|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
30.7.2008 16:35:49   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

A slikce ste pa zaklenile user posted image user posted image

Imaš ZS.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
30.7.2008 16:56:55   
Dinki
Terida, dobrodošla med nami tudi tu na forumu user posted image . Glede koliine mleka....kaj pa vem. Jaz za hrano še nisem opazila. Bolj opažam, da je količina odvisna od tega koliko sem spočita in pa tudi od tega koliko tekočine spijem na dan, to pa je voda ali čaj za dojenje. Se mi zdi tekočina najbolj pomembna za zadostno količino mleka. Če je tvoja Erika miren dojenček imaš zagotovo dovolj mleka.....če bi ga imela premalo bi ti to zagotovo povedala s strastnim jokom user posted image ....kaj pa pravi pediatrinja na njeno težo?

Uf, Zofy.....ti čisto nič ne zavidam za user posted image  user posted image . Pa še vedno samo dojiš?....jaz jo prav čisto nič ne pogrešam....čudno, ne? user posted image ...sem te pozabila vprašati včeraj za maternico....še zmeraj ni čisto OK?

Azzurra user posted image .....ne ubogaš svojega Garmina? user posted image
slikice so dobrodošle ko boš pač utegnila oz. bo utegnil user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
30.7.2008 17:11:38   
Lona76
Sem full napisala in je zmanjkalo elektrike. user posted image
V glavnem Zofy tudi jaz sem slišala da lahko dojenčku začne mleko smrdeti. Nekateri se baje nehajo dojiti takrat.
Terida dobrodošla tudi tukaj. Če je Erika mirna in se ne joka prav na glas in če ne je zelo pogosto mislim da imaš dovolj mleka. Punca pač pazi na linijo. Naša Taja se je kar močno jokala in hotela je jesti na 1,5 ure ko jaz nisem imela mleka.
Dinki prosim če mi pošlješ geslo na ZS, ker očitno ko ste se menile o njem sem jaz že odšla.
Zdej pa šibam se je Tilen zbudu, Taji pa tudi niso dovolj samo igračke.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
30.7.2008 20:28:34   
marita
juhuhu, bravo marčevke za prvo srečanje, upam, da bodo srečanja postala redna in da se jih bomo vse lahko udeležile. Slike so ful lepe, res super.

Terida: welcome.user posted image

Moja menstruacija je tud že pršla, ravno prejšnji teden, se je vlila v vsem svojem slapu.user posted image  Sem bila en večer na klepetu pri kolegici in ko vstanem sem na stolu zagledala velik krvav flek. Mislim haloooo. Skoraj sem se od sramu v zemljo pogreznila. Pa imela sem notr ta velik vložek, nočni, glih zarad tega, da se ne bi kej takega zgodilo. Za tampon mi nekak ni blo, kuj za prvo menstro. Pol sem pa seveda naslednji dan lahko začela s tamponom, pa je blo ok. Kriza.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
30.7.2008 21:47:05   
Azzurra
Ma kaj zdej, smo vse dobile menstruacijo al kako??? Pri meni je tudi ful obilna user posted image  Ma grozno je, no, vse pride čez in nisem prav nič sproščena, pa še spim slabo ponoči, ker imam stalno občutek, da bo vse premočilo! Iz tega razloga bi skorajda vzela Mireno, moj G jo ful priporoča, po forumih pa ženske niso tako blazno navdušene...

