|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
3.8.2008 10:40:30   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image malo se ginekologa igraš,pa boš takoj vidla,če si odprtauser posted image user posted image .

Ne vem,jaz sem prvič čutila.Pa se nisem zmotla,sem prišla not že 8 cm odprta.
Glede otrjevanja trebuha.Uh,meni že cel mesec.user posted image trebuh full trd rata,pa izboči se navzven.To je to.Me čudi,da še nisi doživelauser posted image

.... mogoče pa sem, pa ne vem..ker nekaj se mi dogaja...samo se mi ne zdi tak trd trebuh....je že drugače bolj trd...user posted image

.... a tisto odprtje se že čist tu zunaj vidiuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
3.8.2008 11:13:59   
leda
masažo dojenčka toplo priporočam. pred tremi leti je v ljubljani (no, jaz sem iz ljubljane, če se ne motim, je bla pa iz primorske) usposobljena fizioterapevtka/maserka prišla kar na dom za vsaj dva dojenčka; cena pa ni bla ful visoka  (ista kot če bi se nekam vozila na tečaj masaže za precej več ljudi). če se prav spomnim, je bla tamala stara takrat dva mesca in sva potem celo zimo in pomlad to prakticirali (res pa je, da so pri nas v bloku takrat kar dobro kuril). če kero zanima, lahko malo pobrskam za kakšen kontakt. sicer pa mislim, da so ble tri ali štiri seanse, tako da te dobro nauči...

o, retafer, talytha. ja, meni je tut ze cel teden slabo...

le 

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
3.8.2008 11:23:20   
Lara Croft
Oj Leda... user posted image

Jst bom kr sama malo imrovizirala..... user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
3.8.2008 11:44:55   
leda
ja lara. jst sem tut velik fan improvizacije (privat in profesionalno), sam jo ponavad nalagam na trdno osnovo znanjauser posted image

le

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
3.8.2008 13:45:13   
arabela*
oi,pupike mojeuser posted image .
Za mano spet neprespana noč.Mi je komaj ob pol petih uspelo.Pa se nisem pustla motit ,sem si v sosednjo sobo dala deko,pa knjigo v roke,pa smo preživeli.
Prej pa smo šli malo v Špar po neke stvari,pa me je kar grabit začelo.Spet na desni strani pri sramni kosti take ostre bolečine.Ma nimam pojma kaj je to.
Pa še sedaj boli,tak ta se komaj premikam.naj še zdrži ,da bo devička.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1655
3.8.2008 13:46:08   
arabela*
Zdaj pa grem v posteljo malo se spočit,pa formulo gledat.
Lep vikend vam želim,se beremo zvečeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
3.8.2008 13:54:10   
lana17
Ojla, kam ste vse mrknile. Šparate svoje prstke. So se vrjetno malce vneli, ko ste tako vneto čvekale.user posted image user posted image user posted image
Sem mal pri avgustovkah čekirala in že kr pridno zibajo svoje  user posted image . Me  zanima katra bo pri nas  prva. Ko bo prva bomo pa kot po tekočem traku rojevale.

A katera ve, če v LJ P tudi dobiš kakšno darilce in če je kakšen poseben postopek, da prideš do njega? Sicer je na forumu že odprata ta tema, sam nič ne piše za LJ.

Jaz pa že cel dan perem, sem dala na dodatno splahovanje, pa tolk časa traja, da opere. Imam pa že za likat, sam je spet tko vroče, da se mi ne da. Mogoče zvečer, drugač pa jutri zutraj, ko bom sama.

Perem pa kr z navadnim praškom, sem šla včeraj v trgovino, pa nisem našla nobenga special praška za novorojenčke. Mogoče bi ga mogla it iskat v kakšno natur trgovino. Pa sem pol premišljevala, da ni pametno pretiravati in ga zavijati v vatko, ker bo prej ko slej soočen z realnim svetom in bo to potem tolk težje sprejel oz. prenesel. Zdaj na začetku bom prakticirala daljši program, pa mehčalca ne bom uporabljala. Ampak mehčalec šparam tudi pri najinih cunjah.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
3.8.2008 15:25:32   
pf
Oh Saraya potem sva si pa kar na istem, mene pa že od polnoči matra. Bolečina je kot pri menstruaciji, križ boli spodaj, na veliko potrebo sem šla že 6 x danes, v glavnem noro slabo mi je. Pa spodaj mi tudi ful pritiska v sramne kosti. Upam, da bo bolje že danes, čeprav zaenkrat ne kaže tako.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
3.8.2008 15:35:54   
Lara Croft
Jaz pa že cel dan perem, sem dala na dodatno splahovanje, pa tolk časa traja, da opere.

