|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
4.8.2008 14:20:13   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

roza- zadnje čase si vse na rozo kupujem. .. kaj mi je user posted image

Jaz pa nikol nič,zdaj sem si,jaz sem si vse kupovala v črnem,belem,oranžna pa kej moderga se najde.Zdaj sem pa čist kontra usekala.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
4.8.2008 14:23:06   
NATAŠI
ja meni so prav lepe roza kombinacije user posted image  

no čveke zdaj grem pa jaz domov.... uživajte v ponedeljku in se beremo

karin ti si pa daj duška na predzadnji samski dan user posted image  user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
4.8.2008 14:24:31   
baguSka
no čveke zdaj grem pa jaz domov....

no evo... niti pol treh ni se, ti gres pa ze domov... user posted image user posted image user posted image

mislim, res svaka cast za tak siht!!!user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
4.8.2008 14:25:41   
baguSka
aja punce: hvala za nasvete, bom probala dons... ceprav se mi zdi, da je dons ze mal boljs... upam, da bom lahko jutr ze ta nove supergice obula k je dez napovedan!!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
4.8.2008 14:26:29   
Anonimen
Sam res. Jaz morem do pete kle visetuser posted image

Pol se morem pa še pri njegovih vstavt ker se mormo kao neki zmentuser posted image
Spet bo najedanjeuser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4655
4.8.2008 14:27:56   
baguSka
glede roza pa: je pr men tooooook redko na spregledu, da ze skor ni omembe vredno... mi res zapase mogoce kaksne 3x na leto, za mal spremembe... drugac je pa delc od moje barve... moje so naprimer oranzna, rumena, rjava.... zemeljske obuzujem!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
4.8.2008 14:28:23   
baguSka
aja, pa bela!!!user posted image  s to pa itak vse kombiniram!!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
4.8.2008 14:30:50   
baguSka
karin: skoz eno uho not, skoz drugo ven... sej ves... user posted image  ti nared po svoje!

no, jaz pa tud cakam, da bo ura odbila tri in pol grem... mi tud ni hudga...

s tem da tud jst kdaj pa kdaj picim med sihtom v BTC al pa kam drugam..

ampak se zdelc ne tok kot natasi, k gre res vsak dan nekam med sihtom.. user posted image

jst sm si pa vzela v cetrtek frej, k ma moj tast piknik in gremo na krko!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
4.8.2008 14:36:41   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

No Gospa Ellie kako je bit gospa?Ste se meli lepo?

No, Ellie je srečno poročena, poroka je bila polna smeha in zabave. Prav super je bilo!! user posted image user posted image user posted image

domov smo pa prišli ob pol petih zjutraj, naslednji dan smo se pa spet najedli še vsega, kar je ostalo od prešnjega dne......

Več bo pa ellie povedala, če še ni user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
4.8.2008 14:50:08   
FLASK_A

baguska jaz jo tud pogrešam pa še rabila bi jo ... hm .... za pouštrček user posted image

Nataši, njen pouštrček mam pa jazuser posted image user posted image A zdej kej mene rabišuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
4.8.2008 14:53:23   
baguSka
Ej sosolka, kera pa je sopek domov odnesla!?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
4.8.2008 17:19:07   
ana**
cau!

Jaz sm koncno nasla mojo obleko. Je bela,bolj kratka in ima spodaj nekaksen vzorec. Meni je precudovita. Zdj pa moram se cevlje poiskat in sopek spremenit. Pa vas prosim da mi pomagate kaksno cvetje? Ker nimam dost pojma o rozah in sploh nevem kaj je zdj najboljse vzet!user posted image

Pa se neki. Porocim se v parku in me zanima kako je z to porocno koracnico. A naj bi jo imela ali ne? Jo morm sama prinest zraven al zato lahko poskrbi maticarka?

flask_a jaz se zmeri cakam....user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
4.8.2008 17:42:36   
spps
Ojla punce!Pred pol ure sem prišla domovuser posted image  sva bila na občini in se dogovorila za datum 27.9.,poroka bo samo civilna in pojedina pa v gostišču Fink(ničkaj posebnega,sam da bo fajnuser posted image )
pa prstana sva že naročilauser posted image nekaj temu podobnegauser posted image ,ker nisva glih ljubitelja rumenega zlata,sva se odločila za približno tak model,jaz drugače nosim samo srebro,pa da se bodo prstani mal razlikovali,sva vzela belo zlato s rumeno-zlatim robom.
Karin,a si kaj nervozna?Še malo pa boš gospauser posted image vse tiste,ki ste že in tiste ,ki to še boste,pa vam želim srečen in doooo...lg zakonuser posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 4.8.2008 17:43:13 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
4.8.2008 21:20:53   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

cau!

