|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
5.8.2008 13:49:50   
naty13
Iva čestitke za punčko Tammy. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čimprejšnje okrevanje po CR ti želim in veliko cartanja.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 501
5.8.2008 14:01:10   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Jaz imam pa glede na zadnjo M jutri rok, pa od včeraj imam malenkost rjavega izcedka...a bi to lah pomenil, da se je začek kaj dogajat?

Lahko da se je že,sam počaki še do četrtka da Erin jutri rodi da ne bosta obe gužve delale na J., heheheuser posted image user posted image

ČESTITKE IVA77 TEBI IN OČKU,PA DA GA NE BO OČKA PREVEČ BIKSAL,MISLIM DA JE V NJEGOVI SLUŽBI (ZDAJ VEM KJE DELA),TO URADNO PREPOVEDANOuser posted image user posted image user posted image user posted image . jE PA TAKO DA PRAVILA SO ZATO DA SE KRŠIJO. LEPO SE CARTAJTE.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša ne skrbi,to da se ti je začelo samo po sebi je super,ker je lažje roditi s svojimi kot z umetnimi popadki.

PA še malo moje porodne zgodbe: Pri meni so takšni popadki trajali kak teden,kar že veste saj sem redno jambrala tle gor. Tisti dan ko sem šla na pregled sem jih imela na 10 minut tja do 90 pa tudi 100,so bili pa redno na 10 minut. ZAto so me tudi obdržali,čeprav najprej Tratnejk ni vedel kaj bi z menoj,je samo gledal UZ pa mene in me spraševal če želim roditi ali grem domov,pa kr naprej je zmajeval z glavo, ni mi pa povedal kaj vidi. Danes vem da je videl veliko glavico kot pri Erin,samo mi tega ni povedal. Odprta sem bila 1cm. Potem sem celo noč in tudi že 1 teden prej dežurala na stranišču (popadki te ženejo(tvoji seveda,ne umetni),da se črevo sprazni in naredi prostor otroku.
Zoja Miša, malo opazuj,če te žene takrat ko imaš popadek je to to. Vem da sem šla jaz velikokrat na WC ker sem mislila da me kakat,v resnici sem imela pa samo popadek. V glavnem jaz sem se tisto noč v P. odprla za 3 cm,popadki so bili še vedno samo na 10 minut ampak točni in malenskot močnejši (niso boleli).
Takrat so se odločili da grem kr rodit. Po klistirju (BY the way ni nič nucal,ker sem že ponoči vse ven dala),pa po depiliranju,je prišel ob 10.00 dr. in mi predrl mehur. Po predrtju so se popadki zgostili in postajali vse močnejši. Vmes so mi malo zatajili,zato so mi dali minimalno dozo umetnih (10),ob 14..00 sem bila 7 cm odprta,ob 14.30 pa že čisto,takrat smo potiskali,da je bilo lažje in hitreje so mi umetne povečali na 90. Ob15.oo sem s pomočjo babice,prerezanega presredka in sestre,ki mi je pomagala in mi pritisnila na trebuh ob vsakem popadku,da sem imela občutek kam sploh pritisnit (sestra Ruža,zakon ste,100x hvala) rodila Filipa in to v enem kosu,ne najprej glavica potem telo, kr naenkrat je padel cel ven,moj trebuh je bil kr naenkrat prazen. Bil je cel ovit v popkovino,tako je rogovilil noter in so ga morali najprej odvozlati,potem pa mamici na trebuh. Rodila sem ravno pravi čas,čeprav je Tratnejk rekel da se user posted image  nič še ne mudi  in da ima dovolj plodovnice,kar se je izkazalo da ni res (je imela moj G. prav ko me je kr naprej poslala),ker je bila posteljica že mlečna oz. iztrošena po domače.
Napram 1.porodu je bil ta zakon in grem na tak načiin takoj še enkrat,tudi prerežejo me lahko, samo če mi obljubijo da ne bo hemeroidov,ker ti so praviuser posted image  napram šivom,šivi bolijo do 1 tedna ta vrag se pa tudi do 1 meseca nazaj ne spravi.

