|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
30.7.2008 15:06:16   
klarisima
Lep pozdravček vsem skupaj.

Priznam, polenila sem se...najbrž se staram user posted image Danes sem jih dopolnila 30 user posted image user posted image user posted image In lahko rečem, da sem zadovoljna in srečna. Naj tako tudi ostane, no, vsaj večino časa user posted image

Tudi pri nas se vsak dan nekaj novega zgodi. Najnovejše:
user posted image

Špela je tako močna in sploh noče več sedet, ona bi stala. In kako se ji zdi fajn user posted image Najprej sem se malo ustrašila, saj se mi zdi, da je še malo prehitro ampak kaj češ, če ji paše user posted image

Vidim, da se boste dobile...lepo, uživajte in mislite še kaj na nas user posted image

Drugače pa sem dobila zaročni prstan od  user posted image (polnega swarowski kristalčkov user posted image ) in se mi že cel dan smeje user posted image

V glavnem, ker vas ne morem osebno povabiti na košček torte in sokeca, vam pošiljam tole user posted image in da vam samo povem, da sem vesela, da sem decembrčica user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem skupaj user posted image user posted image

ps
Čestitke za vse nove zobke user posted image in uspešno opremljena gnezdeca. Za tiste, ki pa še nemirno ninajo (kot naša mala), da bi čimprej ugotovili kako lepo je, če spiš celo noč user posted image Me bomo šele vesele user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
30.7.2008 15:11:25   
klarisima
Sem pozabila napisati, danes smo nabavili Toby-a od Maxi Cosi. Komaj čakam da ga sprobamo user posted image user posted image user posted image Je bil v BC v akciji -70€ user posted image To pa je že nekaj dinarčkov user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
30.7.2008 15:25:20   
trdozimc
Vse najlepše za rojstni dan klarisima! user posted image user posted image user posted image
Pa čestitke za zaroko! user posted image  

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
30.7.2008 15:36:55   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Ce bo zelva zrihtala jurcke, greva midva zgodaj zjutraj nabirat, tako da prevec zgodaj ne bom mogla...

Prav. user posted image  Kako zgodaj pa vstajata?

tole sem se tudi jaz vprašala. user posted image

drugače pa ni problema, Ayo, mi boš sledila.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
30.7.2008 15:37:34   
Magi*
aja, klarisima: čestitke na kvadrat. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
30.7.2008 15:48:22   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

Ce bo zelva zrihtala jurcke, greva midva zgodaj zjutraj nabirat, tako da prevec zgodaj ne bom mogla...

ja moj vstaja za gobe tud ob 5h, takoj ko je v gozdu svetlo, on ze isce! user posted image
sam zdej v lj ga moram jaz peljat, ce ne se bo revez zgubil, tako da znava bit okrog 6h ze v gozdu (zelva, kje si?!?!). user posted image

ob kateri uri predlagate?

klarisima cestitke za RD in zaroko!!! Pa ful lepo si napisala na cvekanje v tri dni, bravo! Ja in hvala za tortico user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
30.7.2008 16:05:21   
trdozimc

ja moj vstaja za gobe tud ob 5h, takoj ko je v gozdu svetlo, on ze isce! user posted image

Uaaaa! To pa je navdušenec! user posted image

Ja prav, a jaz napišem prva? Meni ustreza, če bi se dobile med 10 in 11. Naša dva sta okrog 13. koma in ready to sleep. user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
30.7.2008 16:17:24   
pikica*
klarisima čestitke za dopolnjenih 30 in za zaroko!!!user posted image user posted image user posted image  Kaj se mislite letos vse poročit, al kako?user posted image

Srečanje....meni Bizovik ustreza pa še praktično pred nosom mi je (ampak tele koče pa res ne poznamuser posted image ). Ura mi je pa tudi ok. Pred 10h se itak ne bomo spokali, tako da je ta ura čisto sprejemljiva. Tako da mene lahko obkljukateuser posted image . Trdozimc, tebe bi pa za navodila prosila, ker se mi niti približno ne sanja kje bi to bilo.

