|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
29.7.2008 19:06:56   
andreja2000
ja,pa ja,kje ste danes vse??? Jaz pa sem mislila koliko čtiva me čakauser posted image .

Mi smo se spet potepali,kot navadno.Naša Eva se je danes skupaj z atijem prvič vozila v traktorju in očke so ji kar švigale sem in tja tistih par metrov po travniku.

Sedaj pa grem našo čmrliko spravljat v deželo sanj....lepo bodite...se beremo....

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
29.7.2008 21:42:53   
želva
Andreja, naj čimprej pokukajo zobki, da bo sitnost mimo.

pri nas je "mož" doma in se imamo super, sploh smo se imeli, ko še tašče in tasta ni bilo, pa sta se danes predčasno(3dni) vrnila z dopustauser posted image .Mo smo se pa ravno navadili na mir. Še dobr, da gremo v petek na dopust.

Že dva dni jemo samo gobeuser posted image , pri nas rastejo ko nore in jaz nabiram pol pa celi žlahti talam, ker jih je preveč.

Kok pa kaj spakirate za dopust za čmrle, če nimate možnosti pranja? Me je kar strah kako bo to 10 dni brez pralnega strojauser posted image Bo zgledal tako kot sta danes "tastara dva domov prijadrala vsa "dišeča", ker se niso imeli priložnosti kje umituser posted image . So še bolj avanturist in hodijo z avtomobili naokrog(letos Srbija), potem spijo v avtih in si ogledujeo kraje.... Pa menda so v celi Srbiji našli samo en kamp in se sam enkrat opral.user posted image
Mi je kar žal, da midva ne morva več tako potovat zdaj z Mančkom. Nisva bila nikol za na morje, pa pol ležžat. Sva vedno kam z avtom šla in sva imela zadaj v karavanu celo posteljo, pol sva se pa dol vrgla kadar nama je pasalo in drug dan naprej.

Ayo, ja kje pa je bil tale mož, da je mogel en drug vskočit? To pa ni lahk izkušnja in preizkušnja za par.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
29.7.2008 21:49:18   
Magi*
Ayo, kar pomeseđiraj me. v četrtek popoldne me ni, dopoldne sva pa v LJ.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
29.7.2008 22:10:21   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: želva

Že dva dni jemo samo gobeuser posted image , pri nas rastejo ko nore in jaz nabiram pol pa celi žlahti talam, ker jih je preveč.

uuuuuuuu zelva, a bi mi prosim izdala srivnost, kje jih nabiras? jurcke? moj je ful nabiralec in bi ga zdej v slo peljala nabirat, imava 1.8. tudi obletnico naje skupnosti in bi ga lahko v petek v ta namen peljala po gobe!!! dej plis!!!! user posted image

ja un moz je zeno staknu na kubi. tko da je vse jasno, a ne! user posted image

glede dopusta in oblacil se nic ne sekiraj, mi smo tudi prisli skos, pa se v juniju, ko je bilo mraz, jaz sem imela pa 3/4 stvari poletnih, pa mi je vseno uspelo. itak bo na morju nagica, pa tud ce je mal umazana, kaj pa pol. jz se zarad tega sploh ne sekiam vec. ko ga grem iskat v vrtec, ga vcasih tudi dobim vsega nasvinjanega, pa greva potem mogoce po kaksnih opravkih po mestu in se sploh ne obremenjujem. doma je pa tud veliko nagec pri tej vrocini. tako da vidva samo uzivajta in se prepustita! user posted image

Magi* mi pridemo v cetrtek sele zvecer...no, ti posljem sms za v petek ali soboto, upam da se vidimo, pa ceprav na brzaka...

lepe sanje!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
29.7.2008 22:50:19   
Skaana
user posted image

Ahoj, pri nas je spet en nov zobek, zgornja desna enkica (sem verjetno že napisala, da zdaj je pa bil kot en mali vampirček z zgornjima dvojkama brez enk). Pa Vrtnica, seznam lahko ažuriraš kar za dva skupaj, ker je leva enka že tudi skoraj zunaj user posted image . Torej skupaj šest zobkov.

Ayo, prijetno slovensko počitnikovanje vam želim.

