|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
26.7.2008 18:15:16   
Rosi*
Pri meni je stanje tako:

- trebuh imam napet ze vsaj 4 dni, matrajo me vetrovi, na blato pa kljub vsemu grem vsaj 2× na dan.
- bradavice imam malenkost občutljive
- dva dni sem v opoldanskem času čutila slabost
- daje me utrujenost (samo to pripisujem temu čudnemu vremenu)
- jedla bi pa jedla, čokolada mi pa ne diši (ponavadi bi vse kar je čokoladnega snedla)
- danes je moj 31. dan ciklusa (maximalen)
- test ni nič pokazal (first sign)

Je imela katera ze podobno izkušnjo? Meni ženski čut pravi, da je to to.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
26.7.2008 18:36:11   
ursa30
znake imaš taprave. probaj čez dan ali dva še enkrat naresti test, pa kupi si CB, pravijo,da je najbolj zanesljiv.
srečnouser posted image

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
26.7.2008 22:11:58   
Orhideje
Kepica!!!! Držim pesti, da se ti pokaže user posted image in da bo tokrat vse v najlepšem redu user posted image user posted image user posted image POŠILJAM TI tele pikapolonice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo oziroma za jasen in nedvoumen plusek! 

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
26.7.2008 22:35:43   
kepica
Punce, hvala za pestiuser posted image vsaj za dobro voljo, če že upanja ni veliko. Dokler ni jasno, kaj se plete tam spodaj, bom optimistična. Upam, da bo čim prej jasnouser posted image Upam na najboljšeuser posted image Hvala za vzpodbudouser posted image
Tudi jaz navijam in držim pesti za vse vas, ki je user posted image v teh dneh ne pričakujete. In se javljam, da se vam kar pridružim v torek pri skupinskem lulanjuuser posted image user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
27.7.2008 7:41:25   
Rosi*
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

znake imaš taprave. probaj čez dan ali dva še enkrat naresti test, pa kupi si CB, pravijo,da je najbolj zanesljiv.
srečnouser posted image

To malo sumim, da test ni tako občutljiv. Ker menstruacija bi mi težko izostala iz kakega drugega vzroka; zdrava sem, kg držim že par let na istem, v kakem hudem stresu nisem bila, ovulacije pa ta mesec nisem mogla zgrešiti, ker se je vlivalo iz mene. user posted image

Bom upoštevala tvoj nasvet pa kupila CB. Javim kako bo naprej.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
27.7.2008 8:32:59   
spps
JUTRO !
kako ste punce!
Rosi* držim pestiuser posted image user posted image user posted image prav tako tudi za vse ostale,ki je Ne smete dobituser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
27.7.2008 9:00:26   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Hej punce!
Danes sem naredila test zaradi tega izcedka, ki se vleče že od ponedeljka in se kar noče vliti. In CB je pokazal zelo zelo rahlo črtico.Tako rahlo, da si jo moraš že skoraj predstavljat. Ker točno ne vem, kdaj bi morala dobit M, ampak najkasneje nekje do torka, bom čez par dni test ponovila. Mogoče se pa le pokaže močnejši plusek ali pa je spet vse odplaknilouser posted image Upam na najboljšeuser posted image
Upam, da se javi še kakšna user posted image Držim pesti za čim več user posted image v zadnjih julijskih dnehuser posted image
Lep vikend vsem!

Dobro jutro!!!!

No kepica, pod tvojo zgodbo se podpišem še jaz!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Včeraj je moja malenkost imela user posted image , pa sem si danes zjutraj rekla, da si pa en CB za RD zaslužim...user posted image IN kaj vidim???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Prvič po doooooolgem času sem vidla bledo, bledo, bledo črtico... user posted image  In končno sem si lahko predstavljala, kje mora bit. M ne pričakujem jutri, tako da bo torek prvi dan izostanka M. Skupinsko lulanje bo očitno še zanimivo!!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
27.7.2008 9:11:37   
spps
opa aquauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
27.7.2008 9:14:12   
aqua77
spps,
sej to nič ne pomeni, ampak mi daje vsaj upanje, tudi če dobim user posted image , da se zna kaj prijet v bližnji prihodnisti..... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
27.7.2008 9:17:45   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

spps,
sej to nič ne pomeni, ampak mi daje vsaj upanje, tudi če dobim user posted image , da se zna kaj prijet v bližnji prihodnisti..... user posted image
bo,bouser posted image user posted image user posted image kmaluser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
27.7.2008 9:25:36   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: spps

spps,
bo,bouser posted image user posted image user posted image kmaluser posted image user posted image user posted image

s tvojih ust v naše vampke.... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
27.7.2008 9:33:28   
spps
aqua,jaz vem da bouser posted image user posted image user posted image user posted image sama zase še zdaj ne morem verjet.čeprav sem svojo pikico že videlauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
27.7.2008 9:35:14   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: spps

aqua,jaz vem da bouser posted image user posted image user posted image user posted image sama zase še zdaj ne morem verjet.čeprav sem svojo pikico že videlauser posted image user posted image user posted image

