december06
|
Hej. A od zjutraj ni nobena pisala, al men prav ne kaže? Ja, se pozna, da so ta prave čveke na dopustu. Tudi te se morejo malo spočit in prodemo druge do besede. Sandra, nana27 in ostale, uživjte na dopustu. Ja, Sandra se mi je kr zdelo, da bodo hribi in narava. Upam, da vam bo vreme služilo. Nana27, imamo zvezdico in je prej prav koristna bla, zdaj pa ponovno ne, ko se je začel vstajat. Verjetno, ga vse zanima in ga zmoti vsak šum, zato res komaj čakam, da se naslednji mesec selimo, da bo imel svojo sobo in mir. Upam, da bo to koristlo. Drugače pa, če ga pravi čas uspavam, zaspi v parih minutah in to mi ni tak problem, pa šele dobrih 9 kg ima... Nočem ga pa razvadit, ker tako ne bo šlo naprej. No, evo, danes je pa že nekaj čez 19 uro spal, seveda z uspavanjem na rokah par minutk. Nena80 ja, tudi od mene zaradi službe. ana b aha, zdaj pa ti je tvoj malček. Ti pa ga siliš s sadjem in zelenjavo. Ni čudno, da ni znal požirat. A prav ugrizne že sendvič ali mu daješ koščke? Annie ne, hrenovke mu še nisem dala, ker je zadnje čase nismo meli na jedilniku, pa bi mu dala, če jo bomo imeli. Zadnjič sem mu celo malo čevapa dala za probat.
|