Moj je tudi danes prišel iz teka z vrečko jurčkov. Ampak jaz sem iz spodnje štajerske, tako da ti težko kaj priporočam user posted image . Sem pa bosa, Želva, kako jih pripravit. Zdaj sem jih očistila, zrezala in prekuhala, čakam da se ohladijo, potem jih bom pa nekaj jutri porabila za zajtrk (še štiri lisičke so zraven), ostale bi pa dala v skrinjo. Kako jih ti pripravljaš?

Andreja, da bi bili le zobki in naj hiiiiiiitroooo prikukajo na plano.

Evo, mislim, da so se ohladile. Itak da sem že kot zombi... Jutri nam pridejo kopat okoli hiše, pa Ateno peljem k zdravnici, ker mi že nekaj mesecev zjutraj kiha, danes je pa mela tako zatečene oči, da je bla kar groza...

Punce, mi smo pa danes praznovali osem mesecev user posted image .

Na noč

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
29.7.2008 22:52:33   
soncek.djukelica
čer,

vidim,da uživate z svojimi bejbicami!
Ayo, meni je prav žal,da se ne moreve videt,ker šibam na morje konec tedna!Če greš kaj na Slo Obalo, se lahko vidive!user posted image Javi mi na sms!
Pri nas se je Sara danes usedla, vendar se mora še podpirat z rokami, ji ne znese še brez!user posted image Moram se jima včasih res smejat, ko sta skupaj na odeji in se grebeta za igrače, pa Sara ima tok rada glavo od Victorie, pa trava jima je zanimiva, če ju poležem na vrtu in jo čupata in Sara bi jo kar jedla...user posted image Se pa imata kar radi, ker se ena drugi smejita, bomo videli ali bo temu tudi tako ostalo,ko bosta odraščali!user posted image

Tudi jaz svojega probam navadit,da čez vikend kaj postori in ju presleče in nahrani!Smo pa začele z piščancem in jima je super, jutri bom pa naredila malce pavze!

Zdej pa šibam spat!
lp

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
29.7.2008 23:07:36   
Skaana
Če še katero zanima, oz. ni prepozno, sem našla tele recepte za naše micene:
http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/knjiga_alergije/recepti.php#1

zdaj pa drnjohat user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
29.7.2008 23:37:54   
Skaana
Za Nian in Pikico pa še TOLE.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
30.7.2008 6:55:13   
trdozimc
Čin čin! user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
30.7.2008 7:13:26   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

Moj je tudi danes prišel iz teka z vrečko jurčkov. Ampak jaz sem iz spodnje štajerske, tako da ti težko kaj priporočam user posted image . Sem pa bosa, Želva, kako jih pripravit. Zdaj sem jih očistila, zrezala in prekuhala, čakam da se ohladijo, potem jih bom pa nekaj jutri porabila za zajtrk (še štiri lisičke so zraven), ostale bi pa dala v skrinjo. Kako jih ti pripravljaš?

skaana, midva jurcke ogromno panirava in jeva ocvrte, njami njami user posted image Drugace pa rula tudi rizota z jurcki, ali pa jih dodam zelenjavnim juham ali tortam in pogacam! user posted image

no, zdaj ko em vam postregla z recepti, bi mi pa lahko katera izdala, kam nabirat user posted image user posted image user posted image
skaana, ce ne pa pridem k vam, koliko je voznje iz lj? user posted image

trdozimc, hvala za user posted image

SD super za tvoji punci in res skoda, da se tokrat ne vidimo user posted image

sibam v sluzbo. lep dan!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
30.7.2008 7:28:44   
nian
user posted image  tudi od mene!

da vam povem, kako smo danes spali ko je moj vstajal, jaz pa ležala ... brez problema user posted image  ko je tamala začela galamt je šel ati pogledat in mirit in ko je vidla, da se ni mlekarna primajala je spala dalje. no, tulila je 2x in 2x takoj zaspala, brez joške user posted image  me zanima, kako bo danes.

midva z mojim sedaj prav na hudičevo hujšava, da ne bova 18. 10 kot dva pujska in sem se jaz sedajle komad prekršila. sem si naredila jajca na ocvirkih. sedaj mi je pa žal user posted image

alja se je včeraj prvič ušipnila v predal. danes pa sva jo zjutraj dobila stoječo ob ograjci zjutraj. a mislite da je ful prezgodaj za stanje??? pa naj povem, da je jaz  popolnoma nič ne postavljam niti motiviram za stanjeuser posted image

pozdravčke

< Sporočilo je popravil nian -- 30.7.2008 7:29:44 >

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
30.7.2008 7:53:32   
pikica*
Pa kaj ste ve vse nočne ptice?user posted image

No, mi smo spet spali tako tako. Danes je imela tudi Zoja svojo seanso. Ob dveh zjutraj je hotla it v dnevno sobo. Mož jo je odnesel in šele tam ugotovil koliko je ura. Potem jo je pa samo nazaj v posteljo pošibaluser posted image . Lovro se je pa standardno ves čas zbujal.

