|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
22.7.2008 9:36:57   
baguSka
Bubica, tale me pa nate spominja... user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
22.7.2008 9:38:33   
NATAŠI
baguska imaš zs

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
22.7.2008 9:39:32   
FLASK_A
Midva sva že skoraj izbrala potovanje. Skoraj... Bova šla pa za novo leto, za 15 dni, brez Jakca. Matranje, matranje in še enkrat matranje. Zanj in za naju. Tako da ga bosta čuvala dedi in babiuser posted image user posted image user posted image

Kam?? Hm.... Ne povemuser posted image Povem, ko bo rezerviranouser posted image   user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
22.7.2008 9:42:26   
baguSka
Bova šla pa za novo leto, za 15 dni,

midva tud mogoce... user posted image user posted image

sva tud dobila ta vikend neki denarja... ceprav bova za zacetek kupila nov hladilnik... neki bo pa tud se ostal... pa neki nama za piknik planirajo se dat, pa neki bova itak se sama dala... tko da greva!!! user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
22.7.2008 9:43:16   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

No za Turčijo ni panike, se vozimo dobri 2 urci .... joj sama pa tud nebi šla ker nebi zdržala user posted image

sej ni vse v vožnji...res....da ti vidiš vso kolobocijo, ki je na carini in vsepovsod.... čekingi in vse ostalo....groza...user posted image  res so se mi otroci smilili....user posted image  kaj je to matranje...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
22.7.2008 9:43:27   
baguSka
baguska imaš zs

ti tud ;)

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
22.7.2008 9:43:57   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Bubica, tale me pa nate spominja... user posted image user posted image user posted image

user posted image

vse v pisarni se strinjajo s tabo...user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
22.7.2008 9:47:21   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

No za Turčijo ni panike, se vozimo dobri 2 urci .... joj sama pa tud nebi šla ker nebi zdržala user posted image

sej ni vse v vožnji...res....da ti vidiš vso kolobocijo, ki je na carini in vsepovsod.... čekingi in vse ostalo....groza...user posted image  res so se mi otroci smilili....user posted image  kaj je to matranje...user posted image

buba... dej ne kompliciri... in ne dramatiziri... sej ni tok hudo!! sem bla tud ze kr dost okol... pa sploh ni take panike... men je cist isto, kot ce gres z otrokom v stacuno al pa v gostilno... tam mora bit tud pr mir - cist tok kot na cekingu... al pa se bolj... to pa res ni nobeno matranje za otroka...

je pa res mogoce malo odvisno tud od otroka, do otroka... ampak zavijat ga v vato do njegovega 10.ga leta...? al do kdaj?

ok.. res se strinjam, da je mogoce mal muka, ce gres nekam tok delc, da voznja traja 10 ur.. in ce je otrok nemiren... drugace se pa itak zamoti, pa se fino mu je, pa mal zaspi vmes...

je mogoce vecje matranje za starse, kot za otroke - tuki se pa strinjam!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4058
22.7.2008 9:48:08   
baguSka
vse v pisarni se strinjajo s tabo...

user posted image user posted image user posted image  itak da se!!! user posted image user posted image user posted image

takoj ko sem vidla slikco sem tebe vidla!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4059
22.7.2008 9:50:59   
Bubamaraa

buba... dej ne kompliciri... in ne dramatiziri... sej ni tok hudo!! sem bla tud ze kr dost okol... pa sploh ni take panike... men je cist isto, kot ce gres z otrokom v stacuno al pa v gostilno... tam mora bit tud pr mir - cist tok kot na cekingu... al pa se bolj... to pa res ni nobeno matranje za otroka...

lej mi ko smo šli iz Egipta... ob 10-ih zvečer iz hotela...vožnja na avtobusu ena ura do letališča...atrok je zaspal..pol do letališča.....čakanje, da smo dobili napotke..otrok jokal.... smo meli do polnoč frej...otrok spet zaspal....in potem vsa štala....čeking, carina, prtljaga, itd...skratka otroci tako majhni so jokali, ker niso imeli mira...tko, da jaz s tako starim nikol...user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
22.7.2008 9:54:13   
baguSka
ok ok buba... user posted image user posted image  sej stekam...

si se tok razpistolila, da me kr vzburjas... user posted image

a ti lohk se mal nasprotujem?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4061
22.7.2008 9:57:32   
Bubamaraa

ok ok buba... user posted image user posted image  sej stekam...

si se tok razpistolila, da me kr vzburjas... user posted image

a ti lohk se mal nasprotujem?? user posted image

a taka te vzburjam.... pol me kr razburi...boš vidla hudiča...user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
22.7.2008 10:03:51   
NATAŠI
No jaz tko mislim, da je precej odvisno od otroka. Našemu se itak skos dogaja in vem da mu bo zanimivo ... le tisto ko bi bili na letalu 10 ur mi je malo preveč, bomo pa videl... Da bi šla pa brez njega - pa ... mislim da nemogoče