To me mal skrbi.... se mi zdi, da naš stroj nekam slabo splahuje.... včasih so bele sledi po cunjah.....  Jst nimam pojma, kaku dat na dodatno splahovanje... ma bom pogruntala... user posted image

Midva z možekom sva ravno s kosila prišla.... hodiva kr pogosto ven.... no, on hodi pogosto, jaz se mu včasih pridružim..... ne da se nama doma kuhat... user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
3.8.2008 15:36:04   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Oh Saraya potem sva si pa kar na istem, mene pa že od polnoči matra. Bolečina je kot pri menstruaciji, križ boli spodaj, na veliko potrebo sem šla že 6 x danes, v glavnem noro slabo mi je. Pa spodaj mi tudi ful pritiska v sramne kosti. Upam, da bo bolje že danes, čeprav zaenkrat ne kaže tako.

pf in saraya -se vama pridružujem...tudi jaz sem bila vsaj 6x, če ne več na veliki potrebi, male sploh ne štejem..., me pa nekaj boli na levi strani čisto spodaj...in že traja od jutra...pa neki taki čudni izcedek.... kot  šmrkl se mi je pojaviluser posted image ...(a ima katera druga tud to)....sem pri avgustovkah brala, da se njim pojavlja, da je to kao neka priprava pred čepom user posted image

....in ker user posted image  že tako leži ful spodaj in glavica je ful nizko.....grem zdaj,ko bo konec dirke ...z user posted image  do P, da vidijo kako in kaj...če sem še zaprta .......ker meni se ne sme spustiti do porodnega kanala...pa grem rajši zdaj tja, ker bom drugače cel čas živčna, sploh pa pol ponoči in jutri, ko bom sama doma..... Pa še rekli so mi v petek, da če bo kaj naj takoj pridem...nič čakat.....  

No bomo videli kako in kaj....

Se beremo kasneje.......

Pozdravček, user posted image

...za nas tri in vse ostale pa user posted image   user posted image    user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
3.8.2008 15:40:33   
Lara Croft
Babetine, nehite prehitevat...... user posted image user posted image user posted image Da ne bom sama pol tle ostala.....

Sicer pa tudi mene tišči in špika.... medenične kosti me bolijo, na veliko potrebo ful hodim.... ma vseeno mislim, da to ni to...  Ne še, ne še..... hočem devičico.... tku.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1661
3.8.2008 15:46:12   
gold fish
..jaz si tud mislim, da to ni touser posted image ..., ampak v mojem primeru raje preverim.......

Neposredna povezava do sporočila: 1662
3.8.2008 16:06:25   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

..jaz si tud mislim, da to ni touser posted image ..., ampak v mojem primeru raje preverim.......

Ja pojdi, pojdi ..... pa dobre novičke nam prinesi..... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1663
3.8.2008 16:08:36   
arabela*
Ja če pa smo odkriti,pa nikoli ne veš.
Pa saj je čist normalno,da nekatere prej rodijo.Samo nam,ko smo ble po roku,to ni niti malo znano,niti znakov ni bilo.Kaj pa vem.Jaz sem rekla,da bom v petek šla v P za vsak slučaj se za epiduralno dogovorit.A se je treba prej naročit al kako??Kje pa dobim potrdilo za partneja,da je lahko zravn??A to kar v P dajo al kak??

< Sporočilo je popravil Saraya -- 3.8.2008 16:11:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 1664
3.8.2008 16:09:55   
arabela*
user posted image ti pa kar idi v P preverit,pa javi nam pol čimprej,da smo na tekočem.
Pa srečno user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
3.8.2008 16:15:10   
Lara Croft
pa dobim potrdilo za partneja,da je lahko zravn??A to kar v P dajo al kak??

