![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.7.2008 18:15:30
|
|
|
|
Zamima
|
jaz sem še kar tukaj, konec morja za letos , atanja, lepo te je brati, večkrat se oglasi!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.7.2008 18:54:13
|
|
|
|
krfjolca
|
Nogavica, faca tamala, ni kaj Naš je danes staknil ogromno buško na čelu, je letel na glavo direkt na asfalt. Sva pa danes našla avto, jutri ga gremo zaarat . Sva se (zelo na hitro) odločila za Citroena C8. Sva pač zelo impulzivna in se hitro odločiva - ne cincava kaj dosti, če nama je kaj všeč ... Je res ogromen, pa ful udoben! Ima pa 8 sedežev, tako da bo treba hitro še kakega mulca ali dva narest, da se bo nakup amortiziral
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.7.2008 20:53:41
|
|
|
|
atanja
|
KRfjolca pol pa v akcijo. Jaz mislim da bomo pri enmu ustal kljub temu da imava oba velke avte. Jaz sicer upam da nam bo uspel it septembra na morje. Ne vem če bom jaz dobila dopust ker naj bi po 15.avgustu nehal z dopusti do konca leta. Sam me zdaj glih ne bo ratal zaradi študentov. Ne vem kako bo še kaj... Me je pa mali danes ustrašu ker se mu je na mestu kjer mu gre trojka ven naredila velka modra bulica.In valda jaz že takoj paniko in sem ga hotla kar l dežurni zobozdravnici peljat-ona tud ni najbolj vedla kaj naj bi to blo-sam me je pol na RR ena mamica potolažla da je sam oteklina zaradi izrašanja zobka. Od torka je šla mami s Tedom v Lakško ker je bil oče dol. Pa sem jih šla danes iskat in moram rečt d asem malega kar pogrešala čeprav mi je pa uspel se pobarvat, pa v službi vse zrihtat, pa zlikat-no malo je še ostalo, pa še avto sem kooončno posesala. ZDaj pa upam da bo kmalu zaspal pa da bova z mojim mal na zofi ležala. Sploh nisva uspela. KEr sva skoz enki pečkala včer pa sem bla jaz pri frizerju do polnoči k barva ni prejela.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.7.2008 21:06:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke za naraščaj, ***Petra***! Jaz bi tudi rada spet cartala... kako že pravijo, potrpljenje je božja mast. Meh. Mi gremo pa jutri zjutraj malo na Obalo! Juhej! Ful se veselim.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 26.7.2008 8:20:36
|
|
|
|
Zamima
|
mucamaca, uživajte na morju
|
|
RE: November 2006 - 3. del 26.7.2008 12:49:59
|
|
|
|
krfjolca
|
Mucamaca, uživajte. Mi smo kupili avtek Zdaj gre še na servis, dobimo ga v sredo
|
|
RE: November 2006 - 3. del 27.7.2008 20:00:58
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Evo nas nazaj. Je itak prehitro minilo. Vreme smo imeli dobro, Neja je uživala 100 na uro, morje obožuje, tobogan pa še bolj. Vsako jutro obvezno parkrat na tobogan (je že od daleč kričala tokojan ), potem pa v morje. Kanglica, lončki od jogurtov, slamice in vodni balončki so so bile pa najboljše igrače. Skromen otrok . Je bilo precej bolj podobno dopustu, kot pa lani. Edino spat je hodila cca 2 uri pozneje kot doma, pa še ležat je bilo treba zraven kakšno uro, da je zaspala. Danes je doma spet zaspala po starem v minuti ob svoji uri. Jutri pa krenemo v Krajsko Goro do sobote. Max - se vidimo??? Krfjolca, super slike in super doživetje . Nogavica - Živa je pa faca . Majas - super za nohte. Jaz bo tudi take Še eno prigodico naše Neje - se zvečer odravimo spat, jaz ležim raven, ona še veselo skače po postelji. Položi plišasto miško na povšter in ji daje dudo "Na misa dudo, na" - zraven pa cmoklja), potem pa čez par minut začne "Ihaha, koj (konj), ihaha ). Pa kaj več pišite, da ne bo naša tema čist zamrla.
