user posted image 18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi*
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7.user posted image

user posted image user posted image 19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skylineuser posted image
TIM (3940g-51cm) Lana38user posted image user posted image
TEJA (3230g-52cm) Karmy85
MIA (3340g-52cm) Baby27

user posted image 20.12.2007
GABRIEL (4540g-55cm) Ayo

user posted image 23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*

user posted image 25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka

user posted image  
26.12.2007
AŽBE ( 4710g-57cm) Poka1

user posted image  
31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*auser posted image  user posted image   

NOSEČNIŠKI ČVEK 1
NOSEČNIŠKI ČVEK 2

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
8.8.2008 22:40:19   
Magi*
vrtnica, žal mi je, da si imela tako izkušnjo. tega je veliko, zato je tako zelo pomembno, da se vsake toliko spomnimo, da nismo med samimi domačimi. pa glih, ko se ti zdi, da se imaš tako fino, da smo se spoznale med sabo, da si lahko zaupamo, te lopne po glavi.

babe, držte se. grem spat. naš mali vampirček se cele noči zbuja, ker mu zobki ven lezejo. Zaki je pa itak že spet bolna. in tako sem morala danes spakirano potovalko za na morje nazaj razpakirat. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 4053
9.8.2008 10:45:57   
Raho
Berem vas, berem... Sam imam pa težave s pisanjem.user posted image user posted image user posted image

Vrtnica, žal mi je za tvojo slabo izkušnjo. Sicer pa, saj si videla, da so se name vmes tudi spravile. Kdo je bil, ne bom komentirala, ampak da se nekdo prijavi z novim nikom samo zaradi tega, da lahko nepiše nekaj o neki določeni osebi - ja, od tega se mi pa bruhauser posted image .

Nismo si vse enake, imamo takšne in drugačne življenjske izkušnje, zato je neumestno, da katerakoli o katerikoli karkoli sodi. To je moje mnenje.

Mi smo drugače OK. Živa sedi, plazi, leze, je, spi - malo manjuser posted image , ker ji grejo zobki venuser posted image , zgornji eniciuser posted image - in nas zabava.

ElaM - jaz še vedno trdim, da je tu in tam kakšna po riti vzgojna. Pa še pomagauser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
9.8.2008 12:50:53   
t*e*j*k*a
Vrtnica79- superca da si spet z namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem že mal pogrešala seznamuser posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
9.8.2008 13:01:55   
pršut
user posted image

elam, trdozimc in podobno misleče mamice. Ma kaj je tu čudnega, da mislim, da je vrtnico nekdo opravljal? To se dogaja in zakaj ne bi smela posumiti v nekaj takega. Navsezadnje izgleda, da sem bila blizu, v svoji "čudni" izjavi.

V enem od svojih postov (cca tri tedne nazaj) pa sem že omenila, da če ste kdaj pomislile, da lahko nekdo izkoristi naše odprte izjave, zato mojih slikic ne bo na RR-ju.

Vrtnica, žal mi je, da se je, sicer ne vem kaj, in zato nekaj, zgodilo.

trdozimc, ti pa imaš ogromno časa in lahko to zadevo raziščeš. user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
9.8.2008 13:13:28   
ElaM
Pršut, če bi pozorno bral-a, bi videla, da pri Vrtnici ni šlo za opravljanje.user posted image

Ja, očitno je potrebna kar previdnost.
No pa lep dan.

:)

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
9.8.2008 13:19:08   
t*e*j*k*a
Na forumih je res potrebna previdnost. Sploh na takšnem kot je ta, ker se nam zdi da nas vsi razumejo in z veseljem pokažemo slikice naših malih korenjakov. Pa se včasih res najde nekdo ki ni to za kar se predstavlja.
Tudi meni je žal da se kaj takega sploh dogaja!
Pršut pa tudi verjetno ni mislila tako hudo kot je izgledalo.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
9.8.2008 13:21:33   
Vrtnica79
Hej Pršut ni treba zdaj pogrevat starih debat. Z tem smo zaključili in zdaj se lahko dalje posvetimo čemu drugemu.

