|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
29.7.2008 21:47:44   
pikovit
Barbarauser posted image user posted image user posted image  samo da se premikauser posted image Superuser posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
30.7.2008 7:22:25   
NATAŠI
dobro jutro

jaz sem skoraj brez glasu .. a zdaj pred poroko bom pa vse fasala user posted image

baguska hvala za poljubček, dobil ga je timotej user posted image

srccek dobrodošla, smo te pa res že kar mal pogrešale user posted image   ...novega, hm ... nič posebnega se mi zdi ....

barbara user posted image  user posted image  user posted image  za tvojega moža ... in superca za kuhinjo da je zunaj, olajšanje kajne

pikovit uživaj na morju user posted image user posted image user posted image

kdaaaaj bom šla pa jaz kaj na moooorje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   ... nisem bila še nič (smrk) ..... joooooj

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
30.7.2008 7:25:52   
bt08
Jutro!

Nataši kaj si pap onoč počela,da si ostala brez glasu?user posted image
Mal živčki pa vse,pol se pa nabere,men je vse v nedeljo po poroki ven udarlo,sem bla kr bolana,prehlajena,prej pa nič.

Pikovit uživaj na morju!!!!user posted image user posted image user posted image Men bi tud pasal še kakšen dan,da bi se namakala mal,pa poležavala.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
30.7.2008 7:51:13   
NATAŠI
meni pa zgleda da bo pred poroko vse not udarl ... imam imunski sistem verjetno bolj v nuli (ker drugače jaz nisem prav pogosto bolana) ... pa moj je klimo zalaufal pa me je verjetn to tud mal

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
30.7.2008 7:53:07   
NATAŠI
še tri tedne in tri dni user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
30.7.2008 7:59:10   
bt08
Še mal Nataši,ka bi se še enkat isto poročila,ker mi je blo tko lepo!Res ne moreš vrjet da tisti dan,sem se oz sva se čist odklopla in uživala,,noben naju ni moal spravt v slabo voljo,cel dan se smejiš....res je blo noro in ne pozabno!Vedno se spomnim na ta dan ko vidim kak avto poročni,al pa ko vas že berem,pa ko slike pogledam,nostalgija me daje!user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
30.7.2008 8:06:58   
NATAŠI
ja verjamem ... to bo verjetno še nekaj časa trajalo potem pa živiš normalno naprej... kot jaz ko sem rodila sem se še full dolg spominjala tko... uf zdajle pa ena rojeva pa teke fore ... potem pa počasi nehaš user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
30.7.2008 8:42:10   
sepetalka
dobro jutro punce

jaz pa sem danes mal povožena. Očitno vreme!
Piknik je uspel na celi črti. Prav super smo se imel. En kolega je prinesel teleskop, da bi gledal zvezde. Pa smo do enih ponoči čakal da bi se nebo razčistlo pa ni blo nič od tega, naslwednji dan pa kot za stavo nebo čisto, da bi lahko zvezde prijel.
Drugače pa kar se poroke tiče je vse umirjeno. Jutri greva še eno vabilo nest,k fotografinji greva se dokončno zmenit in k violinistu tudi.NAma bo malo zaigral, da vidiva kaj nama je všeč za v cerkev!
Vreme je prav leno danes in nič se mi ne da!
Jaz bi tut šla na morje ampak od tega letos nič ne bouser posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
30.7.2008 9:34:38   
baguSka
Baguska, ti si tudi že gospa?

seveda user posted image  ze mesec in pol... user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
30.7.2008 9:38:11   
baguSka
sepetalka ti si tud bl redka zadnje case... lepo da si se javla!user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
30.7.2008 9:41:00   
baguSka
natasi, tvoja poroka se bliza..... vsak dan je blizje!! user posted image user posted image user posted image

uzivi se te dneve sladke samskosti...... ker potem pridejo dnevi zapora! ups... zakona!user posted image

barbara vidis zdej zakaj si se porocila s tem clovekom!!?? ni to kr tako... user posted image

srcek.. tud jaz sem full zaljubljena gospa zdej... in seveda upam da bo tole cimdlje trajalo... user posted image

vseeno pa pogresam mojoooo buboooooo..... user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
30.7.2008 9:52:06   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

natasi, tvoja poroka se bliza..... vsak dan je blizje!! user posted image user posted image user posted image

uzivi se te dneve sladke samskosti...... ker potem pridejo dnevi zapora! ups... zakona!user posted image

ja full bo hitro tuki ... živčki se pa že začenjajouser posted image

šepetalka super za uspeli piknik- slikic je kaj

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
30.7.2008 9:54:19   
SRCCEK
Ojla gospe in nevestice

Nekomu moram povedat veselo novico-čist frišno od danes zjutraj user posted image user posted image user posted image ...................zjutraj sem delala test za nosečnost in pokazalo je user posted image  oz .............user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sm tolk vesela, da ne morem povedat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tud možku še nisem povedala, ker mu nočem povedat po telefonu-mu bom ko pride domov user posted image user posted image user posted image

I AM HAPPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY, SO HAPPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
30.7.2008 9:56:47   
baguSka
Srcccceeeeeek!!!! ISKRENE CESTIIIITKEEE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zelim ti CIIIMLEPSOOO nosecnost in obilo uzitkov!!!!