Ayo, drugač je pa Bizovik na vzhodnem koncu LJ, malo naprej od Fužin, proti obvoznici.

< Sporočilo je popravil pikica* -- 30.7.2008 16:19:27 >

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
30.7.2008 16:18:07   
Ayo

Ja prav, a jaz napišem prva? Meni ustreza, če bi se dobile med 10 in 11. Naša dva sta okrog 13. koma in ready to sleep. user posted image

Ja meni je ok ob 10h.
Koliko je do Bizovika iz centra Lj? Da ne bo mojmu prevec dolgcas samemu v Lj, ker bo brez avta, ga moram zaposlit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
30.7.2008 16:32:35   
trdozimc

Ja meni je ok ob 10h.
Koliko je do Bizovika iz centra Lj? Da ne bo mojmu prevec dolgcas samemu v Lj, ker bo brez avta, ga moram zaposlit user posted image user posted image user posted image

To je vse mikroskopskih razsežnoti. user posted image

Lahko ga pa pripelješ s seboj, pa bo naše tastarejše guncal????!!!! user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
30.7.2008 16:37:12   
trdozimc
V glavnem: Bizovik, petek, ob 10.? - hokejistka, Magi ?????????

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
30.7.2008 16:38:15   
Ayo

Lahko ga pa pripelješ s seboj, pa bo naše tastarejše guncal????!!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
30.7.2008 16:45:03   
želva

Tast ni dobil nič, jaz pa enega jurčkauser posted image . Jih je pa menda srečal, ko so cele košare nosili ven. Pa mu ni jasno od kje, ker res vse place pozna in zdej je cel zelen od faušije. Tako, da Ayo ti ne znam pomagatuser posted image .Bi se mogla pač kar nekam v gozd odpelat in na slepo lovit gobe.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
30.7.2008 17:08:00   
hokejistka
V glavnem: Bizovik, petek, ob 10.? - hokejistka, Magi ?????????

Meni je v redu. nimam pa pojma, kje je Bizovik, kaj šele tista koča. Tako da prosim za podroben opis poti, ker sem znana po tem, da se izgubim user posted image . Uspelo mi bo edino iz obvoznice zavit dol pri odcepu za Bizovik, potem bom pa v temi.

ayo ti svojega kar s seboj pripelji. Lahko ga pa v BTC-ju dol vržeš, ker je ravno na poti. Je pa baje okoli Bizovika tudi precej gozda in gre lahko po gobe user posted image .
karissima čestitke za RD user posted image , pa čestitke za zaroko user posted image pa za stolček- mi smo tudi tobija kupili. Zdaj pa samo čakam, da se malo poredi, da ga bomo začeli uporabljati.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
30.7.2008 17:27:39   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

ayo ti svojega kar s seboj pripelji. Lahko ga pa v BTC-ju dol vržeš, ker je ravno na poti. Je pa baje okoli Bizovika tudi precej gozda in gre lahko po gobe user posted image .

a ves da sem isto studirala!! user posted image
mogoce ga odlozim na kodeljevem, da se mal naplava. ce pride z mano, bomo mele vec sitnosti z njim, kot z vsemi ostalimi otroci skupaj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zelva, hvala vseeno za pomoc.
sem se tudi spomnila, da je bolje, ce ga peljem nabirat v nedeljo, ker midva bova doma sele v nedeljo zvecer, tako da tiste od petka bi bile ze zanic. se bom probala se kaj pozanimat do nedelje. ce ne pa pridem k skaani, ce bo izdala kam!! user posted image user posted image

skratka...ce me slucajno ni vec na RR do petka (ker jutri po sluzbi potujemo) se vidimo ob 10h na bizoviku, Magi* te poklicem v cetrtek zvecer, da se dogovoriva, ok?

