|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
1.8.2008 8:22:17   
altati
Maxica - kako je Lan? ste zdravi?????

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
1.8.2008 8:23:29   
Anonimen
dobro jutro,

med tem ko mi mož kuha kavo, sem malo pošpegala in vidim da se imate vsi super. user posted image user posted image

No, tudi mi smo prvi teden uspešno preživeli, Tristan je že čisto ulaufan, babi in dedi zares rulata, midva pa seveda malo uživava po svoje, malo pa tudi urejava naš novi domek. Trenutno smo nastanjeni pri nas doma, ampak se bova preselila k možu - ko pride vsa roba kontejnerska, pa ko bomo dokončno vse uredili. V ponedeljek začnem s službo, hm tokrat pa zares.....user posted image

Evo, kava kuhana, se grem crkljat !

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3677
1.8.2008 8:27:11   
psaša
Dan.
Muki ne vem še ali gremo. Zvem čez 1,5h. Men se kar mešauser posted image . Sem doma in čakam. Brez veze mi je že pakirat, kaj pa če ne gremouser posted image . Nič, grem v lekarno, pa še kaj pospravit, da mi hitreje čas mine.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
1.8.2008 8:36:56   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Dan.
Muki ne vem še ali gremo. Zvem čez 1,5h. Men se kar mešauser posted image . Sem doma in čakam. Brez veze mi je že pakirat, kaj pa če ne gremouser posted image . Nič, grem v lekarno, pa še kaj pospravit, da mi hitreje čas mine.

Pa kaj to čakaš? Last minute ali kako? Pa kam, razloži malo, ker mi ni povsem jasno user posted image

< Sporočilo je popravil muki1 -- 1.8.2008 8:37:15 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
1.8.2008 9:04:47   
psaša
Destinacija je Červar. Gremo v apartma od ene firme. So pa tisti, ki naj bi kao šli, nekaj zboleli in še ne vejo točno ali je vse OK ali ne. Tko da, če ni vse OK, gremo mi.

< Sporočilo je popravil psaša -- 1.8.2008 9:11:21 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
1.8.2008 9:10:40   
*anč*
helou, i¨m back! user posted image  
blo je luštno,sam preveč ljudi. smo mel skos ene prjatle, obiske ... tko,da zdej doma uživamo. tristan je v morju samo čepel in metal kamenčke,kopat se ni hotel, ga n isem hotla nič silit,bo že,ko bo pripravljen.

pa  ve,kako ste se mele?? kej nouga? vas grem mal prebrat.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
1.8.2008 9:13:27   
muki1
O Anč, WB user posted image . Pa daj Tristanu to kapo dol na avatarju, saj ga bo še kap  od vročine user posted image .

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
1.8.2008 9:15:19   
Lu
psaša tole čakanje je pa tko, tko, kaj? Men se zrola. Sem bila pa jaz kot otrok kar dosti v Červarju. Luštno mestece.

Muki glede dajanja rokice pri tamalemu. Ga sama tudi nahecam, da naj da pa Maji če meni noče dati, ampak falot tudi Maji ne da več. Smo šli pa danes skupaj z očijem v vrtec pa mu reče daj mi roko, pa mali lih komej da jo da, in ni minilo par sekund, ko reče ˝ne mamici dal loko˝ in potem smo prišli samo do ovinka in že so bili v igri polži. Ah ja. Najboljš, da mu jih kar skuham user posted image

Sem pa sama ta vikend doma. Gre moj na eno regato. Mal se skoz neki pričkava. Brez veze. A je vreme al kaj?

Za dobro jutro sem si pa tako fajn prst priščipnila, da je joj. Še zdaj me boli. Pomojem bo šel noht kar dol user posted image

sivkamivka čakam na link od fotk, pa še ničuser posted image

Ko mi brat pošlje fotke iz morja od otrok vam jih pa mal pokažem. Pa še za na steno v dnevni si moram kakšno hudo izbrati.

Grem iskat knjigo v mehki vezavi od Harrya Potterja and the Deathly Hallows. Bo darilo za bratca.

čau bau bejbe

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
1.8.2008 9:17:23   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Maxica - kako je Lan? ste zdravi?????

