|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
23.7.2008 7:15:30   
NATAŠI
dobro jutro

danes čez en mesec se pa poročim user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

baguska- hm... pa sem mogla pokazat ko so pa tok firbčne user posted image  user posted image  user posted image  in jaz tako navdušena ... je pa res da je še 14 dni ampak jim moram to čimprej potem dostavit da si rezervirajo, je ravno termin hude sezone dopustov ... no saj drugače je pa tako, ti mi to takrat naredi ko boš imela čas (te moje dopolnitve) da te ne bodo grdo gledali user posted image

tista ki bi rada  videla naj mi da pa svoj e-mail user posted image

flaška kako je bilo potem pri zdravniku oz. kaj si naredila (sem prebrala kaj se ti je dogajalo)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
23.7.2008 7:48:58   
maya2
Dobro jutro

pri nas kooončno sije sonceuser posted image user posted image
flaska: kaj si uredila??

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
23.7.2008 7:53:48   
bankc
Dobro jutro vsem!

Nataši full dobr vabilo na dekliščinouser posted image user posted image . Baguska full si dobr naredila.user posted image user posted image user posted image

Jaz pa ta teden prav uživam ko šefice ni, pa večino strank je na dopustu. In mi je prav fajn ker se lahko takole malo tipkam. Ker doma mi sploh ne rata računalnika prižgati. Pa tudi bolje je tako, ker drugače mi ga Leon celega prešravfa.user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
23.7.2008 8:19:35   
NATAŠI
danes moram pa poklicati cvetličarno da se zmenimo za datum in ravno tako za tortico user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
23.7.2008 8:32:07   
baguSka
... no saj drugače je pa tako, ti mi to takrat naredi ko boš imela čas (te moje dopolnitve) da te ne bodo grdo gledali

no sej ni take sile... on je tisti, ki si je spravu en izvod vabila v zep, da vam bo plesu na dekliscini... user posted image user posted image user posted image  zdej ves kaksnega 'direktorja' mam... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
23.7.2008 8:53:28   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

on je tisti, ki si je spravu en izvod vabila v zep, da vam bo plesu na dekliscini... user posted image user posted image user posted image  zdej ves kaksnega 'direktorja' mam... user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  no super user posted image  user posted image  user posted image  ... se pravi da plesalca že imam user posted image  user posted image

A je fejst user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
23.7.2008 8:56:13   
NATAŠI
spet jaz z enim vprašanjem:

na vabilu piše "Nataša se poslavlja" .. ali mislite da bi morala dodati svoj priimek? Te punce ki bodo povabljene so vse kolegice in vse vejo da se poročim .. ampak tako z nekaterimi se nisem videla že par mesecev user posted image  ..vseeno pa vejo da se poročim ... tako da prosim še za mnenje

pa še to: dodali sva rezervacije sprejemava na tel. št. ... (ali naj to pustiva ali zbriševa)

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
23.7.2008 9:04:14   
baguSka
A je fejst

zdej glih ne vem kaksen plesalec je.... user posted image user posted image

ampak je sportnik in da veliko nase... tko da ni svoh za pogledat!user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
23.7.2008 9:05:48   
NATAŠI
no potem bomo imele kaj videt user posted image  user posted image  user posted image , pa saj njegove plesne sposobnosti še porajtale ne bomo user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
23.7.2008 9:07:19   
baguSka
pa še to: dodali sva rezervacije sprejemava na tel. št. ... (ali naj to pustiva ali zbriševa)

ti jih sprejemas... user posted image

no, lej.. jaz bom tko rekla.. ce ti zelis, da ti potrdijo prihod, potem bi blo tko cist ok.. da se prej najavijo, da priblizno ves kolk jih bo.. sploh ce nisi z vsemi v rednem kontaktu..

ce pa se bos z njimi kej vidla, al pa slisala, pol pa ne rabis tega gor pisat..

tako je moje skromno mnenje.. user posted image

glede priimka sem ti pa tud ze povedala.. user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
23.7.2008 9:09:55   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

no potem bomo imele kaj videt user posted image  user posted image  user posted image , pa saj njegove plesne sposobnosti še porajtale ne bomo user posted image

user posted image user posted image user posted image  verjetno res ne...

je pa se fajn zagorel zdele, ker je glih z morja... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
23.7.2008 9:11:50   
baguSka
pri nas kooončno sije sonce

pr nas tudddd... user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
23.7.2008 9:12:52   
baguSka
Jaz pa ta teden prav uživam ko šefice ni, pa večino strank je na dopustu. In mi je prav fajn ker se lahko takole malo tipkam.

Men je blo pa do zdej tri tedne fino.... zdej moram pa mal bl pazit k sefe nazaj.... user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
23.7.2008 9:19:17   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

user posted image user posted image user posted image  verjetno res ne...

je pa se fajn zagorel zdele, ker je glih z morja... user posted image user posted image user posted image

da ne bo tvoj možek in bubica kaj ljubosumna nate ko se v takih krogih giblješ user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
23.7.2008 9:24:04   
NATAŠI
cifro bova kar vpisale .. sem se odločila zaradi mene da približno vem kolk nas bo ... tole s priimkom pa čakam še kakšno menje ... pa so vse kao neki full pridne user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
23.7.2008 9:27:15   
bt08
Jutro!

Nataši lepa vabila,dober da mamo Bagusko da nam tole mal pomaga!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje pa je kej Flaška,kaj je spedenala pri zdravniku z Jakcem?

Jaz grem pa zdaj v mesto da nesem blago šivilji,mi bi zašila za poroko ki jo mamo čez 14 dni.Me sploh ne vleče,pa ne vem zakaj.Da mi ne bo pol žal,ker bom kej novega vidla,vem pa da bo kaka solzica ko bosta mela civilno,tam kjer sva midva mela.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
23.7.2008 9:29:22   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

Dobro jutro

pri nas kooončno sije sonceuser posted image user posted image
flaska: kaj si uredila??

jutro...

Naš mali sonček je šel danes že v varstvo, je zdravnica povedala, da je dobil neko alergijo (pik kake žuželke), tako da sedaj pije sirupa in to je to. Sestre pa nisem sploh vidla, če bi jo pa... Pol bi me pa slišala, kura. Zdravnica je tako zelo prijazna, pa ima tako nesposobno osebje. Mi je je prou škoda...

Pa hvala, da si se spomnila na najuuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
23.7.2008 9:31:35   
bt08
Nataši cifro ja,priimka pa jaz ne bi!Evo mnenje!user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
23.7.2008 9:32:44   
NATAŠI
super za jakca user posted image   user posted image   user posted image , zdaj bodo pa pikice hitro šle stran

barbara pa saj bo full luštn na poroki, bodo pa spomini in podoživljala boš vse po vrsti user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
23.7.2008 9:33:28   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Nataši cifro ja,priimka pa jaz ne bi!Evo mnenje!user posted image

hvala user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
23.7.2008 10:24:03   
Bubamaraa
user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
23.7.2008 10:50:50   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

user posted image

in kaj naj to pomeni user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
23.7.2008 10:55:26   
Bubamaraa

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

user posted image

in kaj naj to pomeni user posted image

kva dogaja bejbe? user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
23.7.2008 11:05:30   
NATAŠI
dogaja, dogaja.... gor poglej ko sem spet nekaj v dilemi in mi odgovori

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
23.7.2008 11:21:34   
NATAŠI
baguska sem se kar odločila.. .dodaj tel. številko ki sem ti jo poslala po mailu in brez priimka... user posted image

hvala user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?