|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
3.8.2008 18:00:45   
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

cita, ja pri vseh teh gostih iz razno raznih držav, je mir najboljša rešitev; vsaj jezik si odpočijem, če ne drugo user posted image

ja verjamem ja za kaj takega nisem jaz ko še dober da znam slovensko pa še tle se mi zatikauser posted image user posted image user posted image nisem nadarjena za jezike pač vsi nismo za vse...user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
3.8.2008 18:15:00   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

cita, ja pri vseh teh gostih iz razno raznih držav, je mir najboljša rešitev; vsaj jezik si odpočijem, če ne drugo user posted image

ja verjamem ja za kaj takega nisem jaz ko še dober da znam slovensko pa še tle se mi zatikauser posted image user posted image user posted image nisem nadarjena za jezike pač vsi nismo za vse...user posted image

ah, sej bi se naučila; več kot jih znaš, boljše je; jaz se zdaj pripravljam na učenje ruščine pa mogoče francoščine;

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
3.8.2008 18:24:22   
mama pridna si sej vem da je bolje da znaš več...sej če se moreš naučit ni problem seveda si pa moreš tudi to močno želet...njami zdej pa tudi jaz jem sladoled njami njami...ampak žal ni šlo brez bruhanja po popoldanskem počitkuuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1028
3.8.2008 19:43:51   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

mama pridna si sej vem da je bolje da znaš več...sej če se moreš naučit ni problem seveda si pa moreš tudi to močno želet...njami zdej pa tudi jaz jem sladoled njami njami...ampak žal ni šlo brez bruhanja po popoldanskem počitkuuser posted image user posted image

meni so jeziki kr všeč in mogoče ker jih tolko uporabljam želim še kakšnega novega naučit; jaz niti pri Žigcu niti sedaj v tej user posted image  ne bruham nič; samo spi se mi malo bolj,

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
3.8.2008 21:07:35   
mama tudi jaz v prvi nosečnosti kot sem rekla nisem ne bruhala nč od nč vedla da sem noseča sem samo po velikem trebuha drugače BP...sedaj pa vse kar je možnouser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1030
3.8.2008 21:11:24   
Kaja30
trezika, sam da se ne bo na kilah preveč poznalo tole razvajanje! user posted image

cita, jaz sem pa uničena, ko grem spat popoldan s polnim želodcem. Zato poskušam it pred kosilom, kadar mi rata.
In še to - sigurno boš imela user posted image !

Sladoled - vsak dan s tamalo enega pojeva! user posted image

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
3.8.2008 21:24:32   
kaja veš če ti po resnici povem da sem po enem načinu probala kaj bomo imeli pa mi je pokazalo punčko sej vete punce preveč časa imam ko sem doma in mi gredo tudi take stvari po glavi...user posted image user posted image ja bi bila vesela če bi imeli še eno punčko po naši devet letni princeski...če pa bo fantek pa bo tudi dobro samo da bo zdrav tako kot reče moja Laurauser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
3.8.2008 21:27:39   
Kaja30
Najbolj pomembno je, da je otrok živ in zdrav. To je sveta resnica.
Jaz pa še nisem delala teh čarovniških trikov. user posted image  V prvi nos. so mi vsi rekli, da bo user posted image , ampak je punčka. Pustimo se presenetit tudi tokrat. user posted image

Aja, po katerem načinu si ugotavljala spol?

< Sporočilo je popravil Kaja30 -- 3.8.2008 21:28:02 >

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
3.8.2008 21:40:07   
Poslala sem ti ZS!!!

Lp

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
3.8.2008 21:57:47   
mama_milchy
a boste vprašala za spol vašega user posted image ?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
3.8.2008 22:01:54   
Kaja30
Jaz ga že vem. user posted image

Ne, ne bom vprašala. Me res ne zanima, samo da bo vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1036
3.8.2008 22:33:21   
Kaja30
Ravnokar sem prebrala porodno zgodbo willme. Svaka ji čast! user posted image

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
3.8.2008 22:45:33   
mama_milchy
kje si pa jo brala?

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
4.8.2008 8:04:45   
mama_milchy
Jutro,

a še spite? Evo, jaz pa že delam; no toliko kot sem bila včeraj super, sem danes čisto za nič; vse me boli, spodaj v trebuhu me ščipa, vroče mi je za znoret, še pod klimo se potim in teče z mene kot da bi kopala; user posted image

pa ve? kako ste kaj? ste dobro spale?

Neposredna povezava do sporočila: 1039
4.8.2008 8:50:16   
spps
ojla punce!
danes imata pregled imam
                             in trinityuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cita pa ima danes kontrolo!
PUNCE lepo rihtajteuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1040
4.8.2008 9:30:34   
Jutro,

sem videla da ste se včeraj pogovarjale glede spola če bomo vprašale mi bomo drugače pa si mislimo kaj naj bi bilouser posted image user posted image user posted image ...mama seveda sej si pa tudi včeraj dolgo delala da si danes tako izmučena in danes si do kdaj?Jaz sem spala zadovoljivo res pa da sem šla spat šele ob 02.00 zjutraj sva z mojim kartala ko dva otroka in sem zmagala juhuuuuser posted image user posted image user posted image

spps ja hvala in seveda ko sem iz pregleda se vam javim z novičkami upam da dobrimiuser posted image user posted image ampak še bom čakal ga imam šele ob 14.45 me pa že živčki dajejouser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
4.8.2008 11:19:42   
Anonimen
trinity in cita - dobro opravita danes! user posted image

Kaja30 - Sem šla prebral porodno zgodbo willme in mislim, da bom tudi v drugo rodila kar v P. user posted image Sej izteklo se je vse lepo in prav, ampak kaj če bi bila npr. ovita popkovnica okoli vratu, imel otrok kakšno stisko,... ne vem. Jaz ne bi reskirala.

mama_m - Joj, nisem dobro spala in komaj čakam, da gre tamal na popoldnaski počitek, da greva skupaj spat, ker drugače mebo pobralo. Spala sem še ne 2 uri, ko se je zbudil z visoko vročino, pa mu dam svečko in potem je vročina popustila, pol pa on ne bi spal. Pa smo ravno zaspali, pa me je zbudila moževa budilka (sicer je zelo diskretna, ampak...) in potem sem se trduila, da bi zaspala nazaj se je pa mačka neumorno drla po hiši...

