|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
29.7.2008 8:23:43   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega!

user posted image  
Mi smo vredu, vse pod kontrolo! user posted image  Tai trenutno spančka, zato ima mamica malo časa, da preveri kaj ste načvekale... user posted image  Dva dni vas nisem brala in je tega res veliko zato upam, da mi bo uspelo...
Aja! Na srečanje me, na žalost ne bo, ker ni prevoza... user posted image  Upam pa, da se boste imele skrajno lepo in računam na kako slikico. user posted image  Na naslednje srečanje pa ZAGOTOVO pridem, pa naj se zgodi karkoli! user posted image
No, zdaj grem pa brat o čem ste ta dva dni debatirale...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
29.7.2008 8:50:14   
Vilma
Sam tolk za info.
Prideva tudi midve z Julijo user posted image
Skupaj z Azzuro in Dašo. user posted image
Sva se prav na hitro zmenili, tko kot je treba, brez kompliciranja. user posted image
No se vidimo, se že veselim. user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
29.7.2008 8:51:26   
lucalu
Lona76 upam, da je Taja že vredu!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
Pa še vprašanje za večkratne mamice: ali bost vzele vse mladiče sabo ali le letošnji letnik?

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
sem dala nekaj novih slikic v album, da vidite kaj sta privlekla babica in dedek iz Barcelone za Tita.....ta 2 sta pa tud posrečena user posted image .

Dinki Tit je pravi user posted image ! Pa kako dober dres!!!

IZVIRNO SPOROČILO: gaya24
Evo nas pomorščake nazaj iz morja. Se kar ne morem navadit, da sem že doma.

gaya24 dobrodošla nazaj!!!
user posted image

Vilma sem brez pametnega nasveta... upam pa, da se čimprej naspiš!!!

user posted image  

No, toliko zaenkrat, zdaj si grem skuhat kavico, potem pa naprej... user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
29.7.2008 9:22:11   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: tina50
včeraj zvečer smo prišli iz morja

tina50 dobrodošla nazaj!!!
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nasy
Drugače pa sem dodala par novih slikic v album

Nasy Maša je prava lepotička!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katiandi
Sem dodala nekaj slik v album, tudi 2 zobeka sta na eni fotki.

Katiandi Jaka je pravi zakladek... user posted image  Pa bravo za zobka!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08
mi smo se vrnili iz pocitnic

pomlad08 dobrodošla nazaj!!!
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Kako ste kaj danes? Pa včeri? ni kere zalilo? Mismo meli poplave po hiši, naš miško je pa vso akcijo prespal.

Kar se pa tiče dojenja pa vem, da smo meli pri nas prave borbe. Živima pri njegovih in seveda je moja tašča najbolj pametna in mi je težila vsak dan, da tudi, če mi kr šprica ven mleko to nič ne pomeni, ampak da imam nekvlitetno mleko in da se mali ne redi in ga matrama in se ji smili in da nenormalno velko joka. Pa ni jokal drgač kot pa takrat, ko je bil lačen. Je pa res velko jedu na začetku, ker je bil bolj mali in je zgleda mogu nadoknadit. Pa ni pomagalo, da sem ji od nevemkolkih zdravnikov, patronažnih dala mnenja, da morem čim dlje dojit, ona je vedla najboljš in se ji je Luka smili, ker sma ga tk matrala. Ko pa mi ga enkrat ni hotla dat, ko se je jokal in je bil lačen pa je rekla, da bo ona poskrbela za njega, se mi je pa skor utrgalo. Kregali smo se, mali se je jokal, ko malo zmešan pa ga ni hotla dat in na koncu je Luka zaspal od utrujenosti. Takrat sem pa potegnala črto in ji ga kakih 14 dni sploh nisem dala, pozdravla sma jo ini tio je blo to. Povedla sem ji tud, da bom vesela vsakega nasveta, vendar pa ni mus, da ga bom upoštevala in da bom dojila in ne bom nič dodajala, ker je moj otrok in bom nardila tako kot se meni zdi za njega najboljš in da če bo treba ga bom pa dojila tud 24 ur na dan!

