|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
8.8.2008 17:41:47   
lucalu
mumu dobrodošla med nami!!!
user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
8.8.2008 17:54:32   
Klaudy
ojla,

jaz pa se danes oglašam s problemom. Moja mala mi namreč že dva dni zavrača mleko in se morave ful mučiti, da pojeve porcijo. P mi je rekla, da naj še ne bi uvajala GH, iker ima moj mož alergijo in ne bi bilo lahko v redu. Jaz sem ji danes vseeno dala malo korenčka in ga je kar dobro sprejela. Potem pa se jim dala naslednji obrojk spet mleko in spet ista pesem in muka.
Zvečer in zjutraj še ga nekako lažje poje kot pa skoz dan. Zdaj se mi že tudi ponoči začne buditi. Zamenjala sem ji tudi cucelj na glažeku, ker sem mislila, da ji mogoče prepočasi teče, vendar ni nič boljše.

Ali ima katera kakšen nasvet ali idejo?

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
8.8.2008 18:51:12   
Nasy
Klaudy, mogoče so zobki ali pa ji je vroče? Poskrbi, da bo vsaj kaj drugega pila, da ne dehidrira! Ne znam ti svetovati, pri nas so tudi včasih dnevi, ko ful malo papca, raje pije čaj. 

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Klaudy)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
8.8.2008 18:54:44   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudy

ojla,

jaz pa se danes oglašam s problemom. Moja mala mi namreč že dva dni zavrača mleko in se morave ful mučiti, da pojeve porcijo. P mi je rekla, da naj še ne bi uvajala GH, iker ima moj mož alergijo in ne bi bilo lahko v redu. Jaz sem ji danes vseeno dala malo korenčka in ga je kar dobro sprejela. Potem pa se jim dala naslednji obrojk spet mleko in spet ista pesem in muka.
Zvečer in zjutraj še ga nekako lažje poje kot pa skoz dan. Zdaj se mi že tudi ponoči začne buditi. Zamenjala sem ji tudi cucelj na glažeku, ker sem mislila, da ji mogoče prepočasi teče, vendar ni nič boljše.

Ali ima katera kakšen nasvet ali idejo?

Verjetno ji je res vroče, če zjutraj in zvečer je. Najprej sem pomislila, da ti mogoče primanjkuje mleka, vendr če zvečer ni problemov potem ni to. Sama bi ti svetovala, da ji poskusiš dati čim večkrat oz. ko boš videla, da je lačna in da bi zizala. Poskusita s edojita tako, da se bosta čim manj stiskali, da ji bo manj vroče. Sobo kjer spi pa poskusi prezračiti. Temperatura v spalnem prostoru naj bi bila od 16-20 stopinj.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Klaudy)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
8.8.2008 18:56:27   
Nasy
mumu, dobrodošla!
user posted image