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
30.7.2008 20:03:50   
želva
Babe fajn čvekajte, sam ne dežja narest, tako kot smo ga me prejšni teden.user posted image

klarisima, da ne pozabim, najprej čestitke za rojstni dan, pa seveda za zaroko.Prstan pa le ponosno nosiuser posted image in kaži seveda

Jaz sem pa danes zvedla eno žalostno novico.Od mojga bivšga(sva bila kar 4 leta skupaj) je oče naredil samomoruser posted image Sem še šokirana, tak neprijeten občutek

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
30.7.2008 20:12:35   
želva
Punce, zdejle sva se z mojim nekaj pogovarjala in pravi, da bi šel jutri v Lj. - mogoče. Pa mogoče jaz njega odložim v BTcju in priletim  na/v Bizovik, se vidi da nimam pojma kje je to.user posted image trdozimc ti pošljem Zs, za telefonsko, daj odpiši, da te pokličem, če pridem(da se ne zgubim)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
30.7.2008 20:17:58   
andreja2000
klarisima vse najboljše za roj.dan!user posted image

Pri nas še vedno ni zobkov,sitnoba pa je tudi minila-torej najbrž niso bili problem zobki.

stanje- naša se ob opori že tudi sama vstane,silimo jo pa ne,sicer pa že itak zelo dolgo rada poskakuje na nogicah in zraven veselo vriska.

Naša malčica pa po novem,ko se zjutraj zbudi,se vsede in kuka iz svoje posteljice naju dva,ki se delava,da še spiva.user posted image Je pa v zbujanju že kar zgodna,navadno okoli 6,jaz bi pa še tako spala.Ja,očitno  je punca pogruntala,da se več naredi,če se prej vstaneuser posted image .

sonchek.djukelica tudi naša Eva si travo kar vtakne v usta in ko je še na vseh štirih,pa s tisto travo je prav smešnauser posted image

Jaz pa sem si danes po daljšem času le uspela malo bolj pospraviti po stanovanju,ker je moj vzel najmlajšo in se šel potepat.Jaz pa sem si narihtala muziko in zavihala rokave.....sedaj sem zadovoljna,samo kaj,ko bo že kmalu spet kot bi zarezala bomba.Ja,bo pa ati spet vzel tamalo,jaz pa si bom......

Jaz pa že pogrešam Lano38,se mi zdi,da je že tako dolgo na user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
30.7.2008 20:28:18   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Punce, zdejle sva se z mojim nekaj pogovarjala in pravi, da bi šel jutri v Lj. - mogoče. Pa mogoče jaz njega odložim v BTcju in priletim  na/v Bizovik, se vidi da nimam pojma kje je to.user posted image trdozimc ti pošljem Zs, za telefonsko, daj odpiši, da te pokličem, če pridem(da se ne zgubim)

čak mal, a nismo v petek zmenjene? daj reč, da mora v petek v LJ.

meni ob 10ih super ustreza.

trdozimc, daj prosim ti opiši pot, ker jaz že dolgo nisem bila tam, da kaj ne falim. se mi pa zdi, da se gre z obvoznice ven pri odcepu za Bizovik-Sostro, zavijete levo v smeri proti Ljubljani. na prvem semaforju zavijete zopet levo proti Bizoviku in vozite naravnost (čez eno polje). ko pridete med bajte, se boste znašle na križišču s prednostno cesto in tam greste zopet naravnost (ne po poteku prednostne ceste!). vozite do konca te cestice in tam boste videli neko kočo al športno društvo al pač neko tako čudo. prispeli ste na cilj bi rekel stric Garmin.

no, pa sem sama napisala. a je to to, trdozimc? user posted image

andreja, kako je tvoja sestra? dostikrat mislim na vas.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
30.7.2008 21:08:39   
pikica*
Magi*, ti bi punce že v štartu v kontra smer poslalauser posted image . Odvisno je od tega s katere smeri prideš po obvoznici. Če prideš iz severa (Šiška, Bežigrad), zaviješ z obvoznice za Bizovik, in potem desno (proti centru). Ostalo pa tako, kot pravi Magi*....prvi semafor levo, potem pa ves čas naravnost. Tik predno se začne cesta ovinkasto vzpenjat (začne se bolj gozdnato področje) vidiš na desni to kočo ali kar pač je. Meni je popoldne kapnilo, da smo tam že bili, tako da vem kje se gre.

