|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oktoberčice
2.3.2005 21:26:28   
cmokec
Zdravo, že nekaj časa ni bilo naše teme, jaz sem pa tako :bravo: :bravo: in ponosna, da sem :nosecka:, pa sem odprla čvek.

Imam tudi novičko.
Danes sem imela drugi pregled. Sem v 6t 5/7 in je vse v redu. Vidla sem že utrip srca in sem kar pomirjena. Edina nadloga je moja maternica, ker sta kar dva G. dala na izvid opazko, da je možna pregrada. Moj G. pravi, da imam samo brazgotine od operacije in upam, da imam prav.

Že pri prvem pregledu sem dobila napotnico za bolniško za 3 mesece. Do sedaj je nisem vnovčila, sem se pa odločila, da jo drugi teden bom. Sem tako utrujena, da je joj.

Pa :nosecka: se mi že pozna. Zjutraj malo, zvečer sem pa že prava nosečka z velikim trebuhom. Že pri prvi nosečnosti je bila med jutrom in večerom z videzom trebuščka razlika. Vem, da ni nič narobe, ampak, a si katera zna razlagati, zakaj do tega pride?

LP in kaj se javite,
:nosecka: cmokec

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Oktoberčice
3.3.2005 6:58:23   
Udb
Ojla cmokec in ostale! ;)

Moja slabost počasi pojenja - prejšnji teden je bilo grozno in sem bila na bolniški! Zdaj pa ...malo je bolje, ampak je še hudo! Pa zmatrana sem - vsak dan komaj čakam konec službe (s tem da delam v pisarni in nimam nobenega naprezanja!).

Amapak vse se da pretrpeti, da bo le z otročkom vse OK! Komaj čakam naslednji pregled (16.), ko bom spoznala svojega podnajemnika!! Upam da bo vse v redu - saj veste - dokler te kdo ne pomiri....živčna!

Moj buši je tudi tak napet, sicer ga noben drug ne opazi, ampak je!

Pa zvečer je res mal večji - zanimivo - še nisem opazila do zdaj!! ;) ;)

Pridne bodite!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Oktoberčice
3.3.2005 7:07:14   
puri
Jaz sem noseča približno toliko, kot ti,....ne vem točno, ker imam prvi pregled šele čez 13 dni:(

Men so tut pri prvem:duda:neki govoril, da imam mogoče pregrado, pa pol ni blo nič iz tega!
Ti, kar nič ne skrbi!

Da imaš pa zvečer večji trebušček, je pa čist normalno:), ker to je zato, ker čez dan in zvečer ješ in piješ,......saj je trebuh zvečer večji, tut če nismo noseče!:)
Drugač sem pa jaz tut tok utrujena, pa slabo mi je!

Kolk maš pa ti starga prvega otročka?

lp, pa si kmal spet kej pišemo:)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Oktoberčice
3.3.2005 7:09:55   
puri
Udb, a imaš pregled 16.3? Jaz ga imam tut takrat!:) Iz kje pa si? Jaz hodim k dr. Strahovi!

lp

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Oktoberčice
3.3.2005 7:16:58   
Udb
puri, jaz sem iz Nm!! A tudi ti komaj čakaš? Kdaj si imela zadnjo M?

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Oktoberčice
3.3.2005 7:24:30   
puri
Jaz sem jo imela 14.1.:) Sam ovulacijo sem mela pa šele 20-i dan! Pa ti?

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Oktoberčice
3.3.2005 7:30:01   
Tejčika
Pozdravček oktoberčice,....še ena med vami!

Drgui pregled imam 18. 3. 2005 in že komaj čakam, da spet vidim mojega malčka. Na prvem pregledu je bila tako majhna pikica in bitje srčka sem tudi videla.

koliko so vam izmerili dojenčka na prvem pregledu? (velikost) Moj je bil velik 11.3 mm, bila sem v 7 tednu.

Me prav zanima kako bo sedaj.

Drugače je moj trebušček že napet, da o tem kakšen je zvečer sploh ne govorim:)

Slabosti pa počasi pojenjajo,...zdaj je bilo par dni vredu, danes spet malo slabše, ampak gre.

