|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.7.2008 23:25:23   
astrea
matejchi zdaj je bla na vrsti zgornja, saj sem spodnjo z britvico porihtala malo prejleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
29.7.2008 3:21:14   
gajka
izabella08 - čestitke za punčko Izabelo! user posted image  Lepo se crtljajte! Pa dobrodošla v klubu tistih, ki moramo sredi noči vstajat. user posted image   

< Sporočilo je popravil gajka -- 29.7.2008 3:23:13 >

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
29.7.2008 6:02:28   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Noč je bila super. Samo en obisk WC-ja, ostalo sem pa spala kot user posted image user posted image  Pa še bi, sem pa morala vstat, pride malar do konca stopnišče zrihtat. Pa brusil bo in se bo kadilo. user posted image user posted image user posted image  Potem pa spet cel mesec usedal prah, jaz pa ribala kot nora. user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoče pa ujamem 4.8. user posted image user posted image user posted image user posted image

Bella nič bat za 4.8. se grebemo bolj ali manj KR.

Anita danes bom težko prišla v KR. Ima user posted image  tolk dela. Sama pa ne morem več vozit, ker mam tolk nizko trebuh, da ga mam kar na sedežu. user posted image user posted image user posted image

Katja si daleč prilezla. Dobro opravi danes. user posted image user posted image  Bo pa kmalu akcija, če ti plodovnice manjka. user posted image

Muklla tebi se pa res že pošteno vleče.user posted image

Kako pa je kaj s Tamy30user posted image

Sandra držim pesti, da še en vikend zdržiš doma, da boš videla Tino in jo še ml pocartala, ko boš še 3v1. user posted image user posted image  Naši otroci pa res znajo presenečat z vprašanji. user posted image  Se že vidi, da bo pozorna sestrica. user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
29.7.2008 6:03:26   
naty13
Astrea user posted image user posted image user posted image user posted image  za prihod domov. G ti je pa tudi povedal, da lahko rodiš, ker ni več nevarnosti. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
29.7.2008 6:04:43   
naty13
Sayuri upam, da danes prideš na jutranjo user posted image . Sem jo po dolgem času spet jaz kuhala. Pa da preveriš, da sem še tukaj in nisem v P stegnila. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
29.7.2008 7:16:14   
naty13
Kje pa ste vseuser posted image   Ste vse v P pobegnileuser posted image

Jaz sem tako jezna, malar je reku, da pride ob 6h, še zato sem vstala prej, pa res se mi je spalo, pa ga še ni. GRRRRRRRRRRRRR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
29.7.2008 8:26:13   
malenaa
Tamy30 že carta svojega fantka Martina.
Težak je 4,500kg,
velik 51 cm,
rojen pa je bil danes zjutraj s CR.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
29.7.2008 8:28:36   
naty13
Tamy30 user posted image user posted image user posted image user posted image  za fantka Martina.

pa pa

(odgovor članu malenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
29.7.2008 8:33:22   
buhtlčk
Tamy30 user posted image user posted image user posted image

pa dobro jutro s terase, dokler je še normalna temperatura...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
29.7.2008 8:37:51   
astrea
Dobro jutro in hvala za user posted image
tamy čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naty, ti čist verjamem, da si razpuser posted image ...jest bi tut blauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

[SEdaj pa pod tuš, torba je pripravljena, pa glavo bi si bilo fajn še  1x umit...user posted image Da bomo lepiuser posted image

Le ime rabimo...

*avgustovski zakladki
*avgustovski detektivi
* avgustovski navihančki/radovedneži, ker jih je tolk pohitelo na svetuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
29.7.2008 8:43:20   
*zvezdica*
Dobro jutro!

Naty hvala za kavico! mmm prav paše, pa še lepo diši user posted image .

Joj Muklla ti pa res že dolgo vztrajaš. Upam, da zdaj bo pa res kmalu, saj je najtežje ves čas čakat kdaj te kaj zagrabi.

Gajka, ti pa res ne izbiraš ure za surfanje po RRuser posted image

Katja super za 38. tedenuser posted image . Pa upam da se ti res vse začne naravno!

Anita dobro opravi danes!

Mene je pa prav groza tele gužve v P. Res gre vse tako po hitrem postopku. Pa boga ta, ki je na WCju rodila...groza!