Drugače pa ni lepšega občutka na svetu ko ti položijo tvojega otroka,še mokrega in vročega na trebuh. Tiste ki so že rodile se bodo strinjale z menoj.

To je moja porodna zgodba,upam da nisem bila predolga.

Cebrca tvoje porodne zgodbe nisem prebrala,sorry ampak je ne najdem za nazaj,ne vem na katerem delu jeuser posted image ,verjamem pa da si se namatrala. Saj jaz sem to že takrat sumila,ker se dolgo nisi javila. Za tolažbo naj ti povem,da je bil moj prvi porod grozen in če bi bil še ta takšen,sigurno ne bi imela nobenega več,tako gre pa v drugo res veliko lažje. V prvo sem rojevala cel dan,zdaj sem bila pa v 4 urah konec. Pa lepo ime sta izbrala za sinčka.

Zoja Miša ti pa kr korajžno,pa Erin ti boš tudi jutri rodila,držim pesti že zdaj,pa če se danes ne oglasim več srečno obema.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 502
5.8.2008 14:17:53   
Erin
Iva77 - ČESTITAM!!!user posted image user posted image user posted image

bella - dobrodošli doma! Upam da bo kmalu sledila por. zgodba in kaka slikcauser posted image user posted image

nyna - drži se! user posted image

miškolinček - hvala za porod. zgodbo.user posted image Mogoče me pa jutri še res obdržijo??? Samo kaj ko vsi stavijo na petek 8.8. (en teden po PDP - zadnji dan, ko na Jes "kao" čakajo in potem sprožijo) Meni se pa po pravici povedano ne da več..jaz bi imela svojega štručkota pri sebi v naročjuuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 503
5.8.2008 14:19:07   
nell
Hej punce, da se nahitr javim.

hvala za info glede Angel Care - js sem se to napravco odločla kupit že čist na začetku nosečnosti, ampak nisem pa točn vedla kako in kej ukrepat pol...no upam, da se nikoli ne zgodi kakšna taka zgodba...denarja za tako napravco mi pa tud nikol ne bo žal...za mojga bibeka čisto vse.

Aha pa da povem še to, da me danes že celi dan po malem zvijam, sam so taki neredni...tko da si nisem na jasnem al so lažni al tapravi. Za enkrat še ne mislim nikamor letet, če bi se pa zaćčel v kakih resnih intervalih pojavljat, bomo pa šibali. Sam js sem ga prosla, da naj še počaka, js bi jutr šla še po nakupih v Ljubljano. Moj lubi že komi čaka na akcijo in me heca, da nočem priznat, da mam popadke, sam zato da bi še lahk šla v shopping - kak lolek.

Zoja Miša sej veš drži se, kot sem ti rekla... pa ja če te transportirajo na kak drug oddelek javi...da vemo da si v dogajanju.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 504
5.8.2008 14:48:30   
anita goitan
Čitam vaše porodne zgodbe in sem se mal zamislila, vse ste že kar precej prej jamrale nad raznimi popadki, krči, čudnimi rjavimi izcedki,...ma halooo jaz nič, a bom rodila brez popadkovuser posted image , ja ni 2x za rečt, mogoče carskiuser posted image . Z mano se nič ne dogaja, ok zvečer ko se obračam iz l na d bok me notr ščipne ena kost, mal zaboli, pa včasih kot blagi menstrualni krči (ker za ta prave menstrualne ne vem kašni so, sem ena izmed srečnic k je nikol pr ta rdeči ne boli!!).
Mah še noben ni ostal noter, to mi vsi pravijouser posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 505
5.8.2008 15:27:35   
pingo80
Miškolinček - hvala ti za tvojo porodno zgobbo.user posted image
Nyna84 - drži se in naj bo porod čim lažji.user posted image

