Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 22.7.2008 15:59:32
|
|
|
|
Anonimen
|
dokler te ne dobi ti kar daj
|
|
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 22.7.2008 16:00:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ne vem kaj naj ti rečem. jaz sem bila v drugačni situaciji, jaz (samska) in moj tip (poročen) ki je varal ženo, skupaj sva bila leto in pol, na koncu sem mu postavila ultimat, jaz ali ona. je šel k njej, ker sta imela otroke in po razmisleku sem vidla da je boljše tako, ker so otroci zraven.
|
|
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 22.7.2008 16:30:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ne vem kaj naj ti rečem. jaz sem bila v drugačni situaciji, jaz (samska) in moj tip (poročen) ki je varal ženo, skupaj sva bila leto in pol, na koncu sem mu postavila ultimat, jaz ali ona. je šel k njej, ker sta imela otroke in po razmisleku sem vidla da je boljše tako, ker so otroci zraven. Leto in pol, pa vaju niso dobili, kje sta se pa dobivala???
|
|
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 22.7.2008 16:43:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zgodilo se je, prevarala sem moža in nimam slabe vesti in mami me, da bi še. Tiste, ki imate podobne izkušnje, povejte mi kako dolgo je trajalo to pri vas? Če pa nimaš slabe vesti ob laganju pa si zame vse drugo sam človek ne!
|
|
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 22.7.2008 17:56:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Če pa nimaš slabe vesti ob laganju pa si zame vse drugo sam človek ne! IZVIRNO SPOROČILO: ena pač Sodi lahko samo Bog in nihče drug...niti ti. Eni se sploh ne zavedate, kaj pomeni izražat svoje mišljenje ali pa sodit. Kriza... No, pa še moj odgovor...jaz mislim, da se ne ˝splača˝varat. Je prevelik davek, da izgubiš in prizadeneš ljubljeno osebo.
|
|
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 22.7.2008 17:58:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ups...malo čudno je to uokvirilo. Prvi kvadratek je citiranje uporabnice ene pač, drugi kvadratek pa je moje mišljenje.
|
|
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 22.7.2008 18:00:47
|
|
|
|
M1987
|
Če nimaš slabe vesti potem nista za skupaj , ker ga ne ljubiš! Premisli, da se lahko v prihodnje to dogaja tebi, ko boš človeka ljubila, on te bo pa varal. Še raca si je bolj zvesta kot človek. In potem se prašujemo od kod toliko spolnih bolezni - če se kot zajci.
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 22.7.2008 18:00:50
|
|
|
|
Anonimen
|
pri meni je trajalo 2 leti-tudi posumil ni-pa sva živela skup. Po 2 letih sem se odločila za ljubimca (tam kjer je srce) -mimo tega ne moreš! Pri tebi je samo vprašanje kje imaš srce? Doma ali drugje? To je vse! Pa vso srečo! p.s. kr ena -ti pa zame nisi človek...zakaj...mal se vprašaj!
|
|
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 22.7.2008 18:01:00
|
|
|
|
Pikec
|
Anonimna 1, ti si se hotla sam mal pohvalit, anede?
|
|
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 22.7.2008 18:01:51
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: M1987 In potem se prašujemo od kod toliko spolnih bolezni - če se kot zajci. Pa saj nismo v srednjem veku. Še nisi slišala za kondome?
|
|
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 22.7.2008 18:03:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Če nimaš slabe vesti potem nista za skupaj , ker ga ne ljubiš! Premisli, da se lahko v prihodnje to dogaja tebi, ko boš človeka ljubila, on te bo pa varal. Še raca si je bolj zvesta kot človek. In potem se prašujemo od kod toliko spolnih bolezni - če se kot zajci. M1987-uf si pa pametna! Da ti kar škoduje!
|
|
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 22.7.2008 18:18:41
|
|
|
|
macka22
|
Uf ste cist divje.No takle mamo moje mnenje ko te enkat potegne v sosedne vode ni vec vrnitve nazaj ce te srce ali pa kaj drugega vlece drugam potem pojdi a vedi da se bo slej ali prvi stol na katerem si sedela zlomil ker nihce nima take riti da bi jo dva stola drzala.Iz iskusen lahko malo pametujem da se te zadeve nikoli ne koncajo najbolje za vse tako kot v kaksnih limonadah.Vem pa da ti adrenalin dela na pouno ampak bo to tudi popustilo in takrat bo nastala veeeelika praznina.
