Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 15:28:03
|
|
|
|
sazi
|
Jaz živim samo od vode (kar se pijače tiče). Malemu sicer omogočam pitje tudi sokov, vendar na dan spije mogoče pol deci soka, ostalo pa vodo. Mož pije sok, tako da je ponavadi doma, se pa zgodi, da ga nimamo. Zaradi obiskov se ne sekiram. Poznajo naše navade, sicer pa, kot rečeno, kak sok se ponavadi že najde.
|
|
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 15:30:40
|
|
|
|
koala
|
Jaz pijem vodo ali nesladkan čaj, mali pije nesladkan čaj, ker če mu ponudim vodo dela take užaljene face da je joj. Mož pa pije sok. Za obiske pa je to kar je doma.
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 15:35:40
|
|
|
|
Dadi
|
Največkrat jima naredim cedevito ali pa kr vodo pijta. Jo imata zelo rada. isto pijeva tudi z možem. Sokove redko kupujemo.
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 15:37:04
|
|
|
|
barika
|
vodo in čaj, za napovedane obiske kupim kakšen sok, za nenapovedane ( ) pa vodo
|
|
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 15:37:53
|
|
|
|
romta
|
Vsi pijemo vodo, včasih sok, za obiske je tudi sok, pa jih veliko pije vodo.
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 15:40:35
|
|
|
|
Freycha
|
Mali dajeva še čaj za piti, midva pijeva ali vodo, ali cedevito ali multivitaminsko tableto. Tamala bo tudi več ali manj na vodi oz. cedeviti, sokov pa čim manj, sploh ne v velikih dnevnih količinah....
|
|
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 15:44:13
|
|
|
|
Angellina
|
Do izpred 2 mesecev je pil nesladkan čaj, zdaj pa mu dajem sadno vodo, tu pa tam tudi sok, za ponoči pa vedno nesladkan čaj. Jaz pijem sadno vodo, mož coca colo , rada imam tudi jabolčni sok. Doma imam vsega vedno na zalogi, redko kdaj, da česa zmanjka. Se pa zgodi...itaq.
|
|
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 15:44:27
|
|
|
|
r1ta
|
100% pomarančni sok, jabolčni sok, coca cola, čaj... Mala pije pomarančni sok ali jabi zmešan z vodo, jaz pijem jabi z vodo, dragi pa coca-colo. Obiskom ponudimo kar imamo, se pa v "špajzici" vedno najde kakšna buteljka rujnega.
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 15:45:59
|
|
|
|
Pikec
|
zase mam kokr kdaj ... od kokakole do cedevite in vode... za otroke pa nič. Ponavadi itak s sabo prnesejo
|
|
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 15:50:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Vodo, cedevito, ananasov in korenckov sok. Samo tega ne mara.
|
|
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 15:52:30
|
|
|
|
Lenny
|
Zdaj je v uporabi večinoma voda. Vmes kak domač jabolčni sok. Drugače pa spijemo precej čaja, kakšno mineralno vodo, v zalogi je običajno kak pomarančni sok, obiski dobijo, kar je pač doma v tistem trenutku, razen če so napovedani in kupim pač to, kar vem, da radi pijejo.
|
|
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 15:54:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas mora biti pri hiši nujno voda in pivo (ne za otroke, se razume ), včasih ohlajen čaj, za pocrkljat pa imamo še kakšen sok od Fructala na zalogi. Ma, so mi boljši sokovi kot pa ta sok za mešat, ne vem, malo sem občutljiva, če so na etiketi zapisanih več kot 3.-je E-ji .
|
|
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 15:59:21
|
|
|
|
Volga
|
Pijemo vsega po malem. Mali ali sok (to boljredkokdaj) ali ledeni čaj, ali coca colo ali šveps, kar pač je doma ali vodo, midva pa prav tako vse kot mali + pivo zraven. Obiski isto, nimam posebej zaloge za njih.
|
|
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 16:00:39
|
|
|
|
nu_tella
|
Vodo in cedevito... so mi ti sadni soki kar malo preveč "kemični"...Samo, če pogledamo, tudi cedevite nebi smeli preveč spiti na dan? Samo meni pa ta "ljubljanska voda" ne ugaja preveč (okus) tako da more biti cedevita... Doma pa samo vodo (imamo svojo štirno) .
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 16:00:58
|
|
|
|
Freycha
|
točno pivo.... tega midva rada pijeva, Dita bi pa rada pila, pa ji ne pustiva kar se tiče pa coca-cole - sem pa jaz na odvajanju.... sicer vedno neuspešno, a upam, da tokrat zadnjič
|
|
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 16:12:25
|
|
|
|
hmm...
|
Jaz sem večinoma na gaziranih pijačah. Glih pijem coca-colo.
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 16:17:10
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: hmm... Jaz sem večinoma na gaziranih pijačah. Glih pijem coca-colo. kaj nisem ravnokar napisala, da sem na odvajanju?? mater si mi zdej lušte naredila..... se mi že roke tresejo
|
|
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 16:18:55
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
Jabolčni sok mešan z vodo, cedevita, sok za mešat z vodo.........pa tudi vsake toliko coca-cola zapaše
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 16:19:33
|
|
|
|
Blejka26
|
ponavadi imamo kakšen ledeni čaj,multisolo..pa par gaziranih-sam ne za otroke mlajše od tri leta
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 16:59:55
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz pijem vodo, 2-3x na dan tudi cedevito, mož pije izključno cedevito, zvečer kako pivo, še raje radler. Najina triletnica spije največ vode, pa tudi cedevito, vsak dan pa ji pripada mali tetrapak ledenega čaja, ki ga ne spije vsak dan. Za obiske imamo vedno kakšno sladko vodo na zalogi, po večini pa se odločajo kar za navadno vodo. Če so obiski napovedani, pa kupim še kak gosti sok ali kaj podobnega - odvisno kateri obiski pridejo. Soka za mešat nisem pila že odkar živim na svojem.
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 17:14:51
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
Vodo izpod pipe-ko pridemo kam na obisk vsi trije rečejo da bi pili vodo izpod pipe in potem vsi čudno gledajo-pač .Za obiske pa imamo vedno sok in vse odtalo,saj bi ga mi tudi pa imamo raje vodo
|
|
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 17:15:50
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
Aja,imamo pa svoj vodovod tako da vemo kaj pijemo-tko je pač na periferiji
|
|
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 17:16:50
|
|
|
|
bskrle
|
bezgov sok -domač Če imajo rd potem kupim še kaj drugega
|
|
|
|
RE: Kaj imate doma za pit za otroke in zase? 30.7.2008 17:29:20
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: hmm... Jaz sem večinoma na gaziranih pijačah. Glih pijem coca-colo. kaj nisem ravnokar napisala, da sem na odvajanju?? mater si mi zdej lušte naredila..... se mi že roke tresejo Brez zamere.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?