san, uživajteuser posted image !!!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
8.8.2008 18:57:09   
Katy13
Ups, šele sedaj sem videla, da se ne dojita. user posted image  Glede na to situacijo pa ti ne znam najbolj svetovat, ker ne vem če je dobro, da bi ji naprimer zmanjšala obrok in ji dajala zato bolj pogosto. Verjetno je vsekakr bolje, kot pa da je lačna in zaradi tega tudi dehidrira, ker ji pač s tem tudi primanjkuje tekočine.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
8.8.2008 19:56:00   
Lona76
Nasy user posted image  za pregled. Bog ve kaj bo nam rekla, ker mi smo pa res verjetno nekam zbezlali s kg. Nazadnje ko jo je pregledovala se je kao premalo zredila zdej je pa ornk zalita user posted image . To pa umetno mleko dela.
Joj čeveljčki so full lušni. Enkrat je moj mož neki naročeval preko e-bay pa ne ve natančno kok je bla poština zdi pa se mu da je bla v sit nekje 1500.
Jst bi jih kr naročila.
Klaudy tudi jaz ti ne znam svetovati drugega, kot da probaš s čajčkom. Korenček pa ni alergen tko da to bi ji po moje lahko dajala, pa mogoče kakšno jabolko, bučko, banano? No jaz naši tudi ne upam še nič dati ker naj bi ona imela alergijo na KM. Bomo videli po 18.8. Čeprav me ornk mika da bi ji kakšen korenček v ustka dala. Dons je revček tko gledala k smo se mi  basali, ona revca pa tisto flašo grenkega mlekauser posted image .
Ja Tilna sem srečno oddala na dolenjsko, fant že uživa 100 na uro, ko pa sva se s Tajo vozili domov pa naju je dvakrat toča dobila ampak ni bilo nič hudega. Bolj nevarni od toče so bili tujci ki so se na avtocesti ustavljali.user posted image
Mumu dobrodošla med nami
Zdej grem dat pa žabico spat, pa še jst z njo. Se je že 2 dni za povrstjo prvič ob polnoči zbudila. Pojma nimam kaj ji je user posted image . Upam, da bo kmalu bolje.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
9.8.2008 10:08:54   
Katiandi
Ojla dečve!
Mi pa nismo mel neta kr nekaj dni, so telekomovci neki pokvarl ko so pri sosed delal, pol so pa rabil kr neki dni, da so nazaj prišli pa popravli.user posted image  Vas sploh nisem uspela prebrat, že od srečanja naprewj ne. Bi js tud mela geslo, da vas mal pogledam, če bi mi katera poslala prosim.
Naš Jaka je pa v sredo dobil že drugič pikico, sam ga niso nč merili pa vagali. Je kr pridn fantek, sam včeraj mi je začel ful jokat pa tečkat, ko se dojiva, sploh ne vem, kaj bi blo. Cel podoj joka in stoka, a je možno, da mu gredo zgornji zobki ven (spodnja dva že ima)? Zvečer sva pol ure se trudila dojit ob joku, da je končno zaspal.
Drugače pa  naš mali zelo malo spi - pa še to noče več v vozičku (je zadnjič cel sprehod tečkal), ga moram kar na rokih uspavat, pa ga dam v posteljico in še potem spi samo 15 do 20 minut. Tako da se čez dan nabere komaj 2 uri. Koliko v povprečju prespijo vaši sončki čez dan?

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
9.8.2008 10:26:05   
Lona76
Hojla a ste vse na morju da je tako zatišje?
Danes se je  Taja samo enkrat zbudila in to ob treh user posted image . Potem pa je spala do sedmih. Sva pa kot imava v navadi šli na sprehod že ob pol devetih in je spet takoj zaspala. Pridna je, se vidi, da je včeraj bolj malo spala zaradi vožnje.
Katindi Taja če so normalne razmere spi čez dan kar dosti. ob devetih cca 0,5 ure in isto okoli enajstih. potem pa spi od pol dveh do ene štirih  in potem še ob ene šestih cca 0,5 ure. Vem da mi ta starejši ni nikol tok spal.
Punce a vaši bi tut full televizijo gledali. Naša čim ima možnost gleda jo moram prav stran obračat user posted image . Že zdej zasvojena s TV.
Evo me že kliče.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
9.8.2008 12:36:35   
Katy13
Meni Taja spi nekako takole: dopoldan nekje 30-45 minut, potem jo dam spat nekje ob 12:00-12:30 ure in mi spi nekje 3 ure, potem pa še pozno popoldan nekje 30-45 minut. MAlo čez 20:00 jo dam spat.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
9.8.2008 12:39:12   
Katy13
Katiandi imaš ZS

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
9.8.2008 13:01:56   
mumu
ČAU

Klaudy, tudi mi smo imeli zelo podobne probleme, ko so začel rast zobki (imamo namreč že dva). Pri nas je pomagalo hladno mleko (sobna temperatura) in zelo hladen cucelj (ohladila sem ga kar z mrzlo vodo pa je šlo).  

