|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
5.8.2008 13:35:54   
baguSka
.. a ti ne veš da se poročim v arboretumu

ne user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
5.8.2008 13:37:05   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

to kaj bodo pa drugi rekli -- joj to je pa skoraj v vsaki familiji user posted image

ampak res: SKOR! ker kot sem rekla: tnx nevemkomu, da tega ni ne pr njegovih, ne pr mojih... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
5.8.2008 13:39:06   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Punce sm mal premišljala zdej. Sm rekla da ne bom mela šopka. No zdej pa gruntam da bi ga vseen mela, pa da bi ga po poroki nesla na atkov grob. A bi blo to bebasto?

Naredi kar si ZELIS TI!! Kar cutis v svojem srcu! Meni bi blo to lepo dejanje, glede na to, da ne more bit tam z vami... s tabo. Meni res nebi blo glupo oz bebasto, prej lepo.

Jaz sem ga tud mela in sem ga potem vrgla na jadranju v morje.

V smeti mi ga ni blo za vrzt user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
5.8.2008 13:40:25   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ej sosolka, kera pa je sopek domov odnesla!?user posted image

jaz sem se mu spretno izogibala in ga nisem ujela.... ga je partnerka ženinovega bratranca, bratranec je pa podvezico ujel user posted image user posted image

super naklucje...

ampak res ne vem zakaj si se mu ti izmikala!? zato da ti tvoj koruznik nebi kej reku?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
5.8.2008 14:04:45   
fragola

Punce sm mal premišljala zdej. Sm rekla da ne bom mela šopka. No zdej pa gruntam da bi ga vseen mela, pa da bi ga po poroki nesla na atkov grob. A bi blo to bebasto?

Naredi kar si ZELIS TI!! Kar cutis v svojem srcu! Meni bi blo to lepo dejanje, glede na to, da ne more bit tam z vami... s tabo. Meni res nebi blo glupo oz bebasto, prej lepo.

Jaz sem ga tud mela in sem ga potem vrgla na jadranju v morje.

V smeti mi ga ni blo za vrzt user posted image

ma pomojem bi bla zelo lepa gesta, jaz če bi bla na tvojem mestu bi ga sigurno mela in ga bi nesla na grob! Ko sem se jaz poročila sem rekla cvetličarju naj mi naredi za mojo nono-babico šopek kot da je poročni, ker sem bla zelo, zelo nacezana na njo! In isto moj mož, tako, da so mele naše nonice zelo lep šopek!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
5.8.2008 14:14:19   
Freycha

ampak res ne vem zakaj si se mu ti izmikala!? zato da ti tvoj koruznik nebi kej reku?

ker imam enega že ujetega izpred par let, pa še sedaj nisem poročena, ne rabim še enega user posted image user posted image  mislim, da ni nič večja možnost, da bi se poročila, če še enega ujamem user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
5.8.2008 14:38:10   
siskamiska

jaz sem šla takoj naslednji dan po poroki na potovanje, zato sem sestro prosila da naj poročni šopek nese k dedku na grob, vse ostale šopke ki sem jih dobila pa naj raznese po ostalih grobovih ki jih imamo.

Mislim da je to zelo lepa gesta in ni čisto nič bebasto. Ravno nasprotno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
5.8.2008 14:40:01   
baguSka
mislim, da ni nič večja možnost, da bi se poročila, če še enega ujamem

no no... jst sm se tud sele pr tretjem omozila... user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
5.8.2008 14:43:56   
bt08

barbara lepo za kuhinjo, da napreduje... jaz bi tud kej pocela doma... tko, cel stanovanje bi razcefukala in ga prenovila... vse vun, pa ciiist na novo notr... user posted image

Jaz bi celo bajto,stanvane tud sam eurki kr kopnijo pa ne mormo.Bom pa v bližnji prihodnosti še dnevno razturala celo,k jo mam dost.Itak mava namen menjat.Vsak let eno sobo oz prostor čist spedenava u nulo.

Nataši sej se mi ni dal,sam sem mogla,če ne bi mogla pa dans pred 7 vstat,to pa rajši spim.Upam da mi dans ne bo treba kej spet drgnt za malarjam!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
5.8.2008 15:17:39   
Freycha

mislim, da ni nič večja možnost, da bi se poročila, če še enega ujamem

no no... jst sm se tud sele pr tretjem omozila... user posted image

ja, sam jaz ne bom več menjala partnerja, sedanji v.d. možek se pa noče poročit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
5.8.2008 16:46:45   
spps
karin,to,da neseš šopek,na očetov grob,sploh ni bebasto,ampak lepouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
5.8.2008 19:59:29   
Anonimen
Evo bejbe, nohti so. Matr....dve uriuser posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 4712
5.8.2008 23:21:47   
ellie
Evo punce...pa se javljam po velikem dogodkuuser posted image

Na hitro samo... Poroka je uspela superuser posted image  proti pričakovanju. Lahko bi rekla, da je bilo sanjskouser posted image  če odštejem to, da mi je pod obleko zlezla kobilica in me ugriznila v tazadnjouser posted image  no sej še drugič napišem kaj več.

Sem pa nardila album na moj-album.com in če želi katera pogledat slike, mi naj piše na zs.