Ayo, jaz bi šla tudi na kavico. A se z Magi* mogoče v petek dobite?

Gobe.....mi jih radi jemo, za nabiranje pa nismo. Pa ne,d a se nam ne bi dalo, ampak je problem v tem, da ne poznam dovolj dobro gob in se bojim, da bi nabrala kakšno strupeno.

Skaana, hvala za link. Bom prebrala.

SD, po moje bo z odraščanjem samo še bolj lušno in bosta punci vse večji prijateljici.

Trdozimc, kaj pa ti ob tej zgodnji uri strašišuser posted image ?

nian, nič hudega, če stoji ob ograjici. Te dileme sem jaz imela pri Zoji. Pa je P rekel, da je vse, kar otrok hoče sam delat, ok. Samo silit ga ne smemo. Bi bilo pa fino, da dno posteljice malo spustite, da ne pade čez. Mi smo to naredili prejšnji teden, ker sem Lovrota ujela, da je najprej klečal ob ograjici, potem se je pa že dvignil in me je bilo resno strah, da bi čmoknil čez.

Zdaj grem pa še jaz na user posted image .

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
30.7.2008 8:09:03   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: nian

da vam povem, kako smo danes spali ko je moj vstajal, jaz pa ležala ... brez problema user posted image  ko je tamala začela galamt je šel ati pogledat in mirit in ko je vidla, da se ni mlekarna primajala je spala dalje. no, tulila je 2x in 2x takoj zaspala, brez joške user posted image  me zanima, kako bo danes.

midva z mojim sedaj prav na hudičevo hujšava, da ne bova 18. 10 kot dva pujska in sem se jaz sedajle komad prekršila. sem si naredila jajca na ocvirkih. sedaj mi je pa žal user posted image

alja se je včeraj prvič ušipnila v predal. danes pa sva jo zjutraj dobila stoječo ob ograjci zjutraj. a mislite da je ful prezgodaj za stanje??? pa naj povem, da je jaz  popolnoma nič ne postavljam niti motiviram za stanjeuser posted image

pozdravčke

user posted image  za spanje

Jajca z ocvirki: user posted image  jaz sem jih včeraj za zajtrk. Zajtrk vse pokuriš. Važna je večerja - oz. NEvečerja! user posted image

Če sama stoji ni nič hudega. user posted image  Eni malčki pri 9.m že shodijo. Bravo Alja!

Mi smo se šli včeraj kopat v toplice. Smo tamali kupili Freda, ker Jan svojega ne da in je mala frajerka tako brcala, da sem jo komaj dohajala user posted image

Ursa, a ste že dobili zobke?

Tudi mi imamo vrtec za Ivo. Upam, da ji ne bo treba vanj do januarja.

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

jaz sem ravnokar zlikala 2 kosa perila (imamo sedaj sauno v stanovanju user posted image ), 2 se pa se pereta,

Sem pa mislila, da si samo dva kosa (ne koša) zlikala in celo stanovanje zagrela user posted image , sem šele potem videla, da direkt na RR klomfaš. Lepo potujte, Gabrielu bo pa sprememba klime tudi mogoče nosek odmašila.
Aja - glede DNK testa user posted image  - jao. Zakaj ga je pa sploh šel delat?
No, naš mali je bil ob rojstvu tako dragemu podoben, da ga ne bi mogel zatajit, tudi če bi hotel. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: želva

Kok pa kaj spakirate za dopust za čmrle, če nimate možnosti pranja? Me je kar strah kako bo to 10 dni brez pralnega strojauser posted image Bo zgledal tako kot sta danes "tastara dva domov prijadrala vsa "dišeča", ker se niso imeli priložnosti kje umituser posted image . So še bolj avanturist in hodijo z avtomobili naokrog(letos Srbija), potem spijo v avtih in si ogledujeo kraje.... Pa menda so v celi Srbiji našli samo en kamp in se sam enkrat opral.user posted image

Jaz vedno fuuuuul spakiram za mala dva, potem pa en nahrbtniček zame in enga za user posted image . user posted image
Vaša dva ''tastara'' sta pa faci! user posted image

SD, mali dve sta pravi frajerki!