Hvala, Lan je zdrav, ja, očitno je bila res tista enodnevna viroza z visoko vročino.
Sem pa jaz že cel teden čist nikakva, švoh, utrujena, prav podrta. Očitno res potrebujem enih 14 dni čistega odklopa, orng dopusta, al kva?!user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
1.8.2008 9:50:38   
gaya
dan

tko, po dolgem času se vam spet malo javljam user posted image .

Najprej povem, da berem, berem, ampak pri nas ni nič posebno pretresljivo novega, tko da pišem pa ne kaj dosti. No ampak, da pa ne boste pozabile da je še ena čvekulja nekje, pa se mal še javimuser posted image .

Gaja raste, za enkrat je zdrava, kolikor je pač lahko. Diagnozo sem sprejela(kakor da mi je kaj drugega preostalo), sedaj je lažje. Govorit in živet s tem. Saj tiste, ki ste imele otročke bolane točno veste kako se počutiš, ko gledaš svoj zakladek, pa mu ne moreš pomagati. Ampak vse se da, če ne čisto pozdraviti, pa vsaj s tem dokaj normalno živeti.

Tako da, dnevi nam minevajo na bazenu pri babici in dedku, pa mal po obiskih,...
Morje si bomo privoščili verjetno mal po obrokih, malo smo že bili, malo še gremo. En vikend je rezerviran samo za naju z možem, ker greva v Brno na ogled Moto GP. To res težko čakam, prav voham že tisti bencinuser posted image

Pa da še mal komentiram kar se spomnim

vsi prišleki z dopusta WB

Lina pozdravljena nazaj v tej naši prečudoviti kuriuser posted image

Maxi naženite že tele visruse stran in to čisto vsi, šč. šč, pa upam, da nam končno uspe ujet termin za kavouser posted image

Muki vaša vila čiračara je fantastična in če bomo prišli gobat v vaše konce jo bomo najeli za cel vikend, če bosta vaši dami to seveda dovoliliuser posted image

Arabela tebi dam kapo dol, ker točno vem, kako je če si sam z enim, ampak da si pa z dvema, pa zdaj samo od tebe berem in se učim, ker baje mi sledi tudi to enkrat-tako pravi moj možuser posted image , kaj naj rečem taka je pač služba, od nečesa se mora živet, je pa zato bolj sladko, ko smo skupajuser posted image

frrrčkovi pa itak kapo dol, za preseželk energijeuser posted image

moci tabi pa želim prekrasen čudovit poročni dan  in upam, da preživiš dekliščino,......user posted image

Toliko se spomnim, ostalo pa bom kasneje, zdaj grem na zaslužen odmor s kavo in cigaretomuser posted image
Aja še to, vse ostale itak omenjam,
pa lucika-prekrasen domek ste si zgradiliuser posted image

< Sporočilo je popravil gaya -- 1.8.2008 9:51:56 >

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
1.8.2008 10:19:37   
psaša
O gaya, a veš, da sem ravno nate mislila ta teden: kako ste kaj, da se še dolgo nisi oglasila. Večrat lahko kaj napišešuser posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
1.8.2008 10:56:10   
muki1
Gaya, who the **** is Gaya? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
1.8.2008 11:21:25   
Maxica
No, Psaša, a greste al ne greste, zdaj pa že jaz nestrpno pogledujem sem gor, da vidim, kako se vam je izšlo?user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
1.8.2008 11:21:53   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Gaya, who the **** is Gaya? user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pojma nimam, kakšna izgubljena duša je pomotoma zašla sem gor.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
1.8.2008 11:25:39   
altati

pomoje se je ena zmotila in sploh ni oktobrka...jaz gaye sploh ne poznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
1.8.2008 11:35:17   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

No, Psaša, a greste al ne greste, zdaj pa že jaz nestrpno pogledujem sem gor, da vidim, kako se vam je izšlo?user posted image

Ne, ne gremo user posted image . Ma, ne vem kaj smo zagrešili, da nam letos morje ni usojeno.

