Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:02:15
|
|
|
|
lana luna
|
joj, hrana...............lačna!!! dober tek me to you. sam da nauš preveč pojedla, da te nau pol zgagica pekla.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:03:00
|
|
|
|
ključek
|
dober tek me to you. sam da nauš preveč pojedla, da te nau pol zgagica pekla. sej me že zdle, zato pa ne bom nč jedla, samo pila bom..........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:03:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real punce jaz moram še tetra plenice nabavit, koliko jih imate vi? Eni pravijo, da je dovolj 30, druge tudi nad 50?! .... ne kupuj več kot 30....boš pol mogla tolko likat ... jaz jih imam od prvega pikeca 32..ne vem od kod dodatni 2 ...pa se jih zdaj ne rešim z likalne deske
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:04:20
|
|
|
|
ključek
|
sej bomo uporabljale pomperske, a ne? pomprske?????????? lana, dej očala gor...............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:04:46
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Saraya, kam si se skrila??? jaz tud čakam, kdaj se bo javila...pa zgleda samo vohuni jest pa mislm da se trudi priti na tekoče preden kej napiše. samo ji pri naši hitrosti ne uspeva saraya bo bolš če se rajš čveku pridružiš. boš ponoči brala če ne boš mogla spat
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:05:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real punce jaz moram še tetra plenice nabavit, koliko jih imate vi? Eni pravijo, da je dovolj 30, druge tudi nad 50?! Plenic imam 20 in še te so sposojene... mislim, da jih ne bom več kupovala... imam še štorkljice, če bo sila, po večini pa bom pamperske rabla... Bom pa še 5 povijalnih nabavla... Jutri grem v Leklerk.... upam,da kej uporabnega tudi prinesem domov.... Kako pa boste jogi zaščitile?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:05:58
|
|
|
|
lana luna
|
pomprske?????????? lana, dej očala gor............... ja pri moji hitrosti tipkanja mi očala nebi kej dost pomagala. k mam tko hitre prstke, da učke sploh ne morjo sledit
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:05:59
|
|
|
|
ključek
|
ne kupuj več kot 30.... čist odvisn, kok časa bo treba povijat zaradi kolkov..............v lj baje prakticirajo samo pamperske.............ali pa samo eno tetra pleničko.............jaz bom pampersko + 2 plenički...........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:07:04
|
|
|
|
amor real
|
Če bi lahko jih sploh ne bi imela, JAZ SOVRAŽIM LIKANJE Ampak za mojega Pikca se bom že potrudila . Moj je že predlagal, naj kako žensko najamem, da nam bo hodila likat 1 x na teden, ko se Pikec rodi, sam me je malo , ker nisem navajena, čeprav ima že kar nekaj kolegic pomočnico.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:07:19
|
|
|
|
ključek
|
Kako pa boste jogi zaščitile? v BC se da kupiti zaščita za jogi, samo zadnjič niso imeli taprave velikosti za našo posteljo. to morva še nabavit.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:07:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Saraya, kam si se skrila??? jaz tud čakam, kdaj se bo javila...pa zgleda samo vohuni jest pa mislm da se trudi priti na tekoče preden kej napiše. samo ji pri naši hitrosti ne uspeva saraya bo bolš če se rajš čveku pridružiš. boš ponoči brala če ne boš mogla spat ...po moje pa se je prijavila na rr, pol je pa možek še kako omaro sestavil, pa je odfrčala spet cotike prelagat....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:07:58
|
|
|
|
lana luna
|
Kako pa boste jogi zaščitile? sem dons v BC vidla od Racmana eno podlogo za jogi, k jo daš med jogi in rjugo. pa mislm da ni blo tko drago. pa je iz 100% bombaža, pa pralno.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:08:50
|
|
|
|
lana luna
|
..po moje pa se je prijavila na rr, pol je pa možek še kako omaro sestavil, pa je odfrčala spet cotike prelagat.... al pa spet podn puca. tale naša Saraya je čist preveč pridna. bi blo fajn da bi še k men pršla
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:09:28
|
|
|
|
ključek
|