(odgovor članu Klaudy)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
9.8.2008 16:43:26   
Dinki
Helo punce, mi smo že nazaj!
Imeli smo se super, malo smo se spočili in veliko plavali. No, vsaj jaz sem se veliko naplavala user posted image . Tita še nismo dali v Fredov obroč, le enkrat je šel očka z njim v vodo, vendar ga je držal v naročju. Bomo poskusili z obročem konec avgusta ko gremo še enkrat na morje.
nisem vas še vse prebrala, sem vas le na hitrco preletela. Bom ko bo čas. Na morju sta bila oba user posted image  noro pridna. Nismo imeli niti ene nočne drame kot sem se na začetku bala. Tit je spal odlično, tudi od 9h zvečer do 6h zjutraj....moja ziza pa kot kamen user posted image .
Sedaj me čaka pa cela gora oblek za prati user posted image .

Vidim, da imamo eno novo marčevko. Mumu, dobrodošla med nami.

Hvala vsem za čestitke mojemu Titu za 4 mesece user posted image . Se je začel veselo obračati na oba boka na morju. Še čisto malo mu fali, da pride na trebuh. Ne more še ugotoviti kaj naj naredi s tisto rokico, na katero se uleže user posted image . Drugače pa glavico še zmeraj zateguje nazaj user posted image . Se je glih malo popravilo, sedaj na morju je pa spet začel zategovati user posted image . Upam, da bo počasi res bolje.

perp, sem videla slikice, hvala user posted image .

No, čestitke še vsem za 4 in 5 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in pa čestitke vsem za nove dosežke user posted image user posted image user posted image ...je preveč, da bi vse lahko naštevala posebej.

Toliko zaenkrat od mene.
Pozdravček user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
9.8.2008 16:52:02   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Vidim, da ste nekatere bile na Krku na morju. Ali ve katera za kak fajn apartma in po možnosti ne preveč drag user posted image  mIdva sva začela razmišljat, da pa bi mogoče le šla, čeprav meni po eni strani ni, zaradi vožnje.

katy13, mi smo bili sedaj na Krku, poleg Omišlja, torej takoj na začetku otoka. Bili smo v apartmaju v hiši, ki jo ima slovenka. Bili smo 4 odrasli + dva user posted image  in smo plačali za 7 dni 500 EUR. Se mi ne zdi preveč poceni, ampak mi trije s Titom smo bili le povabljeni v ta apartma s strani naših prijateljev. Apartma je čisto blizu morja, oddaljen cca 100 m.
Ti srčno svetujem, da gresta s Tajo malce na morje, veš kako jim paše, pa sej bo tudi vama. Vožnje pa ni tako zelo veliko. Ura in pol in si na Krku, pa malo se zaustaviš umes pa je.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
9.8.2008 17:13:06   
terida
Moja dva (user posted image in user posted image ) pridno spita, pa imam malo časa, da se oglasim.

Ursi2, kako žal mi je, da se ti to dogaja. Mora biti res grozno, če poslušaš kričanje cele dneve. Mi imamo podobne sosede v bloku - v stanovanju nad nami mati in sin tako lajata eden na drugega, da gredo še meni dlake pokonci. Jaz imam pa ravno kontra problem - tašča je super in bi mi ta malo z veseljem pazila, a kaj ko smo 100 km narazen user posted image Varstva/vrtca (ko bo čas za to) tudi jaz še nimam rešenega.

IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Še nekaj... Erika je zadnje dneve kakala dosti bolj gosto kot navadno, pa se ji ni prehrana nič spremenila (še vedno je polno dojena in jaz nisem jedla nič novega). A se to dogaja tudi vašim user posted image ?

Ni kaj narobe, men tašča vedno reče (je patronažna sestra), boljše da kaka bolj pogosto kot pa da ne bi.

Meni Maj kaka že skoz 3-4x na dan. Samo 1x se mi je zgodlo, da dva dni ni kakal...No je pa potem nadoknadil, da smo v enem dnevu 3x cotke menjali, ker pleničke niso zdržale explozij user posted image

Še nekaj... Erika je zadnje dneve kakala dosti bolj gosto kot navadno, pa se ji ni prehrana nič spremenila (še vedno je polno dojena in jaz nisem jedla nič novega). A se to dogaja tudi vašim  ?