Ma potrdilo so nam dali v šoli za starše.... sem ga dobila, čeprav je bil moj samo enkrat tam..... user posted image
Ma v nekaterih porodnišnicah te niti ne vprašajo.... ali pa rečeš, da ga ne najdeta.... sej mu ne bojo prepovedali, dej..... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
3.8.2008 17:03:21   
Lara Croft
Če slučajno rodim prej.... in katera od vas to zve.... da ne bi slučajno objavljale novico gor na... "rodili smo"...... KU prvo mi gre ful na živce, ker je naslov v množini.... ku drugo so mi pa mimo tiste javne čestitke..... user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1667
3.8.2008 17:21:40   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Če slučajno rodim prej.... in katera od vas to zve.... da ne bi slučajno objavljale novico gor na... "rodili smo"...... KU prvo mi gre ful na živce, ker je naslov v množini.... ku drugo so mi pa mimo tiste javne čestitke..... user posted image

user posted image user posted image

A potem nam boš user posted image kr zamolčala, al kaj? user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 1668
3.8.2008 18:16:32   
alysa
goldfish, srečno v P user posted image , verjetno res bolje, da se greš pokazat, da boš potem mirna user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
3.8.2008 18:24:16   
*bubi*
Hojla! Mi smo doma. Sem prišla samo pogledat, koliko bo branja.... enih 12 strani. Dobre ste user posted image

Pa kaj to v zadnjih potih berem, da je user posted image  že v P user posted image user posted image user posted image

Pridem nazaj zvečer.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
3.8.2008 18:53:46   
gold fish

user posted image ti pa kar idi v P preverit,pa javi nam pol čimprej,da smo na tekočem.
Pa srečno user posted image user posted image

.... evo se javljam na raportuser posted image ...še vedno 2 v 1.... MV zaprt, popadkov ni.... tisti izcedek je pa rahlo vnetje...... danes vstavljam Canasten, je rekla, da mogoče zato bolj občutek, da kam tišči.......   No skratka sem vsaj pomirjena, da sem zaprta.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
3.8.2008 19:00:49   
gold fish
Drugače pa babnce...mene je taka panika tam zgrabila, da sploh nisem mogla pozvonit....pa pravi user posted image  kak dolgo boma zdaj tu čakala.... v tistem pa se odprejo vrata in  babica pogleda ven....pol sem pa mogla it noter...

..me je priklopla najprej na ctg.....pa je šla v porodne...jaz ležim tam sama.....možek je bil zunaj v avli P, ko slišim eno user posted image , ki je vsake toliko kričala kot nora..... Mene je skoraj kap....user posted image user posted image ..... no zgleda, da je šla proti koncu ( ker je en atek pol veselo sporočal po telefonu, da imajo sineka)...

Skratka pol porodnega zapisnika imam narejenega, ko pa me je vprašala babica zakaj je bil prvi CR sem kar staro materinsko ven privlekla.....in verjele ali ne...je bila ful začudena...je rekla Apgar je bil 1....pa jaz pravim, ja morali so ga oživljat, pa je ostala kar brez besed....... in je pol preden da sem šla rekla, da če sem prvič tak nastradala, ni rečeno, da bom zdaj tudi........  Ma mi je vse povedala s tem, ko me je vsaj 3x vprašala, če je otrok zdaj v redu......   hvala bogu jeuser posted image .....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
3.8.2008 19:02:48   
gold fish

Jaz sem rekla,da bom v petek šla v P za vsak slučaj se za epiduralno dogovorit.A se je treba prej naročit al kako??Kje pa dobim potrdilo za partneja,da je lahko zravn??A to kar v P dajo al kak??

...jaz bom v petek tudi tam, v prvem nadstropju okrog 9 ure......

...ti pa kar idi gor do sestre Zlatke in ji povej, da si hodila že pri Aneji...pa ti bo izpisala potrdilo..... meni ga je tudi..pa sem hodila leta 99user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
3.8.2008 19:06:51   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pa kaj to v zadnjih potih berem, da je user posted image  že v P user posted image user posted image user posted image

.....user posted image   ...se je šla samo malo pokazat, ampak je še vedno doma v enem kosu...... Nič bat......user posted image ...14 dni še ni mimo..... moram prigurat vsaj do konca 37t

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
3.8.2008 19:12:22   
ključek
evo se javljam na raport ...še vedno 2 v 1.... MV zaprt, popadkov ni.... tisti izcedek je pa rahlo vnetje...... danes vstavljam Canasten, je rekla, da mogoče zato bolj občutek, da kam tišči....... No skratka sem vsaj pomirjena, da sem zaprta.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............naj še ostane tako vsaj 14 dni.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.