In seveda cimlazji porod... in ZDRAVEGA otrocka!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
30.7.2008 10:06:28   
NATAŠI
srček čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   kolk sem vesela za tebe user posted image user posted image  ... a ti povem kako sem jaz mojemu povedala da sem nosečka : v škatelco sem mu zavila otroške copatke gor mašnco in potem od odpre ... in PRESENEČENJE user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
30.7.2008 10:06:30   
SRCCEK
HVALAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!

Najbolj pomembno je, da bo vse OK med nosečnostjo in da bo bebica zdrava!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Karkoli že bo.........bi blo pa lepo če bi bila punčka, bi imela parček user posted image user posted image

KOMAJ ČAKAM, DA POVEM MOŽEKU.......sej se mu že mal svita, ker je seznanjen z zamujanjem menstruacije in ker je blo to načrtno delano user posted image user posted image , ampak potrdila pa še nima user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
30.7.2008 10:07:21   
NATAŠI
no da še dodam najpomembnejše- želim ti zdravo nosečnost,  da bo vse ok s tabo in otročkom user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
30.7.2008 10:55:12   
bt08
Srccek čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image .Naj bo karkol isi sama želiš,samo da je s teboj in otročkom vse ok.Lepo nosečnost!user posted image user posted image user posted image user posted image

Baguska ja za to sem se z njim poročila,ker ga imam rad ker ga ljubim,in ker tko rada filozofiram ( dans )!Mam mal romantične misli in ne vem kaj vse se mi podi dans po glavi.Sama sva doma,to je to!user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
30.7.2008 11:57:02   
NATAŠI
barbara izkoristita dan sploh ko sta sama

no jaz sem pa prišla iz solarija ... pa čestitko za mladoporočenca sem kupila...greva v petek na fantovščino in dekliščino pa jima bova nekaj dala v kuverto in bom lepo čestitko napisala.. potem sva pa povebljena še na cerkveni del (na dan moje dekliščine) ... zdaj pa grem iskat kakšno lepo misel user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
30.7.2008 13:26:29   
NATAŠI
no in kje ste danes vse, ste včeraj preveč zabušavale zdaj morate pa delat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
30.7.2008 14:18:09   
bt08
Evo nataši jaz sem že doma,gremo betonirat.user posted image user posted image user posted image Po lgreva pa po eno majčko za soboto pa mal fasnge nabavt,pol pa pride mizar pa električar,pa bomo delal spet.

Mal preveč smo zabušaval ja včrej,pa mormo garat dans!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
30.7.2008 14:19:32   
baguSka
delamo delamo... pa mal zabusavamo... pa mal okol po pisarnah na kufetke hodmo... pa mal se zabavamo s srfanjem po netu... user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
30.7.2008 14:51:54   
pikovit
Evo samo na hitro vas pozdravim,preden grem na morje.

Srček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!!!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
31.7.2008 7:44:54   
NATAŠI
jutroooo user posted image

pikovit uživaj na morju user posted image  user posted image

Jaz še kar nekaj kašljam in se čudno počutim user posted image . Danes pa neseve še eno vabilo mojemu bratrancu zvečer imava pa sestanek z župnikom in to ob 20.00 user posted image , no ja bomo zmogli user posted image

A veste kaj, jaz imam kar ene "pomisleke" oz. ne vem kako naj temu rečem... kar en strah se me loteva pa kar neki ... ne znam razložit user posted image  user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
31.7.2008 8:14:58   
bt08
Jutro!

Nataši to sam živčki,sej te pred poroko kakšen teden,dan kr prime kej,pane veš a je ok a ni,sam to so samo živčki.Boš vidla na vajin osoboto boš drugač razmišljala.user posted image

Jaz sem pa tok zmatrana,da komej sedim tukej za mizo,včerej sva mela noro,vsi majstri na kupu,štemanje,mah tok dela da do lpadeš.Pa še živčna sva bla,sva se tok skregala,se še nisva tok kot včerej.Je par takih ven prišlo iz ust obeh,da bi bilo boljš da bi bila oba tiho.Grozen popoldan je bil!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?