Blacky30
|
Dobro jutro! Končno sem prišla do zajtrka in to pomeni, da med grickanjem lahko malo preberem, kaj ste napisale. Netki, ne skrbi zaradi tašče, sploh se ne ubadaj z njo. Moraš pa vedeti, da bi tavečji bil vseeno tak nagajiv in kljubovalen, če bi bila tašča v bližini ali ne. Gre za reakcijo na novorojenčka. Pri nas je Nejc že skoraj neznosen, meša se nam že vsem poleg njega. Pa ni tašče v bližini. Upam, da se bo kmalu navadil, ker to več nikamor ne pelje. Pa čestitke za prvi uspešen pregled v posvetovalnici!!!! Flower, dobrodošla doma, smo te pogrešali. Glede seznamov ne skrbi, sem jih porihtala. Pa tudi za Ino82 sem objavila na Rodili smo! Ti se samo v miru spočij, posveti se Lančku, nam pa pridi povedat, kako napredujeta. Upam, da te šivi kmalu nehajo bolet. Ko si povedala, kako si šivana, sem se kar spomnila na svoj prvi porod. Pa saj mine, slej ko prej. Samo počivat pa res moraš, da se ti ne bi šivi vneli. Mislim nate, drži se! Najhujše je za tabo, zdaj pa sledi le še uživanje in cartanje do onemoglosti! Pa slikico bi tudi rada videla! Almera, dobra si ti, kar pedikura pa tako nekaj dni po porodu! Jaz si še nohtov nimam časa postrič. Pa kar v Bovec na počitnice. Vauuu!!! Neboglasnica, čestitke za pregled, vauuu, pravi korenjak!!! Ne govori o zvijanju, ko ti otrok gre od hiše. Meni je že zdaj slabo, ker sta si babica in dedi izmislila, da mi bosta Nejca odpeljala na celodnevni izlet na Pohorje in da se bodo peljali z gondolo. Moja nočna mora, ker se gondol ful bojim oz. se bojim višine. Že vidim, kak bom trepetala. Pa še babica sploh ne zna z njim, kar vse mu dovoli, pa če je varno ali nevarno, samo da se ne dere. Dzanika, tudi, če se enkrat na dan pokaka, je čisto ok, samo, da se. Za dojene otročke je celo normalno, da se pokaka enkrat za 5 dni, potem pa šele začnejo paniko delat. Lunica, kaki srček je mali Lukec! Se pa strinjam s tabo, da bi tiste julijke, ki so se vpisale na seznam, lahko vsaj z enim stavkom javile, da so rodile, da počasi spraznimo seznam. Sicer pa ga bomo tudi počasi opustile in pustile samo seznam Rodile so! Kaj pa čmo druga, eno leto in več pa še nobena ni bila noseča! Tinky, jaz jo previjem ponoči samo, če je pokakana. Sicer pa ne. Kak vem, da je pokakan? Ker je nemirna in ponavadi kaka med dojenjem tako glasno, da kar grmi. Pa še pri nočnem previjanju pazim, da imam samo eno malo mlečno lučko, toliko da jo vidim, se z njo nič ne pogovarjam in uredim vse na hitro. Mora vedeti, da je noč, ker sicer ti bo zamenjal dan za noč oz. sploh ne bo vedel, kdaj je noč. Ne sme se ti razbudit zaradi previjanja. Midve potem takoj zaspiva nazaj, ko jo položim v posteljico. Delam pa vse pri napol svetlobi, tudi dojim in hranim. Magari samo TV prižgem, da je malo svetlobe, pa čisto na tiho jo dam. Pa pravega cukrčka imaš! Ina82, upam, da je z malim Lukcem vse ok in da gresta kmalu domov. Liju, si lahko kar roke podava glede tavelikega otročka. Stalno hoče pozornost, zdaj ko pa mala že eno uro spi, pa se on veselo igra na tleh in sem jaz luft zanj. Ojej, groza za tako porodno izkušnjo. To pa mora biti hudo, da ti CR delajo skoraj na živo. Samo, da je konec, ne? Lepi mali cukerček!!! Frutka, to pa je žalostno, da MB da tako malo za glede na to, kako velika občina je. Bi lahko malo več riskirali. Moram patronažni povedat, da se je zmotila in da ne dobite takega bogastva.
|