Veš, ti verjamem..... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
27.7.2008 9:47:22   
Joob
Jst bom tut z vami lulalauser posted image  ce se prej ne pokaze tecka...sam mogoce bom par minutk zamudila...to bo se smeha ob skupinskem lulanjuuser posted image user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
27.7.2008 9:50:50   
aqua77
super joob!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
27.7.2008 10:02:28   
aqua77
No čveke moje, kam ste ušle??

Za srečo nam vsem skupaj pošiljam tole...

user posted image .....

Da bi vse kmalu - po možnosti že v torek - zagledale tak velik plusek.........

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
27.7.2008 10:09:35   
ursa30
jutro pupeuser posted image
aqua77, vse najboljše za tvoj rojstni dan. super, držim pesti, da bo v torek taprava črticauser posted image user posted image user posted image user posted image

joob, tudi ti lepo vabljena v torek user posted image res bo gužva, punce user posted image user posted image
pri meni stanje naslednje: user posted image od nikoder, malo so me začele bolet prsa, spodi me špika, skratka, take znake imam ponavadi pred user posted image živčna sem že cel vikend, tako da se mi zdi,da je razlog za zamudo user posted image stres...
zdaj mi je pa prav žal, da nimam nobenega testka doma, da bi vsaj videla, pri čem sem. ta negotovost me ubija...user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
27.7.2008 10:11:48   
aqua77

aqua77, vse najboljše za tvoj rojstni dan. super, držim pesti, da bo v torek taprava črticauser posted image user posted image user posted image user posted image

joob, tudi ti lepo vabljena v torek user posted image res bo gužva, punce user posted image user posted image
pri meni stanje naslednje: user posted image od nikoder, malo so me začele bolet prsa, spodi me špika, skratka, take znake imam ponavadi pred user posted image živčna sem že cel vikend, tako da se mi zdi,da je razlog za zamudo user posted image stres...
zdaj mi je pa prav žal, da nimam nobenega testka doma, da bi vsaj videla, pri čem sem. ta negotovost me ubija...user posted image

Držim pesti zate,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   drugače pa prišibaj do mene, sem šla ravno v lekarno po novo zalogo.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ker sem doma vse pokurla..... user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za čestitke..... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
27.7.2008 10:16:04   
sonček85
dajmo punce dajmo.kepica_ držim pesti zate ,da je to to in zate prav tako aqua77 da je user posted image .pa vse najboljšeuser posted image

kar se pa tiče mojih slikic in tega pa vem da se vidi ,a samo takrat verjetno ko sem tudi sama prijavljena.user posted image user posted image user posted image kaj pa vem mi je vseeno.ja spps .kaj mi pa piše potem če ni slike.?

lp in lepo nedeljo še naprej.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
27.7.2008 10:18:37   
aqua77
sonček, hvala za lepe želje!!! user posted image

jaz pri tebi vidim samo nick, brez avtarja, brez števila objav in brez statusa... Samo če grem na tvoj nick mi pokaže tickerje, to je vse.... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
27.7.2008 10:19:12   
aqua77

jaz pri tebi vidim samo nick, brez avtarja, brez števila objav in brez statusa... Samo če grem na tvoj nick mi pokaže tickerje, to je vse.... user posted image

tudi zvezdic ni!!!!

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
27.7.2008 10:21:02   
ursa30

tudi zvezdic ni!!!!

enako.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
27.7.2008 10:22:40   
ursa30

Držim pesti zate,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   drugače pa prišibaj do mene, sem šla ravno v lekarno po novo zalogo.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ker sem doma vse pokurla..... user posted image user posted image user posted image user posted image

povej naslov pa pridem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
27.7.2008 10:25:15   
aqua77

povej naslov pa pridem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Portorož.... Se dobiva nekje na ledeni kavi, orožje (CB) pa prinesem s seboj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
27.7.2008 10:26:59   
ursa30
super, pa še na lepem koncu si doma, sva mele že včer s kolegico namen it na primorsko...user posted image user posted image

pa maš kakšne posebne znake user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......