Azzurra
|
Se strinjam, da bo treba srečanje ponovit. No, jaz upam, da nam bo prišlo v navado Ja, pa sem res potem tik pred smerokazom KP zavila kar nekam v levo, čeprav mi je navigacija sugerirala...ZAVIJTE DESNO, ZAVIJTE DESNO...PRERAČUNAVAM...VOZITE 200 METROV NATO ZAVIJTE DESNO... Jaz sem kar peljala proti Rudniku. Sem si pa samo na hitro ogledala trgovinice, pa sem potem Daši dala jest in ko sva končali, je bila ura skoraj tri in sem rekla "now or never" - ker od Rudnika proti avtocesti nekaj delajo in sem kar malo cviknila, da bom nabasala na gužvo, pa sem se raje odpravila, na žalost praznih rok, ma bom že nadoknadila drugič. V glavnem, je bilo res lepo. Same fajn punce, večina mladih mamic, še dobro, da dvigujem povprečje In otroci so se meni zdeli blazno pridni, sej sploh ne vem, če je kateri kaj jokal, meni se ni zdelo. Daša ni nič posebej reagirala na izlet, čisto normalno se je obnašala, nič več in nič manj spala. Popoldne smo se potem še z Liamom obmetavali z vodnimi baloni in se igrali na dvorišču, pa (nenapovedane ) obiske smo tudi še dobili, zvečer (!) je še prišel tata in sva potem skopala vsak enega in se počasi tudi midva odpravila počivat. Prav lep dan je bil. Slike bodo, ne obljubim nič kdaj, ker pri nas je tata pc mojster in stalno neki nadgrajuje, tako da enkrat vtakneš kabel tu, drugič tam, tretjič je že nek drug kabel, tako da jaz dvignem roke in rečem "na, tu imaš, pretoči slike na pc", samo prosti čas je pa že druga zgodba, tako da ko bo utegnil, upam, da enkrat te dni.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|