Čuvajte svoje dojenčke, Tejčika

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Oktoberčice
3.3.2005 7:41:45   
miš_ka
jutro !!!
tudi jaz se vam pridružim pod temo oktoberčice - vsaj upam :zmeden: no, po mijih izračunih naj bi tako bilo ;)
prvi pregled sem imela 22.2. sestra mi je takrat zračunala, da naj bi to bilo 7t3d. G je naredil UZ pa se ni nič videlo:(
jaz pa enostavno nisem mogla čakat in grem tako danes na samoplačniški UZ, pa da vidimo kaj bo. upam, da bom videla svojo pikico.
no, naslednji pregled pa imam 8.3. pri svojem G, pa bomo videli, če bo kaj več povedal.
komaj čakam, da bo ura 18:00, da vidim pikico!!!!!

lepo se imejte!!!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Oktoberčice
3.3.2005 7:44:02   
Tejčika
miška.....jutro.

kaj pa je rekla G? Jaz sem bila prvi pregled 7t1d in se je srček lepo videl.
Držim pestke, da bo vse vredu ....javi ko prideš s pregleda.

Tejčika.:rozica:

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Oktoberčice
3.3.2005 8:18:57   
žužu
dobro jutro oktoberčice:bravo:
tudi jaz imam težave s trebuhom. zjutraj še tako lepo raven, zvečer pa kot da bi bila v četrtem mesecu. pa sploh ne jem veliko! je pa res, da imam težave s prebavo in proti večeru imam včasih občutek, da bom eksplodirala.
drugače pa mi je še kar slabo. no, danes je za spoznanje bolje, včeraj je bilo pa grozno. je moj prinesel domov sladoled, sem ga samo kislo pogledala, pa ga je nesel v zmrzovalnik.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Oktoberčice
3.3.2005 8:22:50   
Anonimen
pozdravljene oktoberčice,

tudi jaz bom oktobra mamica :bravo: vsaj upam tako...Zadnjo :hudicek: sem imela 19.01.2005. Nekih posebnih težav nimam, ni mi slabo, trebušček je hm, normalen, le na začetku sem imela krče (brez krvavitve) in sem šla g. , ki mi je naredil ultrazvok in rekel, da je vse ok. Včeraj pa sem brala revijo Nosečnost, kjer piše , da mora :nosecka: takoj zdravniku, če krvavi, pretirano bruha...in ČE SLABŠE VIDI ALI SE JI MEGLI pred očmi. In zdaj sem vsa iz sebe saj že 1 teden se mi pred očmi sprehajajo neke pikice...Kaj si mislite ve? Kakšna veza obstaja med učki in nosečnostjo :ups: Upam, da bo vse v redu in da bomo oktobra k sebi stiskale svoje:duda:

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Oktoberčice
3.3.2005 8:33:53   
Eja_1
Jaz sem imela prvi UV 28.2. Pikica je bila pridna, bil ji je srček, velika nekaj manj kot 10mm, kar je pomenilo, da sem v 7t. Sprva je videl dve pikici, dva obrisa, potem pa je malce obrnil pogled in je videl eno, vsaj zaenkrat je tako.Rok poroda mi je G izračunal 17.10.
Počutim se tako tako - grozno sem utrujena in popoldne se moram malce ulešt in zadremat, sicer pa mi je zjutraj slabo, dopoldne ne, popoldne in zvečer pa je neznosno. Buši se mi že kar pozna in tudi prsi imam za eno št. večje. Možiček je ves navdušen.
Danes me je začelo malce žgačkati po grlu, kiham in iz nosa mi teče, tudi spala sem zelo slabo. Upam, da je samo prehlad.
Sicer pa mi je G povečal dozo Dabrostona iz 2 tablet na 3 tablete na dan. Pa ni nič rekel, da bi bilo kaj narobe. Naslednji pregled imam šele čez 4 tedne, 29.3.
Pozdravček, E.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Oktoberčice
3.3.2005 8:55:31   
Natka1
Da se vam javim tudi jaz, ki tudi sodim med vas.

Prvi pregled imam v torek 8.3., me že kar malo skrbi oz. sem radovedna kako bo in kaj se bo videlo.

S trebuškom pa pri meni še ni nič, saj sem celo 2 kg shujšala.

Vse dobro želim vsem

Natka

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Oktoberčice
3.3.2005 9:04:31   
pi
Dobro jutro,
tudi jaz komaj čakam na prvi pregled, ki ga imam 8.3.
Jaz še vedno nimam nobenih znakov, razen glavobolov in da zvečer hitro zaspim.
Napihnjena sem kot kakšen balon. Stare kavbojke komaj zapnem, sedeti pa ne morem v njih, sploh ne celi dan v službi. Ima katera mogoče podobne težave ?
Zadnjič sem brala da so ene noseče že 12 tednov pa še vedno nosijo vse stare hlače, jaz pa komaj 6 1/7 pa več ne morem oblečti starih kavbojk. Mislite da je to normalno ?

Lp

Natka1 od kod pa si ?

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Oktoberčice
3.3.2005 9:12:51   
puri
Pi, pri men je isto,......sploh ne morem nobenih hlač več nosit, sploh če se vsedem, si moram vedno vse odpet, ker drugač me boli trebuh:(

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Oktoberčice
3.3.2005 9:16:58   
Natka1
Sem iz Ljubljane oziroma okolice.

