|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
25.7.2008 21:56:36   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Zalenka, sem brala blog.user posted image 2x po 2 uri dnevnega spanja, saj to je noro.user posted image

Pa ful veliko zobkov že imate. Bravo!!user posted image

Ja to pa res!!  user posted image
Jaz ga tudi redno prebiram...Nitkin blog....user posted image  bi pa rada spet kaj prebrala o Marku če je mogoče Talika!!!!! Mi namreč piše da nimam dostopa .....user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
25.7.2008 21:59:02   
JORJA
Sisy, kaj pa pravi Poopsika kakšno vreme imajo na morju?
Naši prijatelji so nekje pri Splitu in so se ta teden kopali samo 3x, ker je vreme za user posted image .

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
25.7.2008 21:59:15   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Zalenka, sem brala blog.user posted image 2x po 2 uri dnevnega spanja, saj to je noro.user posted image

Ja to pa res!!  user posted image
Jaz ga tudi redno prebiram...Nitkin blog....user posted image  bi pa rada spet kaj prebrala o Marku če je mogoče Talika!!!!! Mi namreč piše da nimam dostopa .....user posted image

Sem ti poslala vabilo (očitno sem te izpustilauser posted image ), povej, če boš lahko odprla.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
25.7.2008 22:03:29   
Talika19
Jaz grem spat. Mirno noč vsem.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
25.7.2008 22:09:21   
*lenc@*

Jaz grem spat. Mirno noč vsem.user posted image

enako

ta pravi to želivauser posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
25.7.2008 22:13:42   
JORJA
Sem ti poslala vabilo (očitno sem te izpustilauser posted image ), povej, če boš lahko odprla.

Sem dobila in si pogledala fotke in prebrala besedilo....Superca!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
25.7.2008 22:16:08   
zalenka

kako to misliš noro???? a tolk velik se ti szi to??? no vsega skupaj če seštejem zdej spi cca 13-14 ur na dan.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
25.7.2008 22:19:22   
JORJA
nič jaz tudi grem počasi.....moji fantje že spijo...

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
25.7.2008 22:21:13   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Sisy, kaj pa pravi Poopsika kakšno vreme imajo na morju?
Naši prijatelji so nekje pri Splitu in so se ta teden kopali samo 3x, ker je vreme za user posted image .

slabo poletje je res. mi smo zaenkrat ujeli največjo vročino ap smo šli zato junija da ne bi blo tako roče user posted image user posted image user posted image

v makarski je menda 20 stopinj user posted image  - sredi julija

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
25.7.2008 22:22:47   
zalenka
talika super blog. joj kak fajne slice. pa parvi hribolazci vidim da ste. a takole v nahrbtniku pa marku ful paše. ker nitki bi blo po 10min zadost tam zadaj sedet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
25.7.2008 22:24:39   
zalenka
lepo in mirno nočko vsem - pa čimdaljšo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
26.7.2008 7:59:18   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

kako to misliš noro???? a tolk velik se ti szi to??? no vsega skupaj če seštejem zdej spi cca 13-14 ur na dan.

No ja, saj mi jih naberemo kakšnih 12-13h, le, da jih je čez noč več, kakšnih 11h, pa čez dan 1-2h.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
26.7.2008 8:00:48   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

talika super blog. joj kak fajne slice. pa parvi hribolazci vidim da ste. a takole v nahrbtniku pa marku ful paše. ker nitki bi blo po 10min zadost tam zadaj sedet user posted image user posted image user posted image

V bistvu mu je kar fajn, ker lepo vidi naokrog. Hodimo pa take ture, da je največ dobro 1h v eno smer, ker več pa res ne zdrži. Potem pa itak vedno zaspi v njem, ker je navajen na guncanje.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
26.7.2008 9:03:50   
Anonimen
Jutro

Jaz sem bla pa včeraj na Kranjski noči.Jej jej jej ti tamladuser posted image A res nimajo mejeuser posted image  (kera se uglašauser posted image user posted image )

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 1589
26.7.2008 9:15:53   
Anonimen
Malo z zamudo

Mark in Jaša vse naj za 11.mesecevuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1590
26.7.2008 9:16:48   
Anonimen
Talika super si napisala.Res bo lep spominuser posted image user posted image user posted image

No zdej pa grem,ker se nekako osamljeno počutimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1591
26.7.2008 10:30:29   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jutro