To se je zgodilo tudi naši, prej je kakala na 3-5 dni, sedaj je pa v petek 2x v enem dnevu, potem v soboto ni, potem pa je 2x v nedeljo in ponedeljek in kar 3x v torek.

Gaya in Katy, narobe sta me razumeli. Erika ne kaka pogosto, ampak gosto. Torej, ne tako redko in vodeno kot vse do zdaj, ampak bolj kašasto. Barva je ok, tako da me ne skrbi pretirano, samo čudno se mi zdi, da se je to kar naenkrat spremenilo, ker se nič drugega ni spremenilo (ne v prehrani ne v kašnih "šokih" - novem okolju ali čem podobnem).

Mumu, dobrodošla!

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Taja če so normalne razmere spi čez dan kar dosti. ob devetih cca 0,5 ure in isto okoli enajstih. potem pa spi od pol dveh do ene štirih in potem še ob ene šestih cca 0,5 ure. Vem da mi ta starejši ni nikol tok spal.

Lona, saj ne morem verjet kaj si napisala - to je praktično urnik spanja od Erike! user posted image

Punce a vaši bi tut full televizijo gledali. Naša čim ima možnost gleda jo moram prav stran obračat . Že zdej zasvojena s TV.

Evo, tudi tu se lahko zraven podpišem. Toliko obrača glavo za televizijo, da je praktično ne gledamo več - vsaj ne, dokler je budna.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
9.8.2008 21:06:30   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Me pa zanima ena stvar. Vem sicer, da še ni tk daleč, da bi že bilo treba kupovati čeveljčke, ampak na enem sosednjem forumu sem zasledila tale link: http://stores.ebay.ie/Littleoneshoes_Baby-Crib-Shoes_6-12month_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ15385460QQftidZ2QQtZkm

Pa imajo res luškane čeveljške oz copatke in to res zelo ugodno. Pa me zanima, če katera kaj pozna ebay, kakšna je poštnina,........

Js sem mu jih že nabavla. Mi jih je ena poslala, ko jih naroča. Je tu gor na ringaraja drugač pod nickom manuela1978.  Lahko ti pošlem mail od nje pa še čeveljčke kakšne ima zdaj. So pa 15 evrov, poštnina je zastonj. To so v bistvu kao Roobez sam da original Roobez so ful drage. Pravijo pa, da naj bi se otrok v teh čeveljčkih naučil hodit.

15€ pa ni veliko ... sem videla že dražje. Js bi te čeveljčke kupila, samo kaj ko nimam pojma, kako veliko nogico bo imela pri 9 -12 mesecih. Za zdaj bo pa še v nogavičkah. Za hlednejše dni pa že imam ene copatke od tavelikega sina.
Zihr vas bom pa s tem gnjavila drugo leto, okrog marca user posted image .

Mi smo spet na stari poti. Vse je ok. Povpraševanje in ponudba sta se uravnovesila. Zdaj imam modeček lepo zapolnjen user posted image , mi je kar všeč to naravno povečanje košarice, škoda da mine. user posted image

Zdajle anja lepo spi. Je zaspala popoldne ob 17h, ob 19h sem jo podojila, je kar v spanju jedla user posted image . Sicer nimam pojma, kako bo ponoči. Danes ponoči se mi je kar velikokrat zbujala. A vsakič tako mljaska, da se sploh ne upam pritoževat, da se prevečkrat zbuja.

Včeraj sem jo peljala cepit proti rota virusu, prva dozica. Jo je sestra tako zagrabila in ji v usteca porinila tisto cepivo, da mi je bilo kar hudo. Anja bi lahko zadevo lepo in mirno popila ... no, potem so jo pa še cepili ... seveda je zajokcala, ampak tokrat se je hitro pomirila. Tudi reakcije ni bilo tokrat nobene.

