|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
25.7.2008 8:44:30   
Naja30
r1ta faca si! user posted image  S pospravljanjem. Verjamem, da imaš kot da bi kdo bombo vrgel. 3 res niso mačji kašelj.
Previjanje je pri nas kakor kdaj. Včasih je trmasta in hoče za vsako ceno biti naga (kot danes pred zajtrkom, ko je naga hotla jest user posted image ) in jo ponavadi tudi pustim kakšnih 5-10minut. Večinoma pa kar gre, no. Se ne smem pritoževat. Zadnje čase jo pogosto kar stoje previjem.

Meni pa povejte, če svoje že kaj dajete na kahlico?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
25.7.2008 8:46:42   
emaa
Jaz poskušam enega navadit, najprej Luko, ker ima stalno vneto rit, za vsako stvar, ima občutljivo kožo

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
25.7.2008 9:37:10   
r1ta
Včasih ko sama izrazi željo jo dam na kahlico, ampak to je menda res samo ene 2x na teden. Ne bom hitela. Bo že!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
25.7.2008 10:41:24   
Nina00
Rita1 pri nas je previjanje kakor kdaj. trenutno se zamoti s kremo, ki jo odpre in se potem maže po rokah in nogah - na debelo, seveda user posted image  
Ga pa damo na kahlico kadar vidimo, da se je začel napenjat. Sedaj ga že samo vprašaš, če bi šel na kahlico kakat, pa navadno veselo oddrvi do kopalnice (če seveda ne dela kaj zelo zanimivega tisti trenutek). Potem se pokaka v kahlico in ves ponosen pomaga drekec strest v školjko, pa potegne vodo, pomaha kakcu papa in spusti pokrov od školjke. Prav luštno.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
25.7.2008 12:28:09   
Naja30
Nina super! Tija se tudi rada usede na kahlico, ampak kakor hitro se usede, že tudi vstaja. user posted image  Raje naga leta okoli in potem na tepih lula. user posted image  Malo se razmišljala, ali bi začeli z odvajanjem od plenic, ampak je čisto prehitro. Ni še zrela za to. Verjetno bo v vrtcu drugače, ko bo vidla ostale in jih bo posnemala.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
25.7.2008 18:01:28   
Nina00
Naja, saj mi Jona tudi še ne odvajamo od plenic. Ga bomo začeli, ko bo povedal, da ga tišči. Tako ga pa lovimo in včasih tudi zamudimo. Je pa lepo videt, ko se vsakič, ko se vsede na kahlico tako napenja in se sigurno vsaj malo polula. Pri eni babi pa uporablja nastavek za stranišče v kombinaciji s pručko, da gor zleze - tudi zelo ponosno. Za sedaj smo že zelo veseli, da ve za kaj je kahlica in stranišče user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
25.7.2008 19:20:26   
Naja30
Vidiš, Tija pa ne mara nastavka. Noče se gor usest in fertik. Pa bo že, ko bo čas za to.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
25.7.2008 23:59:17   
r1ta
Ojla punce!

No danes sem spoznala še tretjo Anino vzojiteljico. Ko sem prišla po Ano je revica stala pri vratih in jokala na vso moč. Potem mi je vzgojiteljica povedala, da je začela jokati, ko so se spravljali h kosilu in ni hotela sedeti za mizo. To je bilo ob 11.30, jaz pa sem jo dvignila ob 12.45. Se pravi, da je jokala celo uro in še malo zraven. Vzgojiteljica mi je rekla, da pomaga če jo ima na rokah, toda ona za to nima časa, ker mora poskrbeti za druge otroke. Ko sem prišla po njo je v stolčku sameval samo en dojenček, ostali so že spali ali pa jih danes ni bilo v vrtcu. Potem se je pa prikazala še pomočnica. Torej bili sta dve in nista imeli toliko jeb** časa, da vsaj umirita mojega otroka preden ga dvignem. user posted image user posted image  Takoj sem dobila slab občutek glede te ženske, potem sem videla, da je Ana revica res jokala dolgo, ker je imela čisto rdeče oči, smrkava okoli noska in umazaih ust od tisto malo kosila, ki ga je poskusila. Še to ji niso očistile. Rekla mi je, da se je lepo igrala z otroci, drugače pa je veliko jokala. V dnevnik pa je zapisala enako. Zelo kratko in hladno.
Vam povem, da me kar srce boli. Pa najbolj me jezi to, ko sem sama delala v vrtcu in vem kakšne zverine znajo biti ene babe, ki jim že otrokova oblačila ne pašejo, če je pa dete sitno, so pa sploh nataknjene. In jezi me, da si je to ženšče zafuralo dober odnos z menoj samo zaradi prvega vtisa, ki sem ga zaradi jokajočega otroka dobila. In vem, da bom pri njej picajzlasta! Pa ne vem zdaj ali se naj jezim na njo ali na sebe, vsekakor se mi pa smili moje revše, ki je bilo cel dan zaradi tega čisto autuser posted image . Po drugi strani si pa rečem: " Jebelacesta nisem se matrala za njo 36 ur, zato da mi bo po par ur skupaj jokala plus tega, da pošteno preplačam ta vrtec. 35 eurov sem jim dala danes za to, da so jo pustile jokat! Mater jim leno!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
26.7.2008 9:33:55   
Shorty_
r1ta ne me narobe razumet ampak take občutke imamo vse ko damao otroka v vrtec in joka, vendar čez nekaj časa ugotoviš da ni vse tako črno kot zgleda. ko je meni vzgojiteljica rekla danes je pa jokala ker je ne morem imet skoz na rokah, in sem videla Niko objokano me je bila groza, vendar čez dva dni se je Nika igrala kot ostali, ker jim je bila enakopravno ker so vse cartale enako.

