|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
24.7.2008 15:46:51   
Dinki
Kar se pa tiče kazanja v kopalkah pa sploh ne vem, kdaj se bom, če se sploh še bom kdaj. Ampak ne zaradi kg, to je že nekak, ni popolno, ampak saj imam pa tudi kaj pokazat, zakaj nimam popolne postavee. Bolj problem je moja luskavc, ker sem res prav nezgravžno flekasta in krastasta. Hodim okrog samo v kavbojkah in majcah,

Ursi2....zoprna zadeva user posted image , sploh če še sama nisi sprijaznjena s tem. Je pa vseeno fajn za luskavico, da jo čim več sončiš, sploh morje plus sonce zelo pomagata. Jo ima moj prijatelj in je poleti zmeraj mnogo bolje kot potem pozimi. Kaj je pa ljudem da se tako čudijo pa no comment....luskavico se pa ja prepozna, pa tudi če ne veš kaj je, se ne bulji user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
24.7.2008 15:57:34   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

drage moje
dejte mi tiste, ki ste se poročile, ali pa tudi niste, pa veste, povedat, kaj je treba narest, se pravi kam morm it?... a če se cerkveno poročiš, se moraš nujno prej civilno, al lahko pol, al je to kar avtomatično pol priznanuser posted image . sm mal za luno, pa ne vemuser posted image . se pravi zanima me vse od a pa do ž - a rabm kakšne papirje, katere in kam morm z njimi, pa koliko časa prej, pa kolk je treba plačat... itd... prosim, če se kateri da napisat? hvala, hvala

joj, alarm, bognedaj, da bi mama na rr viselauser posted image

Opala, nekomu pa zvonijo poročni zvonovi user posted image ....super San, predvidevam, da sprašuješ zase...čestitke user posted image user posted image .
Jaz ti lahko pomagam le glede civilne poroke, ki tudi mene čaka maja, za cerkveno pa ne vem, ker je ne bom imela. Moraš se prijaviti v matičnem uradu tam kjer se misliš poročiti. Torej če je to Lj. grad, se greš za poroko prijaviti na naš matični urad (tobačna). Prideta oba s partnerjem z dokumenti in morata vedeti kdo bosta vajini priči (tudi njuni emšo št.). Tam se zmeniš za datum in plačaš. Cene so različne cca 100 do 150 EUR.....koliko prej najmanj 14 dni, seveda bolje prej sploh če želiš izbirati dan in uro.

Še to za pomoč:
http://www.mojaporoka.com/sl/civilna-poroka/UPRAVNA_ENOTA_LJUBLJANA_/

< Sporočilo je popravil Dinki -- 24.7.2008 16:05:06 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
24.7.2008 15:59:50   
Zofy
Ohoho san, a sem kaj spregledala? Se poročiš, ČESTITKE!!!!! Jaz sem se 3 leta nazaj, ti bom kar spodaj pokomentirala.

drage moje
dejte mi tiste, ki ste se poročile, ali pa tudi niste, pa veste, povedat, kaj je treba narest, se pravi kam morm it? Na matični urad, tja moreta oba in s sabo moraš imeti osebne izkaznice. Najbolje, da prej pokličeš. Se plača neka taksa, takrat je bilo cca 6000 sit, če se prav spomnem.... a če se cerkveno poročiš, se moraš nujno prej civilno, al lahko pol, al je to kar avtomatično pol priznanuser posted image . Nič ni avtomatično priznano. Prej je bilo tako, da si mogel najprej civilno, pol si v cerkev nesel poročni list (so ga nesle priče pred obredom). Samo glede vrstnega reda se da zmenit z župnikom. Sploh, če ga dobro poznaš. Se pa moraš it tudi z župnikom zmenit (oba), da naredi neki zapisnik. Tudi to najbolje, da ga prej obiščeš, poveš kako in kaj in se dogovoriš za termin. Prinest pa moraš župniku krstni list. Če pa nisi poročena, pa rojstni lit in izjave 2 prič, da še nisi bila poročena. Vsaj tako je bilo v Izoli. Plačilo pa je spet odvisno od župnika. Al mu plačaš, pa se zmeniš, da po maši ne bo pobiral, al samo pobira, pri nas je celo rekel, da noče čisto nobenega plačila in da ne bo pobiral (pa itak je bila poroka brez maše, ker je bilo pol svatov rdečihuser posted image . sm mal za luno, pa ne vemuser posted image . se pravi zanima me vse od a pa do ž - a rabm kakšne papirje, katere in kam morm z njimi, pa koliko časa prej, pa kolk je treba plačat... itd... prosim, če se kateri da napisat? hvala, hvala