Ayo, Magi, Pikica, a vzamete še mene v petek na user posted image ?

Pikica, ja, imam pa tako super budilko, ki nikoli ne zataji, če prva s klicanjem ne uspe, pa pride druga in me za nos pocuka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
30.7.2008 8:34:06   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

Jaz te vzamem, samo ne vem, če Ayo in Magi* vzameta meneuser posted image . No, če bo kaj iz tega, bom jaz imela s seboj oba svoja mulčka, zato bo čisto lušno, če še ti pripelješ svojega Jana in Magi* svojo Zaki.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
30.7.2008 8:40:22   
trdozimc
Ja, mogoče pa res, samo ne vem, kaj bo potem z mojo kavo... user posted image
Kje bi se pa dobile - Bizovik?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
30.7.2008 8:45:16   
pikica*

Ja, mogoče pa res, samo ne vem, kaj bo potem z mojo kavo... user posted image
Kje bi se pa dobile - Bizovik?

Kje si pa Bizovik našla?user posted image  Jaz sem mislila kak Kolosej predlagat (če bodo takile večji otroci zraven), ker je tam ogromno igral za otroke in lahko me celo par (zaporednih) požirkov kave naredimo v miru. Ali pa Mostec, ki je po svoje še boljši, ker si na zraku. Minus je samo ta, da se tam otroci razkropijo in se zna zgodit, da potem vsaka za svojim leta. 

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
30.7.2008 8:59:18   
trdozimc
v Bizoviku je ena koča, malo na samem, kjer lahko zunaj sediš in igrala imajo okoli.

Drugače sem tudi za Koloseja v slabem vremenu. Ali pa mostec. Meni je vseeno.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
30.7.2008 9:14:13   
Magi*
Ayo, si mi dala pa hudo idejo, da za obletnico mroža peljem "po gobe". user posted image  user posted image

meni bi petek ustrezal, tudi sobota. raje pa petek. seveda sta vabljeni tudi pikica* in trdozimc (pa tudi vse ostale) z vsemi otroki. če bo srečanje v petek, potem imam lahko Zaki s sabo, ker imamo dogovor, da kak petek doma ostane.

kje? hmmm. nimam pojma. user posted image  Mostec, Tivoli, Kolosej, zaradi mene tudi Bizovik (vem kje je tista hišica na robu gozda).

jaz sem že bolje - no o tem, da že od nedelje šibam naokoli s polno paro, ne bi. danes sem spet ma,o bolj zabasana (sinusi) in me glava boli. sam kaj, ko ne znam počivati in tudi nimam priložnosti. user posted image

lepo izkoristite dan, midva šibava na sprehod dokler ni prevroče.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
30.7.2008 9:38:18   
Ayo

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, SE DOBIMO V PETEK DOP? user posted image user posted image
Jaz sem za Tivoli (Bizovik niti ne vem kje je user posted image )

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
30.7.2008 10:23:55   
Vrtnica79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 04.11.2007
LINA (1920g- 44cm) Nana22user posted image user posted image

user posted image 28.11.2007
VANA (2860g- 45,5cm) Vrtnica79user posted image user posted image

user posted image 29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g- 45cm) Soncek.djukelica

user posted image user posted image  01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981user posted image user posted image
FOXINEC (Foxina)  user posted image user posted image

user posted image 02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorchuser posted image user posted image
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess
LEA (3500g-51cm) Puhica26

user posted image 04.12.2007
MAJA (3640g-55cm) Kajčauser posted image user posted image

user posted image 05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari

user posted image 06.12.2007
EVA (4200g-54cm) Andreja2000
IVA (3780g-54cm) Trdozimcuser posted image

user posted image 07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želvauser posted image user posted image
ALJA (3420g-50cm) Nianuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image 08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnicauser posted image user posted image
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisimauser posted image user posted image
ZALA (3290g-51cm) Lili8user posted image user posted image