Anita goitan - sem se jaz tud spraševala (sicer imam še več kot 3 tedne do PDP), če ne bom mela nonenih krčev, pa lažnih popadkov tak kot druge. Mi je pa ena mamica rekla (sinko je sicer star že 20let), da ona ni mela nobenih lažnih popadkov, da je bla kar takoj prava akcija. Torej še obstaja upanje za naju in nama podobnim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 506
5.8.2008 15:58:43   
Erin
Punce meni je voda odtekla...Mislite name...user posted image

sayuri -seznami so tvoji - treba je samo tri nove mamice dodat na seznam rodili smo - to je vseuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 507
5.8.2008 16:00:03   
anita goitan
Erin  ŠIBAJ!!!! Srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 508
5.8.2008 16:02:58   
buhtlčk
erin jupi!! čim hitreje pa čim manj boleče

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 509
5.8.2008 16:04:22   
Anonimen
Zivjo se od mene,

se smo v enem kosu. V cetrtek sem imela na J. pregeld z UZ in so namerili, da je nas otrok tezak ze skoraj 3900g. CTG je pri popadkih raven. moj MV se vedno zmehcan, odprta se nisem nic. Tako, da se bo se nekaj casa bivakiral pri meni. user posted image
Vceraj sem imela pregled na J. in me je Macunova vprasala, kaj bomo naredili. Glede na to, da imam rok sele v petek, sem rekla, da pocakamo do petka.
Imam pa ze vec kot teden dni vec laznih popadkov (na meji z rahlo bolecino), redne bolecine v medenici in noznici, pogosto hodim na blato (imam obcutek, da mi blato v crevesju povzroca blage popadke), otrok pa se veselo brca. Po nasvetu G. veliko hodim in mali se ful premika, da vcasih komaj sapo lovim. Podobno kot pri miskolincku, upam, da se zacne samo po sebi in da koncno spoznam tega nasega pobalincka.

Erin - meni so rekli na J., da sprozijo porod najvec teden po PDPju. Saj to bi bilo pa zate kmalu!! Mogoce se pa vidimo. Takrat imam jaz namrec rok :)

anita in pingo80 nic se bat. Pri moji prvi nosecnosti do PDPja nisem cutila cisto nic, nobenih bolecin in laznih popadkov ter nobenih izcedkov. CTG cisto raven. Pa ni bilo nic narobe. O tem, kaksen je bil porod ne morem govorit, ker je bil sprozen. Mislim pa, da bi bil zelo ekspresen. Upam, da bo tudi pri vama.

Cestitike vsem novim mamicam in ockom!! Novorojenih otrockom pa zelim mirno in srecno zivljenje!

Res je ze veliko avgustovk rodilo, mogoce bo v drugem delu avgusta bolj mirno.

(odgovor članu pingo80)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
5.8.2008 16:06:00   
Anonimen
No evo, vmes ko sem pisala, je Erin odsla rodit. Srecno!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 511
5.8.2008 16:06:42   
anita goitan
PikaPoka34 hvala za razlago, zanima me čemu si iemla v 1.user posted image sprožen porod? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 512
5.8.2008 16:08:27   
naty13
Erin drži se. Navijamo zate, da čimprej držiš v naročju tako pričakovano štručko. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 513
5.8.2008 16:16:51   
anaya
Erin vso srečo, čim hitreje pa čim manj boleče.... jutri bo žeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mimo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 514
5.8.2008 16:19:18   
Anonimen
Anita - na PDP sem prisla na amnioskopijo v KR, kjer so mi najprej dali tabletko za mehcanje vratu, ker niso mogli narediti pregleda. Naslednji dan so komaj naredili pregled in pri tem predrli mehur, potem pa ni bilo nic popadkov do naslednjega jutra. je bila pa plodovnica ze mlecna tako, da je bila tamala prirpavljena za prihod na svet.
Ponavadi se po predoru plodovnice kaj hitro konca. Meni se na zalost ni, upam pa, da se bo tebi, ce bo prislo do tega.