joj, alarm, bognedaj, da bi mama na rr viselauser posted image

Upam, da si dobila dovolj informacij. Glede obredov je najmanj dela in najmanj stane. Več dela je z vabili, organizacijo gostije, banda, kakšnega muzikanta, pa če ti bo kdo pel v cerkvi ipd. A boste imeli celo fešto?Pol so tu še stroški rož, sploh, če misliš okrasiti cerkev (jaz sem samo mašne nesla, rože so itak že bile)... No, povej kaj točno te zanima. Nekje imam še spravljem seznam vseh stroškov, ki sem jih imelauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
24.7.2008 16:07:35   
Dinki
Zofy, kako je na morju user posted image ? Si se danes uspela skopati? Prideš v torek na naše srečanje?

Punce, če tudi ta torek naše srečanje odpade, jaz odstopam od "planerke" srečanja...se mi zdi, da na trenutke zgleda kot da bi se želela dobiti le jaz user posted image ....nekdo pa mora biti tisti "push" če želimo to uresničiti.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 24.7.2008 16:24:21 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
24.7.2008 19:44:55   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Zofy, kako je na morju user posted image ? Si se danes uspela skopati? Prideš v torek na naše srečanje?

Punce, če tudi ta torek naše srečanje odpade, jaz odstopam od "planerke" srečanja...se mi zdi, da na trenutke zgleda kot da bi se želela dobiti le jaz user posted image ....nekdo pa mora biti tisti "push" če želimo to uresničiti.

joj, ne, ne, ne, neeee DINKI nikar tako razmišljat! Mislim, da ne bo nič narobe, če napišem v imenu nas vseh:  smo ti neskončno hvaležne user posted image , da si se tako zavzela za naše srečanje ... samo tole vreme nagaja, grrrr ....

Še en šopek zate: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
24.7.2008 20:31:28   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Kar se pa tiče kazanja v kopalkah pa sploh ne vem, kdaj se bom, če se sploh še bom kdaj. Ampak ne zaradi kg, to je že nekak, ni popolno, ampak saj imam pa tudi kaj pokazat, zakaj nimam popolne postavee. Bolj problem je moja luskavc, ker sem res prav nezgravžno flekasta in krastasta. Hodim okrog samo v kavbojkah in majcah, ki niso na špagete. Me je pol prepričal moj user posted image , da sem si ene kapri hlače kupla in jih sicer fula rada nosim, samo vem, da me vsi gledajo, nobeden pa ne vpraša.
Smo meli v soboto piknika in sem se jz v petek doma jokala, da ne grem nikamor, naj gre sam, ker jz taka ne grem med ljudi in me je prepričval, da se ne smem sekirat, da ne bo nobeden me gledal in me kaj sparšval ali kaj podobnega. Pa sem šla in to v kapri hlačah, koza neumna. Vsi so me gledali, nobeden se ni upal vprašat, tk so blil malo skeptični, a se mi naj približajo, al ne. Pol pa slišim, ko so mojga sprašvali,kaj mam to.
Sej mogoč pretiravam,ampak na morju sem mela eno slabo izkušnjo in ena sosšolka me je totalno kužno vn naredla, da jeto ful nalezljivo in mi je grozno, ko vem, da me gledajo in si mislijo svoje.
Tako da bom mogla še velko poguma zbrta za kopalke. Ampak mogoč pa le, že zaradi mišeka mojga, da bo lahko čofotal po bazenu.