Smo jo pa tehtali ... ima točno 5500 kg. Torej ni prav veliko pridobila v roku 14 dni, ko sva se skupaj tehtali.
Ampak kljub 5500kg je prav lepo zalita in ima prav konkreten podbradek. 

GLEDANJE TV; ne pustim, da bi gledala tv, a včeraj sem gledala otvoritev OI in ni šlo drugače, ker sem bila tako očarana sem pustila, da je bila še ona ... imamo pa en majčken, majčken tv, tako da imam le majčkeno, majčkeno slabo vest user posted image .

GLEDAnjE V KROŽNIK: zadeva na mizi jo zelo zanima. Zdaj že ve, da kar gre proti mojim ustom, da gre lahko tudi v njena. Zato kar z rokicami maha in moram delat velike ovinke, da ne pade vse na tla preden do cilja pride (ne bi bilo pa nič narobe, če ne bi user posted image ). Če pa imam v roki kozarec, potem pa se upre z nogami in se prav dvigne za njim ... enkrat sem ji dala pit lepo topel domači metin čaj ... kar iz kozarca ... in je bila navdušena! In seveda si je stvar zapomnila in zdaj za vsakim kozarcem skače user posted image . Zdaj je že poleg čaja okusila vodo in jabolčni sok, a tega res samo kapljico.  

AZZURA; SOPARA: uf, kaj vas kuha, prav nič vam ne zavidam Obale! Sem pa zasledila, da imaš razparilnik?? Kaj je pravzaprav to? Pri nas imamo v te namene napo, ampak to najbrž ni to user posted image .

MUMU: dobrodošla med nami, obe s Tio user posted image user posted image user posted image  , me veseli da smo ti všeč user posted image

USRSI2: sočustvujem s teboj, user posted image user posted image  žal ne poznam nobenega strokovnjaka, ki bi lahko tvoji tašči in tastu pomagal ... bogvedi, kaj žensko tako žuli, da je čisto izgubila stik ... kaj pa lahko ti narediš, pa prav dobro veš, saj si nam povedala, le še odločiti se moraš. Kar pogumno, pogumnim pomaga sreča! user posted image user posted image user posted image user posted image

Toliko zaenkrat z user posted image visokogorja user posted image  ... jutri peljem malega v kino, bo šel gledat Kungfu Pando ... me je tako lepo prosil ... mami, pejva gledat Funk Bando user posted image , pa mu govorim kako se reče ... on pa: F*k Panda ... user posted image  zdj ima tako smešno obdobje ... glagole sprega samo na pravilen način (še ne "pozna" nepravilnih glagolov), pa še reklame pobira od vsepovsod ... npr. vidi, da sem kupil paasto za zobe: o, mami zdaj boš pa imela brezhibno bele zobe! user posted image user posted image

no, vam pa želim brezhibno noč in sladek spanec!

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 9.8.2008 21:16:27 >

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
9.8.2008 23:06:15   
Azzurra
Punce! V MOJEM ALBUMU SO SLIKICE!!!! GESLO ISTO KOT PRI DINKI IN PERP!
To je vse kar mi je uspelo poslikat! Je bla kartica polna, jaz pa nisem vedla ali je moj preložil vse tiste slike že prej dol al ne! user posted image  

No, ma vsaj nekaj in skupaj vse tri smo menda ja vse poslikale user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
10.8.2008 6:23:28   
Klaudy
dobro jutro mamice. Sedaj sem komaj našla čas, da se vam malo oglasim ter povem, kako je kaj pri nas. Moja dva (user posted image  in user posted image ) še namreč spita, jaz pa žal ne morem več.

Hvala vsem za nasvete. Včeraj je bilo že bolje in ni bilo problemov. Bomo videli, kako bo danes, če jo je to že minilo. Mogoče je vedla, da bo dež in je bila že vnaprej tečna dva dni.

Kar se tiče TV smo mi že tudi nori na to in tudi moram izklopit.