In ja punce, previdnost ni nikoli odvečuser posted image !!!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
9.8.2008 13:31:12   
lana38
Končno sem imela malo časa, da sem vas brala. Vidim, da je treba res paziti, kaj pišeš. No, upam, da me ne bo nihče preganjal.user posted image
Jaz dajem Timu 7 kapljic AD3 na dan. Pa je P rekla, da bi jih naj še več,če ne bi bilo poletje. Zdaj se pa ne spomnim, koliko bi jih morala dajati, če ne bi bilo toliko sončka.
Danes je prvič jedel polento in mu je bila všeč.user posted image  Se le najde tu in tam, kakšna stvar, ki jo ima tudi rad. Se mu pa še naprej pojavljajo pikice in očitno ni bila kriva samo mlečna kašica. Zdaj sem mu vzela tudi čaj in pije spet samo prekuhano vodo in Frutek jabolčni. Pa se mi zdi, da pikice bledijo. Tudi pri Blažu je bil instant čaj problem. Tim pa tistega iz filter vrečke noče piti.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 4060
9.8.2008 13:45:10   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: pršut

trdozimc, ti pa imaš ogromno časa in lahko to zadevo raziščeš. user posted image

Mogoče bom pa res user posted image .

Je že bilo enkrat napisano, pa si bom sposodila: tiste, ki so sposobne, imajo vedno veliko časa za vse, pa vedno vse postorjeno, tiste, malo manj, pa ... (ene še za natančno branje ne - za delanje hantlov pa) user posted image user posted image user posted image

Uživajte v čudovitem dnevu user posted image

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
9.8.2008 15:58:35   
pršut
Ujojojoj. user posted image

Tako, pišem zadnjič o tem kaj sem razumela, kaj piše in kaj so nekatere razumele.

"Vrtnica, žal mi je za tvojo slabo izkušnjo. Sicer pa, saj si videla, da so se name vmes tudi spravile. Kdo je bil, ne bom komentirala, ampak da se nekdo prijavi z novim nikom samo zaradi tega, da lahko nepiše nekaj o neki določeni osebi - ja, od tega se mi pa bruhauser posted image ."

Ve očitno veste več kot jaz, kar je tudi razumljivo, saj sem se vam pridružila, s pisanjem in bolj pogostim branjem, šele pred kratkim. Iz izjave Raho sem razumela, da je kontaktirala vrtnico in ji je ta povedala to, kar piše v citatu. Očitno pa je šlo za izkušnjo, ki jo je imela Raho. Ampak to veste samo ve. Če prebereš samo citat, je razumeti točno tako, kot sem jaz razumela in ne mi z .... .

user posted image  pa kislo zelje.

user posted image  jaz.

trdozimc, user posted image .

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
9.8.2008 17:22:14   
Magi*

Ujojojoj. user posted image

Tako, pišem zadnjič o tem kaj sem razumela, kaj piše in kaj so nekatere razumele.

"Vrtnica, žal mi je za tvojo slabo izkušnjo. Sicer pa, saj si videla, da so se name vmes tudi spravile. Kdo je bil, ne bom komentirala, ampak da se nekdo prijavi z novim nikom samo zaradi tega, da lahko nepiše nekaj o neki določeni osebi - ja, od tega se mi pa bruhauser posted image ."

Ve očitno veste več kot jaz, kar je tudi razumljivo, saj sem se vam pridružila, s pisanjem in bolj pogostim branjem, šele pred kratkim. Iz izjave Raho sem razumela, da je kontaktirala vrtnico in ji je ta povedala to, kar piše v citatu. Očitno pa je šlo za izkušnjo, ki jo je imela Raho. Ampak to veste samo ve. Če prebereš samo citat, je razumeti točno tako, kot sem jaz razumela in ne mi z .... .

user posted image  pa kislo zelje.

user posted image  jaz.

trdozimc, user posted image .

user posted image  kaj je s tabo? Raho je tole napisala šele potem, ko si ti namigovala o nekih opravljanjih. torej na podlagi tega nisi mogla nič sklepat.

saj v resnici mi dol visi kdo si in kaj si in kaj si kako razumela, samo glih logične pa tvoje izjave niso.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
9.8.2008 18:32:18   
Ayo
prsut je verjetno (se) v depresiji http://www.ringaraja.net/forum/m_2888201/mpage_1/key_/tm.htm#2904535

Mi smo danes dobili vrocino user posted image user posted image user posted image Trenutno ima 38,7°, je moj klical na urgenco in sva mu dala eno svecko za zbijanje v ritko.
Prehlajen je pa itake ze vec kot en mesec (mine in pride nazaj).
Mogoce so zobki...user posted image