Upam, da ni bilo prehudo kar se tiče poplav... user posted image user posted image user posted image  Kar se pa tašče tiče: user posted image

Ups... zdaj me pa detece kliče, kasneje naprej... Pa UŽIVAJTE DANES!!!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
29.7.2008 16:45:30   
Ursi2
Živjo!
Kako ste se imele danes?Sem mislila, da bom mogoče lahk prišla, pa imama avto na servisu. user posted image
Pomoje ste se mogle ful fajn imet. No, pa mogoč kdaj drugič.
A ete kaj me zanima. Ali mislite, da je možno, da mojega user posted image  šravfa po Calgelu. Opažam, da ga zdej precej matra pa isto jem, nič na novo kot pa prej, ampak tk fejst joka in potem končno kaka in je čist tekoče in čist zeleno. Kot špinača. Pa razmišljam, da bi lahko bil Calgel kriv. Namažem mu mogoč čez dan enkkrat, pa zvečer in če fejst jamra in si v usta kaj tiši še ponoč. To delam zdej od sobote, ker sem bla prepričana, da je zobek. Ampak zgleda, da ni, ker ni kaj videt.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
29.7.2008 16:47:18   
Špela100
Ja ma kaj ste vse na srečanju, al kaj???user posted image user posted image user posted image

Jaz sem vam vsem po Vilmi poslala pozdravčke, srečanja se pa nisem mogla udeležit, ker imam tako gužvo...moram vse ddv-je naredit...ja no to sem vzela v zakup, ko sem postala samostojna .user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo ok, v četrtek imamo cepljenje, cepili smo tudi proti rota virusu, tako, da ja smo v klubu rotary .user posted image user posted image user posted image
Tudi iz hrbta na trebušček smo se začeli obračati, pa majhna izboklinica nakazuje  prihajajoči zobek...tako, da nam dogaja 100/h.user posted image

Ursi...dobra si tole s taščouser posted image ...meni ni čisto nič naredila, pa je ne prenesem v bližini ta malega....groza...ona bi ga mečkala, jaz pa ne pustim. user posted image Ko gre, sem cela potna od živcev. Ne moreš verjet. Tast pa še hujš varianta. Tečni so mi do konca.

V glavnem jaz na tvojem mestu bi popuser posted image ...., že na mojem se nerviram...
In v glavnem: ta malega doji dokler boš lahko, zapomni si, da nekvalitetnega mleka ni, ker je mamino najboljše, še če je mama podhranjena in ne uživa dobre hrane, je mamino mleko najboljše in če se da do 6. meseca. In naj neha pametart. tvojemu pa pokaži stran dojenje.net in naj si tam vse prebere...

zaenkrat to, šibamuser posted image naprej kljukat ddv-je dokler ta mali user posted image spi, potem moram pa spet bit 100% njegova

< Sporočilo je popravil Špela100 -- 29.7.2008 16:48:42 >

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
29.7.2008 21:24:47   
Pingvinčica
Pa kje ste vse danes? Menda ne več na srečanju. user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da ste se imele maksimalno lepo in ste uživale še za vse nas, ki nas ni bilo zraven. Upam, da bojo kmalu kakšne slikce gor. 

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
29.7.2008 23:27:42   
gaya24
Hojla!

Da se še js mal javim...sem sam zvečer na netu, ker so zdaj takšni lepi dnevi in smo skoz odzunaj.

Me zanima kako ste se imele na srečanju? Pomojem ful fajn... Joj js bi tud prišla, če ne bi šele v soboto prišli z morja. Mamo v Lj v Mostecu stanovanje tak, da mi sploh ne bi blo panike, ker je to kr zraven ZOO-ja. No pa drugič.

Drugač pa...mi smo danes bazen postavli pred hišo in Maj se je že kopal, js pa tudi z njim user posted image .

Vidim, da vse že spite...grem tud js v meževo deželo.

