|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
31.7.2008 15:22:44   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: želva

predlagam naleke z imeniuser posted image npr. pikica in spodaj pravo ime, drgač bom jaz sam ej, ti , ker sem bolj švoh z imeniuser posted image

user posted image  Ja, jaz tudi. Ali pa če se kar po nickih kličemo? user posted image user posted image

Če greš po južni strani (mimo dolenjskega odcepa) je prej odcep za Bizovik, potem za BTC - en tak vmesni, takoj za odcepom za Zalog. Tam prideš na Letališko, ki pelje v BTC direkt. Ko se vračaš greš pa lahko po isti nazaj in dva odcepa spet nazaj proti primorski.

EJ, zdaj pa čisto zares.  Koliko vas misli imeti jutri tudi tastarejše s seboj, ker če bo naš Jan sam, bom jaz ves čas samo za njim letala, ve boste pa z mojo Ivo čvekale! user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
31.7.2008 16:00:22   
pikica*
Jaz bom Zojo imela sigurno s sabo, sta pa z Janom praktično enako stara, tako da družba bo.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
31.7.2008 20:21:52   
ElaM
Oj, ker res nimam časa brat za nazaj, a lahko ena napiše kdaj se dobimo, a ob 10-ih, a ob 11-ih. Prideva z Loncico. Loncica, hvala, jaz imam eno tako fobijo vozit, če ne vem točno kam grem.
Končno imam samo tri otroke, enega smo danes oddali.user posted image  Šibam, Manč še ne spi.

:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
31.7.2008 20:57:07   
želva
ElaM, ob 10, se mi zdi.

meni je bilo včasih tud groza, če nisem vedela kam grem, zdej znam pa že fajn zabluzit in je prav lušno. Se mi zdi, da se mi je to dogajalo na začetku šoferskih izkušenj, ko sem bolj gledala kaj delam, kot kam peljem.user posted image

Jaz sem si že veliko pripravila za pakiranje, mater glih če ne bomo mogl kombi rentat.user posted image Me dedc takoj doma "pozabi"user posted image Itak, je že 3 dni živčn, ko mu razlagam kaj vse rabiva s sabo.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
31.7.2008 21:00:59   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

Oj, Andreja, od kod pa si? Bi se mogoče lahko kateri priključila?

hvala za povabilo,vendar morda kdaj drugič se pa res kateri priključim.Sem pa iz MB okolice.No,pa kako fotko naredite,da bomo še ostale videle kako lušno se boste imele.

Naša miška pa je danes štrajkala pri jedi in pri dnevnem spanju,ki ga ima že itak malo.No,ob 19 pa jo je vrglo in sedaj spi.
Se je pa začela kar fajn fstajati ko pripleza do kake opore,tudi čeblja vedno več in zna biti prav glasna.Pa seveda smeji se tudi še vedno zelo rada,še posebno,ko jo nesem po stopnicah v bloku si prav vriska zraven.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
31.7.2008 22:06:48   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

kdaj se dobimo, a ob 10-ih, a ob 11-ih.

Ob 10h.

jaz imam eno tako fobijo vozit, če ne vem točno kam grem.

Praksa, praksa, praksa......user posted image . Potem služba v stilu moje zate  ne bi prišla v upoštevuser posted image . Jaz moram it pogosto čisto na drug konec Slovenije, samo z naslovom v roki.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
1.8.2008 9:00:31   
Ayo
Jutro!

No, če katera bere pred odhodom, jaz bom sigurno zamudila, ker se je Gabriel zbudil že ob 6.30 in je ob 8h zaspal nazaj, tako da sedaj se spi. Da me boste počakale!!
Bom itak sporočila še Magi (sva se včeraj že slišali).
Sigurno se bom tud izgubila in Magi ve, da bom klicala, da me uspmerite user posted image

si u!! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
1.8.2008 15:50:58   
želva
Kaj še zmeraj čvekate?user posted image user posted image ni še nobenega poročila kako ste zaključile.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
1.8.2008 16:37:39   
trdozimc
Oj Želva. Jaz sem šla malo čez 12. Sem morala še po Jana, ker ima še vedno opoldanski počitek (oz. ima mami user posted image ). Bilo je pa lepo končno spoznat še punce in otročke v živo user posted image !

