erta
|
Ahooooooooj so kako smo kaj danes? Kot prvo, vsem novopečenim mamicam čestitam in velikoooo cartanja z vašimi Vidim da se tle kar precej dogaja, začele smo rojevati kot po tekočem traku , a se še jaz lahko urinem kje prek vrste , ker sem res že neučakana, ne vem kaj me bolj žene, želja da bom v rokah čimprej imela svojega , ali da ta zatečenost gre dol buhtlček - a si vsaj v drugo dobila moje ZS? veš kaj se mi je danes zgodilo, 31.7.08 imam kontrolo tistga v Leonišču in jaz danes lepo pridem nakar me v sprejemnici pustijo čakati 15 min, nakar pop kaj se grejo, pa pravi sestra : "gospa a ste naročena, ne najdem vas na seznamu pa še doc. pri katerem ste naročena danes ne dela, ob kateri uri ste naročena?!" In jaz lepo odprem MK in preberem na glas 31.7.08 ob 9:50h - nakar mi vsi v sprejemnici (bilo jih je kakšnih 10) rečejo, danes je 30.7.!!!!!!!!! Sicer naj te potolažim, tebe in vse druge, da se tudi meni voda nabira, stopala imam kot slon, prste na rokah pa kot klobase Punce o kakšnih čepih govorite Kar se tiče izcedka, jaz ga skoraj da že celo nosečnost imam in G mi kar naprej daje Gyno-daktarin svečke, prejšnji teden mi je predpisal celo dve škatli in naročil da jih kar sama po potrebi jemljem, da sedaj že obvladam kdaj je potrebno in kdaj ne Prav tako me zanima ali ste vse imele te preglede tam spodaj, kajti mene moj G še niti enkrat dol ni pogledal, kaj šele da vem kolk sem odprta in pd., pa tudi niti enkrat mi ni meril trebuh, pa mv tko kot vi pravite - upam da ne bo kaj narobe Kar se pa tiče slabih izkušenj z zdravniki, tipa da so grobi itd. sem mnenja da so ženske kot ginekologinje vsaj 2x bolj grobe in nesočutne kot moški,...prejšnji mesec sem imela kontrolni pregled zaradi visokega CIN-a, to me ima čez dr. Čavič je sicer redkobesedna oseba, ampak tako pozoren, prijazen, da ne moreš verjeti, te preglede vse opravlja vaginalno kar je zeeeelo zoprno v nosečnosti , ampak zadnjič ga ni bilo in ga je nadomeščala ena ženska in jaz sem bila fulla vesela, ker sem mislila da me bo potem manj bolelo, ampak NE kako sem se zmotila,...ženska me je tam doli tako mesarila, odpirala z enimi vilicami, pa drugimi, pa tretjimi, kar ni mogla da se odloči kera je prava velikost, vlekla me je po mizi tako da sem na konci z ritko že čist čez rob bila (veste kolk je težko 5 min na hrbtu ležat, kaj šele 20 min, pa še tko da si čez rob in plus sproščena moraš biti) - a da ne rečem da se vmes niti enkrat ni opravičila, niti rekla da vsaj razume da me boli,....mene je bilo tako strah da mi bo predrla plodovnico ,....uglavnem po tistem sem imela krvavo sled na spodnjicah cel teden, me je res pošteno bilo strah,....ampak kaj čemo, vsaj vem da jutri je dr. Čavič Kaj naj še rečem, vse imam pripravljeno, sedaj samo čakam da mi iz Baby centra pripeljejo drobnarije ki sem jih naroila, kolk je fajn ker mi ni treba tja osebno iti A ja, a vi še vozite, imate probleme z bušijem med vožnjo? in ali je slučajno kje po zakonu določeno do kdaj me smemo voziti? Tolk, vem da je cel roman, ampak kot je ena že rekla, nekomu sem mogla mal pojamrati, tega je še ogromno, ampak drugič. Lep dan vsem še naprej, pa upam da danes na svet pride čimveč lepih in zdravih julijskih avgustočkov