Zdaj pa ALARM. Moram it.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
10.8.2008 9:59:22   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Vidim, da ste nekatere bile na Krku na morju. Ali ve katera za kak fajn apartma in po možnosti ne preveč drag user posted image  mIdva sva začela razmišljat, da pa bi mogoče le šla, čeprav meni po eni strani ni, zaradi vožnje.

katy13, mi smo bili sedaj na Krku, poleg Omišlja, torej takoj na začetku otoka. Bili smo v apartmaju v hiši, ki jo ima slovenka. Bili smo 4 odrasli + dva user posted image  in smo plačali za 7 dni 500 EUR. Se mi ne zdi preveč poceni, ampak mi trije s Titom smo bili le povabljeni v ta apartma s strani naših prijateljev. Apartma je čisto blizu morja, oddaljen cca 100 m.
Ti srčno svetujem, da gresta s Tajo malce na morje, veš kako jim paše, pa sej bo tudi vama. Vožnje pa ni tako zelo veliko. Ura in pol in si na Krku, pa malo se zaustaviš umes pa je.

saj ti verjamem, vendar ura in pol vožnje je iz Ljubljane, mi pa imamo še dobri dve uri do Ljubljane. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katy13 -- 10.8.2008 10:00:03 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
10.8.2008 12:59:43   
Katy13

Gaya in Katy, narobe sta me razumeli. Erika ne kaka pogosto, ampak gosto. Torej, ne tako redko in vodeno kot vse do zdaj, ampak bolj kašasto. Barva je ok, tako da me ne skrbi pretirano, samo čudno se mi zdi, da se je to kar naenkrat spremenilo, ker se nič drugega ni spremenilo (ne v prehrani ne v kašnih "šokih" - novem okolju ali čem podobnem).

Ups. user posted image  To ti pa ne znam pomagat.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
10.8.2008 13:00:55   
Katy13

Punce a vaši bi tut full televizijo gledali. Naša čim ima možnost gleda jo moram prav stran obračat . Že zdej zasvojena s TV.

Se podpišem. Je pač zanimivo, ko se skoz nekaj premika.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
10.8.2008 16:48:01   
*medica*
pozdravljene..

se še jest malo javim po dolgem času..smo z dopusta bilo je zelo lepo vendar zelo kratko..hitro mine če ti je lepouser posted image ..
anis je super dečko..lepo napreduje..mislila sem da bojo spremembe okolja kaj vplivale nanj ampak niso..je bil pravi korenjak no še zj je..user posted image
drgač smo imel tud posvetovalnico v pon.  in je anis težak že 7850g in velik65,5cm..
no že ene par dni mu dajem po malem korenjčka in cvetače in kar lep je sprejel no tud lep žveči ..je pa tud mali vseved ..vse bi rad vidu pa vse prešlatal..otroc pačuser posted image ..na mizi moramo vse počas odmikat..ker kar vse grabi..drgač pa (trkam v les) presi mi cele noči o21h do 7.-7.30 je kr fajn..no kak večer se najde da se zbudi amak se nimam kej za pritoževat..

sem vidla da ste se marčevke le dobile..verjamem da ste se prav lepo imele..sem pa vidla da so slikce pod ključemuser posted image ..mi kera zaupa geslo..

no nisem še vse prebrala samo ene par strani..sem pa tud vidla da mamo ene par novih mamic tukaj..wellcome še od mene..

no tok za zej grem mal prebrat...

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
10.8.2008 16:59:52   
*medica*

Ursi2: Luka - 19.2.2008
ob rojstvu:   2380g, 45,5 cm
2. mesec:    5240g, 52 cm
4. mesec:    7200g, 63 cm

Azzurra: Daša - 21.2.2008
Rojstvo: 53cm, 3.430
1. mesec: 56 cm, 4.370
2. meseca: 61 cm, 5750
3. mesece:66 cm, 6.750
4. meseci: 7.400
4,5 mesecev: 7800g, 72 cm

Arabela: Sergej - 25.2.2008
Ob rojstvu: 3780g, 51cm
1.mesec:5380g, 57,5cm
2.mesec: 6840g, 59,5cm
3.mesec: 7460g, 62,5cm 