Terida dobrodošla! user posted image  Super, da si se prijavila. Se mi zdi ful fajn, da si prišla na srečanje in da boš od zdaj naprej "naša" user posted image  
Glede mleka - jaz pač nimam dobre izkušnje s polnim dojenjem. Oba sta delno dojena, Liam nekoliko dlje, z Dašo pa smo se matrali od vsega začetka, saj je zaspanka, mleka je bilo vedno malo, ker se res ni nič potrudila na dojki, ona bi z dojko v ustih samo spala. No, kljub temu, tudi pri Liamu je bilo isto, mleka pač ni bilo dovolj - pristavljanje, črpanje, ogromno pitja, tudi hrana - saj vem, da ni resm da je treba več jest a jaz sem bila lačna, tako kot opisujejo vsi, da so dojilje bolj lačne - samo s to razliko, da mi ni šlo v mleko, namreč - po obeh porodih sem se nekoliko zredila ravno zaradi tega user posted image user posted image , ni mi pomagal ne Tametil, ne čaji za dojenje. Odstopanja v količini mleka so sicer bila, ja, po določeni hrani - ne vem po kateri logiki, vendar več ga je bilo po ričetu, polenti, kuhani zelenjavi. In izleti so mi tudi povečali količino user posted image  en dan smo šli na izlet v Lipico in ko smo prišli domov sem imela čisto premočeno majco, ker si seveda nisem dala blazinic v modrc, ker "itak nimam dovolj mleka"
P.S. Kaj je to hot horse?

Zofy - kot rečeno zgoraj, Liam je bil delno dojen, podnevi je že ukinil dojenje, ponoči se je dojil še nekaj časa do neke noči, ko se je obrnil stran in se drl. Jaz sem bila šokirana, moj mož pa je tekel mešat flašo. Naslednje jutro sem dobila user posted image  

Dinki - z Garminko smo se skregale že za gor, najprej mi ni hotela najdet ulice od Vilme, potem me je hotela pretentat, ker je ful potiho govorila in nazaj grede sem si mislila svoje, naj govori kar če baba zmešana, če pa sem tako blizu supernove...

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
30.7.2008 21:48:09   
Nasy
Ojla punce!
Ma kaj smo že začele s tem user posted image jaoouser posted image imam občutek, da bom jst tudi kmalu med vami, ker me že dva dni tako zbada in boli v sp. delu tako da..moj je že reku, da naj za vsak slučaj nardim prvo test, k že glih imam engauser posted image
Naši mali raste tretji zobek, je že videt zgoraj belo piko. Spodaj pa sta taka lepa zobka, je k zajček

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
30.7.2008 22:53:02   
terida
Zofy:
Hejla Terida, welcomeuser posted image Sej veš katera sem jaz Zofy... hvala za mail user posted image

Vem, vem . Ni za kaj.

Vse, ki že imate user posted image - se strinjam z Dinki in vam prav nič ne zavidam. Jaz sem zaenkrat še brez. To, da se ne rabiš ukvarjat s tamponi in vložki je zame druga najboljša stvar pri nosečnosti in dojenju (prva je seveda dojenček).

Dinki:
Glede koliine mleka....kaj pa vem. Jaz za hrano še nisem opazila. Bolj opažam, da je količina odvisna od tega koliko sem spočita in pa tudi od tega koliko tekočine spijem na dan, to pa je voda ali čaj za dojenje. Se mi zdi tekočina najbolj pomembna za zadostno količino mleka. Če je tvoja Erika miren dojenček imaš zagotovo dovolj mleka.....če bi ga imela premalo bi ti to zagotovo povedala s strastnim jokom ....kaj pa pravi pediatrinja na njeno težo?

Saj to, da je Erika zadovoljna dojenčica, je še edino, kar me tolaži in mi daje spodbudo, da ne začnem dodajat. Pediatrinja pa je zadnjič verjetno spregledala, da se je Erika premalo zredila, ker je v šestih tednih pridobila toliko teže kot bi je morala v štirih tednih (cca. 800 g) in mislim, da je pediatrinja mislila, da so minili samo štirje tedni... Takrat sem potem sama opazila, da to verjetno ne bo v redu in sem začela dojiti na obe dojki pa se je malo popravilo. Zdaj pa se mi zdi spet bolj suha kot je bila... Jo bo verjetno spet treba na obe dojki pristavljat.

