|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
25.7.2008 18:15:30   
Zamima
jaz sem še kar tukaj, konec morja za letos user posted image , atanja, lepo te je brati, večkrat se oglasi! user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
25.7.2008 18:54:13   
krfjolca
Nogavica, faca tamala, ni kaj user posted image

Naš je danes staknil ogromno buško na čelu, je letel na glavo direkt na asfalt.
Sva pa danes našla avto, jutri ga gremo zaarat user posted image . Sva se (zelo na hitro) odločila za Citroena C8. Sva pač zelo impulzivna in se hitro odločiva - ne cincava kaj dosti, če nama je kaj všeč ... Je res ogromen, pa ful udoben! Ima pa 8 sedežev, tako da bo treba hitro še kakega mulca ali dva narest, da se bo nakup amortiziral user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
25.7.2008 20:53:41   
atanja
KRfjolca pol pa v akcijo. Jaz mislim da bomo pri enmu ustal kljub temu da imava oba velke avte.

Jaz sicer upam da nam bo uspel it septembra na morje. Ne vem če bom jaz dobila dopust ker naj bi po 15.avgustu nehal z dopusti do konca leta. Sam me zdaj glih ne bo ratal zaradi študentov. Ne vem kako bo še kaj...

Me je pa mali danes ustrašu ker se mu je na mestu kjer mu gre trojka ven naredila velka modra bulica.In valda jaz že takoj paniko in sem ga hotla kar l dežurni zobozdravnici peljat-ona tud ni najbolj vedla kaj naj bi to blo-sam me je pol na RR ena mamica potolažla da je sam oteklina zaradi izrašanja zobka.

Od torka je šla mami s Tedom v Lakško ker je bil oče dol. Pa sem jih šla danes iskat in moram rečt d asem malega kar pogrešala čeprav mi je pa uspel se pobarvat, pa v službi vse zrihtat, pa zlikat-no malo je še ostalo, pa še avto sem kooončno posesala.

ZDaj pa upam da bo kmalu zaspal pa da bova z mojim mal na zofi ležala. Sploh nisva uspela. KEr sva skoz enki pečkala včer pa sem bla jaz pri frizerju do polnoči k barva ni prejela.
user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
25.7.2008 21:06:45   
Anonimen
Čestitke za naraščaj, ***Petra***! user posted image  user posted image  user posted image

Jaz bi tudi rada spet cartala... kako že pravijo, potrpljenje je božja mast. Meh. user posted image

Mi gremo pa jutri zjutraj malo na Obalo! Juhej! Ful se veselim. user posted image

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2104
26.7.2008 8:20:36   
Zamima
mucamaca, uživajte na morju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
26.7.2008 12:49:59   
krfjolca
Mucamaca, uživajte.

Mi smo kupili avtek user posted image
Zdaj gre še na servis, dobimo ga v sredo user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
27.7.2008 20:00:58   
Aja1
Čer.

Evo nas nazaj. user posted image  Je itak prehitro minilo. Vreme smo imeli dobro, Neja je uživala 100 na uro, morje obožuje, tobogan pa še bolj. user posted image  Vsako jutro obvezno parkrat na tobogan (je že od daleč kričala tokojan user posted image ), potem pa v morje. Kanglica, lončki od jogurtov, slamice in vodni balončki so so bile pa najboljše igrače. Skromen otrok user posted image . Je bilo precej bolj podobno dopustu, kot pa lani. user posted image  Edino spat je hodila cca 2 uri pozneje kot doma, pa še ležat je bilo treba zraven kakšno uro, da je zaspala. Danes je doma spet zaspala po starem v minuti ob svoji uri.
Jutri pa krenemo v Krajsko Goro do sobote. Max - se vidimo???

Krfjolca, super slike in super doživetje user posted image .

Nogavica - Živa je pa faca user posted image .

Majas - super za nohte. Jaz bo tudi take user posted image

Še eno prigodico naše Neje - se zvečer odravimo spat, jaz ležim raven, ona še veselo skače po postelji. Položi plišasto miško na povšter in ji daje dudo "Na misa dudo, na" - zraven pa cmoklja), potem pa čez par minut začne "Ihaha, koj (konj), ihaha user posted image ).

Pa kaj več pišite, da ne bo naša tema čist zamrla.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
27.7.2008 20:32:34   
krfjolca
Mi smo se pa danes ful nasmejali, ko je dragi zezal malega brihtneža, in mu je rekel, naj reče: otorinolaringolog.