Lahko noč

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
29.7.2008 23:54:20   
gaya24
Sem dala par slikic z morja gor, tiste ki niso ble prevelike. user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
30.7.2008 7:52:39   
san
dobro jutro na hitro, ker ravno gremo na pogreb, pa nas ves dan ne bo....

včeraj je bilo prav luštnouser posted image in sem vesela, da mi je uspelo priti in spoznati tiste, ki so bile na srečanjuuser posted image . naši zakladki so prav vsi res srčkani in včeraj so bili vsi zelo pridniuser posted image user posted image . mislim, da nas je prišlo 9... upam, da nisem katere pozabila...od tega sta bila le tit in urban edina princa med princeskamiuser posted image . tiste, ki vam tokrat ni uspelo, si že sedaj rezervirajte september, ker bo ponovitev.

toliko na hitro, mali se pritožuje

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
30.7.2008 8:03:17   
pomlad08
dobro jutro!
midva sva imela vceraj pregled, tehtamo ze 8300g (stari pa smo 4 mesece)! sem bila pa razocarana nad pediatrinjo, ker sploh ni bila vesela, da se tako dobro redi, je samo rekla: ja, sej ce je dojen, kaj pa cmo... ?!? kako pa vase pediatrinje komentirajo - npr. pri tebi, Dinki? jaz točno vem, ker povsod tako piše, da za dojenegea otroka ni nobene zgornje omejitve, koliko naj se ne bi smel zredit.

aja, pa še eno vprašanje, za tiste, ki ste iz LJ ali okolice:

kje ste opravili UZ kolkov? mi smo naročeni v ZD Bežigrad, ampak šele 17. 9., ko bomo stari že skoraj pol leta, kar je ful pozno. zato bi rada poklicala še v kakšen drug ZD, kakšna je vrsta, mogoče mi uspe kakšen avgustovski datum dobit.

lp

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
30.7.2008 8:41:53   
Naša črtica koraka
dobro jutro,
večraj sem imela lep namen, da se javim, pa je anja bila ubogica, nekja jo je šravfalo, da je prdrkala ... potem sem pa kar z njo ležala, njen trebušček je bil lepo ob mojem, pa močno je moj prst stiskala v svoji rokici ... ne vem kje bi ga polomila ... morda je bila kriva voda, spila jo je dva pokrovčka ... tako fino se mi je zdelo, da je kar znala pit iz pokravočka, da sem ji dala kar 2.

Včeraj smo mi ostali v zoo-ju do pol petih. Sem matiji rekla, da lev tako zarjove, da "te kar strah rata" , no in ko sva bila pri medvedu se je kralj živali res oglasil. S polovično jakostjo sicer, a je bilo dovolj, da mi mali ni verjel ... ne, mami to je pošast, to ni lev user posted image .

Včeraj je bilo tako vroče ... poznam zoo, ampak moji od vročine in vsega novega zaposleni možgančki niso bili sposobni preorganizirat našo druščino v kakšno prijetnejšo senčko ... tam pri valilnici in morskemu levu sem našla kar prijentne kotičke.

Prav prijetno vas je bilo spoznat vas in vaše princese in princa "v živo". Očarljivi vsi po vrsti so naši dojenčki. In kako so "štekali", da so mamice na čveki in morajo biti od srednje do zelo pridni user posted image .

Tako, zdaj je pa sine vstal ... čaka me borba: ali jesti zmrznjen Fruchtverge zdaj ali po zajtrku user posted image  

Lep, sončen dan bo,

uživajte vse1

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
30.7.2008 8:43:37   
Vilma
Dobro jutro čvekice user posted image
Ja včeraj na srečanju je bilo lepo, res nas je bilo 9 marčevk, kar se mi zdi v času dopustov veliko. Lepo vas je bilo spoznat, zdaj bo lažje čvekat, ko so nicki dobili tudi obraze. user posted image  
Tudi naši Juliji je srečanje pasalo, je doma potem spala 2 uri in pol brez zbujanja, kar se že doooolgo ni zgodilo. user posted image  
Špela kot sem ti sporočila, sem tvoj sms vidla šele doma, tako da nisem uspela prenest pozdravčke. Jih pa bodo punce vidle tukaj gor. user posted image  
Mi smo od pol šeste pokonci, Julija zdaj spi, mene pa čaka pospravljanje po stanovanju, potem pa malo sprehoda dokler še ni prevroče.
Mejte se punce in tiste, ki ste slikale na srečanju, dajte kakšne fotke gor.
Pozdravčki

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
30.7.2008 9:59:07   
Špela100
Ja kako lepo...9 vas je bilo na srečanju, res super številka za poletje. Vam prav mal zavidam user posted image user posted image user posted image . In berem, da so bile princeske v večini...res moram rezervirat termin za september, da se vam pridružim...bo imel Maks ful za zbirat med puncami user posted image user posted image user posted image . Upam, da ste se naklepetale še za nas.