Neposredna povezava do sporočila: 515
5.8.2008 16:30:10   
anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

Anita - na PDP sem prisla na amnioskopijo v KR, kjer so mi najprej dali tabletko za mehcanje vratu, ker niso mogli narediti pregleda. Naslednji dan so komaj naredili pregled in pri tem predrli mehur, potem pa ni bilo nic popadkov do naslednjega jutra. je bila pa plodovnica ze mlecna tako, da je bila tamala prirpavljena za prihod na svet.
Ponavadi se po predoru plodovnice kaj hitro konca. Meni se na zalost ni, upam pa, da se bo tebi, ce bo prislo do tega.

Zanimivo PikaPoka, meni je dr.rantova povedala (naročila me je 3 dni pred PDP na amnioskopijo) da če maternični vrat še ni odprt tega ne počenjo in te prenaročijouser posted image , če pa je-prilagodijo velikost tulca glede na to odprtost. Se mi pa kar zdi, da če ti sprožijo stvar v smilslu umetnih, da zna bit hudo, to mi je tud povedala in da se tega če le ni nujno, ne poslužujejo. No neki bo že, samo zbiram informacije, hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 516
5.8.2008 16:47:28   
karmar
Ne moreš verjamit, še ena...
Iva iskrene čestitke za pupko Tammy, očka ti si pa kar privošči, to je življenjski dogodek. Samo rezerviraj si kakega prevoznika za ta čas, da ne bo kaj narobe... Tvoje punce te bojo rable celegauser posted image . Na zdravje!!!   user posted image user posted image user posted image

nyna smo s tabo!!   user posted image user posted image user posted image

erin srečno!!!!!!        user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 517
5.8.2008 16:51:23   
Vilika
user posted image   user posted image    ERIN - GO! GO! GO!   user posted image   user posted image

Držimo pestke!!

user posted image

Zdaj pa upam da se bo tudi s Pablo kaj začelo.... če se ni že user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

Neposredna povezava do sporočila: 518
5.8.2008 16:54:15   
andrejaboris
Erin da bi čimhitreje  cartala svojga user posted image !user posted image user posted image user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 519
5.8.2008 16:59:57   
spps
Dajmo ERINuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 520
5.8.2008 17:05:22   
clara23
Erin..sem kar kurjo kožo dobila ko sem prebrala da ti je voda odteklauser posted image user posted image . Želim ti čim lažji in hitrejši poroduser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 521
5.8.2008 17:07:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
Zanimivo PikaPoka, meni je dr.rantova povedala (naročila me je 3 dni pred PDP na amnioskopijo) da če maternični vrat še ni odprt tega ne počenjo in te prenaročijo, če pa je-prilagodijo velikost tulca glede na to odprtost. Se mi pa kar zdi, da če ti sprožijo stvar v smilslu umetnih, da zna bit hudo, to mi je tud povedala in da se tega če le ni nujno, ne poslužujejo.

Mislim, da je najmansji tulec sirok 1,5 cm, kar pomeni, da moras biti vsaj toliko odprt, drugace ne morejo videti plodovnice. Mene so prvic narocili na amnioskopijo 2 dni pred PDP, pa so me prenarocili na PDP, ker niso mogli narediti pregleda. Pol na PDP so se pa odlocili, da dajo tabletko. Moram pa se povedat, da je mene pregled full bolel, bolj kot vsi popadki, ampak sedaj mi je jasno, da verjetno zato, ker sem bila se cist zaprta. Je pa tudi res, da sem v teh 2/3 dneh, ko sem bila v porodnisnici in cakala na porod, zamenjala skoraj vse ginekologe. Vsakic je prisel drugi in me pregledal in predlagal svoje. Mogoce bi bilo bolje, da bi me vodil eden.
Srecno!

Neposredna povezava do sporočila: 522
5.8.2008 17:07:19   
ANA_P
Erin in nyna GO GO GO user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 523
5.8.2008 17:07:40   
ANA_P
iva77 čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 524
5.8.2008 17:11:36   
sayuri
sandra123 mi je poslala sms. Pravi, da je še vedno 3v1 user posted image . Pogreša avgustovke in vas vse lepo pozdravlja. user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?