Naša noč je bila danes BP. Ene 2x na WC, drugače pa sem spala kot polh. Nobenega sledu o kakih popadkih. Me je pa skor kap prejle zjutraj. Jaz sem še spala, možek je šel pa že v službo.Marcel spi v svoji sobi in smo zmenjeni, da se zjutraj pride k meni v spalnico pocrkljat. Do sedaj je vsako jutro ves poskočen priskakljal...danes pa zaslišim totalen jok v kuhinji. Pa grem gledat in mali ves skrušen stoji tam. Je rekel, da me je po celi hiši iskal..v kleti, pri mojih starših spodaj, še ven je šel pred hišo. Me je skor kap!!! pa 2 leti je star! Sem šla pogledat je bil res zunaj, ker so bila vhodna vrata odprta. Si raje sploh ne predstavljam kam bi še vse lahko zatavaluser posted image .

Danes bo spet vroč dan. Punce čuvajte se!

Marcel in Zarja

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
29.7.2008 8:44:24   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: astrea

Le ime rabimo...

*avgustovski zakladki
*avgustovski detektivi
* avgustovski navihančki/radovedneži, ker jih je tolk pohitelo na svetuser posted image

Navihančki in navihanke so tudi meni všeč, ker nas res hecajo . user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
29.7.2008 8:45:20   
*zvezdica*
user posted image TAMY ČESTITKE ZA MARTINA user posted image user posted image user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
29.7.2008 8:46:42   
naty13
Mene pa je glava začela bolet. Kar sem pojedla, mi je slabo. Pa kave nisem mogla niti pol spit, ker mi ni pasala. user posted image user posted image user posted image  Ne vem, kaj je to. Dogaja se mi pa nič ne. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
29.7.2008 9:10:10   
malenaa
v bistvu sem potem dobila se njen sms - starega sporočila mi ne gre popravit - ono mi je njen ata povedal

V skrbi za nataliteto sporočama, da se nam je danes 29.7. ob 6.46 pridruzil nov družinski član, 52 cm velik in 4.460 kg težak korenjak Martin. Tamy30

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
29.7.2008 9:29:58   
Vilika
Hoj hoj!

Tami - čestitke za korenjaka Martina user posted image user posted image user posted image . Ima pa konkretno težo, te ne bo strah ga prijet user posted image .

Meni je tudi všeč ime za novo temo navihančki, prav pristaja nam user posted image , lahko pa so tudi zakladki...
Dojenčki me ravno ne spominjajo na detektive... meni so tako sladki, da so lahko samo še kristalčki, cukrčki, sladkorčki, bombončki... user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu malenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
29.7.2008 9:35:41   
Tato
Jutro punce !!

hmmm, tut men je danes nekam zelo slabouser posted image , kot tebi Naty13, mi gre non stop na bruhanje... tut spat nisem morala, tko, da sem že kar nekaj časa pokonci.. Ali se je vsem že povesil trebuh ??? Jst imam feeling da je čedalje višji.

Danes ob 17h imam ginekologa, bom videla kaj bo povedala ... ali bomo šli kaj rodit ali ne !? Leva noga mi pridno zateka še  naprej, je res kot napovedovalka vremena. Pa sej sam še jamram a ne.

ČEstitke vsem novim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
29.7.2008 9:56:50   
tejkaz
Jutro

Saj ne morem verjeti. Še vedno sem priklopljena, pa včeraj sem se cel dan poslavljala.

Čestitke Tamy30 za Martina. Bogica, so te pa namatrali, ne?

Gajka, ja kaj pa delaš ob treh ponoč pokonci?! Hecam se, dobro vem kaj delaš

Moja noč je bila pa danes grozna. Na wc sem hodila vsako uro. Tako me je tiščalo za tistih par kapljic. Zjutraj me je glava bolela od neprestanega vstajanja in nič konkretnega spanca, da sem šla samo nazaj spat, ko sta moja dva šla od doma. Zdaj je malo bolje, ampak mali se mi kar ne spravi iz mehurja. Ga uporablja za trampolin user posted image

Tato in Naty, upam da ne zbolita.

*zvezdica* imaš pa trd spanec. Še dobro da res ni kam odtaval. Jaz zadnje čase tako spim, da se zbudim za vsako ko se eva prestavi. Groza.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
29.7.2008 10:00:29   
lana777
Dan.

Tamy - čestitke za Martina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taka gužva v CE P?  Grozaaaaaaaaaaaaa ...
K sva bla mi2 na ogledu, je blo tud vseh 5 porodnih postelj zasedenih,
pa sm vprašala, kaj nardijo, če pride ta šesta in ta sedma, pa mi nso kr nič
odgovoril ...

