tjulenjček
|
Živjo, punce! Najprej en velik za mamuško in iskreno sožalje! Vzemi si čas in se poslovi od nje...ti bo lažje...sicer pa itak veš, da bo vedno del tebe... Moram rečt, da vas prav občudujem, ko se uspete tako redno oglašat na forumu. Ko me je oranža nagovarjala, da se pridružim, sem rekla: "Joj, pa ne vem, pol bom pa skoz gor."...in poglej ga zlomka...sej sploh ne sfolgam...se redno javit namreč... Zadnje dni se nisem nič javljala, ker me naš tamali skrbi ... kot se v sredo napisala: IZVIRNO SPOROČILO: tjulenjček Torej, za nami je še ena burna noč, saj je tamali imel spet drisko...kot kaže, vse skupaj najbrž ni posledica uvajanja KML, ampak viroza. Tako vsaj meni naša P. V glavnem, mali je zdaj na dieti (hmmm...revček je samo kuhan riž in korenček, da se stanje umiri). Res upam, da bo danes mirna noč in da bo lahko v celoti spal do jutra, tako kot prej. Mi je pa P rekla, da sedaj razsaja neka takšna viroza, pri kateri otroci bruhajo in imajo drisko, lahko pa tudi vročino. V glavnem, svetovala nam je še uporabo nekih probiotičnih kapljic, v petek pa se greva pokazat. V glavnem, da pojasnim: v petek sva bla pri P in je rekla, da mali v redu zgleda, analiza blata na kri zaradi morebitne alergije na KML so bli negativni ( ) in da naj kar začnem z normalno hrano. No, in sem postopno začela, pa blato še vedno ni, kot je bilo. P je sicer rekla, da je najbrž staknil neko obliko rota virusa in do traja enih 8 dni, da mine...ampak jaz pa kr neko paniko zganjam...mali je sicer ful živahen in se igra...aja, ajtak pa še en zobek nam poganja...in sicer gre tokrat za enko levo spodaj ...v glavnem, ne vem, pravijo tudi, da lahko zobki vplivajo na prebavo in to...ne vem...upam, da se bo tole kmalu porihtalo, ker se kr nekaj psihiram...pa v bistvu mu skoraj nič mleka ne dajemo, ker ima še vedno na pol dietno prehrano (ena malica je zagotovo banana, zvečer pa porcija kuhanega rižeka)...malo mleka dobi le pri jutranji kašici.. No, tako. Malce sem se vam potožila...res upam, da bo kmalu OK. Moram pa še povedat, da tamali po novem pije po žlički...ob vseh "ne vem več kakšnih" lončkih sem danes probala spet po žlički in mu je blo fajn. Me pa sicer še zanima, če jim zvečer dajete kaj čajeka za pit? Naš se je včeraj ob 22.30 zbudil in na polno jok...in nič ni pomagalo...in pol mi kapne, da mu nardim čaj (ki ga sicer ni nikoli prej maral) in je spil 1,5 dcl na eks ter zaspal do jutra . No, zdaj pa se je tamali zbudil..šibam...bodite lepo, drage levinje
|