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
1.8.2008 17:13:29   
ElaM
Domov sem prišla okrog pol 2-eh, vsaj zdi se mi. Timotej in Manca sta bila pridna,...medve z Lončico sva se malo načvekali. To je pa čar malo daljše poti.user posted image
Lepo je vas bilo spoznati čvekice in otročke. Upam, da še kdaj ponovimo.

Mi je pa malo nerodno, ker ste vse videle, kako je moj otrok tulil, meni pa ni vžgalo, da je lačna.user posted image  Očitno ji je ljubljanski zrak dobro del in je pojedla toliko, kot doma do kosila ne bi.user posted image

Zdaj pa šibam,...

< Sporočilo je popravil ElaM -- 1.8.2008 17:14:07 >

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
1.8.2008 18:49:07   
želva

Lepo je vas bilo spoznati čvekice in otročke. Upam, da še kdaj ponovimo.

Mi je pa malo nerodno, ker ste vse videle, kako je moj otrok tulil, meni pa ni vžgalo, da je lačna.user posted image  Očitno ji je ljubljanski zrak dobro del in je pojedla toliko, kot doma do kosila ne bi.user posted image

ja fajn je bilo vse v živo vidiš, imajo pol besede čist drugačen ton, ko lahko osebo zravn prilepiš.

jaz tud mančka včasih pozabim nahrant, pol se pa čudim kaj je tok sitna.

mi zdaj sadja ne pasiramo več, mi vse gloda, hruške, breskve, bananeuser posted image

ena mi je rekla, da še mal pa se bom hvalila. da moja govori in hodi.

evo, naša že zravn ko maha dela pa-pauser posted image em jo imela že včeraj na sumu, pa sem mislila da sem se zmotila.danes mi pa že cel popoldne maha in pa-pa zravn čebljqa

llep pozdrav do  12., mi gremo kulirat na morjeuser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
1.8.2008 19:32:31   
trdozimc

evo, naša že zravn ko maha dela pa-pauser posted image

Ja, ja, ja, pa ja da! To zdaj poveš, ko te ne moremo več preverit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
1.8.2008 21:10:49   
pikica*
Ja, prav lušno je bilo danes. Smo se ornk načvekale. Drugače pa....prav zanimivo je bilo nickom prilepit še obraze in imenauser posted image .

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
1.8.2008 21:21:29   
želva

Ja, ja, ja, pa ja da! To zdaj poveš, ko te ne moremo več preverit user posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote
pa res no, nč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem tud sama mislila, da se je zmotla, pa zdej skoz neki p-p-p-p zravn brunda.
Al sva imela sveže spernije, k sva jo delala pa je brihtnauser posted image user posted image user posted image
Tako so nas v šoli učili, če so mlada jajčeca in sveži spermiji, pol so brihtni otrociuser posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
1.8.2008 21:41:31   
ursa1981
Samo na hitro, da vas opomnim, da čas kar beži in mi smo danes dopolnili 8 mesecevuser posted image user posted image

Lepo se mejte

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
1.8.2008 22:39:35   
trdozimc

[/quote
pa res no, nč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem tud sama mislila, da se je zmotla, pa zdej skoz neki p-p-p-p zravn brunda.
Al sva imela sveže spernije, k sva jo delala pa je brihtnauser posted image user posted image user posted image
Tako so nas v šoli učili, če so mlada jajčeca in sveži spermiji, pol so brihtni otrociuser posted image

Ja, to pa možno. Pri nas smo to že pri prvem zabluzili - beri: predolgo čakali. A zato si tako pohitela še z drugim, ko si videla, kakšni bučneži so od nas starih babnic????!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
1.8.2008 22:40:31   
trdozimc
Aja, Urša user posted image  za 8. mesecev!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
2.8.2008 14:53:39   
trdozimc
A je samo pri nas nevihta in čepimo doma, ali pa ste se včeraj tako načvekale, da se vam zdaj še dva tedna ne bo??????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
2.8.2008 15:18:54   
Ayo
Oj!!

