annie
|
Ojla, uh je pasalo spet v domači postelji spati Noč je bila v redu z 1x budnico, ampak je potem takoj nazaj zaspal. Drugače pa je pri nas deževno, meni sicer paše, ker perem in pospravljam še stvari z morja. Sem prej malo strani nazaj brala in mi je zelo hudo za Tiannino sestro...grozno Tianna močno držim pesti, da bo vse v redu Sem brala, da so tudi drugi začeli malo trmarit. Sem mislila, da je naš Nik edini Včasih je kar zelo naporen, ker gre točno tam, kam ne bi smel in potem ga dam vstran in seveda potem joče, da je joj Ma kaj čmo, upam, da bo tole hitro minilo, itak pa bo potem spet kaj drugega prišlo Jst86 čestitam za uspešno opravljeno maturo Pa še vsem ostalim za vse nove podvige, zobke ...še malo pa bomo vsi laufali za sončki ko nori December06 sem videla, da si spraševala, kako imamo oblečene, ko se plazi. Jaz ga imam kar v kratkih hlačah, samo v takih tričetrt, da so malo čez kolena. Drugače pa računalniško sobo vedno zapiram, če ne je že takoj pri kablih in jih cuka Meso: ponavadi ga je 3x tedensko, 1x mu pa dam rumenjak. Ga pa ima kar zelo rad. Upam, da sem kolikor toliko malo pokomentirala. Pa seveda slikice so vse zelo lepe Sandra, na uni sliki pa zgleda kot, da Enej že hodi...še malo pa bo že 3.septemberček, ki bo shodil Aja, midva Fredovega obroča sploh nimava...ne vem nekako se mi ne dopade. Se mi zdi, da bi Nik v njem protestiral, bova pa drugo leto verjetno kar enga navadnega kupila. Ja, drugače pa je takole v naročju zelo užival. Se mi zdi, da je tako bolj svoboden in lahko ful čofota Helena, a vi pa greste na Susak...baje je tam zelo lepo in sam pesek, če se ne motim Sva se midva z dragim pogovarjala, da bi drugo leto tja šli, tako, da poročaj kako bo Upam, da se boste lahko kmalu odpravili in seveda uživajte s polno paro Tako, zdaj pa grem hitro kosilo kuhat, dokler še Nik spi...fajn bodite.
< Sporočilo je popravil annie -- 21.7.2008 12:22:45 >
|