Jaz ga nujno potrebujem, ker sem že čisto user posted image user posted image . Vse pozabljam, sem čisto raztresena,..........

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
1.8.2008 11:54:59   
Anonimen
Psaša  -  ma vi kar pejte....ma ni hudiča, da se kje ne bi našla kakšna prosta soba !!!

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3692
1.8.2008 12:18:45   
Maxica
Saj ne vem, a naj sploh napišem? Me zdaj kliče mož, da je še Max zakuhal na 39. user posted image Ma jaz več ne vem, kaj delamo narobe, skoz je nekaj.user posted image  Jaz bom en dan res pregorela.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
1.8.2008 13:06:55   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Ne, ne gremo user posted image . Ma, ne vem kaj smo zagrešili, da nam letos morje ni usojeno.

Jaz ga nujno potrebujem, ker sem že čisto user posted image user posted image . Vse pozabljam, sem čisto raztresena,..........

pejte za nosom.....nekje boste nekaj našli.....

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
1.8.2008 13:07:24   
altati

Saj ne vem, a naj sploh napišem? Me zdaj kliče mož, da je še Max zakuhal na 39. user posted image Ma jaz več ne vem, kaj delamo narobe, skoz je nekaj.user posted image  Jaz bom en dan res pregorela.user posted image

najbrž se je Lanova enodnevna viroza preselila na Maxa in bo jutri že dober!
glavo pokonci!!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
1.8.2008 13:19:28   
mis
A ma katera doma električno metlo SWIVEL SWEEPER, ki se prodaja na top shopu? Al pa kero poznate ki jo ima? Izkušnje?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
1.8.2008 13:22:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

A ma katera doma električno metlo SWIVEL SWEEPER, ki se prodaja na top shopu? Al pa kero poznate ki jo ima? Izkušnje?

mislim da jo je Lu kupovala, pa vrnila tud, ker je bila razočarana....nisem pa čist ziher....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
1.8.2008 14:37:53   
Maxica
Me kliče prej mož, da bo Maxa peljal kar k zdravniku, saj mu vročina tudi po Calpolu sploh noče pasti, pravi, da se mu vrti in da ga ful boli trebuh in glava da ga boli. Ker imam jaz pri sebi zdravstveno kartico, sem rekla, da pridem še jaz v ZD in se dobimo kar dam. Pridem prva in grem kar v ordinacijo, pa mi reče sestra, da je zdravnica nehala delat ob pol dveh in naj gremo k dežurnemu splošnemu zdravniku. Za mano prideta mož in Max, gre še mož enkrat tja in reče, če bi lahko dobili zdravnico, da ima Max pač 40 vročine in se mu vrti itd. Pa naredi spet sestra - zdravnica je nehala delat ob pol dveh! Pa jaz rečem, če tukaj pa je, ker jo poznamo, oz. so z moževim atom prijatelji. Pa naredi, da je in zapre vrata. Mater ji neprofesionalno! Pol pa mož stopi kar k zdravnici in je sama rekla, da nas vzame. Joj, se mislila, da bom kaj naredila tisti sestri. Ok, saj razumem, imaš pač delovni čas, ma pri nas v službi se ga nihče ne drži 100% in moram kdaj tudi podaljšati. Saj to pač narediš izjemo, če vidiš, da je z otrokom nekaj narobe. Ma ****ti ja, pa to zdravstvo, za v rit jih brcniti.user posted image  
No, hvala Bogu je vsaj  zdravnica tolk človeška, da ga je celega pregledala, naredila test za škrlatinko, pa je negativen, tako da ne ve, kaj bi bilo. Če bo jutri še tak, moramo pa v laboratorij, da bo dal kri, če je kakšna bakterija in spet AB.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
1.8.2008 14:48:32   
gaya

Gaya se potika somwhere over the rainbow, ampak vsake kvatre se javi. Je pa to tista dečva, k te je 30.09.2006 metala deset do petih iz posteljeuser posted image user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
1.8.2008 14:49:27   
gaya
IZVIRNO SPOROČILO: altati

pomoje se je ena zmotila in sploh ni oktobrka...jaz gaye sploh ne poznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gaya ni oktobrka ampak januarkauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.