Danes se mi pa tako spi, sem šla ful pozno spat, pa itak je bil že pol osmih alarm, tako, da po moje bom danes kar z glavo v tipkovnico udarla.user posted image

Ja Vilma nič hudega, če si šele doma videla sms...sem bila ravno za računalnikom pa sem ti poslala pozdravčke.

Uživajte dan

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
30.7.2008 11:12:01   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

dobro jutro!
midva sva imela vceraj pregled, tehtamo ze 8300g (stari pa smo 4 mesece)! sem bila pa razocarana nad pediatrinjo, ker sploh ni bila vesela, da se tako dobro redi, je samo rekla: ja, sej ce je dojen, kaj pa cmo... ?!? kako pa vase pediatrinje komentirajo - npr. pri tebi, Dinki? jaz točno vem, ker povsod tako piše, da za dojenegea otroka ni nobene zgornje omejitve, koliko naj se ne bi smel zredit.

aja, pa še eno vprašanje, za tiste, ki ste iz LJ ali okolice:

kje ste opravili UZ kolkov? mi smo naročeni v ZD Bežigrad, ampak šele 17. 9., ko bomo stari že skoraj pol leta, kar je ful pozno. zato bi rada poklicala še v kakšen drug ZD, kakšna je vrsta, mogoče mi uspe kakšen avgustovski datum dobit.

lp

Pomlad08, ti bom pa jaz čestitala - tebi in tvojemu zakladku user posted image user posted image user posted image  če je že pediatrinja tako smotana. Tako kot si napisala, dokler je otrok samo dojen, ni zgornje meje...nastajajo čisto drugačne maščobne celice kot potem ko preidemo na GH, tako da bravo obema user posted image . Naša pediatrinja nas zmeraj pohvali in reče bravo mami..,pravi da sva neverjetno dobro uigran par glede tega user posted image .

UZ kolkov pa sva tudi midva imela v ZD Bežigrad, za kje drugje ne vem.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 30.7.2008 11:21:20 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
30.7.2008 11:19:18   
Dinki
Ja, včeraj je bilo zares lepo. Tudi jaz sem zeloooo vesela, da sem vas nekatere spoznala user posted image . Vsekakor je za ponoviti še kdaj.
Tudi jaz in Tit sva tako kot NČK še nekaj časa ostala v ZOOju....Tit je pančkal, mami pa se je naužila živalske lepote user posted image . Za sprehajat se je prav luštno ker je ves čas naravna senčka pa še makedam kar je za Tita uspavalo user posted image .

Jaz imam le nekaj fotkic...ne vem zakaj sem tako malo fotkala...jih bom dala malo kasneje gor.

Gaya24, slikice so krasne....vsi ste simpatični....predvidevam, da sta na slikicah poleg Maja še mami in oči.

Joooj, je Tit taka tečka danes da sploh še ni zaspal od kar je vstal....no vsaj ponoči je bilo bolje....ima pa mišek moj skoz zamašen nosek pa še kašljat je začel user posted image ....če ne bo danes prenehalo, grem jutri k P.

Uživajte.....HUD alarm......

