Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Je jasno ja! Glej jaz mislim, da to ni lepo in če bi jaz kaj takšnega prebrala bi bila najverjetneje zelo žalostna, saj bi vsekakor imela svojega starša bolj rada kot osebo, ki je prišla v moje življenje kasneje. Moraš pa vedeti, da nikjer, v nobeni zvezi ni postlano z rožicami in povsod tu in tam kdaj poči. Se spričkamo, skregamo, skolnemo... In v takšnih trenutkih se radi nekomu potožimo. Nekdo ima prave prijatelje, nekdo se lažje izpove virtualnim prijateljem. Nujno pa je, da se nekomu izpovemo, da se na nek način rešimo bremena, ki nas teži. Tako lažje rešujemo nastale probleme in konflikte in morda dobimo še kakšno koristno informacijo za v bodoče in se iz vsega nekaj naučimo. Najpogosteje se imamo po prepiru še raje in nam je nazaj gledano žal, da smo se sploh skregali. Tisti ljudje, ki so nam ob nastalem problemu stali ob strani bodo razumeli, da so konflikti normalna reč v življenju in nam ne bodo zamerili, če bomo v izbruhu jeze rekli kaj grdega o našem partnerju. Vedeli bodo, da so to besede jeze, katerih pa zares ne mislimo. Če pa jezo spuščamo na plano tako javno, na kakšnem forumu je pa po moje tako, da nas bo nejak ljudi vzelo resno, nekaj pa tudi ne. Vedeti moraš, da niso vse reči za vse ljudi enako pomembne in nekdo se bo nad nekimi problemi naslajal, nekomu pa se reč sploh ne bo zdela zanimiva. Jaz bi (kolikor se poznam) dotični besedi dala vedeti, da vem kaj piše. Čeprav bi morda s tem tvegala, da izvem še kaj več. Morda pa poveš staršu in naj on te stvari razpravi s partnerjem. Pod r1t-in post se podpišem, da ne bo pomote
|