muki1
|
Zdravo. Ste kar pridne zadnje čase. Se mi zdi, da smo spremenile stil pisanja in se pojavljajo daljši, opisni posti, ki so zamenjali čvekarije izpred leta . Jah, jaz sem danes prvi dan v službi, po dopustu- se ve. Naivčina sem od doma šla v kratkih rokavih in zdaj me zebe ko prasico. Me je kar nekaj papirčkov počakalo in en kratki fajt s sodelavcem, ker v tem času ni nič pomival šalčk od kave, pa sem ga vprašala, če bi se mu roka posušila, če bi šalco za sabo pomil . No, saj zdaj sva že okej, ampak morala sem. Mi smo že skoraj pozabili, da smo bili na morju, saj je vsak dan neka akcija. V soboto smo takoj sprovedli en piknik in seveda spet zabluzili cel dan pri prijateljih. Na koncu Neža sploh ni hotela domov in je vztrajala, da bo tam spala pri svoji prijateljici. No, potem smo se zmenili, da lahko ostane in pothem še, da jo pripeljejo domov, ker itak še nikoli nikjer ni prespala in bi bilo to prvič. Smo se peljali domov, Iva je znorela, sploh ni hotela iti spat, je kar naprej govorila, kje je Neža, pa da jo bo počakala . Ko je bila že ura..khm in Neže še vedno od nikoder, je vseeno omagala. Midva pa čakala, čakala..... nakar slišiva, da je Dina začela lajat, sva se oba spogledala in se nasmejala, češ, Neža je doma....pa vige masne, ni prišla Neža ampak so se mucki ljubili. Tako nama je končno potegnilo, da Neže ne bo in nas je vse pustila presenečene, saj je uspešno prestala svojo prvo noč od doma in še prav fajn se je imela, ter v nedeljo zjutraj prijateljici rekla, da bo ostala do četrtka . Kljub vsemu smo potem šli po njo. V ponedeljek sem imela generalko doma. Ljudje božji, kaj imamo mi odpada pri hiši. To ni res. Vedno znova ko se spravljam nad otroške cunje in igrače, najdem 101 stvar, ki je več ne rabimo. Pa smeti takšne in drugačne, pa prazne embalaže, pa v hladilniku in omarah hrana, ki ji je potekel rok trajanja. Ja, res sem naredila čistko in zmetala stran stvari še pa še, da sem dobila občutek, da nam zdaj predali in omare malo bolj dihajo. Pa počistila sem tudi vse, tako da sem zvečer imela tisti blažen občutek, da imamo urejeno stanovanjce. Sem pa bila tako naspidirana, da sploh nisem bila utrujena, zato sem do 02.00 ponoči gledala še vse butaste nanizanke po vrsti. Na koncu sem pogledala še LOST na POP TV, pa me res zanima, če katera gleda to sranje, kaj se zdaj sploh dogaja, kam peljejo to nanizanko, kdo so drugi, kaj bi radi od teh, ki so jih zdaj ugrabili...?? Ampak je fajn tak zabluzit, pa ko veš, da ti zjutraj ni treba v službo....sem že pozabila, kako je to. Med porodniško pred polnočjo sploh nisem hodila spat. In včeraj smo se šli nakupovanje. Bili v MB, v Europarku in sva nabavila nekaj cunjic, ki jih bosta punci nosili jeseni, pa še na razprodaji so bile. Tako je Neža dobila novo kavbojsko jakno in superge, pa Iva superge za v vrtec , pa nogavičke za obe, dve majčki za ivo in dvojne hlačke, tudi za vrtec. Pa mati - to sem jaz, so dobili novo torbo, dva puloverčka in nove martinske, tralala hopsasa. To mi je možek že za RD čeveljčke nabavil.No, v zvezi s temi razprodajami mi ni jasno, da imajo nove kolekcije jesen/zima vse v kratkih rokavih in tunikah. Pa kdo to sploh kupuje? Jaz valda da si bom raje na razprodaji neke kratke rokave vzela, ne pa novo kolekcijo, če je enkrat dražja. Pa da ne govorim kako sem se jezila, ko sem videla stvari, ki sem jih pred kratkim sama nabavila po dosti nižjih cenah. Grrrr . Ja, danes pa sem tu kjer sem, v službi, v tem bednem vremenu, sita sama sebe, ker mi ni za delat, pa točno vem, da ko bom doma, mi spet ne bo pasalo doma bit.... ej, tako sem brez energije, čisto brezvoljna in sama sebe sita. Zgleda, da se bom res morala malo športu posvetiti, da si vdahnem malo življenja v svoje stare kosti. Ja, pa vmes sem še skočila na g. pregled, zaradi svojih nemenstruacij. Me je prešlatala in rekla, da na otip nič, da tudi ni tako zelo narobe to, da nimam m., da dojenje tako daleč ne vpliva na to, da je ni. Me je naročila še na uz v ponedeljek in na hormonske preiskave, torej mi pregledajo tudi delovanje ščitnice, kar sem itak imela v načrtu, morda tu tiči vzrok za mojo lenobnost . No, upam, da ne. Pa še bris so mi vzeli, tak da če je to vse okej, sem za nekaj časa mirna pred g. Tak, to je to. Zdaj pa grem še malo prebrat. HA HA HA, JE DOLG POST IN JE BILO WE ARE SORRY, PA SEM PREJ SKOPIRALA, TEREREEEE Jim bom že dala...we are sorry, madrfakerji
< Sporočilo je popravil muki1 -- 23.7.2008 14:37:46 >