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
30.7.2008 11:34:26   
Lona76
Živjo!
Včeraj na srečanju je bilo super. Ja kljub temu da je več fantkov kot punčk med marčevci, so včeraj punčke gladko vodile. Kje ste bila mamice fantkov. Jih že zdaj skrivate????user posted image user posted image
Naša Taja je bila ponoči full full pridna ampak je pa zjutraj tečkala. Očitno jo je včerajšni izlet v zoo zmatral, ker mi včeraj popoldne ni spala, potem pa je ponoči se prvič zbudila ob 4:30. Zadnje čase se zbuja med 24-1. Tko da je blo super. Zjutraj pa ni hotla zaspati se je drla k mali hudiček. Po moje je cel blok zbudila user posted image . Je pa bila zaspana full. Pol pa igrat se ni hotla, je hotla da jo nosim po stanovanju gor in dol. Misli da bo tkao kot včeraj v zoo k sem jo po celmu zoo nosila ker se je v vozičku drla. Ja malo gre ne pa cel dan. No in po mukah je zaspala in sedaj spi že 1,5 ure. Miru itak nobenega nimam ker je doma še Tilen in se je treba še z njim ukvarjat. Po včerajšnem srečanju tudi on ni spal doma in je bil zvečer user posted image user posted image . Dons se mu pa tudi vidi da mu primanjkuje spanca. Za vsak drekec joka. Tko da danes bo kosilo ob enih in spat!!!
Pomlad08 user posted image user posted image user posted image  za tako lepo napredovanje. Ne vem, zakaj ne pohvali otroka če lepo napreduje. No sej mene je pa sestra skos matrala da se premalo redi. Zdej k je pa na umetnem je pa ornk okrogla. Se ji nikjer ne vidi, da je bla kdaj bl pri suhih.user posted image  Jaz sem peljala našo na UZ kolkov v ZD Šiška. Pa nimam več številke. Poglej na net. Upam, da dobiš kaj prej datum, sam zdej so dopusti tko da bo po moje povsod kriza.
Zdej pa grem se je škratek zbudu. se smeji hvala bogu.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
30.7.2008 13:49:03   
Dinki
Kje ste čvekice danes vse? user posted image
No, jaz sem opravila svojo domačo nalogo in dala gor vseh 5 fotk, ki sem jih naredila včeraj. Žal mene ni nikjer gor, tako da pričakujem da jih objavi še katera druga.

Za vse tiste, ki niste bile z nami vam sporočam, da sem album zaklenila - taka je bila želja nas vseh tam. Geslo vam lahko pošljem na ZS. Prisotne na srečanju smo bile: NČK, Azzurra, Zofy, Perp, San, Lona76, Vilma, jaz in še ena punca, ki ne čveka z nami, je pa prav tako marčevka.
Za tiste, ki ste bile, je geslo tako, kot smo se zmenile. Če je katera pozabila - prav tako pošljem na ZS user posted image .

Toliko od mene,
pridne bodite user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
30.7.2008 14:05:51   
Azzurra
Se strinjam, da bo treba srečanje ponovit. No, jaz upam, da nam bo prišlo v navado user posted image  
Ja, pa sem res potem tik pred smerokazom KP zavila kar nekam v levo, čeprav mi je navigacija sugerirala...ZAVIJTE DESNO, ZAVIJTE DESNO...PRERAČUNAVAM...VOZITE 200 METROV NATO ZAVIJTE DESNO... user posted image user posted image user posted image  Jaz sem kar peljala proti Rudniku. Sem si pa samo na hitro ogledala trgovinice, pa sem potem Daši dala jest in ko sva končali, je bila ura skoraj tri in sem rekla "now or never" - ker od Rudnika proti avtocesti nekaj delajo in sem kar malo cviknila, da bom nabasala na gužvo, pa sem se raje odpravila, na žalost praznih rok, ma bom že nadoknadila drugič.

V glavnem, je bilo res lepo. Same fajn punce, večina mladih mamic, še dobro, da dvigujem povprečje user posted image  
In otroci so se meni zdeli blazno pridni, sej sploh ne vem, če je kateri kaj jokal, meni se ni zdelo.
Daša ni nič posebej reagirala na izlet, čisto normalno se je obnašala, nič več  in nič manj spala. Popoldne smo se potem še z Liamom obmetavali z vodnimi baloni in se igrali na dvorišču, pa (nenapovedane user posted image ) obiske smo tudi še dobili, zvečer (!) je še prišel tata in sva potem skopala vsak enega in se počasi tudi midva odpravila počivat. Prav lep dan je bil. Slike bodo, ne obljubim nič kdaj, ker pri nas je tata pc mojster in stalno neki nadgrajuje, tako da enkrat vtakneš kabel tu, drugič tam, tretjič je že nek drug kabel, tako da jaz dvignem roke in rečem "na, tu imaš, pretoči slike na pc", samo prosti čas je pa že druga zgodba, tako da ko bo utegnil, upam, da enkrat te dni.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
30.7.2008 14:13:04   
Špela100
A slikce ste pa zaklenile user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
30.7.2008 14:35:04   
Zofy
Bravo Dinki za slikice user posted image