Jaz sem bla pa včeraj na Kranjski noči.Jej jej jej ti tamladuser posted image A res nimajo mejeuser posted image  (kera se uglašauser posted image user posted image )

Super, da si šla. Moj je tudi šel, jaz pa doma.user posted image user posted image  

A boste šli danes kaj na otroški program? Ob 17h? Mi bomo najbrž šli pogledat, se lahko kaj dobimo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
26.7.2008 16:30:24   
Anonimen
Dej vprašej tvojga če me je videl,ker jaz sem ga pomoje.Mislim sva se spogledala ampak nisem bila sigurna če je to onuser posted image

Ne upam jit v Kranj,ker bo zdele nalivuser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 1593
26.7.2008 16:31:48   
Anonimen
Smo bili pa dopoldan Talika ,sva se z Mašo z gasilskim kombijem vozili pa s sireno je mal potuluuser posted image So bli pa Predoslančaniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1594
26.7.2008 19:58:58   
srursa
Kje ste danes vse???? Se stiskate z user posted image .

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
26.7.2008 20:07:53   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Dej vprašej tvojga če me je videl,ker jaz sem ga pomoje.Mislim sva se spogledala ampak nisem bila sigurna če je to onuser posted image

Ne upam jit v Kranj,ker bo zdele nalivuser posted image

Bil, bil, mi je rekel, da se mu zdi, da te je videl, še preden sem rekla, da si bila tam.user posted image user posted image

Mi smo pa šli popoldan na Pungert, je bilo luštno. Pri Globusu je pa helikopter prišel, so prikazovali reševanje in je tako pihalo od njega, da je vse odnašalo, mize, stole in podobno. Tile policajčki so celo piz... naredili. user posted image user posted image  Potem pa smo okrog 19h šli, ker je bilo ful črno, pa je potem začelo deževat ampak smo bili z vsem dežnimi zadevami opremljeni tako, da ni bilo panike.
Bolj je hudič to, da mi je za nazaj v avtu zaspal, pa sem ga potem hotela nazaj uspavat in ni šlo. Zdej bo pa spet do 22h norel po stanovanju.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
26.7.2008 20:45:39   
Anonimen
Aha no pol je pa res bil onuser posted image

A zato je helihopter tako letal.Jest sem pa mislila da kerga išejouser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 1597
26.7.2008 20:46:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Kje ste danes vse???? Se stiskate z user posted image .

Razen tebe in mene pomoje resuser posted image

(odgovor članu srursa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1598
26.7.2008 21:03:32   
Sisy
evo mene.

Sara prvič pri babici spi...Smo zdele klical in je šla že ob 19.30... spat,pa se je zbudila ker se je vsedla pa namest da bi jo samo položil pa bi spala naprej jo je verjetn dvignila,zdej mata pa štele ker noče nazaj zapat...jooooj pa tok navodil sem jima dala,cel urnik hranjenja in spanja ter previjanja sem napisala na list pa kaj ji dat jest,kako jo uspavat...no evo pa nč ne pomagauser posted image  Jst sem čist fertik.. najraj bi kr po njo šla...

Sej vem da ne dobr hočta sam če rečem da jo ne uspavat pa pri pojstlci stat dokler ne zaspi ker tega ni navajena...ne vem zakaj me pol ne upoštevajo...mah....

Pol se pa še sprašujem kaj pa če joka ker se je zdej zavedla da naju neki dolg že ni,pa ni znan prostor (v spalnicah zgoraj je bila samo ene parkrat), pa kaj če ji manjka moj objem,pa poljupčki....user posted image

Sem rekla da bova prvič po enem letu mal izkoristila večer,mogoče kak kino al kej takega pa mi zdej do ničesar ni....Čist sem nervozna....Pa še migrena me je zarad tega zagrablauser posted image

To je pa tko če daš otroka babicam čuvat šele po enem letu....user posted image

a preveč kompliciram?????

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
26.7.2008 21:08:23   
Anonimen
Joj Sisy sej te razumem ampak mi gre kr mal na smehuser posted image Madona a smo res vse isteuser posted image

Midva sva tud Maško dajala mamic spat da bova mal romantike zganala jest sem pa skoz na mobi gledala pa mamico klicarla da nej kr pokliče če bo kej,tud ob dveh ponočuser posted image

Verjetno bo res prokužila,da vaju ni ampak bi blo vse ok,če bi se babi in dedi držala navodiluser posted image Jo bosta že potolažila,drugič bo pa bolje.

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?