Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:43:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
. IZVIRNO SPOROČILO: lana luna Pa naša mačka je tkuuu tečna ratala.... kaj pa če je samo ljubosumna?? ker žvalce tut čutjo da se neki dogaja da prihaja dojenček Ajej, kaj šele bo?! Kolcanje... naša ful malo kolca... še dobro, ker meni gre to strašno na živce....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:43:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..... ni res oooooooo, še fishi pride..................... sem napisala cel post...pol pa we are sorry ... .... no v bistvu..... dalje kot do ce ne...ker se mi ne da več vozit
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:44:10
|
|
|
|
lana luna
|
super!!sej nisva jezni (a ne fishi), samo čudno se nama zdi, da so takšne razlike........... ja itak vem da nista jezni (sej jest revca boga nism kriva da mam tolk UZjev pa da mulo ni obrnjeno ) in se tut men to zdi zelo čudno in zanimivo. res je vse odvisno od tega kakšnega G imaš.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:45:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you http://www.pediped.com/Product/CategoryInfo.aspx?cid=52 KAHLO, neki za tvojo pupo........... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ....sem še jaz poškilila malo ...samo ....mi tega ne bomo rabili.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:45:32
|
|
|
|
lana luna
|
sem napisala cel post...pol pa we are sorry mislm da je to zato, ker tolk čvekamo, da je pol RR čist utrujen in preobremenjen, pol pa enim zaštrajka
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:46:09
|
|
|
|
lana luna
|
grem jest sam lubeku papico naštimat pa mal antizgage spit, pol pa prtečem nazaj, če naute že vse pobegnile...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:50:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna gold fish in me to you jest sem tista srečnica, ki bo imela kar 5 UZjev, čeprou G nima UZja v ordinaciji. in tut men ni jasno zakaj prihaja do takih razlik. OK, tega petega imam zarad kontrole če se bo obrnila okol. drugač sem pa mela potrditvenega, pa nuhalno (ampak tega mi pol ni delala, ker sem bla en dan prej na samoplačniškem), pa pol sem mela morfologijo in zdj danšnji je bil kao kontrola rasti (k ga drgač delajo v 34. tednu, ampak mi je zarad dopusta ga delala prej). v materinski mam zapisana zaenkrat samo dva UZja. to je morfologija in današnji. potrditvenega mam pa na enem posebnem listu. ...saj jaz sem jih tudi imela več... samo tisti prvi je bil v LJ ...sploh ne pri mojem gin. ...tud ene vrste potrditveni po icsi..., drugi je bil okrog 13t pri mojem gin., tretji morfologija okrog 24t pri gin. ..., nuhalna je bila samoplačniška (četrti), pa drug teden imam spet samoplačniškega (peti), da vidim kako in kaj se s dogaja...... - mogoče okrog 11.8 , ko imam pregled pri gin. izsilim še kakega na zavarovalnico
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:53:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna .jaz sem pa bla na Pagu 14 dni nazaj...rok imam pa tudi več kot 14 dni pred tabo, pa nisem nič dvignila populacije...pa še druga je..., ko bi naj blo bolj na brzino bom jest tole moji mamiki in povedala. sam ne verjamem da mi bosta žegn dala da grem .... saj glede km sma neki pri glihi .. ...drugače pa sta moja dva tud našemu zabičala, da not ostane dokler ne pridemo domov.....in je bil priden, pa je ostal..... pa še fajn mu je bilo...veš kak je na Pagu lepo...mu je mamica vse povedala
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:54:28
|
|
|
|
amor real
|
Ojla, čvekice! Glede UZ je res pri vsakem ginekologu drugače. Jaz sem ga do sedaj imela prav na vsakem pregledu, pa če tudi samo za nekaj sekund. V materinski pa imam napisana samo 2 in zdaj 6/8 mi bo verjetno spet napisal.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:54:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kolcanje... naša ful malo kolca... še dobro, ker meni gre to strašno na živce.... ..naš tud bolj malo..... ko pa... pa čutim čisto spodaj tako nežno enakomerno premikanje....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:54:40
