sirenetta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kontrakarambolšrauf Ne vem kaj počnete kjerkoli ob 22h s 3 mesečnim dojenčkom ,ampak dobro no, se ne bom vtikala. Določite uro kdaj gre spat DOMA v svojo poteljo invsaj eno uro prej morate biti doma da se otrok umiri pred spanjem. Že to vam je izgovor da nimate kaj tam iskati tam ob takih urah. Rečete da gre spat ob 20h, kar je normalno za 3m otroka in to je to. Če se ti zdi tako drastično naenkrat zmanjšati obiske na eno uro pa jih zmanjšujte postopoma in tudi redčite jih. In nikoli naj ti ne bo prioroteta kaj si tast in tašča mislita napram temu da greste z otrokom na svež zrak. Če pa jima ne paše pa naj gresta zraven. In vedno ti mora Tisti obisk je bil izjemoma do desetih. Fora je bila da smo prišli ob sedmih tja, ob osmih sem rekla, da mormo domov, ker gre otrok spat pa je bilo kot da govorim zraku. Moj se tudi ni zganil in ni rekel nič. Sploh se mi je zdelo, da bi moral on prevzet iniciativo za odhod, ker so pač starši njegovi in ni "olikano", da se jaz vstanem in rečem, da gremo. Tako da sem čakala, da bo kaj. Pa ni bilo nič. Jih je že slišal doma, ko je bilo treba uspavat otroka in je bil cirkus do enajstih!! Zdaj se pa vgl. požvižgam na oliko in če je pač večer in je mali tečko, ker mora spat enostavno začnem pospravljat njegove stvari in rečem sama sebi in malemu, da zdaj bomo šli domov in začnem nosit stvari (lupinico, torbo,itd.) k vratom ali pa še raje uturim mojemu v roke, tako da ima polne roke reči in ga že to spodbudi k odhodu, ker ga založim z vsem živim. In to je to. Samo po eni uri se mi pa res zdi, da bi debelo pogledali, če bi rekla, da gremo. Tako da ja, je treba najdet kakšen izgovor (vsaj za začetek), hvala Ronja, enostavno, ampak bi moralo delovat. Dokler ne bojo poštekali, da imamo svoj life. Ali pa bom malega na skrivaj uščipnila, da bo tečko in sory, mali je tečen, gremo domov...Dela zobke .
< Sporočilo je popravil sirenetta -- 7.8.2008 16:34:18 >
|