Azzurra:
Odstopanja v količini mleka so sicer bila, ja, po določeni hrani - ne vem po kateri logiki, vendar več ga je bilo po ričetu, polenti, kuhani zelenjavi.
...
Kaj je to hot horse?

Azzurra, super, imam ravno en dober recept za polento z zelenjavo user posted image
Hot horse pa je tole: http://www.hot-horse.si/index_slo.html - hamburger s konjskim mesom. V Ljubljani ga imajo v Tivoliju in BTCju. Jaz ga zadnje čase v Tivoliju jem vsak teden.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
31.7.2008 7:51:39   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Dobro jutro čvekice user posted image
Ja včeraj na srečanju je bilo lepo, res nas je bilo 9 marčevk, kar se mi zdi v času dopustov veliko. Lepo vas je bilo spoznat, zdaj bo lažje čvekat, ko so nicki dobili tudi obraze. user posted image  
Tudi naši Juliji je srečanje pasalo, je doma potem spala 2 uri in pol brez zbujanja, kar se že doooolgo ni zgodilo. user posted image   

user posted image user posted image user posted image  za spanje!

Ja, nicki so dobili obraze, pa tudi glasove user posted image . Ko zdaj berem poste, vas tudi "slišim".

TERIDA, dobrodošla med nami!

SUHICA-MUHICA DOJENČEK: ja, moja anja je tudi pre-suhica (saj si jo videla). Zdaj se je že 2x zbudila že ob 20.30, lačnaaaa. Je tako zizala, kot še nikoli. Bo mamica morala povečat večerno dozo mleka ... si zdaj pridno črpam (zvečer po podoju, včasih zjutraj), pa čaj za dojenje nameravam danes kupit ... morala bi počivat, a če smo doma, potem mi tavelik preveč živčkov popije - več ko jaz čaja za dojenje user posted image  - pol smo pa na istem.  Sem pa jaz prejšnje tedne, pred anjinim 3. mesecem, že držala škatlo AM v rokah ... ampak nee, neee ... bomo najprej poskusili s čajčki, polento (user posted image ) in kravaburgerjem (user posted image ). Pa juhice ...

O, da bi anja imala vsaj 7kg, to bi bil dober občutek. Mislim, da ima komaj  6kg, če jih ima. user posted image

POMLAD08, user posted image user posted image user posted image  za kg. 8kg ni mačji kašelj, Pediatrinja je pa imela mogoče slab dan (mož ali pa tašča nas znajo spravit prav v imenitno slabo voljo ... )

Otroaka čebljata, konec RR user posted image

Še na hitrico pozdravim vse marčevke, ki so se vrnile z morja: Gaya24 in Tina50user posted image user posted image in Pomlad08 user posted image  uf, pravgotovo sem katero še pozabila (merita, medica???) brez zamere prosim, tudi za vas user posted image .

aJA,
anja ima danes 4. mesece. Danes smo pa res 31.-ega ...
Četitke tudi MAJU od Gaye24! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
31.7.2008 8:27:46   
perp
NČK čestitke Anji za 4.mesece.

Uglavnem mi imamo računalnih v popravilu, nam je v soboto šla grafična kartica. Tko, da sem si zdele sposodila od očeta PC, ker sem ful hotla vidit slikce. Ja res je bilo v torek na našem prvem srečanju ful luštno. Res imamo same angelčke, ful so bili pridkani in predvsem luškani. Prov fino je bilo, ko ste enkrat Tit in Anja skupej sedela. Oba blond, oba bolj plešasta, pa razlika mes njima v kilaži in višini. Edino preveč je bilo vroče. Neja je potem imela ful probleme za zaspat. Spala mi je samo pol urce v celem dnevu. Na popoldanskem sprehodu ob 17:30 je zaspala in potem sva jo samo not prenesla v postlo in je do 01:00 ponoči spala in to samo v bodiju s kratkimi rakavi. Potem sem jo pa nahitro v tišini previla, oblekla pižamco in podojila in je spala do jutra.

