|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
6.8.2008 21:56:31   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

user posted image , pa mora bit ravno jutri? user posted image user posted image user posted image

Saj bo vse ok user posted image user posted image user posted image . Srečno obema: tebi na razgovoru, Zali pa na cepljenju.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
6.8.2008 22:00:09   
Zamima
hvala user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
6.8.2008 22:01:12   
Aja1
Zamima, kako kaj ribice?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
6.8.2008 22:10:42   
Zamima
v planu jim imam kupit večji akvarij,... danes sem jih zasilno dala v eno škatlo od curver-ja, sicer je prozorna, vendar bolj motno prozorna, ampak vsaj dokler ne nabavim večjega akvarija, da imajo več prostora,... ne vem kaj mi je bilo, da sem kupla 5 literski akvarij user posted image

drug teden grem v akcijo za večjega, pa mogoče še kako ribico vzamem zraven user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
6.8.2008 22:11:33   
max81
čer babe
kako ste kej....no mi2 z malim sva se danes malo potepala, pa z mami sva šli na ledeno kavo...ja dobra je bla ni kej...pa hotla sem it po kovter in povšetr v veletekstil in ker je bila valda kr fina cena je bilo vse razprodano, pa šele od danes je bilo znižanouser posted image user posted image  user posted image no in morm it jutr v kranj, tamala gre v varstvo k tašči, tko da greva sama z miškotom, ati je pa frej, pa ma še delo v kuhinji user posted image , tko da spet ne bomo cel dan nič skupejuser posted image

Zamima zdržimo pesti in fige... za razgovor in upam, da bo služba tvoja.pa vsem škratkom, da bo čim manj bolelo pri cepljenju

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
6.8.2008 22:15:16   
atanja
Krfjolca ovenčki smo najboljši

Zamima vso srečo na razgovoru

JAz sem pa danes dobila odobren dopust. In sicer 1.septembra. K se najbolj copati prodajajo pa so šefi rekl da grem lahko vseen. Se vid da sta po dopustu pa da sta dobre volje.

A se lahko pohvalim da cel teden s sosedo tečeva cca,30min. Danes sva celo malo podaljšali. Upam da ratam zasvojena.user posted image

Ja zamima kako kej ribice. Jaz sem zdaj zrihtala akvarij in še dokupla platije-take oranžne rbibice z črnim repkom pa pando-ta je bl pr tleh. Pa ful je fajn k so se že navadle pa k jim dam za jest k vse v trop grejo.
Mi je tudi ful všeč da smo se odločl za to

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
6.8.2008 22:44:01   
Zamima
atanja, kaj je zdaj s polži? user posted image

jaz se pa lih razmišljala, da bi kakega polža kupila, ker čistilca ne morem imet, ker pol bi rabla grelec pa ne vem kaj še vse , pa tudi drugih ribic ne morem met ker vse rabijo neko točno določeno temperaturo user posted image

pa sem tud gledala enih par luštkanih ribic, ampak bomo kot zgleda ostali samo pri zlatkah user posted image . Ja, meni je tudi super, da mamo ribice user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
7.8.2008 7:37:20   
Nogavica
Zamima, kaj pa če kupiš nekaj takega: KLIK

Jaz sem bila pred leti nekaj časa kar malo obsedena z akvaristiko. Lahko mi pišeš na zs, če te kaj zanima. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
7.8.2008 8:03:33   
Nogavica
Pa veliko sreče danes na razgovoru. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
7.8.2008 19:36:35   
Aja1
grrrrrr. Že 2x mi je izbrisalo post user posted image . Ta napis sovražim We are sorry..... user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
7.8.2008 19:40:20   
Aja1
No, zgleda dazdaj bo.
Pa dober večer.

Kje ste?

Zamima, kako je bilo na razgovoru in kako je Zala prenesla cepljenje?
Naša je bila 3x pičena, ker se je 2x izmaknila, pa smo jo tri držale. Zaenkrat ni reakcije in upam, da je tudi ne bo. Ima pa 86 cm in 12 kil.

Sem pa jutri hotela vzet v službi dopust, da bi šla z mojim malo na kolo (mi je moj kupil full le dres za RD in bi ga šla sprobat) user posted image . Ampak dela imam pa čez glavo....bom vidla... Mogoče bom šla pa samo za par ur delat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
7.8.2008 20:21:56   
Anonimen
Vidim, da ste kar nekaj napisale, vas je luštno spet malo brat. Čestitke Krfjolca! user posted image  user posted image  user posted image

Aja1, pozno, a kljub temu iz srca vse najboljše! user posted image

Šibam na Orbitrek, se malo zgonit. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2212
7.8.2008 20:35:01   
Aja1
Hvala MucaMaca.

Zakaj se nam večkrat ne javiš? Kako Ana?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
7.8.2008 22:20:54   
atanja
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Zamima, kaj pa če kupiš nekaj takega: KLIK

Jaz sem bila pred leti nekaj časa kar malo obsedena z akvaristiko. Lahko mi pišeš na zs, če te kaj zanima. user posted image

Tekega imam jazuser posted image user posted image  no 4 litre večjega. MApak sem tega gledala pa je bil un ista cena takrat. user posted image

polži so še kar notri sam zginejo vmes. Očitno jih čistilec poje. se pa drugače ful skriva. Tuser posted image ako da čez noč izginejo.