Hokejistka, s katere smeri pa ti prideš?

Želva, ampak jutri je četrtek...me pa se dogovarjamo za petek. Da ne boš zastonj hodila in klela zakaj zamujamouser posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
30.7.2008 21:23:55   
hokejistka

Jaz pridem iz smeri Viča po obvoznici. Če prav razumem gre takole: dol iz obvoznice za Bizovik  in potem levo pri semaforju, čez obvoznico in zopet levo, nato ravno čez polje in na križišču s prednostno s cesto, grem naravnost in morala bi se znajti na cilju.

Jejhata jeja, si bom morala kar Garmina nabavit, če se bomo v takih krajih dobivale user posted image .

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
30.7.2008 21:26:57   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Jaz pridem iz smeri Viča po obvoznici. Če prav razumem gre takole: dol iz obvoznice za Bizovik  in potem levo pri semaforju, čez obvoznico in zopet levo, nato ravno čez polje in na križišču s prednostno s cesto, grem naravnost in morala bi se znajti na cilju.

Jejhata jeja, si bom morala kar Garmina nabavit, če se bomo v takih krajih dobivale user posted image .

ja, točno tako.

pikica*, sploh ne vem kako sem iz une strani gor razmišljala, ko sem sama vedno iz obratne hodila v Štepanjca? user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
30.7.2008 21:31:34   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Želva, ampak jutri je četrtek...me pa se dogovarjamo za petek. Da ne boš zastonj hodila in klela zakaj zamujamouser posted image .

user posted image user posted image user posted image Sem že dobila ZS od trdozimcoveuser posted image user posted image
Ne vem pa kaj bo v petek, ker gremo ponoč na morje, pa bom vidla kok se mi bo daluser posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
30.7.2008 21:55:23   
pikica*
Samo, da smo te na pravi tir spravileuser posted image .  Kot bi naša Zoja rekla..."Mami, a si se ti mal zmotila?"user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
30.7.2008 22:02:37   
pikica*

pikica*, sploh ne vem kako sem iz une strani gor razmišljala, ko sem sama vedno iz obratne hodila v Štepanjca? user posted image

Jaz sem pa tud tko napisala, kot da se samo s severa pride na izvoz za Bizovikuser posted image . Ampak pri tebi sem imela v glavi, da prideš s te smeri in mi ni šlo skupaj. V glavnem....za tiste, ki pridejo z južne strani, zavijejo najprej levo, za tiste severne pa najprej desno...kakorkoli že, ko prideš z obvoznice greš v cmeri proti centru. Ekolauser posted image . Jaz sem itak katastrofa za tovrstne napotke dajat.

Mene je pa zdaj brat klical, da prideta jutri zjutraj s punco po turbo maksimus, ker gresta na morje. Ok, ni panike. Potem me pa vpraša kdaj bom pokonci in mi ni bilo nič jasno, ker itak zgodaj vstajamo. Potem mi pa pove, da bo že ob ene 6h zjutraj pri nasuser posted image , kar pomeni, da gresta ob 5h zjutraj od doma. Pa ne rečem, da gresta nekam daleč......ampak za v Pulo hodit tako zgodaj? Eh, otroc.....

hokejistka, pravilno. Če se izgubiš pa štopaj ob cesti.....mi ponavadi zamujamo in te bomo opaziliuser posted image .

< Sporočilo je popravil pikica* -- 30.7.2008 22:04:09 >

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?