Zoja Miša
|
No ja, vidim, da se sedaj res na polno dogaja. Najprej čestitke Miškolinčku za Filipa! Naty, drži se in vso srečo. Sandra, prav tako srečno, ker vidim, da si imela pestro noč. V kolikor pa še utegneš mi povej kje najdeš vse te luštne slikice, ki jih pripopaš zraven? Gajka, za gurmana Roka in kavico. Si pa res pridna in iznajdljiva. Katja, tudi ti si nam ušla, srečno! Anita je, moj MV je res skrajšan, to vem, in ker pikica tudi zelo nozko leži moram počivati. Skoraj strogo ležanje imam. In res se tega kar držim, razen na wc in jest skoraj ne naredim. Kuhajo mi ostali in likajo in pospravljajo...ja nekaj moj nekaj sestra, starši...kar gre. Imam pa že drugi dan, a samo zjutraj malo rumeno rjevkast izcedek, ki čez dan ponikne. Mislim, da zato ni panike in da lahko počakam do ponedeljka, ko ima pregled. V kolikor bo kaj bolj začel mi teči, se bom šla pokazati prej! Upam, da ne, rada bi bila doma vsaj še do ponedeljka! Tatly - ctg - uležeš se na posteljo, na trebuh ti dajo 2 krogca, pri katerem potem eden zaznava otrokov utrip in premike, drug pa popadke oz. dejavnost maternice. Ležiš po večini na boku, cca 20 min. To je to. Erin, ti si še tu? Imam pa jaz eno vprašanje, magnesola lahko na dan vzameš 2-3, ali bi bilo kaj narobe, če bi kakšen dan vzele 4? Pridne bodite, moja pikica danes bolj veselo opozarje nase, jaz sem zato prec boljše volje!