no hočem povedat da morda bodi res malo bolj pozorna na dotično vzgojiteljico, drugače pa je jok v večini spremljevalec prvih tednov vrtca.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zate in za Ano-Lu.

No midve z Niko že cel teden uživava ker sem na bolniški zaradi modrostnega zobkauser posted image   No zdej sem že ok antibiotike še jem do ponedeljka, ampakgremv pon. že delat Nika pa v vrtec do četrtke v petek zgodaj zjutraj pa šibamo na morje, vsaj upam da nam ugotovijo zakaj ga avto sračka in to popravijo.

No mi na kahlico še ne grmo sicer se nanjo vsede vsake toliko časa medtem ko grem jaz lulat ampak to je tudi vse, septembra tako ali tako začnejo v vrtcu z navajanjem tako da, bomo tudi doma začeli bolj aktivno.

no držite pesti da ostanemo zdravi in se Niki še mali prehladek pozdravi ter da bo lepo vreme na dopustuuser posted image

LP Shorty

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
27.7.2008 16:22:32   
Naja30
Da nas vržem na prvo stran.user posted image

Nimam veliko časa, ker grem na plažo. user posted image  Tukaj je tako lepo vreme, morje in sonce vabita.

Lepo se imejte, drage moje. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
27.7.2008 19:11:47   
r1ta
Evo, mi smo spet v stari zasedbi. Otročke smo včeraj peljali v Frankfurt, vmes pa smo skočili še v Movie park Germany. Čisti nateg! Vmes je začelo še deževati in grmeti, tako da so bili vsi vrtiljaki in ostala igrala izključeni, tako da smo čakali kdaj se bomo lahko malo popeljali. Drugače pa tale park res ni čisto nič posebnega. Dolgčas!

Danes smo prispeli nazaj domov, malo sem spravila stanovanje v red, Ančka se je pa cel popoldan tako lepo igrala, da kar nisem vedela za njo. Se pa pozna, da sta v stanovanju dva otroka manj. Mi kar pošteno manjkata in ju pogrešam! Smo le bili 5 tednov skupaj. Ana zaenkrat še ne kaže znakov pogrešanja, prej se mi zdi, da je vesela, da naju ima samo zase.user posted image

Upam,da ste tudi ve preživele lep vikend!

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
28.7.2008 15:08:58   
Naja30
Da nas spet potegnem na prvo stran. user posted image

Punce, bo katera tisti teden med 12.-15. avgustom za kavico nekje v Lj? Z emo sva se že nekaj dogovarjali, pa me zanima, če je še katera za? shorty, essa? moj_moj je tudi za. Pa če še katera, naj se javi. Da bi se dobile npr. dopoldan, če pa katera ne more, pa lahko tudi pozno popoldan.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
28.7.2008 15:09:43   
Naja30
r1ta pridna, da pospravljaš. Meni se pa ne da. user posted image   user posted image  Delo bo počakalo, samo kaj, ko me tako nervira nered.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
28.7.2008 15:21:36   
emaa
ah že pri dveh ni tako pospravljeno, pa me en gane, če komu ni prav, lahko sam pospravi. Sem nekaj na čveku v tri dni odgovarjala, pa res ne bom več, ker tak trop nestrpnih in napadalnih žensk, ko pa tam piše, adijo. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
28.7.2008 15:53:02   
Naja30
ema, sem brala, ja. Pa kaj se sekiraš! Saj to so ene in iste. Saj na vsaki temi iščejo kreganje. Meni gre to na živce predvsem pri temah, ki me res zanimajo. Res me zanima, kam se lahko obrneš... Pol pa se začne obračanje besed in podj... Sem tud tam tako napisala. Škoda, ker ni dal na kakšen drug forum. Pa saj bi bilo isto. Tako da brez veze, ne sekiraj se za trop kokošk. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
28.7.2008 16:19:35   
emaa
Naja se en sekiram, zadeva pa letela na to temo, amapk na nivo komunikacije na večini forumov, zato ker se eni in isti osebki neki skoz repenčijo na vseh temah. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
28.7.2008 16:27:51   
Naja30
Ja, sej to sem tudi jaz misla. Ene in iste, samo smetijo. Pa na čveku ajd, še štekam, na drugih temah je pa že prav grdo.

