Anonimen
|
A se je kateri zgodilo, da tipu ni pasal seks, ko ste ble noseče? Midva sva prej mela kar urejen, ko sem zanosila mi pa v prvem trimesečju ni preveč pasal (utrujenost, hormoni), pa sej sva vseen, sam malo redkeje. Pol se mi je pa začel poznat trebušček, je pa kar nekam potihnu, včas me je zavrnu. Pa sva se pol pogovarjala o tem, pa je reku, da se mu zdim zdej preveč krhka za seks. Zadnč sem mela mal krize zarad tega, pa je reku, da me ma zdej še rajš, ko sem noseča, pa dostkrat mi reče, da sem lepa mamica, pa da me ma rad, pa kar velikrat se crkljava, tako da mi niti ni tak problem. Zoprno mi je zarad njega, ker je pač moški in ma sigurn svoje potrebe. Še eno dobro izjavo je dau; naj se ne sekiram, da je prepričan, da narava tako poskrbi, da samec pri "breji" samici nima kej iskat. (Ni blo nč žaljivo mišljeno, izjava pač) Samo je pa mal neprijetno, ker mam jst še zmer svoje potrebe, pa jst zanjga poskrbim občasno, on pa zame ne (kot bi mel en predsodek). Se pa kar veselim, da mine še ta mesec nosečnosti in pol še mal, da se vse uredi tam doli... da bo spet akcija. Zanimajo me predvsem vaše izkušnje v času nosečnosti.
|