ojej, ojej.  Js ne vem, Ursi2, ampak tolk presekerancije zaradi tega tudi ni vredno trpet ... a te po eni strani razumem ... veš moj user posted image  ima od nesreče v otroštvu hude brazgotine od opeklin po celem telesu ... tudi on je zaradi tega ves nesrečen ... ampak jaz ga spodbujam, da se gre kopat v mikici in kopalkah čez  kolena ... ni vredno, da zaradi nekaj GOBEZDAL čepi doma in pestuje nesrečo.  In večinoma se izkaže, da ljudje sploh ne opazijo, niti ne mislijo svojega ... večina ljudi je kar ok.  Smo imeli par naprijetnih srečanj, a zna mož prav fletno grdo pogledati user posted image .  Skratka, se mi zdi veliko vredno, da te tvoj user posted image  spodbuja in stoji ob strani. Glavo pokonci, navsezadnje je to le nekaj kar je ozdravljivo ... ni npr. to kak hud greh, da bi se ga človek sramoval in zato pustil, da ljudje svinjajo z njegvim spoštovanjem.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
24.7.2008 20:55:01   
Naša črtica koraka
Bravo Anji za samostojno prevračanje user posted image ...NČK, si jo kaj sama spodbujala k temu?

ne. Sem jo pa vedno dvigovala z boka. Pri hendlingu pa delujem po intuiciji in po počutju otroka ... pomoje ga tudi kaj biksam ...
imam idejo: dejmo si par hendlingov pokazat na našem srečanju ... ki bo v TOREK? ali PONEDELJEK? Ta vreme nam nagajauser posted image . Pa še jaz tlele kar nekaj mutim s tem torkomuser posted image  ... če je večini ok PO, se prilagodim ...

drage moje
dejte mi tiste, ki ste se poročile, ali pa tudi niste, pa veste, povedat, kaj je treba narest, se pravi kam morm it?...

pojma nimamuser posted image  Se mi zdi, da pa slišim poročne zvonove .... a bomo še eno marčevko poročili?user posted image user posted image
Kaj če bi PINGVINČICO vprašala, ona je še svežauser posted image . Je pa res, da je že dooooooolgo ni bilo na RR - morda pa je na user posted image ?

Anjo sem danes oblekal v tetra in navadno majčko. Upam, da jo ne bo zeblo. Danes je še mene tako zeblo, da se mi je o snegu sanjalo ...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
24.7.2008 21:25:51   
Zofy
hello! Danes sem se prav naplavala - sem plavala dopoldne in tudi popoldne oz. zvečer. Smo prišli domov pred slabo uro. Julija je bila hin, kot da bi ona plavala, tako da spi trdno že 15 minuser posted image

Dejmo srečanje raje na ponedeljek. Jaz bom najbrž šla na eno vadbo z Julijo (akrobacije za dojenčke, ima ena rusinja) in bo ravno ob torkih in četrtkih. Daj Dinki, please, please pleaseuser posted image
Se bom potrudila prit v Lj čimbolj zgodaj, itak mora moj mož v službo, tako da bomo najkasneje do 10h v Lj.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
24.7.2008 21:39:51   
Lona76
OOO San čestitke če sprašuješ za sebe seveda user posted image user posted image . Ti je pa že Zofy vse lepo povedala. Ko sem se jaz poročila je bilo tako, da si se v Lj. lahko prijavil 3 mesece pred obredom. Če se hočeš poročiti na magistratu in ne na gradu moraš dati prošnjo. Če se ne poročiš v Lj prijaviš poroko v tisti občini kjer se boš poročila. Npr. midva sva se v Bistri sva morala na Vrhniko. Ob prijavi moraš tudi povedati kako se boš po poroki pisala. Ti povem, ker jaz tega nisem vedela in ko me je vprašala sem zagnala paniko, tako da imam sedaj oba priimka. V eni minuti se nisem mogla odpovedati priimku, katerega sem imela že 26 let user posted image . Če se ne poročiš v cerkvi kjer imaš stalno prebivališče baje rabiš potrdilo svojega župnika da se lahko poročiš v drugi cerkvi. Prav tako rabiš potrdilo o vseh opravljenih zakramentih. Mislim da sedaj vse veš. Če smo pa kaj izpustili pa ti bojo itak povedali. So pa se neki pogovarjali, da bi sedaj lahko opravil le eno poroko kot je to drugje po svetu (samo cerkvena oz. samo civilna) pa mislim da tega še niso sprejeli.
Za srečanje je tudi meni vseeno ponedeljek ali torek in prosi Dinki da ne odstopi od organizacije. Sem pa malo pogledala za vreme in kaže da bo oba dni ok. Upam, da nam srečanje uspe in se končno spoznamo.
Tilen se je odločil da bo ostal še eno noč pri babici, jutri pa ga moram iti iskat, ker pogreša Tajo, mamico in očkata. Sonček mali. Zdej pa grem malo brati in v deželo sanj. Taja se je včeraj zbudila ob 22-ih, me je skor kap. Se je zbudila ko sva prišla v spalnico in potem je lubica spala pri nama v postelji. Smo vsaj hitro zaspali. Nisem je hotla matrat. Upam, da bo danes bolje.
Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 2859
24.7.2008 22:50:42   
san
ursi, ne sekiraj se zaradi drugih, ker si prikrajšana samo ti in tvoji najbližji!!! tisti, ki buljijo naj se grejo pa nekam solit. takih ljudi jaz res ne razumem... je pa res, da se moraš najprej ti s tem sprijaznit in bo potem takoj lažje in tudi ne boš več tako občutljiva na poglede drugih.

