Anonimen
|
No, da še jaz pristavim piskrček. Meni ni pomagal ne matični mleček, ne čaj krvomočnice, ne plahtice, ne rmana, ne ingver, ne cimet, ne med, pa jemala sem NeoVin plus DHA (notri je folna, jod, železo, vitamin C, E, B6, B2, B1, B12, Kalcij, niacin, Cink, Biotin, Magnezij, Pantnotenska kislina,... ter Dha Omega-3), poleg tega jem res minimalno sladkarij, ter veliko sveže zelenjave in sadja. V teh 8 krogih, ki so za mano sem sprobala vse živo, pomaga pa totalno nič. Je bilo pa isto v pred prvo nosečnostjo, ko so mi en mesec predno sem zanosila odkrili kup vzrokov zakaj ne morem zanositi... naslednji mesec, pa sem ugledala plusek, pa sva seksala res samo parkrat (se mi zdi, da lahko preštejem na prste ene roke), pa sem zanosila in prvo ko me je moja G videla, ko sem prišla k njej v ordinacijo me je vprašala kaj je pa zopet narobe... Pa ji rečem, da sem noseča, pa reče da full presenečena, da ni upala, da nama bo uspelo brez pomoči. Hočem povedati, da včasih rata ko najmanj pričkujemo, da je zanositev ena velika loterija in nikol ne veš kdaj boš dobil glavni dobitek. Vsi pač ne prvi mesec. Samo ne obupat!
|