Moram rečt, da če je tak običajen dan (da jaz nimam kakšnih izhodov, obiskov, npr. tale ZOO), ima že ful izoblikovan svoj ritem in čez dan in ponoči. Spimo prvo rundo ponoči 5-6 ur, potem pa še 2-3 urce. Mi je pa san v torek dala idejo, kajti jaz imam bolj malo mleka na D dojki in posledično jo tam manj dojim in posledično se samo malo mlečka tam dela ... sicer imam doma pumpico ampak ne vem al je pokvarjena al kaj, sploh mi nič mleka ne priteče. In sem si dons ponoč, ko je jedla samo iz L dojke, ročno spumpala še D dojko. Problem je v tem, ker imam L dojko bolj kot Pamela Anderson, D pa bolj kot ... hm,hm kot jaz .... bolj majhno. In mi je prov nerodno iti na morje. HAHAHA

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
31.7.2008 8:29:37   
Klaudy
dobro juto marčevke,

sem vidla, da ste že ful veliko napisale, ko me ni bilo na RR.
Pa čestitam , da vam je uspelo imet srečanje. Žal sem jaz predaleč doma, drugače bi tudi prišla. In potem bi še bila ena user posted image  zraven.user posted image user posted image user posted image

Terida dobrodošla med nami!!

Kaj ste ve sedaj po porodu dobile komaj prvo menstro.???
Potem ste lahko srečne, jaz sem jo že ful hitro dobila nazaj.user posted image user posted image user posted image

Bila sem včeraj malo na vrtu, ker je ta mal bila pridna in je gledala iz vozička ven, pa igračke sem ji dala, tako da sem imela dobre pol urce miru.

Včeraj  se mi je user posted image  tudi začela ful prevračati iz hrbta na trebušček. Do tedaj ji je uspelo le dvakrat, včeraj pa se ni mogla ustaviti.user posted image user posted image user posted image
Naš ati je bil tako ponosen, no, saj mami pa seveda tudi.

Midve pa greva drug teden k P in bove potem vidle koliko kil imamo.
Pomlad 08, ne sekiraj se, tako kot je rekla NČK je najbrž P imela slab dan. To sploh ni veliko kg.

Sem brala, da vas je večina že bila na morju. So user posted image  fajn spančale ali se je opazila razlika. Jaz mislim, da bo moja miška malce drugačna, ko bo spoznala, da ni doma. Mi gremo na začetku septembra na morje.

Neposredna povezava do sporočila: 2985
31.7.2008 8:30:10   
perp
O Terida dobrodošla. Jaz sem pa tista, ki mi je enako ime kot tebi. Si si uspešno potem ohladila avto? Sve ga imeli na parkirišču direkt na soncu. No pa san tudi. Ampak san ti pa imaš avto, imate komot še kakšnga dojenčka, bi se našel prostor. Sej super, pa še moj user posted image  bi rekel, da je prave znamke. user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
31.7.2008 8:33:37   
perp
Aja, v petek, ko smo imeli 4.mesece, sem Nejčo nesla k prijateljici, ki ima vago za dojenčke, pa sve navagale 7.800g. B
NČK ti se pa ne sekirat, Anja ne bo nikoli imela problemov s kilažo. Jaz imam eno prijateljico, ki ima zelo lahkega otroka, pa je popolnoma vse ok z njo. Pač se redi in razvija svoji konstituciji primerno. Vse bo ok, enako pri Teridi. user posted image user posted image user posted image

Slike iz srečanja dam gor ko pridem do svojega PC. Sicer imam samo 3.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
31.7.2008 8:45:22   
ek76
Pozdravljene.
Da se še jaz malo javim, občasno vas malo preberem za pisati pa nimam časa. Mia lepo raste redi se pa cca. 700g na mesec. Mi se samo dojimo, ko bo dopolnila 5 mesecev pa bomo počasi začeli dodajati. Vidim, da ste začele dobivati menstruacijo, jaz sem jo že 21. maja (cca. 2 meseca po porodu), pa že skozi samo dojim.
Prosim, če daste še Mio na seznam:
ob rojstvu 12.3 - 48 cm, 2880g, 1. mesec 54 cm, 3780g, 2. mesec 56 cm, 4450 g, 3 mesec 59 cm, 5050g, 4,5 mesec 62 cm, 5680g.