glede poroke pa...ja sprašujem zaseuser posted image . sm zadnjič srečala župnika, ki je jrstil mojo hči in sva se mal pogovarjala, je en tak prijeten gospod in sm mu povedala, da pridm krstit še oba sinkota k njemu, ampak da še zmer nism poročea. pa je reku, da nč hudga, ampak ,da lahko bi pa imeli kar krst in poroko hkrati in je potem strošek manjši, če je treba goste sam enkrat pogostit. no in jst to povem mojmu in sm mislila, da ne bo odziva, on pa men čez dva dni, no a si se že zmenila za datum. pa jst vprašam, kakšen datum? ja za poroko, ne? in pol ga mal čukast gledam, on pa men, ja sej se bova poročila, ne... zdej je pa res že časuser posted image . no in zgleda se bova user posted image res

alarm

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
24.7.2008 23:01:33   
Ursi2
Živjo.
Pri nas pa Luka spi že od 21. Sem komi verjela. Čeprav pa ni čudno, ker je bil ful zaspan in čez dan sploh ni pošteno spal  (3x po pol ure) Mu zgornja desna enkica raste, tako da ga malo matra in ne spi vredu. Se mi je vsakič ful v joku zbudil, tako da sem  ga komi umirila. Sej drgač je bil prav dobre volje, le spal ni vredu. Bomo vidli, a smo že čez ta hujše, al bo tudi  ta noč bolj neprespana.

Kar pa se tiče luskavce pa vem, da se nima smisla sekirat in se do sedaj ponavadi tudi nisem preveč. Včasih, ampak zlo redko. Sam zdej po porodu je pa res hujš in prav res ne zgleda. Ampak poskusim odmislit. J e pa moj dragi super in me ful vzpodbuja in mi dviguje samozavest.

Neki me zanima. Ali je katera iz okolice Celja ali Velenja?Ali slučajno veste, ali je v Velenju telovadba z dojenčki ali telovadba v vodi? 

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
24.7.2008 23:03:27   
Ursi2
San, super. Čestitke za poroko. To pa bo res lep dogodek. Upam, da bo čimbolj nepozaben.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
24.7.2008 23:18:17   
SaTiSa
Halo, halo....

Mi smo tudi marčevski in sicer je 22.3,08 z CR, na svet privekala Tisa.

Zdaj je že stara 4 m, pa pravi mali angelček. Je res dobrovolček, kar naprej brbrlja, se smeje pa carta.