Ja nevihta je tudi v Lj ja, moja2 fanta spita, jaz pa na RR čepim user posted image user posted image user posted image
trdozimc, si pa naklofala smajlijev ful!! user posted image  a veš, da sem razmišljala, da se edino tvojega imena ne spomnim več user posted image  ostale sem si pa vse zapomnila, sem faca user posted image

V glavnem smo se res načvekale včeraj, posledica - dež! user posted image user posted image user posted image

ElaM, veš kaj, te bomo za ušesa, kaj ti bo nerodno?!? Itak da smo tolk čvekale, da ni blo časa za nč druzga user posted image
Ja, sva pa z EloM ugotovili, da imata Manca in Gabriel isto barvo las in oči user posted image

No, pa še to naj povem, da gre moj jutri po gobe user posted image user posted image user posted image  Je moja mami najdla enga gospoda, da bo pokazal kje user posted image   Sem mu danes zjutraj kupila na trgu košaro. Zato je pa šel verjetno sedaj spat, ker bo treba jutri zgodaj vstat user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
2.8.2008 15:22:43   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

trdozimc, si pa naklofala smajlijev ful!! user posted image  a veš, da sem razmišljala, da se edino tvojega imena ne spomnim več user posted image  ostale sem si pa vse zapomnila, sem faca user posted image

Ja, to je zato, ker sem te s svojo pojavo tako impresionirala! user posted image user posted image user posted image

Naj ti malo namignem. Začne se z isto črko kot nick, pa če malo na punčki od ElaM pomisliš, pa skombiniraš, pa pokrajšaš...................., nooooooooooooo 

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
2.8.2008 15:30:22   
Ayo

Ja, to je zato, ker sem te s svojo pojavo tako impresionirala! user posted image user posted image user posted image

Naj ti malo namignem. Začne se z isto črko kot nick, pa če malo na punčki od ElaM pomisliš, pa skombiniraš, pa pokrajšaš...................., nooooooooooooo 

i've got it!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  sem si pa zapomnila tudi tvojo letnico in celo mesec rojstva, ha!! user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
2.8.2008 15:45:47   
trdozimc
i've got it!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  sem si pa zapomnila tudi tvojo letnico in celo mesec rojstva, ha!! user posted image

user posted image

Ma, glede imen in raznih datumov rojstev sem pa jaz čisto mimo - imam vse napisano - še za sorodnike (razen res najbližjih).

Aja, vidiš sem ti hotela enkrat že napisat, pa sem najbrž pozabila. Pri nas v SLO ful rastejo gobe na Pokljuki, pa še lepo je za sprehod. Ampak če je letos še prezgodaj, to boš pa kakega bolj zagrizenega gobarja morala pobarat. user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
2.8.2008 20:30:42   
ElaM
Ej, Trdozimc, s tem rebusom si pa še mene zmedla, sem mogla ornh razmislit, pa drugač vem kako ti je ime, no za moji tamali bi pa tudi skoraj morala vedet.user posted image user posted image user posted image  Joj, tale moja siva celica je še kar na dopustu, očitno.user posted image

Ja, Ayo, res sta najina dva barvno usklajena.user posted image

Drugače sem pa danes nabrala gobe uzput, ko sem šla z malima na sprehod. Sem našla 3 jurčke in precej lisičk. Sem jih pripravila z jajcem, peteršiljem in česnom in so bile njami. Ayo, sem pa iz Gorenjske. Škoda, da me jutri ni doma, bi vas povabila v  naš gozd.

Samo smo pa danes res zgovorne.user posted image  

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
2.8.2008 21:32:12   
Raho
Oj!

Samo, da vas pozdravim... Delam 250 na uro in mi malo voda v grlo teče...user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
2.8.2008 21:57:52   
trdozimc

Ej, Trdozimc, s tem rebusom si pa še mene zmedla, sem mogla ornh razmislit, pa drugač vem kako ti je ime, no za moji tamali bi pa tudi skoraj morala vedet.user posted image user posted image user posted image   

user posted image

Raho, lepo da si se pofočkala, si danes dvignila povprečje čvekic. user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?