|
RE: November 2006 - 3. del 27.7.2008 20:32:34
|
|
|
|
krfjolca
|
Mi smo se pa danes ful nasmejali, ko je dragi zezal malega brihtneža, in mu je rekel, naj reče: otorinolaringolog. Pa ga mali samo pogleda in izstreli kot iz topa, ful raločno: kila kala kolok!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 27.7.2008 22:30:14
|
|
|
|
max81
|
en lep dober večer še od mene.....madona a ste vsi na dopust al kuga ....je blo bolj malo čtiva za prebrat krfjolca luštne fotke se vidi, da ste se mel fajn petra še tuki čestitke za fantiča z lepim imenom Aja1 sej ne vem če si dobila sms, je blo vse tko čudn k sem poslala, pa mi ni blo čist nč jasn al je blo poslano al ne...jao če sem pa blont KOK ČASA PA BOSTE V KRANSKI GORI???????? fajn bi blo ja da, se končnoi nam rata vidt..stvar je taka, da mam od petka do nedelje nečaka na obisku, pa se ne bomo mogl vsi z avto gor pelat mater prokleti komarji, 5minut sem pred računalnikom, pa sem že vsa popikana...že ponoč sem se mogla it našpricat, ker sem se skoz praskala in sem bla že vsa popikana
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 27.7.2008 22:39:03
|
|
|
|
max81
|
o dones mi je pa ratal s sinetom popoldan mal zaspat v postl...iiii kolk je blo fajn, je tastar mislu, da sva šla spet na špancir k je bil tak mir u bajt ...je šla tamala s svakinjo, pa bratrancem na bled, pa je blo malo gmaha, pa učer je bla cel dan pri moji mamici v varstvu...ja no priznam sej malo pa paše da gre malo na teren brez mene babe kdaj so šli vaši škratki sami z babicam in dedkom na morje?????????? aja krfjolca superca za avtoooooo mi pa tud čakamo kuhinjo jeee, sem ful hepi, da jo bomo uštimal, sam kaj k sem že skor 14 dni brez kuhne, ker smo staro prodal ful hitro in čisto nepričakovano, novo pa dobiva če bo sreča čez 14 dni...joj men se kr meša ker morm kUHAT uzun na koharju, brez pomivalca, joj joj sem že pozabla koko je drgnt na roke
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 28.7.2008 7:41:27
|
|
|
|
Aja1
|
jutro Spali dobro. Neja celo 12 ur. Zdaj pa gleda telebajske. Jih je pogrešala na morju. Max, v Kranjski Gori bomo do sobote. Se nam bo uspelo videt? Lahko se tudi mi pripeljemo v Mojstrano, pa nam boš pokazala, kje stanuje Jure Košir . Nič, grem pokat. Okoli 11ih odrinemo,kerimamo dobri dve uri vožnje. Treba tempirat tako, da bo Neja v avtu odspala eno urco, ker sicer ne bomo prišli na cilj - sovraži vožnjo.
|
RE: November 2006 - 3. del 28.7.2008 7:43:00
|
|
|
|
Aja1
|
Max, naša še ni bila na morju s kom drugim...samo z nama. Tudi čez noč je šenisva pustila...se kar ne moreva odločit, da bi jo pustila, da prespi pri babici.
|
RE: November 2006 - 3. del 28.7.2008 8:42:58
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Max, naša še ni bila na morju s kom drugim...samo z nama. Tudi čez noč je šenisva pustila...se kar ne moreva odločit, da bi jo pustila, da prespi pri babici. Pri nas je isto.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 28.7.2008 13:41:27
|
|
|
|
krfjolca
|
Anže je pri babici prespal zelo kmalu. Pri ene 9 mesecih, se mi zdi. Do zdaj je že kar nekajkrat prespal, enkrat sva šla midva za 3 dni v toplice, enkrat je šel pa on z babico in dedijem čez vikend. Meni se zdi super, da je navajen prespati tudi kje drugje. Ga pa vsakič pogrešam, ampak menim, da so taki vikendi druženja še s kom drugim, ki ga ima rad, zanj zelo koristni, sploh ker tako tašči in tastu kot tudi mojima dvema popolnoma zaupam. Ker smo s tem začeli kar kmalu, se zaveda, da mami in oči vedno prideta nazaj. In to, da zamenja okolje, je za otrokov razvoj zelo dobro. Nove informacije, nove izkušnje, nova znanja.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 28.7.2008 18:21:14
|
|
|
|
Aja1
|
Kuku...tudi tukaj bomo na vezi . Smo vzeli računalnik s sabo zaradi Telebajskov (za Nejo), zdaj pa je tukaj v hotelu možnost wireless . Imamo se super, tukaj je res lepo. Poleti že dolgo nisem bila tukaj. Za otroke je pa kup igral, da se Neji kar trga. Me je pa mao strah, da je kje staknila vodene koze....ima 3 pikice po hrbtu in eno na čelu. Resnično upam, da to še niso koze.... Najprej je imela dve (sem mislila, da so piki komarjev). Sploh ne vem, kakšne zgledajo koze. Kakšna slika?