Lep se imejte in uživajte.

lp

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
31.7.2008 9:08:13   
Katy13
Pozdravljene!

Vidim, da ste uživale na srečanju. Vam kar zavidam, vendar je bilo malo daleč. Ali lahko katera napiše, katera je katera na sliki (po nickih), da bomo tudi me vedele?

NČK - ne se sekirat zaradi Anjinih kg, ker ima tudi moja Taja 6100 g in jo je ravno prejšnjo sredo P pohvalila, da lepo napreduje. Bo pa v ponedeljek stara 4 mesece.  

Včeraj zvečer se je Taja prvič prevalila iz trebuha na hrbet. Ful je bilo smešno...Jaz sem jo zvečer umivala za spanje, fant pa je bil v kuhinji. JAz jo obrnem na bok, da bi ji umila hrbet in se na hitro obrne na tebuh (kar počne že nekaj časa) in ji rečem pa bodi na trebuhu, te bom lažje umila. Ko pa sem jo umila se je začela obračati in začnem jaz klicati fanta: hitro, hitro pridi, pa mi reče takoj, jaz pa njemu: če ne boš hitel boš zamudil in nato prihiti do previjalne in v tistem trenutku se obrne na hrbet. Tiste, ki se vam je to že zgdilo veste, da bi v tistem trenutku skakale do stropa od veselja.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
31.7.2008 12:39:46   
ek76
Tiste, ki dojite ali kateri izpadajo lasje. Meni tako, da se moram iti postriči, ker so lasje povsod.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
31.7.2008 13:13:04   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: ek76

Tiste, ki dojite ali kateri izpadajo lasje. Meni tako, da se moram iti postriči, ker so lasje povsod.

Jaz ne dojim, pa mi lasje prav tako izpadajo. Tudi po prvem porodu so mi, v nenormalnih količinah. Sicer so potem pognali novi lasje in sem bila obupno smešna, ampak kaj čmo. Mislim, da to ni povezano z dojenjem, pač pa s samo nosečnostjo in posledično porodom.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
31.7.2008 13:35:23   
Nasy
NČK čestitke za 4 meseceuser posted image

Terida, dobrodošla na forumu! Sem to že sinoči hotla napisat, pa je nekej comp. zaštekal in sem ugasnla vse skupajuser posted image

Mi smo še kar, mala je ful zmatrana od te sopare in mi večkrat na dan po malo zaspi, mora pa bit skozi nekdo zraven ali pa vsaj medvedek ali telebajsek, ki ga drži ali boža. No, sej jst sem danes tudi k cunja, nč se mi ne da..če bo mala za, bova šli na popoldanski poitek kr skupaj ampak ponavadi ravno takrat, ko to rečem, ne spiuser posted image ali pa jaz ne morem zaspatuser posted image
Lep dan vam želim!

Aja, lepe ste, lepe bejbe, same manekenke..čakte, da mi prihrumimouser posted image in lepe sončke imate, itak! No, drugič se mormo zment, če nam seveda rata prist, da pride tudi kak dečko, da bomo imele s princeskami kaj izbireuser posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
31.7.2008 13:38:44   
Vilma
Terida dobrodošla še tukaj user posted image   Kar se tiče količine mleka tudi meni najbolj pomaga počivanje in veliko tekočine. Pri hrani nisem opazila večjih sprememb. Tudi jaz bi pustila dodajanje zaenkrat še pri miru. Raje povečaj količine hot horsa na teden. user posted image  
Uf kaj zamujam... To hrano pa res pogrešam odkar ne živim več v Ljubljani. Včasih ko smo žural v Casa del Papi, je bla to obvezna postojanka preden smo šli domov spat. user posted image