|
|
|
|
lana luna
|
punce v manj kot tednu dni smo naklofale več kot 30 strani še mal pa bomo na tretjem delu
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:56:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna grem jest sam lubeku papico naštimat pa mal antizgage spit, pol pa prtečem nazaj, če naute že vse pobegnile... ...jaz mam pa še kr likalnik vklopljen... ...mam še enih 10 tetra plenic....pa se nikak nočejo zlikat...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:56:34
|
|
|
|
ključek
|
punce v manj kot tednu dni smo naklofale več kot 30 strani še mal pa bomo na tretjem delu končno smo se vrnile na stare tirnice................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:57:16
|
|
|
|
lana luna
|
.drugače pa sta moja dva tud našemu zabičala, da not ostane dokler ne pridemo domov.....in je bil priden, pa je ostal..... pa še fajn mu je bilo...veš kak je na Pagu lepo...mu je mamica vse povedala sej na piko bo šel pa drugo leto na Pag pa še na Hvar, pa še v Moravske in Čateške toplice
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:57:21
|
|
|
|
ključek
|
...jaz mam pa še kr likalnik vklopljen... ...mam še enih 10 tetra plenic....pa se nikak nočejo zlikat... jaz sem si pa za jutri pustila................je tok fajn čvekat z vami...........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:58:35
|
|
|
|
ključek
|
Saraya, kam si se skrila???
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:58:37
|
|
|
|
amor real
|
punce jaz moram še tetra plenice nabavit, koliko jih imate vi? Eni pravijo, da je dovolj 30, druge tudi nad 50?!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:58:54
|
|
|
|
lana luna
|
ti šmentana stvar. sem zarad RR mojmu lubeku mal toastke prsmodila
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:59:57
|
|
|
|
ključek
|
punce jaz moram še tetra plenice nabavit, koliko jih imate vi? Eni pravijo, da je dovolj 30, druge tudi nad 50?! jaz jih imam okrog 50, pa ene 20 gazic.............vidim pr sestri, da je to zelo potrošni material.............potem bojo pa prav prišle za prah brisat...........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:00:18
|
|
|
|
amor real
|
lana luna saj pravijo, da moramo v vse nekam bolj zapečeno jest, zaradi toxe, pa listerioze, pa naj še tvoj ljubi prova
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:00:31
|
|
|
|
ključek
|
ti šmentana stvar. sem zarad RR mojmu lubeku mal toastke prsmodila joj, hrana...............lačna!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:00:38
|
|
|
|
lana luna
|
punce jaz moram še tetra plenice nabavit, koliko jih imate vi? Eni pravijo, da je dovolj 30, druge tudi nad 50?! kolk??? jest sem mislna da je od 10 do 20 dost. sej bomo uporabljale pomperske, a ne?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:01:34
|
|
|
|
lana luna
|
lana luna saj pravijo, da moramo v vse nekam bolj zapečeno jest, zaradi toxe, pa listerioze, pa naj še tvoj ljubi prova ah jest sem mu rekla, da so mal bolj prsmojeni zato, da ga nau ponoči strah. ker jest rada kšne rafale spuščam k me napenja
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:01:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem si pa za jutri pustila................je tok fajn čvekat z vami........... ..jaz sem si včeraj za danes...pol me je pa pikec gnjavil, da sem mu obljubila, da bo lahko on tud likal..... pa pol je...samo kaj ko je likal eno plenico skoraj 5 min, pa še jaz sem mu vse 4 robe zlikala, pa pol zložla ..., drugače bi bila že zdavnaj gotova, me je pa seveda pol minilo...ker sem medtem že kosilo skuhala, kup plenic pa je bil še kar isti..... ...pa jaz ne vem, zakaj smo pri prvem pikecu imeli 32 tetra plenic.... najrajši bi te nezlikane kar nekam skrila za rezervo ...al pa če jih pustim, da jih jutri spet pikec lika.... ene 3 bo zlikal pol pa hop na risanke
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 23:02:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Saraya, kam si se skrila??? jaz tud čakam, kdaj se bo javila...pa zgleda samo vohuni
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?