Azzurra
|
Ma kaj zdej, smo vse dobile menstruacijo al kako??? Pri meni je tudi ful obilna Ma grozno je, no, vse pride čez in nisem prav nič sproščena, pa še spim slabo ponoči, ker imam stalno občutek, da bo vse premočilo! Iz tega razloga bi skorajda vzela Mireno, moj G jo ful priporoča, po forumih pa ženske niso tako blazno navdušene... Terida dobrodošla! Super, da si se prijavila. Se mi zdi ful fajn, da si prišla na srečanje in da boš od zdaj naprej "naša" Glede mleka - jaz pač nimam dobre izkušnje s polnim dojenjem. Oba sta delno dojena, Liam nekoliko dlje, z Dašo pa smo se matrali od vsega začetka, saj je zaspanka, mleka je bilo vedno malo, ker se res ni nič potrudila na dojki, ona bi z dojko v ustih samo spala. No, kljub temu, tudi pri Liamu je bilo isto, mleka pač ni bilo dovolj - pristavljanje, črpanje, ogromno pitja, tudi hrana - saj vem, da ni resm da je treba več jest a jaz sem bila lačna, tako kot opisujejo vsi, da so dojilje bolj lačne - samo s to razliko, da mi ni šlo v mleko, namreč - po obeh porodih sem se nekoliko zredila ravno zaradi tega , ni mi pomagal ne Tametil, ne čaji za dojenje. Odstopanja v količini mleka so sicer bila, ja, po določeni hrani - ne vem po kateri logiki, vendar več ga je bilo po ričetu, polenti, kuhani zelenjavi. In izleti so mi tudi povečali količino en dan smo šli na izlet v Lipico in ko smo prišli domov sem imela čisto premočeno majco, ker si seveda nisem dala blazinic v modrc, ker "itak nimam dovolj mleka" P.S. Kaj je to hot horse? Zofy - kot rečeno zgoraj, Liam je bil delno dojen, podnevi je že ukinil dojenje, ponoči se je dojil še nekaj časa do neke noči, ko se je obrnil stran in se drl. Jaz sem bila šokirana, moj mož pa je tekel mešat flašo. Naslednje jutro sem dobila Dinki - z Garminko smo se skregale že za gor, najprej mi ni hotela najdet ulice od Vilme, potem me je hotela pretentat, ker je ful potiho govorila in nazaj grede sem si mislila svoje, naj govori kar če baba zmešana, če pa sem tako blizu supernove...
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|