Zdaj pa grem spat...je tak že preveč ura.

Nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
6.8.2008 7:16:23   
NATAŠI

to bi bilo zelo lepo in mislim da kar tako naredi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
6.8.2008 7:23:36   
NATAŠI
... pa dobro jutro user posted image

karin želim ti en čudovit dan user posted image  poln najlepših spominov in občutkov user posted image  user posted image

da še nekaj rečem to o šopkih in grobovih ..midva sva se odločila (no bolj jaz ampak je itak moj zraven) da bova na vse grobove najinih starih staršev nesla šopke sončnic (tako kot bom imela jaz šopek iz sončnic) ker ne bojo ob nama

ellie super za poroko, no kobilica ... user posted image  user posted image  na to se boš zmeri smejala user posted image  ... poslala sem ti že ZS user posted image

naša nočka danes je bila precej kratka ... timotej je bil ob treh zjutraj full vroč, vzamem termometer in 37.7 user posted image , potem čez eno urco 37.2 ... in potem še čez dve uri 36.1 .. Tako da sem ga dala vseeno v vrtec in ji rekla da takoj ko kaj opazi da postaj vroč naj me pokliče in šibam domov .... ta moj mali pikec, upam da ne bo zbolel ... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
6.8.2008 8:11:34   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

da še nekaj rečem to o šopkih in grobovih ..midva sva se odločila (no bolj jaz ampak je itak moj zraven) da bova na vse grobove najinih starih staršev nesla šopke sončnic (tako kot bom imela jaz šopek iz sončnic) ker ne bojo ob nama

isto sva midva naredila user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
6.8.2008 8:34:36   
baguSka
ja, sam jaz ne bom več menjala partnerja, sedanji v.d. možek se pa noče poročit

moj se tud ni hotu, pa ma zdej prstan na roki... user posted image  pa jst se tud vcasih nism hotla... ampak ocitno tretji sopek pomaga... user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
6.8.2008 8:36:41   
baguSka
Evo karin - dons je pa VAJIN DAN!!user posted image user posted image  foooooooooousss...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
6.8.2008 8:39:06   
bt08
Jutro!

Ellie čestitke,sam s kobilico ta je odbra!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nikoli ne boš pozabla svoje poroke in kobilic!

Nataši upam da je kak virus ki bo letel mimo vas,oz mimo Timoteja,da ne bo zbolel.user posted image Pri nas je mel Ožbej en dan pred poroko vročino,na dan poroke je bil zjutrej do konca v postli,se je mal zjokcal,se pocartov,pol je bil pa kot nov.Tud on čuti veš da se nekej dogaja z vama.Da nekej bo.

Fragola kako si pa ti kej?

Karin vse lepo ti želim,da ti današnji dan mine kot si vidva sama želita,da bi se mela lepo in nepozabno!

Zdaj pa šibam mal na kavč,nekej se ne počutim ok,ne vem kaj me daje,ko zvem vam povem!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
6.8.2008 8:44:41   
maya2
Dobro jutro1

Mi smo domauser posted image , stanovanje je v razdejanju, malo moram stvari v red spravit, potem vam kaj več napišem o dopustu...
Karin: leeeeeeeeeeep danuser posted image ti želim

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
6.8.2008 8:48:13   
baguSka
Ellie dobrodosla nazaj v ril lajf!user posted image  Ves kaj me firbec matra!? A te je kobilca ugriznla ko si bla se samska, al ko si bla ze gospa!?user posted image  Mogoce ti je pa kej hotla povedat....user posted image

Barbaraa vem kako je tole z ojroti... jst bi sla kr po kredit, ce bi kdaj do tega prislo, da bo stanovanje najin... in AKCIJA!user posted image

Natasi, stiskam pesti da mali ne zboli in da bo z njim vse ok... user posted image

Jst pa sem kupila vceri marjetice v loncku in jih dons nesem na grob mojemu bratcu. Danes mineva 7 let, odkar ni vec z nami... Potem pa sibam na dolensko na vikend in se vrnem sele v petek. Tko da punce: jutri mene NI.user posted image  Gremo praznovat RD od mojga tasta...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
6.8.2008 8:49:30   
baguSka
ko zvem vam povem

no dej.. user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
6.8.2008 8:50:22   
baguSka
maya welkm home!user posted image  no no kr javi se... mene full firbec matra kako se je izslo vse skupi... user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
6.8.2008 8:58:13   
bt08

ko zvem vam povem

no dej.. user posted image

veš da povem,sam sem grozna dans res,slabo mi je,trebuh me boli,zaspana sem.....

Ti pa kr žurat.No pol pa baguska po pamet,da se ga ne boš preveč napila s cvičkom!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
6.8.2008 9:04:36   
baguSka
barbaraa... upam da se ne obremenjujes prevec s kaksni 'znaki', saj ves kaksnimi!? Mogoce te daje PMS, ovulacija!? Si kej tacga pojedla mogoce?user posted image  

Ja zurat s starimi.... user posted image user posted image user posted image  piknik bo - tko da bo futr!user posted image  Z njimi pa zihr cvicka ne bo na mizi... tko da ne bo slo... user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?