Neposredna povezava do sporočila: 4063
22.7.2008 10:04:12   
FLASK_A
lačnaaaaaaaaaaaa seeeeeeeeeeemmmuser posted image user posted image user posted image

hladilnik je prazen, jaz pa doma z malim, ker ima pikeuser posted image Se bom kar lufta najedlauser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
22.7.2008 10:05:20   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Midva sva že skoraj izbrala potovanje. Skoraj... Bova šla pa za novo leto, za 15 dni, brez Jakca. Matranje, matranje in še enkrat matranje. Zanj in za naju.

jaz bi šla največ za 7 dni brez (če bi že res "morala" iti) in to še čez novo leto user posted image  no ja... sto ljudi sto čudi, tako da če je to vama it- go for it user posted image  user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
22.7.2008 10:07:36   
Bubamaraa

No jaz tko mislim, da je precej odvisno od otroka. Našemu se itak skos dogaja in vem da mu bo zanimivo ... le tisto ko bi bili na letalu 10 ur mi je malo preveč, bomo pa videl... Da bi šla pa brez njega - pa ... mislim da nemogoče

probi..sej si vprašala, jaz sem pol povedala svoje mnenje...user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
22.7.2008 10:08:05   
Bubamaraa

lačnaaaaaaaaaaaa seeeeeeeeeeemmmuser posted image user posted image user posted image

hladilnik je prazen, jaz pa doma z malim, ker ima pikeuser posted image Se bom kar lufta najedlauser posted image

jst se pa glih najedla...njami...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
22.7.2008 10:09:35   
NATAŠI
no še tolk, mi smo šli lansko leto na morje  v Šibenik (okrog 6 ur vožnje) timotej še eno leto ni imel ... potem je to tudi matranje ... Tako da prideš do tega, da si z otrokom lahko samo doma do njegovega... hm ne vem katerega leta user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
22.7.2008 10:09:45   
FLASK_A

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4069
22.7.2008 10:11:24   
NATAŠI

probi..sej si vprašala, jaz sem pol povedala svoje mnenje...user posted image

bubica saj je ok, je prav da si dala svoje mnenje, saj sem to hotela user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4070
22.7.2008 10:12:26   
NATAŠI
jaz sem tud lačna, zdaj sem naktarino pojedla. .. potem grem pa v solarij in na poti nazaj se ustavim v mcdonaldsu user posted image  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
22.7.2008 10:13:01   
Bubamaraa

no še tolk, mi smo šli lansko leto na morje  v Šibenik (okrog 6 ur vožnje) timotej še eno leto ni imel ... potem je to tudi matranje ... Tako da prideš do tega, da si z otrokom lahko samo doma do njegovega... hm ne vem katerega leta user posted image

lej mi smo tud šli na Pag pa smo se vozili 7 ur..sam to je neki druzga.... se usedeš in pelješ..in ko otroku kaj manjka ustaviš....

ne moreš primerjat vožnje z avtomobilo z avionom...user posted image  ker ostalih stvari je veliko...ni samo vožnja.... midva sva šla v Egipt sva prišla na letališče ob 11.30 in v Egipt prišla ob 19.00( v hotel ob 21.00)..pa je vožnje tud sam 4 ure.... vse ostale kolobocije so obupne..... ne me narobe razumet, sam res je tako moje mišljenje...user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
22.7.2008 10:14:19   
FLASK_A

Midva sva že skoraj izbrala potovanje. Skoraj... Bova šla pa za novo leto, za 15 dni, brez Jakca. Matranje, matranje in še enkrat matranje. Zanj in za naju.

jaz bi šla največ za 7 dni brez (če bi že res "morala" iti) in to še čez novo leto user posted image  no ja... sto ljudi sto čudi, tako da če je to vama it- go for it user posted image  user posted image

let je frej 10.12., nazaj bi bila 23.1.2.
Tako da božič in novo leto preživimo skupajuser posted image
Pa ni to glavno... Glavno je, da ga ne izpostavljam kakim boleznim (ki pridejo hitro, že če sadnje narobe splakneš) in matranju (letalo, čakanje,...). Poročno potovanje pa tut nočem da je kje blizu (kratek let, da bo lažje prenest), v kakem hotelu (v katerega gremo itak čez 14 dni vsi skupaj), ampak da je poročno potovanje prav zares POROČNO potovanjeuser posted image Da se ga bova do pozne starosti spominjalauser posted image
Sva se tako odločila, če ne, nama bo še kako žal... Malček pa itak niti vedel ne bi, če bi ga zvlekla na Mavriciususer posted image Sam bogi bi bil...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
22.7.2008 10:15:06   
FLASK_A

jaz sem tud lačna, zdaj sem naktarino pojedla. .. potem grem pa v solarij in na poti nazaj se ustavim v mcdonaldsu user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image Jst tut pliiiiiissssuser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
22.7.2008 10:15:13   
Bubamaraa

user posted image user posted image user posted image

Pečjak fajn kuha...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?