Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Porodniška in redni študij 6.8.2008 20:10:08
|
|
|
|
Arwenko
|
Kolikor jaz vem, če se vmes zasposliš za določen ali nedoločen čas nimaš več pravice do nadaljevanja rednega študija, temveč samo do izrednega. Možno pa da je sedaj pri bolonjskem kako drugače, to pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Porodniška in redni študij 7.8.2008 21:40:28
|
|
|
|
nananaja
|
Pravico do rednega študija imaš, če nisi v delovnem razmerju in nisi vpisan na zavodu za zaposlovanje, ter seveda izpolnjuješ pogoje za vpis. Kako je pa s prejemanjem starševskega nadomestila, pa ne vem. Če ti je pravica do prejemanja že potekla, potem ni noben problem, če pa še ne, pa je lahko problem. Jaz ti predlagam, da se obrneš na referat fakultete, ker bi rada nadaljevala študij, opiši situacijo in ti bodo vse povedali. Ni res, da ko se enkrat zaposliš, nimaš več pravice do rednega šolanja. Le prekiniti moraš delovno razmerje in se ne smeš prijaviti na zavod. Nenazadnje je kar nekaj takih, ki se med pavziranjem zaposlijo, pa kasneje redno nadaljujejo. Je pa res, da bodo na fakulteti najbrž zahtevali še kako potrdilo z zavoda za zaposlovanje in podobno... Nenazadnje sem tudi sama razmišljala o nadalnjem študiju, pa na žalost nisem še diplomirala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?