Pa ga mali samo pogleda in izstreli kot iz topa, ful raločno: kila kala kolok! user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
27.7.2008 22:30:14   
max81
en lep dober večer še od mene.....madona a ste vsi na dopust al kugauser posted image ....je blo bolj malo čtiva za prebratuser posted image

krfjolca luštne fotke se vidi, da ste se mel fajnuser posted image user posted image user posted image

petra še tuki čestitke za fantiča z lepim imenomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja1 sej ne vem če si dobila sms, je blo vse tko čudn k sem poslala, pa mi ni blo čist nč jasn al je blo poslano al ne...jao če sem pa blontuser posted image

KOK ČASA PA BOSTE V KRANSKI GORI???????? fajn bi blo ja da, se končnoi nam rata vidt..stvar je taka, da mam od petka do nedelje nečaka na obisku, pa se ne bomo mogl vsi z avto gor pelatuser posted image

mater prokleti komarji, 5minut sem pred računalnikom, pa sem že vsa popikana...že ponoč sem se mogla it našpricat, ker sem se skoz praskala in sem bla že vsa popikanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
27.7.2008 22:39:03   
max81
o dones mi je pa ratal s sinetom popoldan mal zaspat v postl...iiii kolk je blo fajn, je tastar mislu, da sva šla spet na špancir k je bil tak mir u bajtuser posted image user posted image ...je šla tamala s svakinjo, pa bratrancem na bled, pa je blo malo gmaha, pa učer je bla cel dan pri moji mamici v varstvu...ja no priznam sej malo pa paše da gre malo na teren brez meneuser posted image

babe kdaj so šli vaši škratki sami z babicam in dedkom na morje??????????

aja krfjolca superca za avtoooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi pa tud čakamo kuhinjo jeee, sem ful hepi, da jo bomo uštimal, sam kaj k sem že skor 14 dni brez kuhne, ker smo staro prodal ful hitro in čisto nepričakovano, novo pa dobiva če bo sreča čez 14 dni...joj men se kr meša ker morm kUHAT uzun na koharju, brez pomivalca, joj joj sem že pozabla koko je drgnt na rokeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
28.7.2008 7:41:27   
Aja1
jutro

Spali dobro. Neja celo 12 ur. Zdaj pa gleda telebajske. Jih je pogrešala na morju.

Max, v Kranjski Gori bomo do sobote. Se nam bo uspelo videt? Lahko se tudi mi pripeljemo v Mojstrano, pa nam boš pokazala, kje stanuje Jure Košir user posted image .

Nič, grem pokat. Okoli 11ih odrinemo,kerimamo dobri dve uri vožnje. Treba tempirat tako, da bo Neja v avtu odspala eno urco, ker sicer ne bomo prišli na cilj - sovraži vožnjo.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
28.7.2008 7:43:00   
Aja1
Max, naša še ni bila na morju s kom drugim...samo z nama. Tudi čez noč je šenisva pustila...se kar ne moreva odločit, da bi jo pustila, da prespi pri babici.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
28.7.2008 8:42:58   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Max, naša še ni bila na morju s kom drugim...samo z nama. Tudi čez noč je šenisva pustila...se kar ne moreva odločit, da bi jo pustila, da prespi pri babici.

Pri nas je isto. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
28.7.2008 13:41:27   
krfjolca
Anže je pri babici prespal zelo kmalu. Pri ene 9 mesecih, se mi zdi. Do zdaj je že kar nekajkrat prespal, enkrat sva šla midva za 3 dni v toplice, enkrat je šel pa on z babico in dedijem čez vikend.

Meni se zdi super, da je navajen prespati tudi kje drugje. Ga pa vsakič pogrešam, ampak menim, da so taki vikendi druženja še s kom drugim, ki ga ima rad, zanj zelo koristni, sploh ker tako tašči in tastu kot tudi mojima dvema popolnoma zaupam. Ker smo s tem začeli kar kmalu, se zaveda, da mami in oči vedno prideta nazaj. In to, da zamenja okolje, je za otrokov razvoj zelo dobro. Nove informacije, nove izkušnje, nova znanja. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
28.7.2008 18:21:14   
Aja1
Kuku...tudi tukaj bomo na vezi user posted image . Smo vzeli računalnik s sabo zaradi Telebajskov (za Nejo), zdaj pa je tukaj v hotelu možnost wirelessuser posted image user posted image user posted image .
Imamo se super, tukaj je res lepo. Poleti že dolgo nisem bila tukaj. Za otroke je pa kup igral, da se Neji kar trga.

Me je pa mao strah, da je kje staknila vodene koze....ima 3 pikice po hrbtu in eno na čelu. Resnično upam, da to še niso koze.... Najprej je imela dve (sem mislila, da so piki komarjev). Sploh ne vem, kakšne zgledajo koze. Kakšna slika?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
28.7.2008 20:20:08   
Nogavica
Sem vam že zadnjič hotela povedat, da naša Živa misli, da v službi od dragega živi Lili (Telebajska). Dragi namreč dela v športni dvorani, kjer je seveda polno žog, med drugim tudi tiste velike za aerobiko. In te so zelo podobne žogi od Lili, zato Živa vsak dan najmanj enkrat izrazi željo, da bi šla k Lili v službo. Zdaj smo že tako daleč, da gresta skoraj vsak dan vsaj za pol ure v dvorano (zdaj, čez poletje, je zaprta), da se Živa igra z žogami. Ne rabim posebej omenjat, da skoraj vsakič pride s kako domov.