|
RE: November 2006 - 3. del 28.7.2008 20:20:08
|
|
|
|
Nogavica
|
Sem vam že zadnjič hotela povedat, da naša Živa misli, da v službi od dragega živi Lili (Telebajska). Dragi namreč dela v športni dvorani, kjer je seveda polno žog, med drugim tudi tiste velike za aerobiko. In te so zelo podobne žogi od Lili, zato Živa vsak dan najmanj enkrat izrazi željo, da bi šla k Lili v službo. Zdaj smo že tako daleč, da gresta skoraj vsak dan vsaj za pol ure v dvorano (zdaj, čez poletje, je zaprta), da se Živa igra z žogami. Ne rabim posebej omenjat, da skoraj vsakič pride s kako domov. Se pa zdaj po novem Živa več ne poimenuje Žiža, ampak Šiba. Pa najudva vedno pogosteje kliče po imenih namesto mama in ati.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 28.7.2008 21:18:10
|
|
|
|
Zamima
|
Nič vam ne zavidam, vam, ki ste toliko pretrpele z uspavanjem in bedenjem ponoči,... kolikor je bila Zala pridna kot dojenčica imamo zdaj hudiča . Ne in ne zaspat, komaj par minut nazaj je zaspala , tako sem divja, da sem še jaz jokala zraven . Poleg tega imam pa še slab dan danes,... , oseba za katero sem mislila, da bi lahko bil moj novi se je odločil, da noče v zvezo. Nevede mi je .
|
|
RE: November 2006 - 3. del 28.7.2008 21:40:45
|
|
|
|
MALINČICA
|
Ah Zamima, ti pošiljam pozitivne misli in objem! Pa že ni bil pravi, če bi bil, bi bila zdaj srečna v njegovem objemu. Mu bo pa ziher kdaj žal!!! z pasem svojemu otroku utrgala kožico na lulčku. Mater sem ena krava od mame..... Ubožec moj!!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 28.7.2008 21:55:34
|
|
|
|
max81
|
oj oj....o Aja1 vidm, da ste povezani ...jest sem dones letela v kranjsko goro, pa sem bla kot sem vidla, ravno ko ste se vozili...ja šla sem v kik mal pogledat, če majo kej za naše škratke, pa so imeli za fantiče bore malo veliki škrat je bil danes v varstvu pri tašči, pa je šele pred urco prišla domov, tko da je šla šele zdej spat, energije pa tolk ko je stopila skozi vrata, da sem mislila, da je jedla nore krave...no pred parimi minutami je pa že gledala v eno mero, ker je bila že čisto hin ...mali je pa tud že urco v pančevi deželi, jest pa samo še mojga počakam, da gre na šiht,pol grem pa jest tud spat, razen, če se mogoče kateri čveka Zamima samo zate in džim pesti, da končno spoznaš srečo svojega življenja Malinčica joj mogi Maj, upam, da ne bo hujšega...nam je tudi vzadno, ko smo imeli posvetovalnico dr malo potegnila kožico dol, tko da zaenkrat nimamo težav
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 28.7.2008 21:55:40
|
|
|
|
Aja1
|
Zamima. Kot je Malinčica napisala -že ni bil pravi. Želim pa ti, da pravi kmalu pride Pa ubogi Maj. Ampak nimaš kaj Malnčica - male nesreče se dogajajo... Sa nisi nalašč. Verjamem pa, da tebe bolj boli, kot njega.
|
RE: November 2006 - 3. del 28.7.2008 21:57:35
|
|
|
|
Aja1
|
Ja Max, smo na vezi . Kik sm pa tudi danes vidla, kje je.
|
RE: November 2006 - 3. del 28.7.2008 22:22:00
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Ja Max, smo na vezi . Kik sm pa tudi danes vidla, kje je. ja seveda...ja nč jutr pa hitr u šoping evo moj je šu na šiht, se je mogu dones fest naspat, da bo jutr lahko ropotov po kuhinji..mormo mal štom prestavt...to bo še veselo men se pa nč ne da in Aja1 je hotel ok??
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 28.7.2008 22:43:34
|
|
|
|
Nogavica
|
Zamima, . Očitno ti ta ni bil namenjen, torej tvoj princ nekje še čaka, da se najdeta. MALINČICA, jaz sem prav srečna, da imamo punčko, da se ne rabim ubadat s tem, ker si sploh ne znam predstavljat, kako bi se zadeve lotila. No, saj vem, če bi imeli fantka, bi mi to bilo zdaj nekaj normalnega.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 29.7.2008 7:26:44
|
|
|
|
MALINČICA
|
Ma saj ni več tako hudo, ampak vseeno hvala za tolažbo. Ponoči je enkrat malo zajokal in govoril "au, aua", po moje takrat ko je lula, danes pa sem ga že takoj ko smo vstali namočila v kad polno vode, da se je malo sčistilo in namočilo, ampak kljub temu tu in tam govori au. Je pa prej lulal v kahlico in ni nič jamral,tako da.......bo, saj vem da bo, ampak vseeno mi pa je hudo. Vem, da so to ene od najmanjši težavic; kaj nas šele čaka Je pa res to edini razlog, da sem si v nosečnosti malo bolj želela punčko, samo zaradi te kožice smotane!!!!!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 29.7.2008 9:01:20
|
|
|
|
Aja1
|
Dan. Mi smo zdaj prišli iz zajtrka. Je bilo dobro in seveda sem pojedla ogromno . Neja je tudi kar precej pojedla. Hotel je super (Larix). Zdaj pa gremo malo naokoli, potem na bazen in popoldan na Vršič. Zgleda, da Neja nima vodenih koz, ker nima nobene dodatne pikice.
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.