Perp moja mama je sestro dojila do tretjega leta samo na levi jošk, na drugi ni imela niti kapljice mleka. In mislim, da tudi z ene priteče dovolj za enega dojenčka, pač ena ziza bolj dela. Kaj pa tiste mamice, ki polno dojijo dvojčke! Ne skrbi, tvoja Neja zelo lepo napreduje. user posted image  
NČK najbolje da se zmeniš skup s Terido in gresta na kravaburgerja user posted image  No mal heca, čisto zares bi bilo pa fajn, da malo več počivaš. Kaj ti kdo lahko počuva starejšega sina? Vsaj kakšni dve tri urci na dan?

Drugače pa je s temi kilami cel hudič user posted image  Mene je tudi tako skrbelo za sineta. Ko sva šla iz porodnišnice je imel 2800g.  Pa ful problemov z dojenjem, skratka matranje na kubik.
Danes ima 19 mesecev, 84 cm in 13 kg in me ful skrbi, da bi morali že mal pazit. user posted image  Mali poje enormne količine hrane. Še dobro, da ne mara toliko sladkarij in da ga ne futramo z junk foodom. Dva dni nazaj je pojedel toliko lubenice, da je bruhal. In pol je hotel še jest (seveda tud tist, kar je zbruhal user posted image ) tako da sem mu mogla jaz lubenico odmaknit, ker bi še kar basal in basal. user posted image
Tko da s temi kilami je vedno hudič. Vedno nas skrbi (sploh pri malčkih) kje je meja med presuha in suha in tudi kontra kot mene trenutno skrbi. Kje je meja med močnim in debelim fantkom.

Lasje...ja izpadajo zelo! Še bolj zato, ker imam cel dan spete (mi je vroče) in potem ko se počešem, grejo kar celi šopi z glave. Moram k frizerju, da mi jih malo skrajša. Bodo lažji in posledično bodo tudi manj izpadali.

< Sporočilo je popravil Vilma -- 31.7.2008 13:40:49 >

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
31.7.2008 13:38:53   
Nasy
Aja, glede izpadanja, tudi mi se dojimo še bolj za vzorec, je podobno kot pri Azzuri, pa mi lasje ful izpadajo. Začelo se je 3 mesece po porodu. Prej sem se šla ostrič zarad tega, da imam lase prej suhe, zdej jih pa že dobim v čop in tako vsaj malo zmanjšam kolišino lasulkje po stanovanju, rjuhah in tepihu. Dokler se pa malo ne normalizira, se ne grem strič več. Po mojem frizerka misli, da me ni dobr ostrigla, ker sem bila prvič in zdej nč večuser posted image
Izpadanje las pa nima veze z dojenjem, vsaj kolikor sem jaz brala o tem in je posledica delovanja hormonov. Enkrat bo že minilo, ne skrbi!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
31.7.2008 13:43:13   
Katy13

Tudi meni ful izpadajo lasje. Je pa res kot so ostale napisale, da to ni povezano  z dojenjem, temveč z samo nosečnostjo in porodom (pač hormoni).

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
31.7.2008 13:45:38   
Katy13
Tiste, ki ste že dvignile naslon v vozičkih, koliko stopenj imate in na katero ste dale. Jaz sem ravno včeraj ugotovila, da imamo samo 3 stopnje in mi je srednja preveč dvignjena (vsaj mislim si tako). Sicer zaenkrat se še en pritožuje.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
31.7.2008 13:52:49   
terida
NČK, kako te razumem. Tudi jaz imam doma škatlo mleka, h kateri vedno pogosteje pogledujem, a je za zdaj še nisem odprla. V bistvu si želim slišati pediatrinjo, da je vse v redu, a kaj ko imamo naslednji pregled zaradi dopustov šele konec avgusta!