Jaz sm koncno nasla mojo obleko. Je bela,bolj kratka in ima spodaj nekaksen vzorec. Meni je precudovita. Zdj pa moram se cevlje poiskat in sopek spremenit. Pa vas prosim da mi pomagate kaksno cvetje? Ker nimam dost pojma o rozah in sploh nevem kaj je zdj najboljse vzet!user posted image

Pa se neki. Porocim se v parku in me zanima kako je z to porocno koracnico. A naj bi jo imela ali ne? Jo morm sama prinest zraven al zato lahko poskrbi maticarka?

flask_a jaz se zmeri cakam....user posted image user posted image

ojej, madoncauser posted image Dobro, da si me spomnila :)
Dej mi na mejl pošlji oblekico, pa ti odprem mapouser posted image

LP, pa ne zamerituser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
4.8.2008 23:12:27   
Anonimen
Punce evo moj je prstane poslikal:
http://shrani.si/f/15/wc/jyuDYUK/p1013589.jpg
http://shrani.si/f/9/GU/13rXvLcO/p1013592.jpg

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4665
5.8.2008 7:29:57   
NATAŠI
dobro jutro

no kako smo- karin ? vse ok ? živčki ?

spps lepa prstančka user posted image  user posted image  in kje imata civilno poroko

karin tudi super prstana user posted image  user posted image  user posted image

midva morava pa še dat gravirat pa sva se odločila da bo ena misel oz. nekaj v tem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
5.8.2008 8:39:03   
spps

dobro jutro

no kako smo- karin ? vse ok ? živčki ?

spps lepa prstančka user posted image  user posted image  in kje imata civilno poroko

karin tudi super prstana user posted image  user posted image  user posted image

midva morava pa še dat gravirat pa sva se odločila da bo ena misel oz. nekaj v tem user posted image
ojla punce!Civilno poroko bomo imeli na UE Slovenske Konjiceuser posted image
Karin,lepa prstanauser posted image user posted image user posted image user posted image Je že vse pripravljeno za jutrišnji dan?Nov priimek že vadiš pisat?(no če ga boš vzelauser posted image )
in ostale?kako ste kaj?
Midva pa bova imela graviran datum poroke in najine kratice imena S&Suser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
5.8.2008 8:42:13   
Anonimen
Vse pripravljeno za jutri ja.
No....danes po šihtu grem še nohte delat, jutri zjutraj k frizerju....in to je touser posted image
Aja, pa cunje morem še speglatuser posted image
Priimka pa ne vadim. Saj bom mela še cel življenje čas. Pa ga bova kar skupaj vadla. Ker on si je mojga dodal, jaz pa njegovga, tko da bova mogla oba vadituser posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 4668
5.8.2008 8:49:12   
fragola
karin no samo da je vse pripravljeno za jutrišnji dan !!!
Želim, da se boš imela super!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
5.8.2008 8:53:56   
NATAŠI
karin in ob kateri uri bo jutri srečni dogodek.. .da bomo mislile na tebe user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
5.8.2008 8:56:24   
bt08
Jutro!

Dns sem pa kr spala,sploh mi ni blo za vstat.

Karin no lepo da si že pripravljena na jutrišnji dan,boš vidl kako lep dan bo to,vajin dan!Želim vama da se mata lepo,da uživata in da bi sonček sijal samo za vaju!Lepi prstančki.

Spps lep iprstančki,zanimivi,men so ful lepi taki ko je kombinacija belo in rumeno zlato!

No mi mamo tud že blizu kuhinjo,včerej so bli fantje kr pridni,so eektriko napelal,pol za pacal tist,da bojo dans lahko pobelil.Zvečer ob 22 sem še ploščice stenske drgnla.Pol pa upam da jutri pride pečar do konca narest,da mizar začne delat,ker komej čakam že da vidim mojo lepoto!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
5.8.2008 8:59:41   
NATAŠI
barbara dobr da imaš energijo še drgent ob 22.00 .... jaz sem šla že spat, imam ene čudne dneve... pa imam za likat ampak ni bilo volje in energije user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
5.8.2008 9:07:41   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Vse pripravljeno za jutri ja.
No....danes po šihtu grem še nohte delat, jutri zjutraj k frizerju....in to je touser posted image
Aja, pa cunje morem še speglatuser posted image
Priimka pa ne vadim. Saj bom mela še cel življenje čas. Pa ga bova kar skupaj vadla. Ker on si je mojga dodal, jaz pa njegovga, tko da bova mogla oba vadituser posted image
Dobra variantauser posted image user posted image user posted image user posted image ti meni jaz tebiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
5.8.2008 9:28:33   
baguSka
Priimka pa ne vadim. Saj bom mela še cel življenje čas.

Tko ga tud jst nisem... niti enkrat! U bistvu sem pozabla...

In ka se je zgodil!? Na poroki mi je roka zasla v moje crke... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
5.8.2008 9:29:56   
baguSka
barbara lepo za kuhinjo, da napreduje... jaz bi tud kej pocela doma... tko, cel stanovanje bi razcefukala in ga prenovila... vse vun, pa ciiist na novo notr... user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?