Naš mali je ful tečen. KAr z jokom hoče nekja izsilt. Jutri bom klicala zaradi te bulice nameest zobka k me skrbi da vseen ni samo oteklina.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
7.8.2008 23:12:56   
Nogavica
Jaz sem problem polžev v akvariju rešila z rilčasto činkljo (znana po tem, da je polže). Imela sem res poln akvarij polžev, v roku enega tedna so na tleh ležale večinoma samo še prazne hišice. Se mi zdi to boljša zadeva za zatiranje polžev kot pa neka kemija (ki po mojem škodi še komu drugemu, ne samo polžem).

Živi sta v zadnjih dveh dnevih pokukali ven obe trojki na desni strani, zdaj pa kmalu pričakujem še ostali dve, ker se že fajn svetita skozi dlesni.

Naš Orbitrek pa je zdaj aktualen pri Živi, ker ga vsake toliko gre zajahat (vsaj nekdo user posted image ). Imam ful slabo vest, ker sem si ga takoooo želela, delala pa nič na njem.

Zdaj pa grem spat, ker me oči že konkretno pečejo. Sem dobila dve diplomski za lektorirat pa zdaj vsak večer, ko Živa zaspi, visim na računalniku.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
8.8.2008 8:30:21   
krfjolca
Orbitrek tudi pri nas samo dren dela user posted image . Grem raje s kosmatinko na en giro, če ni ravno dežja.
Midva z malim sva bila pa včeraj v Snoviku, sva se šla kopat. Je bilo prav luštno, mali je užival 100 na uro. Sploh nima nobenega strahu pred vodo, se mi je izmuznil, ko sem mu dala rokavčke gor in je tekel direkt v tavelik bazen. Dejansko je skočil noter! user posted image
Sem mislila, da bo samo tulit začel, pa se je samo režal! user posted image  Za povrh je potem še "priplaval" kot kužek nazaj k robu - kak meter razdalje, nisem mogla verjet! Potem ga sicer nisem več spravila v globok bazen, ker se je cel dan dričal po toboganu v otroškem. Zvečer je samo dol padel, tako je bil utrujen. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
8.8.2008 9:24:08   
Nogavica
Punce, kje ste kupile rokavčke za tamale? Jaz vsepovsod najdem samo tiste, od 3-6 let, v Pikapolonici mi je sicer dala ene manjše (od 2 let oz. od 15 kg), ampak so mi grdi, ker je po celem rokavčku besedilo z raznimi opozorili (seveda v več jezikih). user posted image  Jaz bi kake z ribicami ali podobnimi motivi.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
8.8.2008 9:32:46   
Aja1
Nogavica, jaz sem tudi iskala manjše rokavčke, pa jih nisem našla. Sem ji kupila potem kar v Intersportu od 3-6 let pa so čist ok.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
8.8.2008 20:22:42   
Aja1
Čer.

Kje ste spet vse?

Ste imeli kaj neurja? Pri nas niti ni bilo tako hudo. Toče k sreči ni bilo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
8.8.2008 20:45:20   
Aja1
Vidim, da se vam ne čveka user posted image . Meni je pa dooooooolgčas. Moj je v službi, Neja spi,...

Grem pa likat user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
8.8.2008 22:23:50   
Nogavica
Jaz bi čvekala, ampak imam ful za lektorirat. user posted image

Pri nas ni bilo neurja, je samo deževalo, HB.

Včeraj sem pozabila povedat, da mi je med večernim delom na računalniku v sobo priletel kačji pastir. user posted image  Nekaj ur predtem pa se mi je zunaj na vrtu ptič usral na glavo. user posted image  Mislite, da so to kaki "signali"?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
9.8.2008 0:04:41   
krfjolca
Kačji pastirji so zakon user posted image  Simboliko imajo čisto posebno. Nekateri menijo, da so glasilci smrti, vendar iz mitoloških začetkov to ni nujno res. So pa res simbol večnosti, posmrtnega življenja, lahko nebes. Sicer mi pa en kačji pastirček krasi tazadnjo user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
9.8.2008 7:28:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Hvala MucaMaca.

Zakaj se nam večkrat ne javiš? Kako Ana?

Sploh ne grem več na net, zdaj ko spet delam. Zvečer samo padem v posteljo. Spat hodim pa itak skupaj s kokoškami. user posted image Zdaj sem 2 tedna sama v službi, prvi teden je že mimo & minil brez komplikacij. Bravo, jaz! user posted image

Zdaj se pa odpravljamo spet malo proti Kopru.  Moja 2 še spita, jaz pa pripravljam prtljago itd.  Imamo mašo v Strunjanu za strica.

Ana je ok, zdrava *trkam na les* in nagajiva, pa še vedno precej nezahtevna in prilagodljiva.
Šibam! Lep vikend vsem!

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2223
9.8.2008 7:59:15   
Aja1
Jutro. Neja spala 12,5 ur v kosu. user posted image
Zdaj gremo pa malo pozajtrkovati in potem ven. Mormo dat očiju mir, ker spi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
9.8.2008 19:46:19   
Aja1
Dober večer (ne)čveke.

Mi smo šli danes malo s kolesom naokrog. Neja je full uživala v sedežu (lani je skoz protestirala, zato se nismo skoraj nič vozili, letos pa tudi še ne). Celo čelado je pustila pri miru user posted image . Vse bi bilo lepo in prav, če mi ne bi na koncu kolo padlo na tla in se podrsalo user posted image .... Prve rane na kolesu. user posted image   Ah, bom prebolela. user posted image

Moj je šel zdaj še za urco na kolo, jaz sem pa Nejo dala spat, zdaj imam pa miiiiir.
Jutri gremo pa k Nejinemu bratrančku na tretji rojstni dan. user posted image

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 9.8.2008 19:53:29 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.