Jaz še vedno lahko oblečem vse, tudi kavbojke.
Po eni strani bi rada, da bi se mi čim prej pokazal vsaj malo trebušček.

Hlače pa so mi celo prevelike. Malo sem bila zadnjič že zaskrbljena, ker v povprečju v zadnjih 4 tednih zgubljam po 0,5 kg na teden.

A so me RR-kom pomirile, ko so ene napisale, da imajo podobno izkušnjo.

Natka

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Oktoberčice
3.3.2005 9:21:58   
pi
Joj, da bi se meni to zgodilo, da bi izgubila, kak kg.
Bojim se da se bom spet zredila kot prvič, bom spet izgledala kot slon. Prvič sem se zredila 24 kg, obljubila sem si da se drugič ne bom, pa ne vem če mi bo uspelo.
Kaj delate da se ne redite, kaj jeste ?

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Oktoberčice
3.3.2005 9:27:41   
tannya
Hojla punce

Jaz sem tudi še zmeraj sredi najhujših slabosti in bruham tudi po 5 x na dan. Ampak danes se ful dobro počutim in upam, da to nakazuje, da bodo slabosti ponehale.
Trebušček zvečer prav fajn naraste in še sreča, da takrat pižamo oblečem;)
Sicer pa imam drugi pregled 23.3., 22.3 pa greva z dragim na nuhalno k dr.Strah. 9nebesa
Še zmraj pa mi je uganka, kako se kljub tako hudim slabostim še vedbo redim:zmeden2:
Ampak glavno, da je s pikico vse OK.

Uživajte:)-

LP,Tanja 10t

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Oktoberčice
3.3.2005 9:30:08   
Natka1
Jem normalno, celo več kot prej. To je tudi zame uganka.

Natka

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Oktoberčice
3.3.2005 9:30:40   
Udb
Tudi jaz sem shujšala 2 kg - verjetno tudi zaradi tega, ker mi ne pašejo sladkarije - ki so bile prej sestavni del mojega jedilnika! :)

Ampak kar naprej nekaj jem - drugače grem takoj bruhat!

Komaj čakam da bodo slabosti za mano, .....trebušček pa pred mano!! :)-

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Oktoberčice
3.3.2005 9:39:23   
žužu
jaz sem tehtnico spravila, mislim pa, da se nisem še prav nič zredila.
pregled pri g imam pa jutri zjutraj. prvi pregled. komaj čakam.:bravo:

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Oktoberčice
3.3.2005 10:44:00   
urskakr
Dobro jutro tudi od mene. Zadnjo M sem imela 13.1., torej spadam med vas. Prvi pregled imam sele v 12 tednu, torej 5.4.:(. Zredila se se nisem nic, zadnja dva dni pa je tudi slabost ponehala. Upam, da za vedno. Drugace pa zvecer takoj zaspim, neke utrujenosti pa ne cutim.:bravo:

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Oktoberčice
3.3.2005 11:13:57   
pi
Kako to, da si tako pozno naročena na prvi pregled ? Imaš takrat NS ?

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Oktoberčice
3.3.2005 11:42:51   
urskakr
Pozno sem narocena zato, ker moja G ne dela pregledov pred 12t. Saj vem, cudno. Mislim, da se bom danes poklicala kam drugam in da povprasam o tem. Ne vem, ce bom imela takrat NS, se bom pa narocila drugje, samoplacnisko za Ns. Ve mogoce katera, kje v MB je kaksna vredu G in se sprejema nove paciente? Lahko tudi Lenart.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Oktoberčice
3.3.2005 14:35:40   
bambi
Pozdravljene oktoberčice.... vidim, da nas je kar dosti :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Mene slabosti že dajejo,skozi nekaj jem, res pa je da malo pazim, kaj pojem, vsaj trudim se, a kaj ko pravi apetit šele pride in takrat se ne morem kontrolirat. Zredila se še nisem, imam pa napihnjen trebuh, res da zjutraj ne tako, zvečer sem pa kot balon..... Hlače mi še sicer vse pašejo, edino modrce bom morala menjat :zmeden::zmeden:, no bo pa ati tega vesel ;)
Danes sem imela prvi UZ in moji :duda: že bije srček, stara je 6t in 3dni in je dovolj velika za svojo starost. PDP je 24.10.2005.

A kaj komaj čakate, da se bo trebušček videl in boste lahko nosile nosečniške majčke??? Jaz že komaj in bi kar danes že kaj kupila :zmeden:

LP Bambi :nosecka:(6t3/7)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?