Klaudy
in Katy13, lepo da se vaše punčke že same prevračajo. Moja se je prvič že pred kar nekaj časa, od takrat pa ni kakšnega velikega napredka. Ji moram vedno malo pomagat ko začne, sicer ji ne uspe. Danes je prvič začela malo bolj roke uporabljat, ko je na trebuščku. Prej je samo slonela na njih.

Perp, ja nekako smo preživele v tisti razbeljeni pločevini. Hvala bogu za klimo! Komaj čakam, da vidim še tvoje slike s srečanja. Evo, si bom zdaj še jaz, ko Erika ravno spi, vzela nekaj časa in dala gor kakšno njeno slikco.

Ek76, meni so lasje začeli izpadati pred kakim tednom in od takrat so povsod! Ko si jih umivam, jih naberem za dobro pest, prej pa mi več kot pol leta ni izpadel niti en las. Niti če sem se prečesala! Sem pa kar čakala, da bodo enkrat začeli izpadati in me kljub ogromni količini nič ne skrbi - jih imam še preveč user posted image

Vilma, tvoja zgodba pa me spominja na mojo nečakinjo, ki je suha kot preklica, a poje toliko, da ne veš kam da. In se je že večkrat zvečer tako prenajedla, da je vse pobruhala. Kaj vem, očitno jih kdaj zagrabi huda lahkota in so še premajhni, da bi se znali sami ustavit (no, moja nečakinja je zdaj že dosti večja, samo to se ji je večkrat dogajalo, ko je bila majhna). Tako da to s prenajedanjem nima dosti veze z debelostjo otroka user posted image . Po moje je zdaj še prezgodaj, da bi se bala, da je otrok predebel. To se bo vse še spremenilo. Najvažneje pa je itak to, da mu dajete kvalitetno hrano.

Neposredna povezava do sporočila: 2997
31.7.2008 14:09:13   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Jaz ne dojim, pa mi lasje prav tako izpadajo. Tudi po prvem porodu so mi, v nenormalnih količinah. Sicer so potem pognali novi lasje in sem bila obupno smešna, ampak kaj čmo. Mislim, da to ni povezano z dojenjem, pač pa s samo nosečnostjo in posledično porodom.

Joj, ne bomo o tem user posted image ...meni so začeli izpadati šele po Titovem 3. mesecu, prej mi niso...samo dojim....in upam, da bom na naslednjem srečanju še imela kak las...da ne bom postala v frizuro ista kot Tit user posted image .

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
31.7.2008 14:16:52   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Tiste, ki ste že dvignile naslon v vozičkih, koliko stopenj imate in na katero ste dale. Jaz sem ravno včeraj ugotovila, da imamo samo 3 stopnje in mi je srednja preveč dvignjena (vsaj mislim si tako). Sicer zaenkrat se še en pritožuje.

Mi nimamo nič stopenj...dvigneš toliko kot želiš....je narejeno na en tak trak, ki ga vlečeš...upam, da razumeš user posted image . Jaz imam Tita čisto malo dvignjenega...cca 20 stopinj, ker v čisto raven položaj ne gre (žal).

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
31.7.2008 14:24:35   
Dinki
Draga Anja.....cukerček mali...čestitke, objemčke in poljubčke za 4 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image

Prav tako Maj od Gaye24....in pa z malce zamude...mater sem sklerozna user posted image ....princeska Neja od Perp user posted image user posted image user posted image user posted image .

Katy13, čestitke Taji za preobrat na hrbet user posted image

sva s titom ravno iz lj. sem nakupila še nekaj malenkosti zanj, ker gremo v soboto na morje....sploh ne vem kje naj začnem glede pakiranja user posted image .
kaj je pri nas novega? Moj sinko je dobil solzice...sedaj ko joka, mu tečejo biserčki, prej jih ni bilo.

no toliko zaenkrat, imam tita v naročju pa malce protestira.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?