Ursi2
|
živjo, punce. No, mi pa spimo.Pa upam, da bo bolj mirna noč. Je bil danes Luka, dober. Smo zunaj okrog hiše malo delali in sem bla jz na vrtu, Lukana pa sem imela na enih treh kocah in še blazini na tleh in se je igral z onim igralnim mostom. Pa je skoz neki vriskal pa igrače so pele, potem pa kr naenkrat tišina. Sem ga šla pogledat od blizu, pa je mali kr tk, sam od sebe zaspal in je spal kake pol ure. Je bil tk luškan. Nasy, kar se tiče tega, ali pustimo male že same zadaj med vožnjo. Midva nisma nikoli se vozla zraven zadaj. Od prvega dne je mali zadaj, midva pa lepo spredaj. Od začetka je itak velkko spal v avtu. Potem, ko pa je že bil več buden in mu ni bilo zanimivo, sma mu pa kupilaeno tako igračko, ki mu visi in se lahko z njo igra. Pa vedno ima enega medvedka Puja, na katerega je čisto nor in ni problema. No, sej midva ga tudi nimava zraven v spalnici, ampak imaže od prvega dneva svojo sobo. Pa da ne bo pomote. Imava ga zlo rada in sma čist nora na njega, pa bi ga najrajši imela zraven sebe v postli, ampak vema, da ni to dobro ne za naju, ne za otroka na dolgi rok. Ker vem, da je zlo težko odvadit otroka, da ni skupaj s starši v sobi ali v postli, se mi pa zdi, daje pol že kr mal gužva v postli (kar se tiče ohranjanja zakona). Pa tudi bolj se naspima midva, jaz pa tudi ne skočim za čisto vsako, ko zacmevka. Sej, sobi sta sosednji in imava obojne vrate odprte, tako da slišim čisto vse, vendar pa že vem, kdaj bo zaspal nazaj in kdaj se bo zbudil. Je pa pol ful lepo, sploh med vikendi, ko smo doma vsi, ko ga zjutri prinesem v postlo in se vsi trije crtlamo in lupčkamo, pa telovadimo, pojemo, se smejimo............ Ne vem, če sem znala prav opisat in najprej sem mislila, da mi ne bo šlo to, zdej pa vidim, da je to blo zlo pametno, sploh, če jih bova imela več in to ne preveč narazen, saj se mi zdi težko odvadit spanja pri starših in potem mogoče drugega še bolj čuti kot vsiljjivca. Ne vem, sam razmišljam, da bi lahk tk mislu.
|