Jst mam tako srečo, da bom tista ta šestauser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
29.7.2008 10:07:27   
kaja02
tamy30- user posted image user posted image  za sinka

lana777- jaz bom pa ta sedma, a si bova potem skupaj delile postlo?

dan spet nisem nič spala, štela popadke, hodla na WC, za vsega pet kapljic, zjutraj pa se je spet vse umiril. Ne vem kaj si misli moja pupa, kar not ostat, tja do oktobra, bom nakoncu kot andreja, in se na vseh temah prijavljala tja do oktobrauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
29.7.2008 10:10:03   
sayuri
Jutro user posted image . Vidim, da imamo novo mamico user posted image user posted image user posted image . Tamy, čestitke za Martina user posted image user posted image . Je pa orng fantina - čez 4 kg user posted image user posted image user posted image

Miškolinček se mi ni še nič javila.user posted image Me zanima, kako je z njo? Ji bom kar sms zdajle poslala.user posted image

ZojaMiša kako je kaj doma? Luštno ,a  ne? Jst se tkole kar velikokrat spomnim na čas v bolnici. Pogrešam predvsem dobro hrano. user posted image
dojenč , kar pogumno. Ne se bat. Boš videla, da bo vse ok in ko boš držala malo štručko v naročju, bo to najlepše darilo. Vse ostalo bo pozabljeno user posted image
Ana_P jaz nisem imela nalakiranih nohtov. ko me je babica štimala za v porodno, mi je tud nohte pogledala. Tko da bi si jih mogla zihr zbrisat, če bi imela lak gor.
sandra jaz mam tud filing, da bo parček user posted image  
Erin, tisto boli ja, ko ti gre z roko pgledat, če si odprta. Po moje bolj, kot popadki user posted image  user posted image user posted image
astrea si že doma? Te je Taško kar odpustil user posted image user posted image user posted image . Sicer pa res ni nobene panike, če si že 37.t dopolnila user posted image . Sedaj samo še čakaš.
Naty, kavico sem si postregla. Dobra, kot običajno user posted image  Vidim, da še kar kolovratiš tukile user posted image . Resnično vse štartate na 4.8. user posted image user posted image user posted image  SIcer pa - če ti hrana ne paše, je to tud neki znak za začetek akcije, a niuser posted image  user posted image

Gneče v porodnišnicah so pa letos kar pogost pojav. Tudi v Postojni vsake tolk časa malo zagusti in potem hitro kakšno domov predčasno pošljejo user posted image . JAz sem čakala 8 ur na prosto sobo. Ker sem imela dvojčka, sva bili v sobi samo dve user posted image user posted image user posted image . Drugače ne bi imele kam vseh otrok dat user posted image

JAz končno čakam patronažno, da se danes prvič skopamo user posted image . Lovru se je nehalo cediti iz popka. Me zanima, kako bosta reagirala na vodo user posted image

Mamice, imajo vaši otročki dudico? Naša dva jo imata. Lovro jo v bistvu zelo rad povleče, Zara pa kakor kdaj.

Aja, super predlog za čvekanje Avgustovski navihančki ali pa avgustovski razbojniki user posted image  user posted image user posted image user posted image

izabella08 čestitke za pupiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Si nam pobegnila v P user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
29.7.2008 10:22:07   
anaya
Jutro....

Ana_P: hvala za obrazložitev glede laka.... meni so sam aceton prinesli pa nič povedali zakaj.... tako da sem sam vedla da se ne sme met nalakiranih, druga pa nič....

Čestitke Izabelli08 in pa Tamy30, nacartajte seuser posted image user posted image

Z mojga rojevanja ne bo nič, je zgleda res vse v glavi....vodo še mam "celo", popadkov ni, ponoči me je 2x malo zgrablo pa otrdelo pa je blo to to.... mah bom kr na vrsto počakala, pa se nič kaj veselila že prej ker nič ni s tega.... od kar mi je patronažna rekla da mam čist nizko že trebuh, da bo vsak čas, se že veselim.... pa zgleda pojma nimauser posted image user posted image user posted image  Tak zdaj pa do 18.8. (na rok) ne grem rodit pa je kak je!!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
29.7.2008 10:36:12   
sayuri
Miškolinček sporoča, da se je akcija začela. Je že v porodni, vsa prištimana.
Prosi, da držimo pesti, da bo hitro minilo.

Seveda Miškolinček. Navijačice smo že v vrsti. Naj bo čimhitreje in čimlepše.
user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
29.7.2008 10:39:30   
astrea
user posted image user posted image user posted image  držim pesti, miškolinčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
29.7.2008 10:44:28   
matejchi
A čaka Miškolinček v porodni al na porodno?? hihi drži se!!

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?