Srečanje je bilo res luštno, kljub vročini user posted image . Bomo ponovile septembra, a ne?
Joj, Julija kliče...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
30.7.2008 15:07:50   
terida
Prisotne na srečanju smo bile: NČK, Azzurra, Zofy, Perp, San, Lona76, Vilma, jaz in še ena punca, ki ne čveka z nami, je pa prav tako marčevka.

Živjo Marčevke!

Jaz sem tista, o kateri govori Dinki. Pravkar sem se včlanila na RR in v prihodnosti bom tudi jaz kaj poklepetala z vami. Tudi sama sem Marčevka - moja Erika je rojena 16. 3. 2008.

Srečanje je bilo super - mogoče bi popravila samo vreme. Bilo je res vroče!

Imam pa eno vprašanje za vas. Ste mogoče opazile, da vam kakšna hrana naredi več mleka kot druga? Moja Erika je namreč še kar suhcena (posebej v primerjavi z nekaterimi korenjaki, ki sem jih videla na srečanju :)) in večkrat sem se že spraševala ali imam dovolj mleka (je še vedno polno dojena). Opazila sem, da se mi zaloga MOČNO poveča, ko pojem hot horse. Pri drugi hrani pa ni kake bistvene razlike...

Toliko za prvič, lepo se imejte!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
30.7.2008 15:17:41   
Zofy
Buuuuuuser posted image user posted image user posted image Sem dobila menstro user posted image user posted image user posted image

In pričakujem, da bo tekla v potokih, ker se mi ni čisto maternica spucala. Moram pa reči, da sem jo pričakovala, ker sem čutila ovulacijo 14 dni nazaj. Se je pa sploh nisem razveselila.

A je možno, da je bila zato Julija tečna, ker ji je mleko smrdelo? Eni pravijo, da med mentruacijo mleko smrdi oz. ima drugačen okus in nekateri malčki ga odklanjajo...bajeuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
30.7.2008 15:28:22   
Zofy
Hejla Terida, welcomeuser posted image Sej veš katera sem jaz Zofy... hvala za mail user posted image

Glede mleka pa sem jaz opazila edino, da ga imam ful več, če počivam. Če pa ful laufam naokrog, pa ga kar primankuje oz. ga je glih la glih.

Šibam zdaj v mesto...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
30.7.2008 15:44:54   
Ursi2
Pomlad 08 čestitam za tako lepo napredovanje. Kar tako naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image

Terida, dobrodošla!

Gaya24, FUL luškane slikice. Res ste taka lepa družinica.

Mi pa se mamo prav fajn. Sicer zgleda, da more za nazaj malo nadoknadit, ker kar veliko spi, ampak sej je čist ok.
Sem že mislila, da mogoče ga niso zobki zabavali, ker ni blo nič videt, razdražen in tak malo bolj čuden je pa že en teden. No dans ponoči pa je zaspal okoli 22 in se je potem zbudil ob 2. Pa sem mislila, da bo jedu, pa se je ful razkuru, ko sem mu hotla dat joško. Totalno dretje, pol sem ga pa začela malo nosit okrog, se je pa umiru, sam tk me je fejst držal pa jamral, res fejst jamral in mi grizu ramo. Pol sem mu pa po  enih 30min pa namazala s Calgelom, ker sem vidla, da ne bo šlo drgač in je v petih min. zaspal nazaj, pol pa spal do 7, je jedu par min in spal do 10. Pol sma šla pa na sprehod, sma prišla domov, je ob 12.30 že spet spal nekje do 13.15. in sedaj spet spi od ene 15. Revček. Semu vidi, da je cel teden slabo spal.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?