mamuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: mklks verjetno je bolš, da ji kupim nove?? Jutro Kdo je že rekel "ampak zame je še noooooč!" Spat sem šla ob pol devh , ker se mi je zvečer spet zamašila ena mlečna žleza na levi strani in sem pol tuširala pa grela, da sem hudiča odprla. Ampak očitno bom zvozila brez AB Ob 5h se je junior zmislil jest , ob 6h bi on vstal, pa ga je pol ati mal pošlepal, preden je letel na šiht, no ob 7h je blo pa dokončno konc noči. Podočnjake imam pri kolenih Edina dobra plat je , da danes mati cmari sardele na svojem vrtu in se ušunjamo tja na južno. Oba mulca jih obožujeta, kisu krompir je pa edian stvar, za kar se mali gospod pomatrajo tudi s koščki. DObi svojo skledo in pol not namaka tačke in nosi v usta, Usran je od peta do glave, stol ma ta plastičen al pa s polivinilom pogrnjen - in pol on je Je splača videt, vam povem, ker drugače se z enim rižem 3 x zadavi Če ti le finančno znese, naj ima bebica tja do 3. leta svoje čeveljčke. Sej ni treba, da je neka huda znamka, važno je samo, da je usnjen in prožen. Npr. Scarpa ima čist solidne Pamijeve čeveljce, niso dragi, so prožni, eni imajo samo usnjen vložek, najdeš pa tudi cele usnjene. Pa Mass tudi kaj naredi, da te ne useka kap ob ceni. Kasneje je noga že tolk oblikovana, da če je čevlje nosil ZDRAV otrok, brez razvojnih težav in je podplat cel (niso pete odrajsane) ter "nepošvedran", jih komot ponosi še kdo. Ajd, žehta e čaka, pa še kaj