Aleži: Sara - 27.2.2008
Ob rojstvu  3490,50 cm
5 tednov    4500, 55 cm
9 tednov    5560, ?
13 tednov 6450, 63 cm
17 tednov 7200, ?

katj: Rok - 2. 3. 2008 
rojstvo: 3620g,53 cm
1.mesec: 4450g, 55,5 cm
2.mesec: 5600g, 61 cm
3. mesec: 6100g, 61cm

lucalu: Tai - 3. 3. 2008
Ob rojstvu: 2550g, 48cm
1 mesec: 3950g, 55cm
2 meseca: 4880g, 59cm
3,5 meseci: 5840g, 63cm
5 mesecev: 6840g, 65cm

Nasy : Maša - 4.3.2008
rojstvo : 4420, 54cm
1.mesec: 5100g, 56 cm
2.mesec: 5800g, 59 cm
3.mesec : 6900g, 60 cm

Lona 76: Taja - 4.3.2008
Ob rojstvu: 3900g, 53 cm
1. mesec: 4170g, 54 cm
2. mesec: 5210g, 57 cm
3. mesec: 5640g, 60 cm
4. mesec: 6240g, 62,5 cm

jagoga: Tomaž - 6. 3. 2008 
Ob rojstvu: 2990g, 50 cm
1. mesec: 3900g, 52 cm
2. mesec: 4650g, 56 cm

3. mesec: 5450g, 59 cm
4,5 mesecev: 6400g, 63,5 cm

Tina50: Lan - 9. 3. 2008 
Ob rojstvu: 3880g, 53cm
6tednov: 5220g, 57cm
3meseci: 6420, 65cm

Pingvinčica: Nina - 11. 3. 2008 
rojstvo: 3500, 52 cm
1. mesec: 4780 g, 57,5 cm
3. mesec: 5780 g
3. mesec: 6010 g, 64 cm

Špela100: Maks - 11.3.2008
ob rojstvu: 3.390 gr, 51 cm
1 mesec 4.450 55 cm
3 meseci 5.930 63 cm
4,5 meseca 6.800 66 cm

Ek76: Mia - 12.3.2008 
ob rojstvu - 48 cm, 2880g,

1. mesec 54 cm, 3780g,
2. mesec 56 cm, 4450 g,
3 mesec 59 cm, 5050g,
4,5 mesec 62 cm, 5680g.

*BellaLuna*: Luka - 14. 3. 2008 
ob rojstvu: 3580g in 53 cm
1. mesec: 4540g in 55,5 cm
2. mesec: 5450g in 60,5 cm
3. mesec: 6520g in 63 cm

Terida: Erika - 16. 3. 2008
Ob rojstvu: 3500 g, 51 cm
1. mesec: 4200 g, 54 cm
2. mesec: 4895 g, 58 cm
3,5 mesec: 5640 g, 63 cm

paola: Vesna - 17. 3. 2008 
ob rojstvu: 3500g, 51 cm
1. mesec: 4500g, 56 cm
2. mesec: 5500g, 63 cm

Zofy: Julija - 18. 3. 2008 
Ob rojstvu: 3300g, 52cm
1. mesec: 4000g, 53,4cm
2. mesec: 5200g, 59,2cm
3. mesec: 5770g, 60,5cm
4m 13 dni: 6450, 64 cm

medica: Anis - 20. 3. 2008 
ob rojstvu: 3740g, 53cm
1 mesec: 4750g, 56cm

3. mesec : 7140g, 61cm
4,5 meseca: 7850g, 65,5cm

Katiandi: Jaka - 20. 3. 2008
Ob rojstvu: 3180g, 49 cm
1. mesec: 4010g, 56 cm
2. mesec: 4950g, 58,5 cm

3. mesec: 5890g, 61,5cm

Klaudy: Kaja - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 2840kg,  48cm
1.mesec: 3850 kg,  53 cm
2.mesec: 4900 kg,  56 cm
3.mesec: 5720kg,  58,5cm

san: Urban - 21. 3. 2008 
Ob rojstvu: 3790g, 54 cm
1. mesec: 5200 g, 57,5 cm
2. mesec: 6000 g, 61,5 cm
3. mesec: 6390 g, 64 cm