Se pa zdaj po novem Živa več ne poimenuje Žiža, ampak Šiba. user posted image  Pa najudva vedno pogosteje kliče po imenih namesto mama in ati.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
28.7.2008 21:18:10   
Zamima
Nič vam ne zavidam, vam, ki ste toliko pretrpele z uspavanjem in bedenjem ponoči,... kolikor je bila Zala pridna kot dojenčica imamo zdaj hudiča user posted image .
Ne in ne zaspat, komaj par minut nazaj je zaspala user posted image , tako sem divja, da sem še jaz jokala zraven user posted image .

Poleg tega imam pa še slab dan danes,... user posted image , oseba za katero sem mislila, da bi lahko bil moj novi user posted image se je odločil, da noče v zvezo. user posted image user posted image

Nevede mi je user posted image .

user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
28.7.2008 21:40:45   
MALINČICA
Ah Zamima, ti pošiljam pozitivne misli in objem! Pa že ni bil pravi, če bi bil, bi bila zdaj srečna v njegovem objemu. Mu bo pa ziher kdaj žal!!!

z pasem svojemu otroku utrgala kožico na lulčku.
Mater sem ena krava od mame..... Ubožec moj!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
28.7.2008 21:55:34   
max81
oj oj....o Aja1 vidm, da ste povezaniuser posted image user posted image ...jest sem dones letela v kranjsko goro, pa sem bla kot sem vidla, ravno ko ste se vozili...ja šla sem v kik mal pogledat, če majo kej za naše škratke, pa so imeli za fantiče bore malouser posted image
 veliki škrat je bil danes v varstvu pri tašči, pa je šele pred urco prišla domov, tko da je šla šele zdej spat, energije pa tolk ko je stopila skozi vrata, da sem mislila, da je jedla nore krave...no pred parimi minutami je pa že gledala v eno mero, ker je bila že čisto hinuser posted image user posted image ...mali je pa tud že urco v pančevi deželi, jest pa samo še mojga počakam, da gre na šiht,pol grem pa jest tud spat, razen, če se mogoče kateri čvekauser posted image
Zamimauser posted image user posted image  samo zate in džim pesti, da končno spoznaš srečo svojega življenja
Malinčica joj mogi Maj, upam, da ne bo hujšega...nam je tudi vzadno, ko smo imeli posvetovalnico dr malo potegnila kožico dol, tko da zaenkrat nimamo težav

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
28.7.2008 21:55:40   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  Zamima. Kot je Malinčica napisala -že ni bil pravi. Želim pa ti, da pravi kmalu pride user posted image

Pa ubogi Maj. Ampak nimaš kaj Malnčica - male nesreče se dogajajo... Sa nisi nalašč. Verjamem pa, da tebe bolj boli, kot njega.

Neposredna povezava do sporočila: 2120
28.7.2008 21:57:35   
Aja1
Ja Max, smo na vezi user posted image . Kik sm pa tudi danes vidla, kje je. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
28.7.2008 22:22:00   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ja Max, smo na vezi user posted image . Kik sm pa tudi danes vidla, kje je. user posted image

ja seveda...ja nč jutr pa hitr u šopinguser posted image user posted image user posted image

evo moj je šu na šiht, se je mogu dones fest naspat, da bo jutr lahko ropotov po kuhinji..mormo mal štom prestavt...to bo še veselo

men se pa nč ne dauser posted image

in Aja1 je hotel ok??

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
28.7.2008 22:43:34   
Nogavica
Zamima, user posted image . Očitno ti ta ni bil namenjen, torej tvoj princ nekje še čaka, da se najdeta.

MALINČICA, jaz sem prav srečna, da imamo punčko, da se ne rabim ubadat s tem, ker si sploh ne znam predstavljat, kako bi se zadeve lotila. No, saj vem, če bi imeli fantka, bi mi to bilo zdaj nekaj normalnega.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
29.7.2008 7:26:44   
MALINČICA
Ma saj ni več tako hudo, ampak vseeno hvala za tolažbo. Ponoči je enkrat malo zajokal in govoril "au, aua", po moje takrat ko je lula, danes pa sem ga že takoj ko smo vstali namočila v kad polno vode, da se je malo sčistilo in namočilo, ampak kljub temu tu in tam govori au. Je pa prej lulal v kahlico in ni nič jamral,tako da.......bo, saj vem da bo, ampak vseeno mi pa je hudo.
Vem, da so to ene od najmanjši težavic; kaj nas šele čakauser posted image
Je pa res to edini razlog, da sem si v nosečnosti malo bolj želela punčko, samo zaradi te kožice smotane!!!!! 

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
29.7.2008 9:01:20   
Aja1
Dan.

Mi smo zdaj prišli iz zajtrka. Je bilo dobro in seveda sem pojedla ogromno user posted image . Neja je tudi kar precej pojedla. Hotel je super (Larix). Zdaj pa gremo malo naokoli, potem na bazen in popoldan na Vršič.
Zgleda, da Neja nima vodenih koz, ker nima nobene dodatne pikice.

Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.