|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
29.7.2008 10:50:36   
mklks
dajica, me z mojo sva tud že ble na morju letos,pred dobrim tednom, sem se ful bala kako bo, če bo pihalo, bo morje premrzlo....pa se je vse ok izteklo, uživala je zelo, tako da grava verjetno letos še enkrat za čez vikend:)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
29.7.2008 10:52:40   
scubadiver
Dajica dobrodošla nazaj. me veseli, da ste uživali in BRAVO zate da nisi komplicirala user posted image user posted image

Jest sem pa zdele tko jezna. Soseda sta se na smrt skregala. Sem samo čakala kdaj bo še fizično počilo in bo treba poklicat policijo. joj kako sta se drla. Lana je pa spala in sem ji šla takoj zapret okno, pa sta jo vseeno zbudila user posted image user posted image . No zdej sta se na srečo pomirila. Matr, še mene je kr srce bolelo ko sem poslušala... Zdej vsaj vidim kok ornk se to sliši, morm bolj pazit ko/če se bova midva kej skregala..

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
29.7.2008 11:04:24   
tabi
Skubi no po se pa vidimo
Dajica super za dopust brez kompliciranjauser posted image
Skuba jaz vem kako je če se sosedi kregajo sem doživela kar nekajkrat v bloku pa tudi doma pri meni kreg kr naprej.Tega ne privoščim nikomur hvala bogu da sem šlauser posted image od doma

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

Neposredna povezava do sporočila: 4428
29.7.2008 12:31:40   
mklks
helou...kaj ste vse na kosilu?user posted image user posted image user posted image

v novem mestu je tako lep dan, da si prav želim, da ne bi danes delala in bi s svojo cmrlo šle na en dolg sprehoduser posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
29.7.2008 12:39:41   
barika
smo že tu in imamo se fajnsko.

user posted image user posted image user posted image user posted image sem se mogla temule nasmejatuser posted image user posted image user posted image user posted image
btw. zakaj pa že hodiš delat???user posted image

scuba, a nisi rekla, da se kmalu selite?

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
29.7.2008 13:24:40   
mklks
fajnsko...user posted image ja, to je tut neka posebna besedauser posted image user posted image user posted image

drugač pa, barika, jst sm še študentka, in preden sem rodila, sem delala v muzeju v novem mestu in zdej čez poletje, ko so dopusti in se kar tepejo za varstvo moje čmrleuser posted image , grem na vsake tolk časa mal pomagat, ali vskočit namesto koga...sej veš, vsak evro pride pravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
29.7.2008 14:06:51   
mklks
sem naložila eno slikco, da so bo vidla, ko pošljem sporočilo pa zdej sprobavam, če prime:)

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
29.7.2008 14:07:21   
mklks
nočeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
29.7.2008 15:25:26   
Laubica
9.M -9.215g,-72.5 cm
Babike samo mere sem vam javila -lepo bodite nimam nič več časa ker fejt delam user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
29.7.2008 15:52:15   
barika
ja laubica, kaj pa delašuser posted image user posted image
Martin je pa take mozolje po riti dobil, da mi gre kr na jokuser posted image , ne vem no al so mozolji ali izpuščaji, lišaji, plenični izpuščaji... v glavnem tam okoli khmuser posted image  ima čisto rdečo, pa jajčka tudi, pa po ritnicah tiste mozolje.

ne vem, a je od vročine, ali od plenic, zdej ga imam zavitega v dve tetra plenici, pa ene kratke hlače čez. sma bila pa prej zunaj pa je imel rito skor celo uro na zraku.

mah, sem slabe volje, ker je bilo 8 mes. vredu, zdej pa tole....

dejte kakšno idejo. (btv. namazala sem ga z ortoškim pudrom, potem ga bom pa še s cinkovo kremo, sudokrema pa nimam več)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
29.7.2008 16:00:07   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica
9.M -9.215g,-72.5 cm

user posted image  prvi uradni podatki za 9 m. Mi imamo posvetovalnico 12.8.; komaj čakam; prej so nas non stop filali s podatki, se mi je zdelo, da sem durh pri P, zdaj pa toliko časa nič user posted image

Pred slabo uro sem se vrnila iz LJ, kjer sva bila v Čolnarni, jaz na ledeni kavi, pupa na smetani user posted image ; sem se ful naklepetala s kolegico, potem se je pupa še malo prekopicevala na dekici v senci enega gigantskega drevesa, zdaj spi, jaz dobim pa kmalu obiske. Včeraj popoldne, je user posted image  zaključil do 15h (kaj je včasih super bit s.p.) smo šli na Rakitno namočit noge in nogice; ful super, je tudi padla ledena kava.