JAN (3170g-52cm) Botrca 

user posted image 10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Rahouser posted image user posted image
PHILOS SOPHIA (3325g-52cm) Pršutuser posted image user posted image

user posted image 13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncicauser posted image user posted image

user posted image 14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM

user posted image 17.12.2007
NAJA (3260g-49cm) Tea78

user posted image 18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi*
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7.

user posted image user posted image 19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline
TIM (3940g-51cm) Lana38user posted image
TEJA (3230g-52cm) Karmy85
MIA (3340g-52cm) Baby27

user posted image 20.12.2007
GABRIEL (4540g-55cm) Ayo

user posted image 23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*

user posted image 25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka

user posted image  
26.12.2007
AŽBE ( 4710g-57cm) Poka1

user posted image  
31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*auser posted image  user posted image   

NOSEČNIŠKI ČVEK 1
NOSEČNIŠKI ČVEK 2

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
30.7.2008 10:29:30   
želva
joj, joj, en veče3r me ni in groza.imam pa pomagača pri tipkovniciuser posted image , tako da se kakšna črka več prikrade.

Ayo, ful dobra ideja za obletnico. veš sam jaz nabiram letos sam marele, ker je časovno hitrej. Za jurčke nimam časa.To pa tast nosi domov cele košare. Je šel danes zjutraj, pa ti povem, ko se vrne če se splača v Logatec hodituser posted image .Ko grem v gozd, vsi nosijo domov cele vreče jurčkovuser posted image

Skaana, jaz jurčkov nič ne blanžiram, jih je škoda-jeeš jih lahko tud surove. Dam cele v skrinjo, une malo slabše posušim(za v kakšno juho), pripravljamo pa : rižote, jajčka, kar pečene na ponvi v maslu(rezine), v lazanje, musake, tast dela jurčkovo pašteto, vlagamo jih(njam).. Pa še kaj bi se našlo.
Pa še bbravo za zobek.

Nian, vaša Alja je itak bolj hitra, pa če to sama počne, pač tako gre njen razvoj, pusti ji, sam bolj jo bo treba pazit.

Manca se je pa že trikrta sama vsedla, ampak se mi zdi da čist ponesreč.
Alarm, šibam

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
30.7.2008 13:15:46   
hokejistka
Lep dan!

Mi smo nazaj iz user posted image . končno..... Sem malo brala, ampak vsega nisem imela časa. Je Julija precej razvajena postala na morju, ker so imeli vsi veliko časa in je bila veliko po rokah. Zdaj imam pa veselico, ko jo odložim, tako da jo po stanpvanju prenašam kot mačka mlade.

Končno se je naučila sedet in sedaj sedi kot profesor. Na "ukaz" obvlada tudi "bravo bravo" in "pa pa". Na veliko uveljavlja svojo voljo in kriči in piska in se zvija, če kaj ni po njeno user posted image . Zobkov še nima in tudi nič ne kaže, da jih bo kmalu dobila.

ayo, pikica, magi* in ostale JAZ BI TUDI PRIŠLA NA user posted image , če lahko user posted image . meni najbolj ustezajo lokacije: Tivoli, Mostec in pa Bizovik (nisem bila še nikoli ampak pravijo, da je lepo).

Uživajte in se oglasim še kaj kasneje, ker kuham juhico za našo izbirčnico user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
30.7.2008 14:42:33   
trdozimc
Kaj pa če bi se vseeno dobile v Bizoviku (Ayo, saj ti bomo razložile), pa bi tiste, ki še niste bile, odkrile lepo mesto za srečanja, meni bi pa prihranile pot v center LJ in iskanje parkirnega mesta??????

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
30.7.2008 14:50:45   
Ayo
hokejistka, WELCOME!! user posted image user posted image user posted image

trdozimc, a v Tivoliju ni parkirnih mest?
Koliko pa je do Bizovika iz centra Lj? Ce je Magi* za, se lahko midve dobiva v centru in ji sledim do Bizovika...
Ob kateri uri predlagate?
Ce bo zelva zrihtala jurcke, greva midva zgodaj zjutraj nabirat, tako da prevec zgodaj ne bom mogla...

No, sporocite, jaz grem pocasi pakirat user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
30.7.2008 14:55:33   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Ce bo zelva zrihtala jurcke, greva midva zgodaj zjutraj nabirat, tako da prevec zgodaj ne bom mogla...

Prav. user posted image  Kako zgodaj pa vstajata?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?