Slaba novica je tudi ta, da mi primankuje mleka user posted image . To sem opazila ne samo pri crpanju zjutraj, da ga je manj, ampak enostavno vidim, da joske niso vec tako napete.
Nekaj zaloge imam v skrinji, ampak ne veliko, tako da se verjetno pravljica pocasi koncuje. No, ampak saj 8 mesec dojenja tudi ni slabo. user posted image

Lepa novicka pa je ta, da sedaj ko se plazimo in kobacamo, ko ga pridem iskat v vrtec, ko ga poklicem in me zagleda, ful zasiba proti meni, in to je tak lep obcutek, ki enostavno prezene vse tezave. user posted image user posted image user posted image
Tko da, cimprej v sluzbo! user posted image user posted image

Tukaj imamo tako leeepooo vreme...pa ne vem, ali bi sla lahko vseeno z gabrielom malo na sprehod, ceprav ima vrocino user posted image itak je ful toplo user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
9.8.2008 18:41:41   
pršut
user posted image

Mah, brez veze. Prej sem napisala, kar sem mislila, da je, potem pa, kar sem prebrala, da je.

Ayo, hvala. Saj mi ne morete pomagati.

Zdaj pa hitro v napad.

user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
9.8.2008 18:50:13   
ElaM

user posted image

Mah, brez veze. Prej sem napisala, kar sem mislila, da je, potem pa, kar sem prebrala, da je.

Ayo, hvala. Saj mi ne morete pomagati.

Zdaj pa hitro v napad.

user posted image

Se mi zdi, da ti res ne moremo.user posted image

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
9.8.2008 18:55:48   
pršut
prsut je verjetno (se) v depresiji http://www.ringaraja.net/forum/m_2888201/mpage_1/key_/tm.htm#2904535

Aja, ne vem kaj naj si mislim. Verjetno me imaš zelo rada.user posted image

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
9.8.2008 19:03:25   
Ayo

zelo.
preseli se na www.nebojse.si !

< Sporočilo je popravil Ayo -- 9.8.2008 19:04:11 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
9.8.2008 19:05:35   
trdozimc
Vrtnica, lep avatar!

Ayo, mogoče pa mleka še ne bo tako hitro zmanjkalo, kot se zdaj zdi - vsaj za cartanje. user posted image  Tisti občutek, ko v vrtcu ''prileti'' mali k tebi, je pa res čisto absolutno nebeški.
Jaz grem z malimi vedno ven (vsaj z vozičkom), razen če je res -20 stopinj in piha. So drugače sitni kot user posted image

Mi smo ravno z zelo lepega, ne prevročega sprehoda user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
9.8.2008 19:11:17   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

zelo.
preseli se na www.nebojse.si !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
9.8.2008 19:14:57   
pršut
Ayo, hvala. Ti pa se preseli na www.zlobna.si. user posted image  

Verjetno se počutiš čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 4071
10.8.2008 7:52:21   
Magi*
dobro jutro!

pa si ja niste vse vzele dopusta? brž k pisanju.

user posted image tole je pa moja mantra. user posted image

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
10.8.2008 8:52:43   
pršut
Lepo user posted image .

Ayo, več seksat, pa ne boš tako zajedava.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
10.8.2008 9:20:37   
ElaM
Magi*, hvala za kofi, jaz si ga ravno kuham, podrli smo rekord v spanju.user posted image  Manca se je ravnokar zbudila, je spala od 8-ih zvečer, Tinkara pa še spi. Dobro sta tole poštudirali.

Ayo, upam, da je Gabriel že bolje. Pri nas je tavelika vedno preden so ji izraščali zobje, njej so eni 4 hkrati, ne eden po eden, dobila full visoko vročino, čez par dni so pa zrasli. Saj P pravijo, da vročina ni povezano z zobmi, samo tudi oni vsega ne vedo.user posted image

Trdozimc, danes ne kuham nič. Tako, da sem ti zopet dala idejo.user posted image Zgleduj se po meni.user posted image

Danes bo lep dan, tukaj je že sonček, gremo na piknik. Lepo bodite.

< Sporočilo je popravil ElaM -- 10.8.2008 9:21:49 >

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
10.8.2008 9:35:26   
trdozimc
Magi in ElaM: čin, čin!

Glede kosila, ja, se bom poskusila vzgledovat, čeprav ne vem, če me potem ne bodo naši pojedli user posted image

Lepo nedeljo!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?