Lucka1
|
Za začetek kar pika poka vsem za lep teden. Po dolgem času se oglašam...nikakor mi ne znese redno priti na forum, vse prebrati in še kaj napisati. Da ne govorim o tem, da še nimava nič za novega člana in se nama tudi ne sanja, kaj izbrati. Ponudbe je preveč in potem se človek izgubi. Sploh če ima precej omejen čas. Jaz še vedno polno delam (KOLIKO VAS JE TU TAKIH?) in po delovnem dnevu mi je to čisto dovolj. Končam okoli 16:30, grem še za dobro uro na sprehod, pa pod tuš in seveda pridejo na vrsto kreme, potem nekaj skuhava z in pojeva in potem res nimam več energije. Čez vikend pa se trudim biti aktivna in poskusim it kam plavat in na sprehod, pa seveda pride še pospravljanje stanovanja in tedenski nakup in je spet ponedeljek zjutraj v službi. HE,HE, tako se vrtim v krogu...ampak se tolažim, da bom pa zadnje 4 tedene vse nabavila, ko bom na porodniški. KAKO VAM DRUGIM VSE USPE??? Ob tem se midva še seliva - v roku 1 meseca bova v novem stanovanju in če že je kaj časa in energije, ga vložim trenutno v to, ker je stanovanje še napol prazno. Sicer pa upam, da ste vse ok. Bom malo prebrala za nazaj in se vklopim v konkretne odprte teme Pa še za seznam - stara sem 30, iz LJ, naslednji pregled imam 13.8., 3D UZpa še ne vem točno datuma, a bo drug teden, če se dokončno odločiva zanj. Še nisva čisto prepričana, ko se nekaj zadnje čase bere, da je UZ škodljiv... DELOVNI POZDRAVČKI VSEM
|