al pa spet podn puca. tale naša Saraya je čist preveč pridna. bi blo fajn da bi še k men pršla pa še k meni.........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:11:11
|
|
|
|
lana luna
|
JAZ SOVRAŽIM LIKANJE JEST TUT!!!!! to je edino gospodinjko opravilo ki ga upam da ne bo treba opravljat. mi to tko fajn operemo in obesimo, pa pol zložimo in nam kar omara zlika. sej jest bi tut pomočnico mel, pa kaj ko ne vem kje bi člouk dobu dobor žensko, ki bi to spedenala. no ja pa mene je tut mal
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:11:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kako pa boste jogi zaščitile? ...imajo v leclercu eno tako podlogo..., drugače pa jaz zaenkrat nimam nič...., tud pri prvem nisem imela, pa ni šlo nikoli nič skozi ...(saj vem nikoli ne reci nikoli ), ampak bom pol sproti kupovala ...taki mali se takoj sigurno ne bo tak fejst polulal
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:11:27
|
|
|
|
amor real
|
ja najboljše, da "SARAYA SEPTEMBRSKI ČISTILNI SERVIS" odpre pa se vozi po Sloveniji
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:13:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne kupuj več kot 30.... čist odvisn, kok časa bo treba povijat zaradi kolkov..............v lj baje prakticirajo samo pamperske.............ali pa samo eno tetra pleničko.............jaz bom pampersko + 2 plenički........... jaz sem prvič imela pampersko, pa 2 tetra + povijalna ...pa je bil izvid kolkov 1a, pa sem vseeno prve 3 mesece povijala široko....je blo malemu bolj toplo, ker je novembrski...zdaj tega bom pa tud...ne glede na to, če bo izvid OK....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:15:16
|
|
|
|
amor real
|
Svetujejo, naj široko povijamo ne glede na izvid do 3 meseca, jaz bom najnega najverjetnejo tudi. Če za drugo ni dobro, imaš vsaj za kaj primit, ko ima tako sexy debelo rito
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:16:11
|
|
|
|
lana luna
|
sem pozabla eno današnjo prigodo povedat.... greva jest in dons iz srečanje z našo (beri iz UZja) in moj pokliče svojo mami da ji pove da je vse OK. pa pravi moj : "naš otrok je zdrav in ma že celo kilo pa pol." pa njegova mami reva boga čist v šoku in panična: "KAJ, A JE ŽE RODILA?!?!?!?!?" tko da pazte kako sporočate dobre novice o uspešnih pregledih
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:16:56
|
|
|
|
amor real
|
joooooj, kako jaz pišem šlampasto, ampak saj razumete kaj hočem povedat, ne?!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:16:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Če bi lahko jih sploh ne bi imela, JAZ SOVRAŽIM LIKANJE Ampak za mojega Pikca se bom že potrudila . Moj je že predlagal, naj kako žensko najamem, da nam bo hodila likat 1 x na teden, ko se Pikec rodi, sam me je malo , ker nisem navajena, čeprav ima že kar nekaj kolegic pomočnico. .... jaz bi pa zdaj imela eno, da mi komplet vse ščisti....... kuhinjske elemente - od znotraj in od zunaj, pa fuge v kopalnici - z zobno ščetko, ...take bolj ne vsakodnevne zadeve....likala bi že sama.... ...se mi zdi, da bi zdaj preden pride še mogla to naredit, pa mi moj buši ravno več ne dopušča, poleg tega pa je še pikec doma in ni šans, da imam mir pri opravilih....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:16:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...imajo v leclercu eno tako podlogo..., Ma kaj v Leklerku je prow kak oddelek za dojenčke? Al v kateri od trgovinc tam?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:18:02
|
|
|
|
lana luna
|
Svetujejo, naj široko povijamo ne glede na izvid do 3 meseca, jaz bom najnega najverjetnejo tudi. Če za drugo ni dobro, imaš vsaj za kaj primit, ko ima tako sexy debelo rito dober argument. jest pa še ne vem kako bomo. mam občutk, da če bom preveč pleničk gor navezala, da mu noben cunca ne bo več prav
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:19:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you al pa spet podn puca. tale naša Saraya je čist preveč pridna. bi blo fajn da bi še k men pršla pa še k meni......... pa še k men..... jaz sem ji najbližje..... bi lahko pri meni začela, pa še varstvo za anejo bi imela....bi se igrala z mojim pikecom....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?