r1ta
|
Ojla punce! No danes sem spoznala še tretjo Anino vzojiteljico. Ko sem prišla po Ano je revica stala pri vratih in jokala na vso moč. Potem mi je vzgojiteljica povedala, da je začela jokati, ko so se spravljali h kosilu in ni hotela sedeti za mizo. To je bilo ob 11.30, jaz pa sem jo dvignila ob 12.45. Se pravi, da je jokala celo uro in še malo zraven. Vzgojiteljica mi je rekla, da pomaga če jo ima na rokah, toda ona za to nima časa, ker mora poskrbeti za druge otroke. Ko sem prišla po njo je v stolčku sameval samo en dojenček, ostali so že spali ali pa jih danes ni bilo v vrtcu. Potem se je pa prikazala še pomočnica. Torej bili sta dve in nista imeli toliko jeb** časa, da vsaj umirita mojega otroka preden ga dvignem. Takoj sem dobila slab občutek glede te ženske, potem sem videla, da je Ana revica res jokala dolgo, ker je imela čisto rdeče oči, smrkava okoli noska in umazaih ust od tisto malo kosila, ki ga je poskusila. Še to ji niso očistile. Rekla mi je, da se je lepo igrala z otroci, drugače pa je veliko jokala. V dnevnik pa je zapisala enako. Zelo kratko in hladno. Vam povem, da me kar srce boli. Pa najbolj me jezi to, ko sem sama delala v vrtcu in vem kakšne zverine znajo biti ene babe, ki jim že otrokova oblačila ne pašejo, če je pa dete sitno, so pa sploh nataknjene. In jezi me, da si je to ženšče zafuralo dober odnos z menoj samo zaradi prvega vtisa, ki sem ga zaradi jokajočega otroka dobila. In vem, da bom pri njej picajzlasta! Pa ne vem zdaj ali se naj jezim na njo ali na sebe, vsekakor se mi pa smili moje revše, ki je bilo cel dan zaradi tega čisto aut . Po drugi strani si pa rečem: " Jebelacesta nisem se matrala za njo 36 ur, zato da mi bo po par ur skupaj jokala plus tega, da pošteno preplačam ta vrtec. 35 eurov sem jim dala danes za to, da so jo pustile jokat! Mater jim leno!