Me pa zanima koliko vas je, ki ste rodile na Ptuju, pa kak ste bile zadovolne.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
25.7.2008 8:37:57   
Azzurra
Ej, punce, jaz vas nisem utegnila prebrat, moj mož je še na dopustu, pa je treba izkoristit, da gremo na plažo in drugam, pa veliko obiskov imamo zadnje dni, tudi po 2 na dan user posted image

Kaj je že kak nov predlog glede srečanja? Dini, sej mi boš poslala en sms!?user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu SaTiSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
25.7.2008 8:54:53   
aleži
hojla,

joj koliko ste napisale zadnja dva dni. Nisem bila kaj dosti aktivna user posted image , saj sem pripravljala se za dopust. Imam še na pol spakirano, ma bom zmogla.  Jutri končno odpotujemo "mi gremo pa na morje, se plavat naučit,..... user posted image user posted image user posted image

Punce, lepo se imejte na srečanju, pa da ga ponovimo tudi jeseni, ne Dinki!!! boš organizirala spet v Lj!!!!!user posted image

Vas bom pogrešala......

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
25.7.2008 8:55:59   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?

user posted image

Kar ne morem verjet, dva dni me ni bilo, pa ste toliko načvekale, da ne vem, kako bom vse "obdelala"! user posted image
Drugače je pri nas vse pod kontrolo, Tai se vedno več pogovarja in vedno bolj premika... iz trebuščka na hrbet in nazaj se obrne kot za šalo... user posted image Zjutraj, ko se zbudimo nikoli ne vem kje v posteljici ga bom našla... enkrat je čisto pri nogah, enkrat počez - skratka res pestro! user posted image
Trenutno malo počiva, torej imam jaz še nekaj časa (upam), da vas preberem za nazaj in seveda malo pokomentiram!
Pridne bodite in javljajte se!!!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
25.7.2008 8:56:26   
Ursi2
Dobrodošla Satisa! user posted image

In punce, kaka je kaj bila noč?
Mi smo še kar nekak. Se je sicer prvič zbudil že ob 23.15, ker ga je zgleda fejst bolel zobek, pa je malo jedu pa še namazala sem mu dlesni s Calgelom, tk da je kr hiter zaspal nazaj. Se je pa potem zbudil ob 3 in je malo jedu in je bil čisto buden in me je gledal in se m i smejal, potem pa za piko na i pa je še fejst kakal, tako dasem ga mogla previt. No, potem pa je bil buden skor do  4.30. Mi je skoz neki govoril in se je hotu menit z mano, sam jz sem bla kr tiho, pa ni kaj pomagalo. Je mel pač  monolog. Je prišu še moj dragi gledat, kaj mu je? No pol sem pa ustala ob 5.30, ko je šel mož v službo. Zdej pa Luka še sicer spi, ampak skoz malo jamra zravn. Mislim, da še kak dan, pa bo mimo.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
25.7.2008 9:10:22   
Zofy
Dobro jutro drage moje. Moja Julija spančka, jaz pa visim na netu, namesto, da bi hlače zarobilauser posted image . Jih že od začetka poletje robim, pa mi jih še kar ni uspelo zarobit (pa jih lahko samo v Izoli, ker ima mama šivalni stroj). Bojo že počakale.

San, še enkrat čestitke!! To pa je res fino, pa lepo boste oboje naenkrat opravili. A ni tako opravila gospa Pingvinčica? A je na honey moonu, da se nič ne oglasiuser posted image

Urši2
, jaz sicer nisem iz Velenja, je pa tudi tam plavalni tečaj za dojenčke in sicer:

Kje: bazen v Velenju
Vodja programa: dr. Dorica Šajber.
Vaditeljice: Katka Geršak, Katarina Praznik
Informacije:
na telefonski številki 041 597 032 in sicer vsak ponedeljek in sredo od 14.00 do 15.00 ure.
Predviden pričetek novega tečaja: oktober 2008.
Urnik vadbe:
Vadba dojenčkov v Velenju poteka vsako sredo in četrtek od 9.00 do 10.00 ure.

So pa te zadeve za dojenčke kar drage. Povprečno kar 100€ za 10 vadb. Kr drago, res. Ma to je naložba v prihodnost, a neuser posted image

Pa še glede srečanja: če bo v torek, bom jaz prišla okoli 12h, ker imam od 10.30 do 11.30 vadbo, pol se napokamo v avto in se pripeljemo do ZOOja. user posted image Sej vem, da se zmišljujem... ma bi na vsak način rada prišla, da se končno spoznamo!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
25.7.2008 9:16:01   
lucalu
Klaudy dobrodošla med nami!!!
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13
Ali je katera cepila za rotavirus?