|
|
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 22.7.2008 19:07:28
|
|
|
|
Anonimen
|
To se dogaja...kaj bi si zatiskali oči, tko pač je, je življensko, pa lahko tudi traja več let
|
|
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 22.7.2008 19:20:31
|
|
|
|
Pikec
|
Hm... dokler se vloge ne zamenjajo je to res ful fajn. Ko se znajdeš pa na nasprotni strani ni tko fajn, pravzaprav sploh ni fajn. Tud to je čist življensko, kaj bi si zatiskali oči.
|
|
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 22.7.2008 19:57:27
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Nočem nobenga obsojat al pa kritizirat, sam men je to . Če se ti lušta drugega moškega, zakaj sedanjega ne pustiš?Čeprav sedaj nimaš slabe vesti, ti bo najbrž kdaj ven udarila. Sem bla tut sama prevarana tko da.... Se strinjam s Pikec RR.
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 22.7.2008 20:21:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen To se dogaja...kaj bi si zatiskali oči, tko pač je, je življensko, pa lahko tudi traja več let Dober izgovor ja...me zanima kako bi ti potolažila svojega otroka,če bi bil izdan in prevaran...ziher bi mu rekla jah to se pač dogaja...tvoja mamica je tud to počela...nekak še razumem varanje, sam ne razumem pa,da človek nima slabe vesti ob tem,ko pogleda svojega partnerja v oči
|
|
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 22.7.2008 21:00:44
|
|
|
|
Anonimen
|
če sexa ni doma je pa kje drugje.
|
|
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 22.7.2008 21:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
glavno,da je denar
|
|
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 22.7.2008 21:09:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ubistvu se strinjam ce ga ni doma ......
|
|
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 22.7.2008 23:39:35
|
|
|
|
Anonimen
|
men se je "skoraj" zgodilo to par tednov pred poroko. Pa ne bom rekla da doma ni blo al pa kaj, samo en tip me je enostavno premamil. Na žalost se najde kakšen tip ravno pravi dan in ti zna pihat na dušo. Mi je pa iz tistga dreka pomagala ena kolegica, ker če bi še bolj zabredla ne vem kako bi se končal - vem pa da bi mi blo ful žal.
|
|
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 23.7.2008 7:37:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen če sexa ni doma je pa kje drugje. Mislim, da ni zaradi tega. Preprosto te nekaj potegne v to. Ravno v pravem trenutku, ko misliš, da se tebi to ne more zgoditi. Tudi sama sem bila v podobni situaciji. Na srečo sem pravi čas prekinila. Sva bila pa oba poročena in oba imava doma otroke. Enostavno nisem mogla več. Pa moža imam neizmerno rada. In odločitev je bila, da ostaneva vsak v svoji družini. Ker bi preveč ljudi lahko trpelo zaradi najinih napak.
|
|
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 23.7.2008 7:50:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Varanje ni samo zaradi sexa. Jst mislim, da se vara zaradi tega, ker doma nekaj manjka in pri nekomu drugemu to najdeš. Lahko je zgolj razumevanje, spoštovanje, zaupanje, crtanje. Ne pišem iz lastnih izkušenj. Imam pa znanko, ki je varala zgolj zaradi vsega razen sexa. Sexa je imela doma na pretek. Ostalega pa prav popolnoma nič.
|
|
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 23.7.2008 7:56:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Varanje ni samo zaradi sexa. Jst mislim, da se vara zaradi tega, ker doma nekaj manjka in pri nekomu drugemu to najdeš. Lahko je zgolj razumevanje, spoštovanje, zaupanje, crtanje. Ne pišem iz lastnih izkušenj. Imam pa znanko, ki je varala zgolj zaradi vsega razen sexa. Sexa je imela doma na pretek. Ostalega pa prav popolnoma nič. Točno tako .
|
|
|
|
RE: Varanje brez slabe vesti 23.7.2008 8:12:34
|
|
|
|
puncica
|
Če ob tem nimaš slabe vesti, če ti vsaj malo ni hudo, pa jaz mislim da svojega moža nimaš več rada in do njega ne gojiš nikakršnih čustev več. Jaz bi se na tvojem mestu vprašala ali res hočem do konca življenja živet s tem človekom, ki je moj mož, če mi je zanjga vseeno. Da bi pa še naprej varala je pa zelo podlo od tebe in nefer do moža. Premisli.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?