Za spol pa bova vprašala, že prvič sva in bova tudi sedaj.  Drugače mi je pa čist vseeno kaj bo, po eni strani bi še enega fantka, ker bo ravno 2 leti razlike in se bosta kasneje imela luštno, po drugi strani bi pa punčko, tko da bi imeli parček. user posted image Kar bo bo, samo da bo zdrav otrok.

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1042
4.8.2008 12:24:19   
ada2
pozdravljene!
moje slabosti se niso nič umirile, sem na bolniški, pregled pa imam 8.8.
poleg tega se mi pa še vrti, ko pa sem si zmerila pritisk, pa sploh ni bil nizekuser posted image 140/90.

očitno res gor plačujem prejšnji dve nosečnosti, ko mi ni bilo nikoli slabo..... upam, da ne bom še zdaj v tretje pri porodu nastradala, ker prejšnjič je obakrat šlo ekspresno in gladkouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
4.8.2008 12:49:49   
Kaja30
mama, tukaj sem brala o wilminem porodu:
http://www.ringaraja.net/forum/willma-_porodna_zgodba%3F/m_3019194/tm.htm

Danes je res vroče ko v peči. Prej sem komaj voziček prigurala do doma, vsa mokra sem bila, direkt za pod tuš. Utrujena sem pa takooooooo! user posted image  Spet je bila ena čudna noč. Ravno zadnjič sem se pohvalila, da spim ko klada, evo zdaj pa že dve noči ves čas prebujanje...user posted image

ada, mene se bo pa ta nos. zgleda usmilila, ker prejšnjič sem bila podobna kot ti. Drži se in počivaj!

jjasna, se strinjam - porod v P. Dobro, da se je vse ok izteklo, sam jaz tud ne bi upala reskirat. Nikoli ne veš. Pri prejšnjem porodu so mi morali posteljico ročno ven vzet.

cita, drži se na pregledu!

Jaz pa samo še en teden do 1.pregleda! user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
4.8.2008 16:09:31   
Anonimen
ada2 - Glede vrtenja. Meni se isto dogaja. In sem si izmerila pritisk in je bil čisto ok 130/80, ampak vrtelo se mi je pa za znoret sploh včeraj. Če sem ležala, sedela, stala,... Danes je stanje boljše.

cita - Kje pa ti hodiš? Javi se nam, pa trinity tudi!

Kaja30 - Jaz imam pa prvi pregled prvi svoji G ta četrek popoldna in že komaj čakam! user posted image

(odgovor članu Kaja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1045
4.8.2008 17:47:35   
spps
ojla punce, a nič ne čvekate?trinity,cita in imam javite se,kako ste opravileuser posted image
jaz sem pa danes bila na občini in si rezervirala datum,pa prstane smo tud naročli,tk,da nekaj je že urejeno,sem pa zdaj utrujena,da se reče-sem že zdaj nervoznauser posted image user posted image user posted image user posted image
in kako ste kaj?men je vroče,da se rečeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
4.8.2008 18:00:21   
trezika
joj, ta vročina je za znoret!!!!!!!!!
pa dolgčas mi je, sam sn že cel popoldan doma, dragi v službi, ostali pa vsi na morju....
jooooooooooooooooj, kako si grem danes na živce....user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
4.8.2008 18:15:44   
cita se vam javlja...vesela do nebauser posted image user posted image user posted image naj povem da je naša pikica pridna in se slišala sem kako ji srček bije sem skoraj jokat začela ko sem slišala velika je pa 32mm za 10tednov prav toliko kolikor sem noseča ne morem vam opisat kako sem vesela...sedaj pa hitro nekaj pojest seveda se mi še malo kuha ampak že bežim pa se pol javim...

hvala punce ker ste bile z manouser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
4.8.2008 18:20:24   
spps
cita,super,da je vse tako kot mora bitiuser posted image user posted image user posted image
trezika,napiši kaj in te bomo spravili v dobro voljouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
4.8.2008 18:32:47   
trezika
cita čestitke user posted image user posted image user posted image  
upam, da bom jaz tut tako vesela po mojem pregledu, ki pa je še tako daleeeeeeeeeeeč... sicer se trudim mislit pozitivno, sam kaj ko se mi vsake toliko čase prikrade na misel: kaj pa če bo s pikecom kaj narobe? ko se ga oba res fuuuul veseliva... dragi mi neštetokrat na dan trebuh poboža pa se s pikecom pogovarjauser posted image user posted image

spps hvala, me je že tvoja ponudba spravila v boljšo voljouser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

krst in verouk
googica

ali boste krstili svoje otročke, bodo hodili tudi k verouku? prosila bi tudi za kometar, zakaj tako... hvala, lp :)

da, oboje (41%)

samo krst, potem bomo videli (19%)

samo krst (4%)

ko bo starejši se bo sam odločil (14%)

ne (22%)

Število vseh glasov: 1229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!