Nima veze.
ema, tisti teden po 12.8. si fraj?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
28.7.2008 16:32:50   
emaa
Do 27.8. sem sigurno še fraj

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
28.7.2008 16:50:05   
Naja30
No super, pol bom pa še z moj_moj kontaktirala in shorty, če želi in še katera? Fajn, se bomo zmenile. Sem vesela. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
28.7.2008 20:51:28   
Shorty_
lubice moje ja vem moj čvek je problem samo nimam kej dkler nimam konkretnega razloga za brisanje......

Drugače pa ja jz se vrnem ravno 11.8. vrnem z dopustauser posted image user posted image do 18.8. mam dopust tako da se vidimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
28.7.2008 22:06:11   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: shorty

lubice moje ja vem moj čvek je problem samo nimam kej dkler nimam konkretnega razloga za brisanje......

Drugače pa ja jz se vrnem ravno 11.8. vrnem z dopustauser posted image user posted image do 18.8. mam dopust tako da se vidimouser posted image user posted image user posted image

Prvega stavka sploh ne razumem, kaj si hotla povedat. user posted image

nad drugim stavkom pa sem navdušena. Itak imam tvojo št. in ti magari javim po sms-ju kraj in čas srečanja. user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
28.7.2008 22:08:05   
Naja30
Aja, shorty, že štekam. Sploh nisem pomisla, da si TI moderatorka tam! ti ti ti! user posted image  Briši vse, razen naju z emo! user posted image user posted image
Mah, saj je brezveze. Tudi če brišeš, ene se itak skoz vtikujejo v vsako temo. Ena bo zbrisana, 3 pa že na novo zasvinjane.

Lepo se imej na dopustu! user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
28.7.2008 22:10:59   
emaa
Itak, da se velik ne da naredit, pač nimajo drugega posla, kot da se vtikujejo. Shorty super, da se vidimo, lahko mi številko pošlješ na zs, pa sem na vrtcih vidla, da ste v kekcu, zraven moje službe, sam da naša nista noter prišla. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
29.7.2008 10:17:08   
r1ta
Oj!

Eh emamair, nima se smisla sekirat zaradi tistega pisanja. Ženske samo čakajo, da bodo lahko nekoga zabile! Če mene vprašaš gre za zafrustrirane babe, ki jim je v življenju strašno dolgčas, pa še hudobne so povrhu!

Pri nas ni nič novega razen tega, da smo vsi trije padli v neko depresijo. Prav prazno je brez dveh otrok. Nekaj nam manjka! Ana ju je tudi začela klicati in iskati po stanovanju.
Jutri pa spet vrtec. Včeraj smo dobili domov obvestilo, da je ena izmed treh vzgojiteljic premeščena, ker ji je dojenček v skupini padel iz postelje in se pri tem poškodoval. Na njeno mesto je prišla druga in to je tista, ki je bila v skupini v petek in pri kateri je Ana tako jokala. Ta tretje pa še pravzaprav nisem videla, ker je na dopustu. Upam, da se bo tale ta nova malo bolje odrezala v bodoče.

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
29.7.2008 16:41:21   
Barbk
Bom čist kratka, ker se javljam iz šihta. Vas pogrešam babuške moje, sam jaz ne vem no, dan bi moral imet vsaj 36 ur.user posted image  Kolk to neverjeto hitr drvi...Ne bom kaj komentirala (razen če se kasnej spomnim kaj sem prebrala user posted image -oh tale moj spomin user posted image ) samo to mi je v oke padlo-bravo Naja in tvoj. user posted image  Sem tolk vesela, da se podajata v nove "boje". In Emamair tudi za vaju sem vesela, da ste se odločili še za eno pupu, seveda vse ko bo čas prinesel. user posted image  In R1ta ti si pogumna punca, ki premore še in še ljubezni. In nekje nekdo čaka na vajino odločitev, da vama pošlje še eno prekrasno bitjece. Ne sme te biti strah, ker zmoreš vse kar si zamisliš. Verjemi.
Pri nas še zmeraj prav nič novega s user posted image . user posted image  Res si nisem mislila, da bo tako dolgo trajalo, zdaj sva že 11.krog. Oh....4.9 imava z A pregled pri Rešu, pa bomo vidli. Za povrh so vse prijateljice okrog mene spet noseče in skoraj vsak dan za kako nove izvem. Saj vsem iz vsega srca privoščim, sam kaj sva midva kaj hudega naredila, da nama ne uspe. user posted image  Sem žalostna...Pa se spet poberem, pa spet vidim kako nosečko (tej pa zdaj res ni malo) in sem spet žalostna...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?