ANA_P
|
miškolinček in Katja, še tukaj čestitke dojenč in Naty GO GO GO GO!!!!!!!!!!!!!!!!! No, ua mano je je pa danes katastrofalna noč in še bolj katastrofalno dopoldne. Celo noč sem hodila na WC na eno ali pol ure, nasploh sem slabo spala, zjutraj ko pa sem glih komaj zaspala, pa budilka. Je bilo treba na CTG. Na CTGju pa katastrofa. Malemu niso vredu slišali srčka, kljub obračanju in premikanju otroka, se je komaj kaj premaknil, srček je bil nekje 90 do 100 . Ker je moj G na dopustu, me je sestra takoj poslala na porodnega, kjer sem čakala 2 uri , da sem prišla na vrsto. Zmešalo se mi je skoraj, ker nisem vedela kaj se dogaja. Te pa še kličem po poti mojega, pa ded nedosegljiv . Te me končno pokliče nazaj, d asem mu povedala, kam še grem in kaj se dogaja. CTG hvala bogu normalen , moj pritisk pa je padel v dveh urah. Zjturaj sem ga imela 120/80, tam pa 104/70 . No, z otrokom je HB vse OK, sem pa bila razočarana, da sem jim omenila, da sem včeraj zvečer imela mokre spodnje hlače in potem še tudi enkrat vložek, pa mi je ta G rekel, da to ni nič. Hmmm, sem si mislila, mogoče pa je plodovnica, pa pravi da ne. Niti pogledal me ni kljub mojemu vztrajanju. Zdaj sem malo pomirjena ampak kljub vsemu bolj napea in se trudim čutiti gibe, pa je glih danes tak leni. Me je pa še kar strah, d ares ni kaj narobe, kljub dobrim drugim rezultatom. No, CTG, še mi ni risal popadkov, tam nekej 20, to pa je normalno, ne? Zdaj še malo prečekiram, te pa grem spat, ker sem res uničena od neprespane noči in porabljenih živcev. Punce, fajn bodite, vas berem jutri.
|