Ja, na polno želim izkoristiti preostanek porodniške user posted image . Sem preverila in za naslednji teden nisem še čisto nič zmenjena (ja, kako se je pa to zgodilo user posted image ) -  a se dobimo na Zbilju - meni ustreza okoli 10h, ali pa okoli 16h. Sicer bi šla tudi na koktejle v Argentinota, ampak je Rozika nekaj zatajila in jih nič več ne omenja user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
29.7.2008 16:02:31   
mama11
Barika, nič sekirat, bi bil pa res izjema, če cel "plenični" čas ne bi dobil nič. Je pa res postalo vroče, tudi moji se pozna, ima tu pa tam kak mozoljček. Čim več rito zračit, pa bo. Zdaj, ko je tako vroče, ga daj kaj čofotat v bazenček ali banjico, magar postavi na balkon, bo užival 100 na uro. Vsaj moja rata čisto divja. Je zame obvezna oprema imet zelo kratke hlače, ker me ful pošprica.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
29.7.2008 16:02:46   
mklks
barika- tut ema je mela iste probleme, ko se je začela vročina, tko da sem domnevala, da so vročinski izpuščaji, pa še bolj take sorte je, da ful švica:)

tko da jst sm jo mela čimveč braz pleničke, noti mam po sobi tiste gumijaste puzzle in sem samo tetra pleničko pogrnila pa je gor ležala nagica.

drugač pa sem jo pa mazala z riboderminom in sem bla še najbolj zadovoljna:)

upam da sem ti kej pomagala...držim pesti, da bo čimprej mimo:):)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
29.7.2008 16:12:05   
potepinka
Dan

Hvala za pohvale glede slikic

No opažam da Marku še zg.trojkice lezejo ven belo se že vidi tak da v kratkem bo ima pa čudn vrstni red izraščanja zob njprej sp.enkici potem zg.enkici,zdaj zg.dvojkici spodaj pa nič ni videt

Pozdravljene vse nove članice
VB-upam da se porihta in da ne bo potrebna operacija
gruška-sožalje
Vsem ki ste praznovali čestitke
debeluška-Mark že puza in se dviguje ob opori je pravi nagajivček

Tolk za zdej sigurn sem pozabila še kaj se oglasim zvečer

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu alex28)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
29.7.2008 17:31:12   
tabi
Mama11 sem takoj za Zbiljeuser posted image sam dop.ker pop.mam jaz še tavečjega pol pa jaz nimam časa sedet na ledeni kavi ker smo skos v pogonu

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
29.7.2008 18:12:25   
Mishika
Ola čveke
kak dober teden vas nisem brala - ostala sem na strani 151, pa treh dneh sem že prišla na 170, še en teden pa bom na tekočem user posted image
Pri nas je novega to da smo postali plazilci v stilu vojakov, posledično ga nikjer ni več varno pustit, ker ta naš mali fakin ni niti sekundo pri miru. Tud mi imamo ponoč  vesele urice, mali se ful zbuja. Sma ga navadla da zaspi sam, včasih ga je še treba it mal pobožat, pa dudo popravt, sam kaj ko to spanje ne traja. Zdej že ima kr urnik zbujanja, začne se ob pol 12, pa pol 1, pa okol 2-3 tam je malca, pa prot jutru,....v glavnem men že kronično primanjkuje spanja. Pa sej ok če se zbudi da dam dudo in spi še gre, sam ko pa fant kr ne bi spal user posted image , tko da sma ga včer pač pustla mal zjokat - 15 minut, pa še en dve noči bomo probala tko, ker ni lačne, vodo mu ponudim, sam jaz pač ne morem več dežurat cele noči ob postljiuser posted image , sem pa "vesela" da nimamo samo mi problemov s spanjem, ker pol bi misla da res kej zlo narobe delam.
Glede hrane pa ponavad imamo zjutri mleko, pol okol 11h sadno skutko pa še mal žemljice, pol kosil - dans je jedu golaž pa polento ko velik, pol še pa sadno kašico, zvečer pa mal linota, pol pa še samo mleko čez. Zelenjava mu ne glih diši, pa teh kašic nima rad - riž, koruza, sadne,...
Trenutno spi drugo rundo, pričakujem da bo zdej zdej je konec, jaz sem si pa privošla eno banjico sladoleda pa še en kofe čez user posted image

Pozdrav vsem pa oljubim da bom bolj pridna za javit

A lahko dast eše naju na seznam
Vid 11.11.2007, 2790g, 49 cm, pa 8 zobkov mamo
Hvala

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
29.7.2008 18:15:03   
barika
Mishika, a ti si pa naša iz Celja, auser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mishika)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
29.7.2008 18:17:16   
Mishika
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Mishika, a ti si pa naša iz Celja, auser posted image user posted image user posted image

Ja Barika čist vaša ja user posted image user posted image user posted image , bliz Celja - sej veš kjer teče pivo user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
29.7.2008 19:12:14   
barika
Sej mnde vem kdo siuser posted image , oz. si mislimuser posted image

(odgovor članu Mishika)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
29.7.2008 20:26:03   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Na morju je blo luštno, sam seveda prekratko. Lana je bla pridna, celo noč je prespala tudi v šotoru. Bravo punca user posted image

Bravo Lana!! Dej mi povej kje je spala - a kr na obični blazini za napihn't?

