|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plačilni razredi v JU
28.7.2008 21:22:38   
Anonimen
Dejte mi malo povedat koliko boste kaj profitirale tiste, ki ste v JU seveda. Jz grem za dva razreda višje in se mi bo poznalo celih 81 ojrov...nekaj je. Bom kar zadovoljna.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plačilni razredi v JU
28.7.2008 21:26:36   
@lina
pri meni tudi na papirju pri izračunu zgleda da grem na bolje, vendar v resnici ni ravno tako, ker se mi v prevedbi ne upoštevajo vsi dosedanji dodatki... tiste izjave, da nihče ne bo imel nižje plače kot do sedaj, so bolj za lase privlečene oz. farbanje ljudi... ampak, imam že tolk poln kufer te prevedbe plač, da se mi tudi razburjat več ne dauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.7.2008 7:26:59   
tomca
Kako pa to veste? Jaz ne vem niti v kateri plačilni razred grem.user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.7.2008 7:31:57   
karinka
Meni se bo poznalo za kakih 200 EUR (bruto). Kaj več pa o tem ne bom, ker mi je prav slabo od tega. user posted image

Pri nas v službi se bodo med sabo pobili, kdo bo dobil več.  Eni so tako hudobni, dfa sploh ne moreš verjet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.7.2008 7:32:34   
Gordana-3
tako, kot pravi alina. ni vseh dodatkov, ker so nekateri prevedeni. tudi uspešnost se bo baje dajala samo enkrat letno. tako da kljub temu, da bom tudi jaz pridobila dva razreda, se mi pri plači ne bo preveč poznalo. no, bomo videli septembra oz. oktobra. septembra dobimo še poračun za nazaj, morda bo kaj več fičnikov. caffee, teh polnih 80 evrov več bomo dobile šele januarja 2010, do takrat bo takoalitako vse pojedla inflacija.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.7.2008 14:39:46   
Gordana-3
aja, pa še dodatek na delovno dobo so znižali, prej je bil o,5o, zdaj je 0,33

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.7.2008 7:26:46   
mama76
Bom se še jaz malo vmešala, pa me zanima če kjera od vas dela na sodišču kot strojepiska, zanima me kašno plačo imate jaz sem namreč dobila ponudbo da me vzamejo na sodišču istočasno pa so mi v sedanji službi v kateri sem na javnih delih tudi ponudili zaposlitev, pa me zanima kakšno plačo bi imela, tukaj za računovodska dela nekje 600-650 neto tako da se moram kaj kmalu odločit.
Hvala za pomoč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.8.2008 18:18:50   
LoCa
veste kaj me zanima, kje lahko jaz prevedem moj razred v plačo? vem v katerem razredu bom, ne vem pa kaka je plača.

(odgovor članu mama76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.8.2008 18:47:47   
katjes
Mi samo danes v službi prišli do tele povezave:
http://www.mju.gov.si/fileadmin/mju.gov.si/pageuploads/mju_dokumenti/DPJS/xls/Testni_model_-_javni_usluzbenci_260708.xls

V ponedeljek bomo dalje študirali!user posted image

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.8.2008 18:55:03   
LoCa
un PR zavihek razume, ostalega pa ne :D. ampak zgleda pa dobro user posted image

(odgovor članu katjes)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.8.2008 8:40:28   
LoCa
a je kdo že kaj naštudiral tole tabelo??? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.8.2008 19:49:11   
Aja1
Kaj te zanima?

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.8.2008 6:17:44   
LoCa
sej v bistvu bomo danes dobili anekse, ampak me zanima, kako po kmečko pridem do svoje plače, če imam samo razred. a pogledam osnovno plačo, prištejem tiste dodatke oz. količnike (al kako se že reče), ki sem jih imela na prejšnji pogodni - s čim jih množim?, in dobim bruto? al sm ga bikslna?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.8.2008 6:24:22   
Gordana-3
samo pazi, ker so eni dodatki ukinjeni user posted image

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.8.2008 6:25:50   
LoCa
aja user posted image . pol bom pa na aneks počakala, hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
8.8.2008 6:32:02   
Gordana-3
mi smo sicer že dobili anekse, ampak iz tistih tabel meni ni preveč jasno ... če bi naenkrat dobili vso povišanje, bi že šlo oz. bi se poznalo, tako pa v štirih obrokih do leta 2010. do takrat bodo vse cene šle še gor ...

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.8.2008 9:29:30   
k1
sam larifari. izračunajte si samo dodatek na delovno dobo: pri 17 letih bom v minusu za 3,4 %. pol pa pravijo kako nam bojo zvišali. ja do leta 2010, po četrtinkah ter par evrov. sramota.

Neposredna povezava do sporočila: 17
8.8.2008 9:49:41   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: k1

sam larifari. izračunajte si samo dodatek na delovno dobo: pri 17 letih bom v minusu za 3,4 %. pol pa pravijo kako nam bojo zvišali. ja do leta 2010, po četrtinkah ter par evrov. sramota.

Ni res. Prej (oz. do plače za julij) se je dodatek za delovno dobo izračunaval samo na podlagi osnovnega količnika (0,5% na leto), po novem se bo pa na osnovi celotne plače (no, brez prevoza in malice) -0,33% na leto. Ta dodatek bo ostal izražen v € približno isti.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.8.2008 19:34:30   
zvesta
Hmmm..., jaz bom do 2010 na slabšem...

Bomo se pa pri nas kolektivno pritožili septembra, ker so nam očitno nekaj zašuštrali....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.8.2008 20:12:16   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Hmmm..., jaz bom do 2010 na slabšem...

Nemogoče. user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.8.2008 21:16:28   
LoCa
Mi smo dobili anekse in seveda nič ne razumem...tolk različnih stvari je v njem, pa zgleda na pri nas nobeden ne zastopi obasolutno nič od tega, al pa se samo delajo. me samo zanima, poračun za obdobje od 1.5.2008 (odbitek za odpravo nesoramzerja za 1. odobje) pomeni, da bo moja plača vsak mesec prvega obdobja višja za navedeni bruto znesek? In kako bo šlo pol naprej? oz zame itak ne bo šlo, ker mi poteče pogodba....če ma kjra kaj pojma.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.8.2008 8:41:51   
Aja1
Tvoja nova bruto plača je navedena (če pogledaš na aneks) pod Z104.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.8.2008 8:51:24   
malinca x
Ali so dodatki (kolikor jih je še splohostalo) že vračunani v bruto plačo ali so še za povrhu?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.8.2008 9:15:58   
LoCa
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

samo Z104 ni ista cifra, kot je predvidena za moj razred, ampak nižja!
kdaj bom pol js dosegla polno z104?, leta 2010 (ergo nikoli)? Aja, se ti da napisat primer?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.8.2008 10:43:17   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

samo Z104 ni ista cifra, kot je predvidena za moj razred, ampak nižja!
kdaj bom pol js dosegla polno z104?, leta 2010 (ergo nikoli)? Aja, se ti da napisat primer?

ja, 2010 bo šele tista prava plača. Žal. user posted image
Ampak bo pa več, kot si imela sedaj. Vsaj pri meni se bo poznalo 140€ bruto.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?