4. mesec: 7200 g, 67,5 cm

Ribica85 : Kristjan - 22. 3. 2008 
ob rojstvu: 3950g, 55cm
1.mesec: 5000g, 59cm
2. mesec: 6100g, 62cm
3.mesec: 7330g, 65cm

Vilma: Julija - 22.3.2008
Ob rojstvu: 3010 g, 50 cm
1,5. mesec: 4615 g, 54 cm
3. mesec: 5410 g, 59 cm

perp: Neja - 25.3.2008
Ob rojstvu: 3820g, 54cm
1. mesec: 4470g, 56,7cm
2. mesec: 5610g, 60,3cm
3. mesec: 6850g, 62,8cm
4.mesec: 7800g
4,5 mesec: 8340g, 65,5cm

Mergetka: Matic - 28. 3. 2008 
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm
2. mesec:5500g, 57cm

gaya24: Maj - 31. 3. 2008 
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g
2. mesec: 6800g, 61cm
3. mesec: 7980g, 66.5cm
4. mesec: 8910g,

Naša črtica koraka: Anja - 31. 3. 2008
Ob rojstvu: 3290g, 51cm
1. mesec: 4015g, 54,5cm
3. mesec: 5000g, 61 cm

4. mesec: cca. 5500g 

Katy13: Taja - 4. 4. 2008
Ob rojstvu: 3680g, 51,5 cm
19 dni: 4070g, 55 cm
2. mesec: 5210g, 58 cm
3. mesec: 5710g, 60 cm
3 mesece 19 dni: 6100g, 61 cm

Dinki: Tit - 7.4.2008
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm
2 meseca: 8000 g

3 m 1 t: 9420 g, 68 cm

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
10.8.2008 21:56:27   
Naša črtica koraka
MEDICA; maš na ZS geslo.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
10.8.2008 22:15:39   
Naša črtica koraka
Joj, ta seznam s kilažami ... si mislim, da anji pa kar gre, da je že fest babnca ... potem pa vidim mere vaših korenjakov ... user posted image  ma, če bi bilo 300g razlike, nič ne rečem, a kaj ko so pa za polovico težji ko anja ...
no, da ne rečem kaj mi je spet macasta ratala, ta moja anja ... spet bi kar cele dneve spala ... pa saj bo večji red, ko bo šel matija v vrtec, upam.  Vseeno pa me pa kar žalosti to dejstvo, da se moj otročiček ne redi tako kot bi bilo udobno, da se ... in pa tudi, da če bi bila krava, da ne bi bila mlekarica, ampak una za zrezke ...

sej vem, sem sitna danes kr nekaj tlele morim z enimi kilcami ... , MA, glavno je, da so VSI user posted image  ZDRAVI !!!!!!
user posted image user posted image user posted image  in njihove mamice tudi user posted image user posted image user posted image  (pa če so cice al pa ne user posted image )

Uglavnem.
šli smo v kino gledat Funk Banda user posted image  (kung fu panda)... po dolgem času sem se nasmejala od vsega srca ... pa malo sem pojokcala ... slednje je čisto poporodniško, mislim. Moj sine je cel film gledal ko okamenel ... tekom naslednjih dni bom videla, če je dojel poanto filma ... oz. risanke. Sem pa videl ada prihajajo novi deli za Ledeno dobo in Madagaskar user posted image , če koga te reči zanimajo.

In seveda: anja ni bila v dvorani ...

tolk na dolgo iz naših logov,

MEdica, Wellcome nazaj user posted image  user posted image  Anis tudi lepo raste in user posted image  za dopust! Upam, da si pripeljala s seboj kakšen spominek na lepo vreme ... tukaj nam ga kar manjka ... vremena mislim user posted image

nočko,
nčk

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dieta
Michonne RR

Ali ste trenutno na kakšni dieti?

Da (41%)

Ne (59%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!