Potepinka... iz slikc je razvidno, da Mark glih tko obožuje sladoled k Kim. Se niti pod razno ne bo sprijaznila s kornetom, če mamo pa mi še neki not user posted image

Ooooo stigla Dajica... sem prov vesela da vam je uspel dopust user posted image

Jest sem pa zdele tko jezna. Soseda sta se na smrt skregala. Sem samo čakala kdaj bo še fizično počilo in bo treba poklicat policijo. joj kako sta se drla. Lana je pa spala in sem ji šla takoj zapret okno, pa sta jo vseeno zbudila user posted image user posted image . No zdej sta se na srečo pomirila. Matr, še mene je kr srce bolelo ko sem poslušala... Zdej vsaj vidim kok ornk se to sliši, morm bolj pazit ko/če se bova midva kej skregala..

Mislm... pa kva mate vi to za ene čudake?? user posted image  Skrajn cajt da se odselte user posted image

tabi... kje pa ste kupli hišo? A zraven tega ta novga hostla?? Sam porka dile... a niso take hiše fuuuull drage - mislm, če kupiš starejšo hišo?? Se mi zdi, da je mogoče cnej parcela in ena montažna hiška?! Loh pa da se motm, sej ste sigurn vse variante premlel user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barika

dejte kakšno idejo. (btv. namazala sem ga z ortoškim pudrom, potem ga bom pa še s cinkovo kremo, sudokrema pa nimam več)

Praška pasta. Brez glasnega smeha user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

Neposredna povezava do sporočila: 4445
29.7.2008 20:30:52   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Na morju je blo luštno, sam seveda prekratko. Lana je bla pridna, celo noč je prespala tudi v šotoru. Bravo punca user posted image

Bravo Lana!! Dej mi povej kje je spala - a kr na obični blazini za napihn't?

Midva imava za v šotor blazino za napihnit njej sva pa vzela jogi od prenosne posteljice, tko da je spala na njem.
Maš prav res je pravi čas da se odselimo, sam še vedno nč nismo naprej kot prej. Čakamo majstra.

Barika ko je imela Lana pred časom tko hdo vneto rito (sej sem tle jamrala) ji ni pomagalo ne sudocrem, ne praška pasta, ne bepanthen, ne teatree, ne nič.. Potem pa mi je svakinja svetovala od walede kremo za vneto ritko tista je pa pomagala v dveh dneh. Pa pleničke zamenjaj.

Torej kdaj se dobimo na zbilju?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
29.7.2008 20:44:45   
tabi
Jooly ja zraven hotela smo.Hiša je z 70ih let ima okrog 300kvadratov pa velik vrt.situacija je pa taka mojmu je mat pred parimi leti pognala parcelo pa še hišo v kateri so živeli.no zdaj je mat to hišo kupla pa je moj prišel do tistega kar mu je pogonila pa še sama sva nekaj dodala.Tko da imava zgornji štuk zase 80kvadratov.tko zaenkrat sva na svojem sam da ni več najemnine.
Skuba men je vseeno kdaj se dobimo samo da je dop.,jaz grem itak vsake 14dni s tamalima tičkom(labodom)kruhka papat datuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4447
29.7.2008 20:56:16   
Tanayya29
tabi ja super,potem me pokliči,ko greš na zbilje,jaz sem zraven doma,a je prav.

No,super,jaz sem za zbilje,vseeno kdaj,predlagam jaz npr. Torek ob desetih ali enajstih?

Scuba
jau ja,tut mi smo imeli ena dva stara soseda,ko sta ponoči non stop razgrajala,sta se napila,in si slišal cel besednjak,in kr neki je letel,jaz ne vem a sta se z omarami obmetavala?glih tko je blo slišatuser posted image .
Tut P. smo klical,je pa potem gospod najdu prek oglasnika drugo gospo in odšel,ta je pa še dollg jokala za njimuser posted image user posted image user posted image ,jao jao....

Dajica in sonchek živjo nazajuser posted image user posted image .

Debeluška,
sem danes šele sedaj pogledala na RR,no lahko sedaj prideš,stan še dela,le Taj že spiuser posted image user posted image user posted image .

pridem nazaj,danes se jaz bašem z mozzarelo in pašteto.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
29.7.2008 21:04:58   
Tanayya29
Dans mam pa jaz čas,no kje ste vse???

Sm pozabla povedat,da je včer Taja osla pičla v podplat,bogi je vreščal...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
29.7.2008 21:05:14   
Tanayya29
Opa,osa sem mislilauser posted image .

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?