Mi ne bomo!

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
po  Pamperskah je imela še bolj uneto ritko, pa ni blo važno a so made in Germany al pa made in Poland.

Pri nas isto! Uporabljamo pa Fixies.

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
zgornji sosed, ki je kriv, da sem se zbudila je nehal žagat ... no, ko je začela žena zraven stokat, se mi je le posvetilo, kaj to "žaganje" v resnici je. user posted image  Sem si kar oddahnila. Ni nor, ampak normalen. Imeti normalnega soseda je pa noro dobro. user posted image

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nasy
Ja, res sem jaz napisala, da se naša dviguje, Zofy, ma to se sama dvigne. Prime se za roke, ki jih držiš pri miru in se sama gor povleče.

To iso dela tudi Tai! Pa, ko leži dvigne glavico in del hrbtka sam v zrak, brez, da se kam prime... ma močne trebušne mišice! user posted image

san iskrene čestitke!!!

user posted image

No, to naj bo zaenkrat to, zdaj me kliče dete... kasneje pa še naslednjo stran! user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
25.7.2008 9:26:20   
lucalu
Ursi2, kot so ti že ostale povedale... se ni vredno sekirat - zaradi nevednih in nevljudnih ljudi pa SPLOH NE!!!
Kar se tiče srečanja... mislim, da mi naslednji teden ne bo zneslo user posted image (se bom pa vsekakor potrudila)!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Neki me zanima. Ali je katera iz okolice Celja ali Velenja?Ali slučajno veste, ali je v Velenju telovadba z dojenčki ali telovadba v vodi? 

Jaz sem iz Celja... za telovadbo v Velenju pa, na žalost, ne vem...

SaTiSa dobrodošla!!!
user posted image

No, zdaj pa RES moram it!!! user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
25.7.2008 15:09:51   
Naša črtica koraka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Arabela in  Sergej,
 vse najlepše za 5. mesec!
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 25.7.2008 15:12:57 >

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
25.7.2008 15:11:58   
Naša črtica koraka

user posted image user posted image user posted image user posted image  
Perp in Neja,
vse sladko za 4. mesec

Neposredna povezava do sporočila: 2872
25.7.2008 15:17:23   
Naša črtica koraka

user posted image

katj: Rok - 2. 3. 2008

lucalu: Tai - 3. 3. 2008

Nasy : Maša - 4.3.2008
Lona 76: Taja - 4.3.2008
Katy13: Taja - 4. 4. 2008

jagoga: Tomaž - 6. 3. 2008

Dinki: Tit - 7.4.2008

Tina50: Lan - 9. 3. 2008

Pingvinčica: Nina - 11. 3. 2008

*BellaLuna*: Luka - 14. 3. 2008

paola: Vesna - 17. 3. 2008

Zofy: Julija - 18. 3. 2008

medica: Anis - 20. 3. 2008
Katiandi: Jaka - 20. 3. 2008
Klaudy: Kaja - 20. 3. 2008

san: Urban - 21. 3. 2008
Azzurra: Daša - 21.2.2008

Ribica85 : Kristjan - 22. 3. 2008
Vilma: Julija - 22.3.2008
SaTiSa: Tisa - 22. 3. 2008

Arabela: Sergej - 25.2.2008
perp: Neja - 25.3.2008

Aleži: Sara - 27.2.2008

Mergetka: Matic - 28. 3. 2008

gaya24: Maj - 31. 3. 2008
NČK: Anja - 31. 3. 2008

Neposredna povezava do sporočila: 2873
25.7.2008 15:18:48   
Naša črtica koraka
satisa, s tiso sta že na seznamčku, dobrodošli med zakladki!

zdj pa aaaaaaaaaaaalarm

Neposredna povezava do sporočila: 2874
25.7.2008 19:15:04   
Nasy
Satisa
user posted image

San
user posted image
Pa da ne pozabiš kakšno slikco dat gor, sej veš, nevestice vsi tko radi gledamouser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?